|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

AKTUALNO

Kako pregnati alkoholnega mačka?

Avtor: Helena Primic | 29.12.2023
image

Nazdravljanje novemu letu pogosto prinese tudi nepovabljenega gosta - alkoholnega mačka. Še posebej, če smo se kot odgovorni starši alkohola kar nekako odvadili. Preverite, kako se mačka lotiti na naraven način

ZDRAVA NOSEČNOST

Koliko alkohola je varno med nosečnostjo?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 26.2.2023
image

Če alkohol uživa nosečnica, ki ima nizek nivo encima, ki razgrajuje alkohol, bo njen otrok bolj dojemljiv za morebitne poškodbe, saj bo alkohol dlje časa prisoten v materini krvi.

KAJ STORIM KO ...

Popolnoma trezni za volan

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 20.11.2010
image

Čas, ko se počasi poslavljamo od starega leta je tudi čas, ko prevečkrat pregloboko pogledamo v kozarec in ... sedemo za volan. Popolnoma prepričani v svoje sposobnosti, čeprav so te bistveno zmanjšane. Posledice pa so lahko usodne.

STRAN 1 OD 1

Fantasia
Nič narobe, če si mal’ Fantasia.
5 idej za velikonočno sladko presenečenje
Ste najprej pomislili na čokoladna jajčka? V članku preverite, s katerimi sladkimi dobrotami lahko na velikonočni ponede...