|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Heeeeelp!
1.3.2007 19:37:31   
pety78
Pravkar delam torto za prijateljičinega sina, ki jutri praznuje, pa sem smetano predolgo stepala.user posted image Na vrhu je bila lepa kremasta, pod zgornjo plastjo je pa malo grudasta. Okus sicer ni drugačen, torto pa sem že namazala. Kaj naj naredim? Ali bo okus smetane jutri drugačen? O, sranje!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 1.3.2007 20:28:51 >


_____________________________


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp!
1.3.2007 19:41:26   
Anonimen
joj da nisi naredila masla..to sm jz skorj včerj...user posted image


magari ga posuj s kakavom..sladko čokolado....ali mrvicami..kj tacga..če pomaga...

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp!
1.3.2007 19:49:43   
pety78
Saj izgled ni važen, mene zanima kako je z okusom. Itak bo čokoladna glazura čez.

_____________________________



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp!
1.3.2007 19:52:09   
jera3
Ja, tudi meni se je to že zgodilo, samo nisem delala torte ampak strjenko, tko da sem jo vseeno porabila, ampak je blo vredu, pr torti je mal drugač, ker se mora lepo namazat, glede okusa mislim da ni panike.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp!
1.3.2007 19:54:12   
Anonimen
Se mi je že enkrat to zgodilo,sploh če je rastlinska smetane,ki postane trda kot maslo.Čez noč se bo krema še bolj strdila.Zdaj je,kar je ne moreš nič pomagati.Ali je vmes sadje,ker če je se ne bo toliko poznalo.

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp!
1.3.2007 19:57:00   
Jessy
Po moje ne bo panike. Saj včasih so bile vse kreme v torti iz masla.

Glede rastlinske smetane je pa tako, da jo je treba potem, ko je že stepena, zredčiti z mlekom. V 1 l rastlinske smetane (govorim za Hullala smetano) lahko daš do 2 dcl mleka, vendar šele potem, ko je stepena in ga vmešaš s kuhalnico. Smetana je tako zelo sočna in nima nobenega okusa po rastlinski smetani. Jaz vedno delam torte le z rastlinsko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp!
1.3.2007 20:13:43   
Anonimen
Nč ne bo narobe zarad okusa. Nč bat.

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp!
1.3.2007 20:21:29   
lelaval
Okus jutri ne bo nič drugačen, kot danes, lahko pa smetana postane še bolj trda. Jaz bi ji na tvojem mestu dodala malo soka za razredčit (ali pa sok od kompota - če ga imaš) - izboljšaš okus in dobiš drugo barvo. user posted image

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp!
1.3.2007 20:28:31   
pety78
Eh, drugi biskvit se že peče. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Smetana je že namazana, saj sem na začetku upala, da ne bo tako hudo, kar se je potem čist drugače izkazalo. Bomo jo pa imeli doma. 2 torti v enem večeru user posted image . user posted image

_____________________________



(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp!
1.3.2007 20:28:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Saj izgled ni važen, mene zanima kako je z okusom. Itak bo čokoladna glazura čez.


ja pol pa ni panike itak.se okusi premešajo....user posted image

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako iz kuhinjskih ostankov ustvariti rast...
Tale priročnik Naj zraste spet bi moral biti v vsaki družinski kuhinji! Zakaj, preverite v članku.
Recept tedna: Šparglji v rižoti iz kuskusa
Šparlji veljajo za nizkokalorično zelenjavo, ki je odlična popestritev družinskega jedilnika, saj z njimi lahko pripravi...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?