|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

VSE O DOJENČKU

Pravilno previjanje dojenčka

Avtor: Helena Mlakar | 19.3.2012
image

Dojenčka je potrebno večkrat dnevno previti, praviloma naj bi ga previli takoj, ko je moker, saj je njegova nežna koža zelo občutljiva. Preberite si nekaj nasvetov, kako pravilno previti dojenčka.

VSE O DOJENČKU

Pravilno polaganje dojenčka

Avtor: Špela Gorenc Jazbec, dipl. fiziot, terapevt RNO | 20.11.2010
image

O pravilno obračanju in dvigovanju dojenčka smo vas seznanili že v prejšnjih prispevkih, tokrat smo za vas zbrali še napotke o tem, kako pravilno položimo dojenčka - v posteljico, na previjalno mizo oziroma na kakšno drugo podlago.

OSNOVA NEGA

Pravilno dvigovanje dojenčka

Avtor: Špela Gorenc Jazbec, dipl. fiziot, terapevt RNO | 18.11.2010
image

O pravilnem obračanju dojenčka smo že pisali, tokrat pa si lahko preberete kratke nasvete o tem, kako je prav, da dojenčka dvignemo.

KAJ STORIM KO ...

Ali v avtomobilu sedite pravilno?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.10.2010
image

Napotke inštruktorja v avtošoli o tem, kako naj bi pravilni sedeli za volanom, hitro pozabimo. In vendar je tudi pravilno sedenje za volanom ključno, da bo naša vožnja varna in naše udobje čim večje.

image

Špela Gorenc Jazbec je diplomirana fizioterapevtka in terapevtka razvojno nevrološke obravnave, zaposlena v razvojni ambulanti Zdravstvenega doma Kranj. Trenutno je na porodniškem dopustu, saj je mati tri in pol letne Pie in štiri mesečnega Tima.

NOVOROJENČEK

Handling pri novorojenčkih

Avtor: Zdenka Šefman, dipl. fizio., specialistka nevrofizioterapije | 24.1.2010
image

Otroci so naše upanje, naše veselje, naš največji zaklad. Vsi si želimo vesele, spretne in pametne otroke. Če se vaš otrok ne giblje tako kot bi pričakovali, mogoče potrebuje samo malo pomoči, da bi spoznal tudi drugačne načine premikanja.

STRAN 1 OD 1

Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...
Zgodbe malih junakov: Nac in Edi
photo
Svet se mi je porušil, padla sem v nezavest. Zdravnik je možu še pojasnil, da za mene bo to sicer porod, ampak za njih s...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?