|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mogoče še katera pogreša malo pozornosti?
25.3.2009 20:36:39   
Pikicapokica6
Malo sem danes že pojokcala, verjetno me dajejo nosečniški hormoniuser posted image . Ampak sem se zavedla, kako hitro mineva čas. Da ne govorim o hitrem minevanju druge nosečnosti, ki je že skoraj pri koncu. Eno punčko že imava, drugega sončka čakava, ampak danes malo držim mulo, ker se moj mož ni prav čisto nič spomnil na to, da sem mu rodila tako lepega sončka, da mu bom kmalu rodila še enega. Še za posode pomit se ni ponudil. Namesto tega je zdaj odhitel na rekreacijo, na katero hodi vsak večer, jaz pa sem malo žalostna, ker toliko govorijo o materinskem dnevu, pri nas pa je to le en od mnogih dnevov, ko mož pozablja, da sem ženska, mamica njegovih otrok....Da mogoče kdaj pa kdaj potrebujem malo pozornosti.

No, dajte me okregat. Ali pa malo potolažit.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mogoče še katera pogreša malo pozornosti?
25.3.2009 21:31:10   
maja24
Nisi edinauser posted image

_____________________________

Ela čebela


(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Mogoče še katera pogreša malo pozornosti?
25.3.2009 22:31:53   
muška
oh joj no , jaz sem se kar konkretno popekla danes med kuhanjem kosila, pa se ni spravil niti k temu , da bi kšir pospravil v pomivalca, pa se nič ne bunim ali cmerim.  Sicer pa sva midva tako ali tako na nuli, no danes je to tezo še dodatno podprl s tem, ko mi ni pomagal, tako da, tak pač je. user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Mogoče še katera pogreša malo pozornosti?
25.3.2009 22:43:24   
Olivija
uf, vsak dan rekreacija ...

men je fajn, ker se trudiva vsak dan (mogoče nama res kakšen dan ne uspe zaradi tempa žviljenja), da preživiva čas skupaj in da sva pozorna en do drugega. user posted image

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Mogoče še katera pogreša malo pozornosti?
25.3.2009 22:51:09   
pety78
Olivija, lepo prosim, mal uvidevnosti.
Tu je tema za razočarane, ne pa tiste, ki so deležne pozornosti vsak dan, ne le za materinski dan...



user posted image user posted image user posted image

Drugače pa Pikicapokica6, ne se sekirat. Moj se sploh spomnil ni, da je kak praznik, dokler ni videl šopka, ki sem ga kupila za mojo mami. Ampak se niti malo ne sekiram, ker pač nam ti prazniki na koledarju res nič ne pomenijo (razen če ni dela prosti dan user posted image ). Če bi se spolnil, bi že prinesel kakšno rožco, ker pač "mora", ker to pač vsi...Brezveze, res!

Raje uživaj, pobožaj otročka in svojega trebuščka. user posted image




_____________________________



(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Mogoče še katera pogreša malo pozornosti?
25.3.2009 22:57:01   
angel_rebelde
Ne, ker sem samska, in mi tak najbolj paše.. user posted image

te pa čisto razumem...


_____________________________

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Mogoče še katera pogreša malo pozornosti?
25.3.2009 23:16:57   
mayflower
welcome to the club

Imam za rodit čež dober mesec, moj pa misli,da moram pr bajti še vedno vse sama nardit. Zraven popoldne pazit najinega živahnega 3 letnika, on pa cele dneve v službi. Sej bi bilo vse ok, če se pol ne bi zmrdoval, kako imamo pr bajti razmetano, jst pa se niti  skolnit ne moremuser posted image


_____________________________

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Mogoče še katera pogreša malo pozornosti?
26.3.2009 7:58:12   
PIRANJA
Ženske ne se sekirat. Moški ne razmišljamo tako kot me.  Pikicapokica, mogoče je pa kakšen drug dan v letu, ki se mu ne reče materinski dan, pa je tvoj dober do tebe! Pa noben nikjer ne trobi. Itak je osmi marec in materinski dan pa valentinovo......pa še kaj se bodo zmisili, da bi šlo cvetje v promet! Sama komercializacija. Materinski dnevi so vse leto, če mene vprašaš.

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Mogoče še katera pogreša malo pozornosti?
26.3.2009 8:58:05   
Lunca1
Moj po moje sploh ni vedel, da je materinski dan. mu take stvari nič ne pomenijo. No saj tamal se je pa spomnila. Sem dobila lepo slikico in pesmico.user posted image

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Mogoče še katera pogreša malo pozornosti?
26.3.2009 9:33:12   
Pikicapokica6
Jah, malo sem jezna, ker je prinesel rožice stari mami, svoji mami, jima čestital....Tko da je dobro vedel, kakšen dan je, pa tud vedel je, da je zame to res edini praznik, ki mi nekaj pomeni. Pa itak je kljub temu, da bom tudi jaz čez en mesec ali še prej (tako kaže) rodila, pa moram tud za vse poskrbet. Mi noben dan ne prihrani kakšnega dela...Pa saj razumem, služba.....Ampak meni bi že veliko pomenilo, da bi mi samo rekel, da bo npr. posodo  pomil ali če bi si vsaj malo časa zame vzel, saj ne rabim darila.

Ah, kaj čemuser posted image  Saj bo minil ta šok. Ja, in verjamem, da nisem edina. Ampak mene dajejo še hormoniuser posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Mogoče še katera pogreša malo pozornosti?
26.3.2009 9:43:17   
aluš
Moj že vsa leta nič ne da na te praznike in obletnice. Tak zgleda je. V začetku sem bila tud žalosta, po nekaj letih sem se začela "žalit", pa mi je razložil, naj od njega ne pričakujem "hinavščine", da so njemu prazniki brez veze. Z leti se navadiš. Saj so potem otročki tisti, ki prinesejo iz vrtca, pa šole. Pa sem tega še bolj vesela.

Tako, da ne se sekirat zaradi tega. Jaz to gldam tako, ljudje smo pač različni.  Saj če bi ti danes rožico prinesel zato, da bo mir, je tud brez veze.

Bolj me moti, to, da gre mož vsak večer na rekreacijo, sploh glede na to, da imata enega malčka doma, plus nosečnost. To se mi pa ne zdi fer. Tukaj pa mislim, da bi bilo dobro se usest pa mal pogovorit. Edino, če je tebi tako res prav.

Pa eno user posted image  od mene ob materinskem dnevu, čeprav z eno-dnevno zamudo. Vačsih si moramo mamice res kar same kaj kupit, če mamo bolj bučmane za možove.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Mogoče še katera pogreša malo pozornosti?
26.3.2009 9:46:32   
mojcaziga
No, moj 7-letnik mi je že v ponedeljek dal eno tako lepo voščilnico, ki je bila hkrati vabilo za današnji nastop v šoli. In ker imajo danes nastop je bil prepričan, da je danes materinski dan - potem pa včeraj jok, ker je zvečer v poročilih slišal za materinski dan. Sem ga malo potolažila in se mu še enkrat zahvalila za voščilnico,a mpak je hitro šel narisat še eno risbico user posted image

Kar pa se tastarega user posted image user posted image tiče, pa se seveda ni spomnil in tudi jaz sem nekaj bolana, pa sem vseeno mogla vse nardit in pospravit kar sama. Edino kar je rekel, da naj grem počivat in lahko pospravim danes user posted image Kar pa se raznih rožic ipd tiče pa rajši ne dobim kot da bi mi prinesele, ker mora.

Ampak takega sem si izbrala in je zdaj brezveze skakati mu po glavi

lp, mojca

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Mogoče še katera pogreša malo pozornosti?
26.3.2009 10:00:47   
nejcko
Moj sin je pa včeraj cel dan zanikal, da je materinski dan, češ da je bil že zadnjič (8. marec), pa čeprav mi je dal v šoli narejeno čestitkouser posted image
Hčerka mi je čestitala in dala risbico, od moža nisem dobila nič (je pospravil sicer stanovanje, ampak ne zato, ker je bil materinski dan, ampak ker je na dopustu in je imel čas user posted image ).

Mene to sploh ne gane, mi pa osebno itak več 8. marec pomenit, tako da sem takrat dobila vse tisto, kar spada zravenuser posted image

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Mogoče še katera pogreša malo pozornosti?
26.3.2009 10:11:39   
bamoocham
Morem rečt, da se je moj spomnil, da je materinski dan-čeprav še uradno nisem mama in najina pikica pride junija-sva dobili rožico, vsaka svojo vrtnico.
To se je slučajno spomnil-ker na dan žena je pa itak pozabil- oziroma je kupil za svojo mamo, za mojo mamo in za moje sestre rožice, na mene je pa pozabil. Pa pravi, da si naj sama rožico izberem, ko sem stala zraven njega v cvetličarni-ja to pa ne gre, ne morem si js sama rože izbrat..dočakala je še nisem (tiste za 8.marec).

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Mogoče še katera pogreša malo pozornosti?
26.3.2009 10:36:14   
Andre
Se mi zdi zmagovalna od mojega moža - pridem včeraj (na materinski dan) domov, na mizi dve rožici in poslikan lonček z rožicami od moje najmlajše z napisom MOJI NAJDRAŽJI MAMICI - izdelek iz vrtca. Pohvalim, kako lepe rožice, pa če so zame, pa reče hčerkica, ja za tebe,ker si moja najdražja mamica. Pol pa vprašam za koga sta pa ostali dve rožici, pa prijavi moj mož - za mojo najdražjo mamico. Sem ga kar debelo vprašala in še enkrat vprašala: A kar obe? Pa pravi, ja. Zame pa nič, ne za 8. marec ne včeraj. Sem bila tolk šokirana, pa ne zato, ker zame ni bilo nič ampak ker je pa za svojo mamo kupil kar 2 rožici in ji seveda kasneje z obilo lubčkov tudi dal. Men pa tud lupčka ne. Še dobro, da ima otročke, ki se spomnijo name na tak dan.

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Mogoče še katera pogreša malo pozornosti?
26.3.2009 11:34:27   
mika
Men se pa zdi primerno, da otrok obdaruje svojo mamo za materinski dan in ne ženo. Andre, po moje je tvoj imel pravuser posted image . Men moj mož tudi ni nič dal, ampak  hčerka.

Drugače sva oba pozabljiva glede obletnic. Sicer pa moj mene zeloooooooooooooo razvaja user posted image . Ko sem bila user posted image , pa bognedaj da bi naredila kaj težjega. Kuhanje in površinsko pospravljane ja, nisem pa sesala ali perila nosila okrog. Ma.... zlat jeuser posted image

(odgovor članu Andre)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Mogoče še katera pogreša malo pozornosti?
26.3.2009 11:47:10   
Rožica I
Ma, ne sekiraj se user posted image , to so bolj hormoni. Meni osebno tale 25. marec nič ne pomeni, mi pa zelooooo dosti pomeni 24.marec, ko se je moje dete rodilo user posted image ! Takrat pa buljim v veliko škatlo slik in albumov celo noč in zraven smrkam in se nostalgično smeškam... 
Skratka, namigni user posted image , da rabiš kakšno ornk cartlanje ali kaj podobnega user posted image , pa ne na nek zunanje določen datum, ampak ko vama pač je. Moški nekih zapovedanih praznikov ne šljivijo 5 posto user posted image

_____________________________

ROŽICA

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Mogoče še katera pogreša malo pozornosti?
26.3.2009 15:13:05   
2ursae
se strinjam z milko: tudi jaz doživljam materinski dan kot praznik za mame in ne za žene oz. mame lastnih otrok. Moj je čestital svoji mami, jaz svoji in to je bistvo. Zdelo bi se mi čudno, če bi mi kaj prinesel, se mi zdi lepše, če se me spomni ob rojstnih dnevih najinih sinov ... ko sem mu dala najlepše, kar imava user posted image

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?