|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Tekačice 14. dm teka zbrale 46 milijonov korakov za dober namen

PR, 28.5.2019
Več kot šest tisoč tekačic je zbralo 46.125.000 korakov, ki jih bo dm pretvoril v donacijo izdelkov ter jo v začetku naslednjega leta podaril 5. in 6. razredom slovenskih šol.

image
Tekačice je aktivno spodbujalo več tisoč navijačev.
/11


Več kot šest tisoč tekačic iz cele Slovenije je na 14. dm teku teklo na pet- ali desetkilometrski progi in svoje korake darovalo vseslovenski iniciativi Združimo korake, ki bo letos ozaveščala slovenske osnovnošolce o pomembnosti uravnoteženega prehranjevanja.

Tekačice je aktivno spodbujalo več tisoč navijačev, med njimi tudi glasbeniki skupine Čuki in raper Challe Salle. Praznik teka za ženske je potekal v dobrem vzdušju in kot vsako leto z dobrodelno noto.

 

Združimo korake

Na letošnjem teku je več kot šest tisoč tekačic med prvimi v Sloveniji doniralo svoje korake za višji cilj. Zbrale so 46.125.000 korakov, ki jih bo dm pretvoril v donacijo izdelkov in jo v začetku naslednjega leta podaril 5. in 6. razredom slovenskih šol.

Dm bo z iniciativo Združimo korake v sodelovanju s partnerji in podporniki skozi vse leto ozaveščal o pomembnosti uravnoteženega prehranjevanja otrok in spodbujal k aktivnemu življenjskemu slogu vse Slovence in Slovenke.

"'Zadovoljni smo, da se je na 14. dm tek prijavilo 6.390 tekačic in da so aktivno sodelovale pri začetku iniciative Združimo korake, saj se zavedamo, da je ozaveščanje o uravnoteženih prehranjevalnih navadah pri osnovnošolcih pomembno. Upamo, da se bodo Slovenke in Slovenci tudi v prihodnje odzvali v čim večjem številu in podprli našo iniciativo ter prispevali svoje korake tudi v naših prihajajočih akcijah,'' je o iniciativi povedala Nataša Bogataj, vodja tržnega komuniciranja pri dm Slovenija.

 

Več o iniciativi Združimo korake najdete na tej povezavi.

 

14. dm tek

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
7
Vajine skupne priprave na nosečnost
Te priprave bodo ne le povečale možnosti za nosečnost, temveč bodo tudi okrepile vajino ljubezen in vaju tako še bolje p...
6
Vzrok za ponavljajoče splave?
Raven naravnih celic ubijalk, ki krožijo po krvnem sistemu in lahko povzročijo splav, se poveča ob stresu, kakršnemukoli...
6
7 let čakanja na otroka: Zgodba, ki me ne ...
Povedala vam bom nekaj zelo intimnega ... In bolečega. Sedem let sem se spopadala s svojo žalostjo, pustila je posledice...
6



Bodo menstrualni pripomočki manj obdavčeni?
Ali lahko pričakujemo, da bodo menstrualni pripomočki cenejši oziroma celo brezplačni? Za to se zavzemata Zveza potrošni...
Nasilje nad ženskami: Med epidemijo se je ...
Nasilje nad ženskami se je v času poslabšanja epidemioloških razmer povečalo, nekatere nevladne organizacije pa pogrešaj...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?