tintara
|
Pozdravljene punce! Jaz guram predzadnji dan v sluzbi, ceprav naj bi bil zadnji. Pa sem vceraj ugotovila, da sem prevec skrt in jim nadur ne pustim, tako da jutri pridem za par ur v sluzbo. Pa da spodobno recem sefu adijo (danes je na sluzbeni poti) in nato cisto azres zaklucim. Je ze kar cas, moj namestnik mi ze je zivce, ker je po domace povedan butast. Sem najprej mislila, da se samo meni zdi, ampak sem vceraj ugotovila, da imajo ze vsi kake cudne izkusnje z njim. Ma, sem prav vesela, da je samo namestnik in mi ga ne bo treba gledat. Ko pridem (ce pridem) nazaj, bo tu se kak mesec, pol pa upam, da gre. No, saj v bistvu je zame dober, da kaj zamuti in vse skupaj, ker poitem me bodo rajsi vzeli nazaj. Pikanogavicka: cestitam za nakup novega avtomobila. Imamo zdaj istega (no, ni receno, mi imamo se ta staro varianto, smo ga kupili lani). Men je kar¸fajn avto, ceprav sem najprej norela, da ga bova prodala, saj se je po manj kot 10 dneh pokvaril. Ampak so pol tisto odpravili in zdaj dela ze leto dni brezhibno. Ampak prvi obcutek pa ni bil glih ta pravi. To je pa tako, ce si prej navajen na Japonce, pol mors pa zarad dnarcka na kaj manj presaltat. nasa Almerica je bila sicer ze stara in dokaj zvozena, ampak je bila pa super, super avto. SAm klime ni mela, skoda, ce ni bo je vozili. R1ta: cestitke. Za vse sorte, rojstni dan, diplomo... Supermami: kolikor jaz vem, po novem zakonu sploh ni mozno na porodnisko prej kot 28 dni. Ceprav tudi moji G. se vedno jamrajo, da se to da?. Ampak tudi ce je mozno, te ne dajo. JAz grem 28 dni prej in pika. Tudi pri prvi nosecnosti sme bila nekaj na bolniski (kaka dva meseca) in sem sla na porodnisko normalno 28 dni prej. Takrat si se lahko sam odlocil, kdaj gres in se je splacalo samo v primeru, da bi sicer bil ze brez sluzbe, pa potem brez porodniske, tako si jo pa vseeno dobil. Tako da kar mirno na bolnisko. Kofetarice: kako je bilo? Verjetno ste uzivale, primerjale trebuhe in kile ter se ogromno smejale. Drugic se vam pridruzim, ce seveda ta drugic kdaj bo. Emamair: me veseli, da lahko vsaj malo naokrog gres, ker sicer mora biti dolga lezat. Pa pol te ze vse boli. Ampak se tudi potrpi, ane. Pa ves kaj to pomeni, da stvar ni tako zelo nujna in da se nisi za rodit Doma naj te pa kar lepo malo popedenajo, saj ti bo pasalo. Ampak ves, ko sva se pogovarjali o 26.11. (upam, da sem si prav zapomnila datum) za rodit, pomoje se ti pa lahko zgodi. Ker zgodovina se ponavlja. pa se eno vprasanje za vas vse: vceraj zvecer sem ujela prvih par minut JAGa in ravno videla, da je unmu ta mal bolj debelusnemu (BUd ali nekaj takega) med porodom umrl otrok. No, vsaj jaz sem tako razumela, ker cele zgodbe ne poznam. In sem se ze zasekirala in cekirala al je vse ok alne. Ker sem pa bila total zbita, sem kar hitro zaspala in nic cutila ta male. In zjutraj sem prvo pomislila, da je zagotovo nekaj narobe in jo sla ze buksat, naj malo pobrca. Pa kar ni hotela, sele po kakih 5 minutah se je, najbrz vsa zaspana, oglasila. In me potem vso veselo brcala celo pot v sluzbo. Sem bila ful vesela in tudi zdaj mi rije po trebuhu. Aja, sem rekla da bo vprasanje, ane! Torej: a ce vi vidite ali slisite kaj takega, a vas tudi vznemiri? Al sem sam jaz cudna? Ma, dobr to ze vem, ampak vseen . Takole, zdaj pa res konec, ce ne bom se cele tedne v sluzbi, ker se mi ne bo dalo skoncat par zadevic. Lepo se imejte, pozdravljam vas, najbrz zadnjic s tega racunalnika, Tina
|