|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Tako je na svet prišel naš zakladek

Bejba, 24.1.2010
Takole. V petek 8.10. sem odšla v porodnišnico na pripravo za carski rez. Tam so naredili vse preiskave in ugotovili, da nekaj ni v redu z mojim urinom ter me zadržali notri do poroda.

image
/11


Odločili so se, da bo carski rez v torek 12.10. Odštevali smo ure in minute, ki so se vlekle in vlekle. Posebej, če čakaš v bolnici. Ati pa je bil še posebej na trnih.

No in prišel je veliki dan. Okoli 12.30 so me odpeljali v porodni oddelek. Tam so me klistirali in pripravili na operacijo. Ati je bil lahko ves čas ob meni, vse do operacije. Vse je bilo zelo hitro. Spomnim se kako sem dvakrat zadihala v masko, ki so mi jo dali čez usta, potem pa tema. Naš Anže je prijokal na svet ob 13.50. Zbudili so me že v operacijski in spomnim se neznosne bolečine v predelu rane. Res grozna bolečina. Zavpila sem: »Boli!« in babca mi je rekla, da bom takoj dobila injekcijo proti bolečinam.

Potem pa se spomnim najlepšega trenutka v mojem življenju: ko mi je ati na hodnik (ko so me peljali na intenzivno) prinesel pokazat naš največji zaklad, najinega sinka Anžeta. Oba sva jokala od te nepopisne sreče. Malega sem lupčkala po glavici in spraševala, če je vse v redu. Ati pa je zraven jokal in kimal.

Potem pa zopet luknja v spominu, ker sem še vedno vsa »zadeta« od narkoze zaspala nazaj.

Zbudila sem se na intenzivni, kjer sta ob meni že sedela ati in Anže ter čakala, da se zbudim.

Dva dni sem bila torej na intenzivni, kjer je bil Anže skoraj ves čas ob meni, razen ko so ga previjali in ponoči. Potem pa sva bila premeščena na oddelek.

Moram reči, da so bili vsi v ljubljanski porodnišnici enkratni. Osebje prijazno in ustrežljivo, zato res ne vem zakaj ima ta porodnišnica tako slab sloves.

Kljub temu, da so bili vsi krasni, pa sva seveda želela čimprej domov. In tako sva v ponedeljek zapustila porodnišnico. Do zadnjega nisva vedela, saj je imel Anže zlatenico in je bil eno noč pod lučko (se mi je tako smilil). Vendar pa so bili izvidi le v redu in nova družinica se je srečna odpravila domov.

Naj za konec še povem, da si z atijem ne predstavljava več življenja brez najinega sončka. Teh občutkov ljubezni, ki jih čutiš do tega malega, nebogljenega bitja, se ne da opisati z besedami. Preprosto moraš to doživeti.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Zunanji obrat v nosečnosti
Zunanji obrat v nosečnosti se izvaja, kadar plod ni v glavični vstavi. Izvaja se ga s prijemom na plod skozi trebušno st...
8
Prepovedana opravila za nosečnice
Čeprav so nosečke nagnjene k temu, da morajo pred porodom do potankosti urediti svoje gnezdece, je priporočljivo, da se ...
8
Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...
5
13 znakov, da pričakujete fantka
Ali je mogoče, da dejansko obstajajo očitni znaki, ki nam lahko povejo, da bomo ponosni starši malemu fantku? Berite dal...
4



Stres v nosečnosti lahko škoduje otroku
Rezultati najnovejših raziskav so pokazali, da lahko čustvena in psihična napetost v času nosečnosti slabo vpliva na ner...
Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?