|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Čarobna paličica bo tudi letos obarvala stojnice, odrsko dogajanje in številne aktivnosti v Parku Tivoli, v nedeljo, 19. junija 2022. Dogodek bo na odru ponudil nastope slovenskih pevskih in plesnih ustvarjalcev in še nekaj presenečenj vas čaka!

image

Prijave in priprave na 16. dm tek za ženske so se pričele! Eden večjih tekaških dogodkov pri nas se bo odvijal v soboto, 11. junija v parku Tivoli. Letos ne bo manjkalo niti dobre glasbe, ki nas bo dvignila na noge med in po teku.

DRUŽINSKI IZLETI IN POTOVANJA

Prvi ČAROBNI DAN sredi prestolnice

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 16.6.2017
image

Čarobna paličica je letos prvič obarvala park Tivoli – obarvala ga je v najlepše barve iger in zabave za vso družino.

image

Minulo soboto je ljubljanski park Tivoli napolnilo več kot 7.500 tekačic v zelenih dm majčkah, ki so s svojim tekom pomagale zbrati sredstva za lažje športno udejstvovanje otrok iz socialno šibkejših družin.

PROSTI ČAS

Čarobni dan tudi v Ljubljani

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 11.5.2017
image

Najlepši ljubljanski park Tivoli bo v nedeljo, 11. junija 2017, zasijal v vsej svoji čarobnosti ter razveselil vso Ljubljano in okolico. Kot je že običaj za Čarobni dan, bo pestro tako na odru kot pod njim.

AKTIVNOSTI

Na 7. dm teku za ženske teklo 3.300 otrok

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 5.6.2012
image

V soboto, 2. junija, je v parku Tivoli potekal 7. dm tek za ženske. Po startu več kot 8.500 tekačic se je na 400 in 800-metrsko razdaljo podalo še 3.300 otrok, mlajših od 12 let, ki so tekli na Oskarjevem teku.

STRAN 1 OD 1

Čarobni gozd v Supernovi
Supernova Ljubljana Šiška v marcu in aprilu prinaša pomladna doživetja za otroke Čarobni gozd.
Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?