|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   subvencioniranje šolske prehrane
2.2.2007 11:13:06   
nas5
Prosim za pomoč oz. nasvete. Kakšni so pogoji? Imamo tri otroke, dva sta že v šoli. Imamo kaj možnosti? Sem že dobila papir za izpolniti, pa piše naj prinesem fotokopijo otroškoh doklad. A grejo po tem?  A mislite da bo kaj? Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: subvencioniranje šolske prehrane
2.2.2007 11:36:12   
Mišek06
Ne naj nebi šli po tem. Šola oz. sociala ti plača šolsko malico, če si iz soci. ogrožene družine, pri nas a šoli plačujejo tudi anoreksičnim puncam.

(odgovor članu nas5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: subvencioniranje šolske prehrane
2.2.2007 11:57:57   
Mavrična zvezdica
Mi je svetovalna delavka že enkrat razlagala postopek, pa sem malo pozabila - je pa zadeva vezana na lokalno skupnost in pri nas subv. prehrano dobi praktično vsak, ki zanjo zaprosi. Vprašal svetovalno delavko na šoli, kako poteka izbor, pa ti bo razložila.

Lp

(odgovor članu Mišek06)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: subvencioniranje šolske prehrane
2.2.2007 12:12:35   
Anonimen
Gledajo po odločbi za otroške po  procentih. To se pravi če imaš najvišje otroške imaš možnost za subvencionirano prehrano.
Vem zato, ker sem ostala brez zaposlitve in ker mi še niso povišali otroške nisem dobila za otroka subvencionirane prehrane, čeprav imam nižji dohodek.

(odgovor članu Mavrična zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: subvencioniranje šolske prehrane
2.2.2007 13:15:15   
lelaval
Kot je napisala jilic-socialni delavki v šoli oddaš kopijo odločbe o otroških dokladih (valjda, da imaš  višje,če imaš nižje dohodke) - ti so potem merilo za subvencijo. Pa neko  izjavo še izpolniš.Ampak pri nas je to vedno v septembru. Poskusi -nimaš kaj izgubit. Jaz tudi dam noter, ker si mislim, zakaj mi ne bi država vsaj nekaj malega prispevala (ko ti itak nikjer nič ne dajo ali omogočijo). Pa zaradi tega nimam občutka, da smo reveži.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu nas5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: subvencioniranje šolske prehrane
4.2.2007 8:04:06   
Anonimen
Dva različna regresa šolske prehrane obstajata.

Za regres kosila moraš iti na svoj CSD. Zaposlen ali ne - prinesti moraš vsa potrebna dokazila o vseh dohodkih v družini (torej plačilne liste, penzije, rente, otroški dodatki, socialne podpore in karkoli sploh še obstaja - razen dela na črno, seveda user posted image ). Potem se izračuna povprečni mesečni dohodek na družinskega člana in če ne presega cenzusa za več kakor 20%, je regres za kosilo odobren.

Ostaneta pa še zajtrk in popoldanska malica. tega CSD oz. MDDSZ ne regresira, imajo pa večinoma vse šole svoje posebne sklade. Vlogo dobiš v tajništvu šole (ponavadi na začetku šolskega leta), prinesti pa moraš načeloma enake papirje kakor na CSD. Odobritev ali zavrnitev vloge je v rokah šole (ravnateljica & company user posted image ). In če ti odobrijo, sta zastonj tudi zajtrk in popoldanska malica.

(odgovor članu nas5)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: subvencioniranje šolske prehrane
4.2.2007 9:16:01   
Mavrična zvezdica
Karensa, pri nas zagotovo o tem ne odloča ravnatelj. Preverjeno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: subvencioniranje šolske prehrane
5.2.2007 23:13:32   
Anonimen
Mogoče sem se malce narobe izrazila... pri nas je ravnateljica pobudnik, odloča pa tisti šolski svet al' kako se že reče tistemu folku tam v tajništvu. user posted image

(odgovor članu Mavrična zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: subvencioniranje šolske prehrane
11.2.2007 23:05:35   
mikina
 Mi imamo tudi dva šoloobvezna otroka, jaz pa na zavodu za zaposlovanje in zato sem dala letos vlogo za subvencionirano malico. Vloga je bila obravnavana pozitivno; subvencionirano imamo malico in še delno kosilo. Pri nas o tem odloča šola in ne CSD; je pa odvisno koliko sredstev imajo na voljo in koliko je prosilcev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?