|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jota
19.4.2009 22:23:13   
kamilija
Ima katera kakšen fajn recept? Jaz nisem tega še nikoli delala, bi pa poskusila. Lahko tudi za pasulj:).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jota
20.4.2009 6:41:27   
anajmad
Jst jo delam z repo.Na česnu prepražim repo,da zadiši,potem jo zalijem,dodam mal zelišča,poporam in žličko vegete,al pa polovico kocke(tiste olivne od knorr).Dodam še sušene vršičke-za okus. To kuham ene pol ure,na koncu še dodam z vodo vred krompir v kosih in fižol brez vode. Jst kar uporabljam fižol valfrutta. Vse skupaj še pokuham enih 10 minut,dodam še paradižnikov koncetrat in na mizo. Mi jo jemo pol dva dni,ker nikoli ne moreš skuhati v manjši količini,da bi bila dobra.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: jota
20.4.2009 7:50:23   
Felicita
skuham krompir in meso, ki mu 5 min pred koncem dodam fižol iz konzerve (da se pregreje). v drugi posodi kuham repo ali zelje (prepražim čebulo, gor dam repo/zelje, mal zalijem, lovorjev list, poper v zrnu, mal paradižnikove mezge). ko je krompir kuham odlijem in shranim vodo, odvzamem eno posodico krompirja in fižola, ostalo pa pretlačim s paličnim mešalnikom. potem to dodam repi/zelju, razmešam, dodam še tist kar je celega fižola in krompirja, po potrebi zalijem z vodo od krompirja, žlico kisle smetane, pustim še mal vret in to je to.

_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: jota
4.5.2009 22:49:29   
Jelcy
Jaz pa joto naredim takole: najprej poprazim na kocke narezano vratovino ali prekajeno sunko na kapljici olja (v loncu), nato dodam zelje (etino iz vrecke) in krompir in dolijem vodo...vodo dodas po obcutku, odvisno koliko hoces da je gosto. To kuham dobre pol ure, nato dodam fizol iz konzerve, posolim, dam scepec vegete in scepec paprike v prahu...to vse fajn zmesam in kuham se 5-10 min.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako iz kuhinjskih ostankov ustvariti rast...
Tale priročnik Naj zraste spet bi moral biti v vsaki družinski kuhinji! Zakaj, preverite v članku.
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?