|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
4.9.2006 15:51:37   
AlenkaIST
Ja, to plazenje user posted image  Je blo pri Sari tudi neko poskušanje iti rikverc. Zdaj hoče naprej, dviguje rito v luft, pa kolena premika, samo rokice še ne delajo prav. Ko bo še to pogruntala bomo pa šibal!

Glede hrane pa je pri nam enako kot sem zasledila pri nekaterih: najboljša hrana je tista, ki jo jesta oči in mami user posted image  Kar dobi posebej ni prav okusno oziroma ne poje veliko. Sam kaj ko se ne moremo držat ure, da bi vsak dan jedli skupaj. Ko bom pa še jaz v službi bo pa še bolj vse zmešano user posted image .
Je pa res, da je najlešpe jesti v družbi user posted image  (takrat tudi največ poješ user posted image ).

Nannn, še vedno čakam na user posted image

Lahko bi se pa tudi ostale kaj dobile. Dokler še lahko sedimo nekje zunaj, na zraku. Pa da je seveda veliko prostora za vozičke user posted image

Vsem en lep pozdravček user posted image  pa en velik user posted image  od Sare!

user posted image

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
4.9.2006 16:42:47   
lonja
Hoj,

ja, AlenkaIST in ostale, čas bi že bil spet za kakšno kavico zunaj na sončku. Kdaj??? Kje???

Lep pozdravček od naju dveh

lonja user posted image in  Ajda user posted image

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
4.9.2006 22:03:04   
liju
Dober večer!
Danes pa vidim, da ste bile kar aktivne!
Naš user posted image , je bil zdaj popoldan že kar OK. user posted image user posted image user posted image Spančka pa že 1,5 ure. Upamo, da ponoči mirno spančkal. Kak so kaj vaše user posted image , zdaj ko je tak vroče?
Naš je bil še kar priden danes.user posted image user posted image user posted image

Mmetka: v varstvu je naš user posted image kar nekaj krat že bil, tak da je prav prespal, je bil 3x. Zdaj nazadnje nama je bila največja kriza. To pa zato, ker sma bila doma oz. nisma bila v družbi in pol samo premušljuješ in se pogovarjaš, kaj dela, je jedo kaj, se kaj joče... Nisi sproščen, drugo je pa da greš ven v družbo. Zlagala bi se, če bi rekla da takrat ne pomisliš na njega, ampak hitro preklapljaš.
Ni pa fajn!!!user posted image user posted image user posted image

Pozabla sem zjutraj voščit: TIL in VLADIMIR, to pa je za vaju!user posted image user posted image user posted image user posted image za vsakega svoje, da ne bo kreganja!user posted image user posted image user posted image

Nič, lepo spančkajte, upam da bomo mi tudi!
Lahko noč!

P.S. Dobrodošli vsi ki ste že doma zuser posted image ! Vsega lepega je žal enkrat konec!!!user posted image user posted image user posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
4.9.2006 22:24:21   
mmetka
Halo!

liju- saj vem, da bi ga morala dat malo na čuvanje. Ampak se nikakor ne morem odločit, da bi prespal pri babici. Pa vedno si mislim, da moram izkoristit čas z otročičkom zdaj, ko sem še na porodniški in da bo še dosti krat pri babici, ko bom jaz imela predstavo, moj user posted image bo pa v nočni. Ampak probno spanje pa bi tudi morali izvest, saj vem. Pa saj imam še 3 mesece časauser posted image !

AlenkaIST in lonja- lahko pa se dobimo na štajerskem koncu!user posted image Pri nas imajo super dobre kavice!

< Sporočilo je popravil mmetka -- 4.9.2006 22:28:54 >

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
5.9.2006 8:44:39   
liju
Dobro jutro!
Mi smo že aktivni! Našuser posted image se je danes skozi nekaj prebujal, tak da smo spali bol bogo.user posted image
Zdaj pa grema ven na sončka.
Si tipkamo!
lp

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
5.9.2006 8:56:31   
AlenkaIST
Dobro jutro tudi od naju!

Dons jaz nikakor nisem mogla spat. Ne vem ali je bilo pretoplo, pa en komar me je ves popikal, pa kar nekaj....
Bom šla pol s Saro tud jaz mal počivat.

user posted image : v četrtek bom sicer v Ljubljani ampak me bo mal čas lovil, v petek pa zaenkrat še ni problema. Kdaj pa?

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
5.9.2006 9:50:51   
puri
Kako ste kaj danes?

Mi smo se pa naučili ploskatiuser posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2657
5.9.2006 9:57:27   
AlenkaIST
Bravo Maj!
Mi smo se to naučili na morju. Ampak je lisička - ploska samo takrat ko je treba user posted image , kar tako za brezveze pa ni šans user posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
5.9.2006 10:13:33   
Anonimen
Ojla

Mi smo pa danes spet spali enkratno - 11 ur nepretrgoma.

Drugače pa nič novega. Le na te zobke sem že pošteno jezna. Jo matrajo da je joj. Pa tudi dlesen je vsa bela že, le ven nočejo pokukati. Nočejo in nočejo. Očitno se je odločila, da ne bo po mamici. Meni so zobki pokukali na plano že pri 5 mesecih.

Jutri imamo pa drugo cepljenje. Upam, da ne bo kakšne reakcije. Le ura za cepljenje je nenormalna. Ob 13.30. Ponavadi ima takrat Klavdija ravno kosilo, ker se zbudi.

No, grem pisat diplomo. Imam še pol urce časa predno pride moja frčafela domov s sprehoda.

se tipkamo

papa

Neposredna povezava do sporočila: 2659
5.9.2006 21:07:40   
liju
Dober večer!
Kak ste kaj preživele dan?
Mi smo bili veliko na sončku, pol pa smo se še šli malo potepat po mestu. Naš user posted image je z prehladom opravil.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa sem jaz neka taka čudna.user posted image user posted image Glava me že celi dan nekaj boli, tak se počutim, kot da imam vročino. Prej sem si jo merla, pa hvala bogu nimam.
Naš user posted image pa na veliko rožice trga doma, to je tak fajn. Ko pa ga skregam, te pa se začne na glas user posted image in zraven user posted image . Si misli, spet nekaj novega in če mi nobeden ne user posted image , si bom pa sam.user posted image user posted image user posted image Pravi user posted image je. Vse povsod ga je polno. Z hojico dirka kot da je navit.

Kak pa so kaj vaše user posted image , jih že kaj date v hojico?

Lepo bodite in si tipkamo!

Lepo spančkajte!
Nočko in user posted image za vse vas!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
5.9.2006 21:14:42   
bobika
Pozdravljene!

Mi smo doma. Prišli smo že zjutraj ob šestih, ker smo se odločili, da izpustimo današnji zajterk in se vozimo čez noč.
Na poti tja in nazaj (vožnja je trajala 10 ur) je lepo spala, kar nisma mogla verjeti, tako, da smo brez skrbi potovali. Prvi dan tam in danes doma ja bila full tečna. Verjetno jo je zdelala vožnja in sprememba okolja.
Vreme smo imeli tak, tak. Lahko bi bilo lepše. Malo je deževalo potem pa smo imeli cel teden lepo. Bili pa smo na delu otoka, kjer je popoldan full pihalo.
Manco sem dala malo v vodo (24 stopinj) in je ni nič zeblo. Kar začela je čofotati. Tako, da bazenčka sploh nismo uporabljali, ker je bila čisto nora na morje.
Ena dan vmes je zbolel ati - prehlad. Naslednji dan pa je že Manci teklo iz noska in imela je vročino. Dobila je dve svečki in drugi dan je bilo vse ok. Niti vročine, niti nosek ni točil. Na poti domo pa je še meni začelo tečti iz nosa. Tako sma midva oba še vedno smrkava, Manca pa je na srečo ok in upam, da ne dobi kaj od naju.
Drugače je bilo vse fajn in lepo. Uspavati sem jo hodila v sobo. Jedla je z nami, posebej za njo pripravljeno hrano.
Je pa res, da jaz nisem imela kaj dosti od dopusta. Sem cel dan samo planirala kako bo s spanjem in hranjenjem. Bilo je kot doma, le da se je z njo veliko ukvarjal tudi ati. Bo drugo leto mami bolj uživala, ko bo z atijem norela v vodi.

Sedaj pa grem še malo za nazaj vas prebrati, da vidim kaj ste počele. Vidim, da niste ne vem koliko pisale.

Ovčka: na Proizdu nismo bili, ni zneslo s časom in Mancinim ritmom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
5.9.2006 21:53:56   
liju
Bobika!Ja, končno ste spet doma. Dobrodošli!user posted image Full je bil dolgcajt! Nič kaj niso hotele veliko čvekat.user posted image
lp

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
5.9.2006 22:58:31   
Nannn
Hoj,

puri tale tvoj user posted image  je pa res luskan...ja tudi mi ze kar nekaj casa ploskamo ampak smao takrat ko ona to zeli user posted image  drugace pa je zacela dajati rokice v luft ko ji recem velika velika user posted image user posted image  nas pa res ze vse razumemo in tudi midva se pogovarjava z njo kot z odraslo osebo...

AlenkaIST ja seveda se lahko dobiva na user posted image  bi bil ze cas user posted image  bom pa tudi jaz v petek v Lj pa se zmenimo za skupinsko vozickanje in seveda tudi user posted image

liju mi nase pupe ne bomo dajali v hojico tako da ti ne znam odgovoriti...drugace pa smo veliko vzunaj in izkoriscamo lepo soncno vreme in ne sedimo doma za pcjem in na RR in mogoce se ti zdi da je pa tukaj dolgcas...

bobika lepo da ste spet nazaj in da ste se imeli lustno na dopustu...

Nic grem snemat CD je da jutri zacnem z Winsor Pilatesom treba mal speha zgubit user posted image  jutri pa spet mal cofotat user posted image  je user posted image  vzel dopust da z nama dvema prezivi dan user posted image

LP Nannn

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
5.9.2006 23:27:34   
srečica
POzdravljene,

da se še jaz malo javim. Mi smo ok.
Tudi naš Anže je včeraj začel ploskat. Zdaj, da papa ko gre kdo domov in potem na veliko ploska.

Danes smo malo potepali po mb in seveda mu spet nekaj nakupili. Anže je vse trgovke čist osvojil. So si kar sposodile in malo pocartale. Vsem se full smeji in na srečo se nikogar ne boji.

Tudi mene že grabi panika, ko bo treba v službo. Sem se prej kar razjokala. Full mi je hudo. 25.12 se mi izteče porodniški dopust. KEr mi pripada letošnji dopust sem razmišljala, da bi ga 14 dni izkoristila takoj po porodniški, 1 teden oz. 7 dni pa bi izkoristila tako, da bi 14 dni delala samo 4 ure. Upam, da se bo dalo zmenit.

Mojega sončka bo večino pazil ati, saj ima tako službo, da 2 dni v tednu ali pa 1 dan dela ves dan, 1 ali 2 nočna , 3 ali 4 dni doma. Ostalo pa bo ga imela moja mama. Ampak res mi je hudo, full hudo. Ne vem kako bom brez njega 9 ur na dan??? user posted image user posted image user posted image

Glede hojice tudi jaz ne morem nič povedat, ker je ne uporabljamo.

Nove slike so v albumu od Liju, poglejte punce.

Bobika, dobrodošla nazaj.

Lahko noč

Darja

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
6.9.2006 7:09:23   
ajdaN
Dobro jutro punce!

Je bila pa res žalost zadnje dneve tukajle gor. Ampak zdaj bo že vsak dan boljše. Babnice in user posted image  se vračajo z dopustov.

Pri nas imamo danes ful oblačno vreme. Ne vem kako to, ker so še včeraj napovedovali neko sonceuser posted image .

V glavnem morava z malim v mesto. Ker za nedeljski krst nima nobene pametne cunje. In ne vem kje jo dobit. Še v ene 3 trgovine grem, če ne bo nič, bo šel pa v trenerki. Kaj pa morem. Ravno tak zoprn čas je, da poletnih cunj ni več, zimskih pa še niso dobili. Ah nekaj bomo že.

Vidim da vsi user posted image  že nekaj ploskajo pa pa-pa, pa ne vem kaj še vse. Pri nas smo še zmeraj takooooo zadovoljni, da je vsaj sedet začel, da ne zahtevamo nič drugega od njegauser posted image .

Včeraj smo prvič sprobali nahrbtnik za v hribe in bomo zdaj verjetno kupili svojega. Da bosta oči in mali hodila malo naokrog. Mami pa vse 4 od sebeuser posted image .

Za kofe bi bila tudi jaz, ampak je žal prevroče da bi se vozila v LJ. Se avto takoooo segreje, da mali čisto zašvica notr. In če potem ne spi, ke tečen kot user posted image . Saj bi bila jaz tudi na njegovem mestu.

Bobika WB. Samo da ste uživali.

Čuva se pri nas redko. Je večinoma kar z mano - ga povsod vlačim s sabo in je čisto zadovoljen. Ne vem, se mi zdi da bo še prekmalu moral v varstvo in dokler ni nujno ga ne bom dajala okrog. Sploh pa ne za čez noč. Potem ko bo sam hotel it na "počitnice" ja, drugače pa ne. Če bova kam šla je pa itak tašča v bajti. Ampak se mi niti ne gre, ker se mali zvečer dostikrat zbudi preden ornk zaspi in je treba k njemu, pa dudo, pa mal pocrkljat...

Aja pa še čestitke vsem ki ste in boste praznovali. Madonca kmalu bomo spet mi na vrsti - 8m že!!! Kako gre hitro čas! Še malo pa bomo jamrale, ko bojo šli prvič v šolouser posted image .

No tako grem še en kapučino popit, potem bo pa itak že akcijaaaaa! Uživajte!

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
6.9.2006 8:11:17   
liju
Dobro jutro!
Kako ste kaj spančkali? Mi smo še kar user posted image . Mi imamo tudi oblačno vreme, tak da ne vem kako bomo danes kaj zunaj. Mogoče se bo pa še zrihtalo!
Nannn: nisem mislila, da je to komu obveza, ampak sem pač komentirala. Upam, da me nisi napačno razumela.

Nič, čvekice lepo bodite, midva grema jest zajtrk!
Dijo

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
6.9.2006 9:28:24   
puri
Oj! Kako ste?

Pri nas se pa že malo sonček kaže, tako da mislim, da bomo imeli kar lepo vreme.

Maj se že počasi uči tehnike plazenjauser posted image , ampak zaenkrat mu še ne uspeva preveč, se bolj vrti na mestuuser posted image ,....ampak saj bo.

Drugače se pa ponoči zadnje čase kar veliko zbuja, poredvsem drugi del noči, tako da ga dam kar k sebi, ker se mi ne da skos vstajat in mu dudo not popravljat. Tako se vsaj malo bolj naspim, čeprav mi zadnje dni res manjka spanca.

Za kavico jaz žal nimam časa, pri nas so dnevi tako natrpani, to bi pa pomenilo, da si moram celo popoldne ali dopoldne čas vzet, da bi prišla tja in klepetala(to se vedno kar zavleče), pa še varstvo za ostaladva bi težko dobila. Tako, da vi kar uživajte!

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
6.9.2006 9:48:03   
lonja
Hoj,

ja, tudi pri nas smo začeli s ploskanjem user posted image user posted image user posted image . Pa zgleda da so tile naši kozorogci res svojstveni karakterji, saj tudi Ajda ploska takrat, ko ona hoče.

Plazimo se pa še ne, čeprav je same ne smem več nikjer pustit, sploh,če je površina dvignjena od tal. Še najbolj sem mirna, če je na tleh, da ne more kam čofnit.

Aja, kava, z najine strani bi šlo, recimo v petek okrog 11, prej skoraj ne bi uspeli ob vseh najinih procedurah. Kaj pravite? Pa lokacija?

Lep pozdravček,

lonja user posted image in Ajda user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2668
6.9.2006 11:17:19   
Anonimen
Ojla

Samo na hitro, nimam časa. Imam še tisoč opravkov. Potem pa s Klavdijo na cepljenje.

Mi pa uporabljamo hojico, ker le tako se lahko malce oddahnem in postorim kaj po hiši. Uživa pa Klavdija sto na uro.

Smo se pa tudi mi danes ponoči zbudili ob dveh in nismo zaspali nazaj do štirih. Sem na koncu obupala in ji dala flašo mleka. Pa je zaspala za tri urce.

No, grem. Me delo priganja

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2669
6.9.2006 12:35:44   
Anonimen
Evo še ena urca, pa bomo dobili drugo pikico. Upam da bo vse v redu.
Počasi bo treba odjadrati proti zdravstvenemu domu.

se tipkamo kasneje, če bo seveda čas

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2670
6.9.2006 14:45:58   
bobika
Pozdravljene!
Je pa res prazno na forumu, ko jih je toliko na dopustu.
Mi imamo podopustniško tečnobo. Ne vem kaj ji je, tako je tečna, da mi je že vso energijo porabila. Spati jo dajem vsako uro, potem spi pol ure in čez uro je zopet zaspana. Mogoče so zobki, ali pa jo je pot tako utrudila. Niti minute se ne zamoti sama, dere so kot živina.

sem naredila album MORJE med tem ko je spala. Geslo enako kot do sedaj. Še nekaj slikic prilepim tukaj gor, da še malo morskega vzdušja naredim.

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
6.9.2006 14:49:33   
Anonimen
Živjo!

Alenkica tvoja stajca je pa luštna, dvomim če bi današnje stajce zdržale trideset let.  Sem pa opazla, da imaš istega srčka v stajci kot jaz. Lari je tako všeč, da ga kar naprej vleče. Jure je pa tak srček, ful ima dober pogled.

AlenkaIST, Lonja, ... jaz sem tudi zauser posted image , če se boste zmenile za ob 11, se vam pridružim okrog 12h, ker prej ne morem.

Lara je sedaj že pogruntala kako se vstane v posteljici in v stajci. In namesto da bi spala, ko pokukam k njej ona veselo stoji in se smeje. "Vragec mali."
Je pa tudi ugotovila kako se kobaca po vseh štirih. Tok je posrečena ko gre na kolena in šiba naprej.

Bobika WB

Kar se pa hojice tiče, mi je ne bomo uporabljali.

Zdaj pa grem Lari jest dat, pol pa upam da bo za kakšno urico zaspala. Jutranji spanec je trajal točno eno uro.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2672
6.9.2006 15:07:50   
lonja
Hoj,

no, ura za user posted image  se je sama določila za ob 12, dan je še vedno petek, to je pojutrišnjem. Lokacija še neznana, a jo bomo že določile, zbiramo predloge, če ne bo spet BTC padel. Vabljene tudi vse ostale čveke, pridte, da spet prikličemo dež (he,he...)

Čao

lonja user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
6.9.2006 16:03:39   
AlenkaIST
user posted image  V petek ob 12h user posted image

30 stopinj naj ne bi bilo, če pa že, bi pasal kak Mostec, da se mal ohladimo. Bi ga našle? To je pred ZOO-jem če prideš iz smeri centra, oziroma za iz Rožne.

Janja, Lonja a bo OK? Da ne bomo skoz v BTC-ju, ker pol še brez denarja ostanemo zaradi raznih trgovin user posted image
Nannn, prideš tudi ti? Kaj pa ostale??

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
6.9.2006 18:13:29   
alenkica
Hvala Lonja, da si pohvalila našega Jureta, sem prav vesela, če kdo komentira tudi moje slikice. Na žalost jih skoraj nobena ne opazi. user posted image

ČESTITKE KLARI OD CAFFE IN TINU OD OVNICE78 ZA 8. MESEC. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?