|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krema za mešano kožo
22.3.2007 6:53:01   
skuštrana
Moja koža je zadnje čase en tak shit. Od vratu proti licem imam full mozoljev, tistih podkožnih, bljek, na licih pa full suho kožo. Za znoret. Sem si kupila green line za mozolje in je super za zono, kjer so mozolji, drugje pa naredi cel raztur (rdečica, lica me pečejo,...), tako da se po licih mažem s staro kremo..Ampak tole mazanje mi gre že malo na živce pa me zanima, katera krema je dobra za mozolje in za zelo suho kožo hkrati...V lekarni je rekla, da nima pojmauser posted image in da si naj pač mažem dve različni kremi..Predlogi, prosim...

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krema za mešano kožo
22.3.2007 7:26:43   
dory
jst imam enak problem...mislila,sem da imam izrazito suho kozo, kar pa je bilo glede na mozolje,ki se bohotijo v teh starejsih letih malo cudno...nabavla sem si masko in kremo za mesano kozo od nuxe...po 1mesecu uporabe je rezultat fuuullll boljsi..

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Krema za mešano kožo
22.3.2007 7:58:05   
Magi*
nuxe je sicer zelo dobra kozmetika, pogosto pa vsebuje eterična olja, ki mozoljavo kožo znajo zelo dražit, zato previdno.

drugače je pa taka koža, kot jo opisujeta, najbolj zahtevna. in pogosto moraš res uporabljati dve kremi. eno za mozoljast predel, drugo za suhe predele. predvsem pa pazita, da vsebuje čim manj parfumov, eteričnih olj in ostalih snovi, ki še dodatno dražijo občutljivo kožo.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Krema za mešano kožo
22.3.2007 9:02:29   
Felicity
Najprej se moraš mozoljev nekako rešit, če je tvoja koža samo sedaj takšna. Meni so ful pomagali proizvodi za mozoljavo kožo od Eucerina, ker niso tako agresivni do zdrave kože.
Poskusit ni greh. Testerčke pa dobiš, če izponiš anketo na njihovi strani.
http://www.eucerin.si/test.htm

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Krema za mešano kožo
22.3.2007 13:29:10   
Annny
Magi, res je, kar si napisala - glede Nuxe kozmetike.

Sama sem imela tja do 20.leta mešano kožo, zdaj pri 25. pa je postala prav komplicirana. Po eni strani mi odgovarjajo kreme za suho kožo, po drugi strani tiste za mešano, po tretji straniuser posted image  mi pa najbolj paše 'nobena' krema (takrat imam najlepšo kožo).
V bistvu imam lepo in gladko kožo, ampak takoj ko uporabim kremo, ki mi ne paše, dobim kakšne rdeče pikice, izpuščajčke, včasih mozoljčke, ponavadi po čelu.

Kupila sem si Nuxe Nirvanique kremo in spet izpuščajčki...zdaj jo uporablja kar moj možek, njemu paše vseuser posted image
Večina znanih (in ponavadi dragih) kozmetik mi ne odgovarja (Dior, Lancome, Clinique nikakor, vsaj tisto, kar sem preizkusila!)

Zase sem ugotovila, da mi najbolj paše, če za cel obraz uporabljam kar tisto kremo za okrog oči (jaz imam Biotherm Aquasource), ker je izredno lahka in mi ne draži kože, tudi porabi se je bolj malo.
Za lica (ki niso tako občutljiva) imam Avene Hydrance optimal, s katero sem trenutno zadovoljna.

Tudi sama bom vesela še kakšnega predloga:-)



(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Krema za mešano kožo
23.3.2007 10:16:39   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: Annny

za cel obraz uporabljam kar tisto kremo za okrog oči (jaz imam Biotherm Aquasource), ker je izredno lahka in mi ne draži kože, tudi porabi se je bolj malo.



Sej Biotherm Aquasource gel je tudi za cel obraz. Jaz imam to kremo in tudi takšno problematično kožo mešano, ki mi ne paše vsaka krema... in ta je glih prava. Kožo samo navlaži, jo ne masti. Uporabljam jo pa po celem obrazu tudi okrog oči. In res, porabi se jo zelo malo. Zdrži tam tudi več kot dva meseca...

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Krema za mešano kožo
23.3.2007 15:39:45   
lolipop
Eucerin Q10 Fluid za mešano kožo - tole odgovarja meni

Probaj še Vichy za nečisto kožo. Čistilni gel je drag ko žafran, sam tako super.

_____________________________

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion




(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Krema za mešano kožo
24.3.2007 18:08:53   
Anonimen
Od vseh sprobanih mi še najbolj odgovarja od Apotheker Scheller za mešano kožo. Samo jaz nisem tako izrazito mozoljasta, tam kjer pač sem.

(odgovor članu lolipop)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?