|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
9.10.2006 23:11:29   
liju
Alo babike!
Danes sem enkrat že začela pisat, pol pa se je mali začel user posted image , pa sem morala vse skupaj vgasnit. No, zdaj pa imam končno malo časa za vas!

Rija: Mi smo iemli tudi danes ponoči "mama sindrom"!user posted image Spal je sede, samo da sem ga okoli pasa objela in držala za roko je bilo OK, drugače pa user posted image . Mislila sem da znorim. Sem pogledala to igračo, ki si jo danes dobila, oz. ne ti ampak Tiluser posted image user posted image . Full mi je dobra, mislim, da bo to kar Miklavževo darilo. user posted image user posted image
Za pumpico pa prosim!

Mmetka:Se vidimo!

Glede čistoče, pa pri nas v veliki meri poskrbi user posted image !!user posted image user posted image Vse prah po tleh pobriše, včasih še pomije user posted image user posted image user posted image
Sesam enkrat do dva krat na teden in takrat tudi obrišem, drugače pa po potrebi pometem! Ne kompliciram več tak kot na začetku, ker sem ugotovila, da se je user posted image bolj zavzel, če je kako smetko opazil na tleh, ker ni bila pogosto na njemu vidnem mestu. Zdaj pa je niti opazi več ne!user posted image user posted image user posted image

Naš user posted image se full hitro naveliča igrač, tako da včasih več ne uspem menjavat iz stajice v škatlo in obratno!user posted image user posted image

Slikice, pa so full lepe, pravi lepotci so in kaj že vse obvladajo! En velik user posted image za njih!

Mi se še ne rabimo ekstra obremenjevat kako z umivanjem zobkov, ker še nam prvi ni prav pokukal venuser posted image !

Glede praznovanja, pa še nisem niti kaj veliko razmišljala. Nimam še za enkrat pojma, kje in kako bo??

Nič, malo sem se razpisala, zdaj pa počasi pod odejo!

Aja! Kje pa je kaj Bobika, Mayflower- kako je kaj z malčki?

Za vse slavljence pa user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa res!
Lahko noč!user posted image user posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
10.10.2006 8:39:38   
renan
dobro jutro!

nas vladimir je pa prespal celo noc brez enega samega zbujanja zaradi dude.user posted image drugace pa sta se pri nas pojavila spet dva nova problema: za nobeno ceno mi vec ne pusti nohte porezat, tako da moram na silo. drugi je pa ta, da hrano, ki mu jo dam v usta zveci, potem pa spet vzame v roko in jo hoce meni dati. tudi kasice ali rizo...nebi opisovala tal po hranjenju...user posted image

alarm...

lp

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
10.10.2006 8:44:54   
lonja
Ojla čvekice,

user posted image user posted image user posted image najprej naj se pohvalim. Tudi mi smo se danes naspali. Bilo je sicer eno zbujanje okoli polnoči in seveda nepopisna lakota, ampak zdej pa še vedno spi, torej s tem dokazuje, da lahk zdrži tudi brez hrane 8 ur, kolikor že tole traja. Naj le....

Srečica, super fotke. Mislim, da sem te že vprašala, a sem pozabila takrat shranit v možganske gube, v katerm programčku tole obdeluješ?

Tinkamiška, dej zrihtaj že enkrat ta tvoj računalnik, če ne ti jaz enega svojega, ki se praši v kleti direkt v Celje pripeljem, da boš mal bolj pridna s
pisanjem.

Nyah, Ovčka, upam, da zamašeni noski kmalu ozdravijo. Eno user posted image  za Najo in Laro.

Mayflower, tudi Ajda ves čas stiska pestke za tvojega miškota in oglasi se nam kaj.

Alenkica, tvoj Jure je pa res pravi dedec. Sem vesela, ko vidim, da nima le naša Ajda takih mišelinkastih nogic.

Za srečanje 19.10. sva seveda zraven, če le ne pride kaj vmes.

Včeraj sva začeli s plavanjem an DIF-u in je super. Ajda full uživa, mami pa tudi.

No, zdej je pa alarm iz posteljice, šibaaaaaaaam..........

Lepo se imejte!

lonja user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
10.10.2006 9:08:30   
Anonimen
Dan

Mi smo že od pol sedmih pokonci. Je pa spala spet 11 ur. user posted image user posted image

Drugače pa je pri nas ful mrzlo in sva doma. Čakava, da se megla dvigne in pokaže sonce. Tamala je pa tečka, ko ne moreva ven.

No, se oglasim kasneje

papa

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3529
10.10.2006 9:19:22   
AlenkaIST
Dobro jutro

Zadnje čase se nisem nič oglašala ker imam jutri končno tisti zagovor diplomske naloge in se malo pripravljam. Ovčka, upam da boš lahko kamlu popravila poklic v tabeli user posted image

Trenutno čakamo da se malo ogreje, sam imam občutek da bo Sara prej zaspala.

Smo v fazi kjer kobacanje ne predstavlja nobene ovire več in ko se že ob vsaki stvari postavljamo na noge user posted image . V posteljici zdaj večino časa prestoji user posted image

Prehlad nas je tud minil, tko da ob sobotah veselo uživamo na plavanju. No, Sara še najbolj user posted image

Aja! Pregled imava midve 17.10. Me prav zanimajo rezultati.

Za srečanje pa tudi načeloma ni problem. Fino! Meni bi odgovarjalo v bolj dopoldnaskih urah.

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
10.10.2006 11:05:18   
liju
Alo!
Na hitro se vam javim, pol pa grema v mesto. Imama danes posvetovalnico. Me prav zanimajo mereuser posted image
No, danes smo spali lahko rečem celo noč, razen za dudo sem se 2x vstala in to je bilo to. Spali smo do sedmih, pol pa budnica na veliko.

Zdaj se vozi v hojici in za sabo vleče ali povštre od stolov ali pa kar mojo torbico. Nahrbtniki in torbice to so zakon za njega, več je pasov in zadrg, boljše je!user posted image user posted image

Nič, lepo bodite in si tipkamo pol, da povemo mere!
lp

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
10.10.2006 11:23:17   
Anonimen
Za srečanje smo potem zmenjene 19.10. Kaj pravite na 10. uro dopoldne? No ja, vsaj jaz bom težko kaj prej kot takrat prišla. Me pa zanima, kje je ta igralnica v Koloseju, ker jaz tako zelo malo hodim tja, nisem bila tam že vsaj eno leto in prej nisem nič okrog otroških kotičkov hodila ali pogledovala za njimi, tako da res pojma nimam. A pa majo tam dostop za invalide, da lahko z vozičkom gor prideš? Jaz se samo tistih glomaznih stopnic spomnim. Hja, res me ni skoraj nič tam...

Mi smo pa končno dobili stolček za hranjenje. Žal sem morala še eno svoje načelo požret, da je ne bom dajala v stolčke a la prima pappa, pa točno tega smo si zdaj sposodili, ker Špele v ničemer drugem ni mogoče nahranit, saj od povsod ven pleza in je nič ne ustavi, tako da smo imeli prave živčne vojne s tem. No, tukaj pa mislim, da ji ne bo uspelo ven prit! Upam, da se ne veselim prezgodaj.

Sem se pa prejle režala, ko sem jo malo nosila po rokah, da sem jo uspavala, saj ji v dobri uri v pojstlci ni ratalo sami zaspat. In se mi je z glavico naslonila na ramo, nos pa usta prtisnila v moj vrat in me začela lizat po vratu.user posted image  Je pomagalo, je zaspala prej kot v 5 minutah.

(odgovor članu AlenkaIST)
  Neposredna povezava do sporočila: 3532
10.10.2006 11:44:39   
renan
nas vladimir se vedno spi dopoldansko spanje, ze uro in pol. zaspal mi je ze v vozicku, ko sva se vracala iz trgovine. jaz pa kuham kislo zelje in polento za kosilo. mi kar malo manjka moje prekmurje, ker smo tu v stanovanju in ne morem na friski luft, dokler mali spi. no, zato  imam vec casa za ringarajo. po kosilu greva kupit neko novo igracko, ker so stare ze ful tecne...vsaj meni..

lp, renan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
10.10.2006 12:17:25   
puri
Oj!

Da se vam še jaz na hitro malo javim.
Najprej se Maj vsem zahvaljuje za čestitkeuser posted image

Mi imamo tudi danes posvetovalnico, tako da vam potem sporočim mere.

Dobili smo pa končno tudi tretji zobekuser posted image

Alenka, držim pesti za jutri, ko imaš zagovoruser posted image user posted image .

Srečica, tudi mene zanima v katerem programu to delaš, ker so slikce res superuser posted image
Srečica, mislim, da si ti spraševala šeenkrat glede koprivovega čaja
Nabereš te navadne koprive, ki rastejo tudi okrog hiše,....Potem jih daš na papir in pustiš, da se sušijo. Čaj pa skuhaš tako, kot vsak drug čaj. Ko zavre voda, ugasneš plin in daš noter malo kopriv (približno 2 listka za 2 dc ). Čez nekaj časa precediš in spiješ. Jaz sem popila eno skodelico (2dc) na dan. Ta čaj pomaga proti bakterijam v vodi in pa tudi proti slabokrvnosti.

Mayflower, mislim na tvojega pikcauser posted image user posted image

Pospravljanje
Jaz tudi sesam enkrat na teden, pomivam pa na 14 dni,....ni časa za kaj več.

se beremo, grem kuhat

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
10.10.2006 13:36:29   
KatjaD
Da izkoristim, ko Matic končno malo spi. Noč je bila spet katastrofalnauser posted image ! Zdej pa res ne vem več zakaj ne spi...

Tašonka    - meni je ob 10-ih OK, kaj pa ostalim?  Pa mene tudi zanima, kje je ta igralnica - se vidi, da moj ne hodi rad v kino user posted image ! Nisem praktično nikoli tam. Jaz sem že tolikokrat požrla svoja načela odkar se je Matic rodil, da sploh ne štejem več. Držimo se pomoje samo še tega, da spi v svoji sobi, ostalo smo že vse priredili tako ali drugače. Mi se npr. po novem hranimo v gugalnici, ker edino od tam ne spleza ven (oziroma še ni začel tega sprobovat).

Alenka - držimo vse pesti za zagovor!!!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
10.10.2006 14:31:35   
KatjaD
Sem pozabila napisat: Imamo nov HOBI: ker nimamo hojice si jo je "naredil" kar sam. Naša dva sta mu za 6 mesecev kupila en ful lušten avto od Chiccota, ki je do treh let, zdej pa vstane ob njem in ga rine pred sabo in HODI. Ker pa ima avto seveda kolesa in je slej kot prej prehiter, se takrat flikne na kolena, da se ustavi, potem pa spet na novo - to je danes in včeraj delal 3 ure.

A ja, pa naučili smo se ploskat, če rečem BRAVO MATIC!!! Pa VELIK VELIK pokaže.

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
10.10.2006 14:49:24   
zaspanko
Ovčka hvala za voščilo....

izpolnjen deveti mesec sicer zgledat tako:

* da imamo jutri sistematski in takoj zatem namakanje na DIFu..

* pospravljanje po hiši uspemo delati redno, čeprav je ravno na to temo nekaj hude krvi. Nikoli dovolj čisto. Malo pripomore tudi študentka, ki enkrat na teden pomije po tleh.

* Tjašino mamo in očeta je mogoče prepoznati po modricah. Proti jutru pride v najino posteljo in jo obkrozi vsaj 15 krat. Maha z rokami v spanju, brca, se vrsti za 180 stopinj, se v spanju dvigne na kolena in malo pojamra pa spet pade v spanec.. skratka mravlje v ritki..

* zobke še čakaaaaamooooo

* za spomin na 9 mesecev je očka, ki se rad igra s fotoaparataom naredil nekaj slikc.. ker jih je serija so kar na spletnem albumu.. in jih je mogoče pregledati s klikom tu...

http://picasaweb.google.com/lavrihr/20061006213721 (priporočam vklop SlideShowa)

pozdrav vsem in mogoče se vidimo v Koloseju..

Zaspanko
------------------------------------------------
IZVIRNO SPOROČILO: ovčka

Dober večer!

TJAŠA vse naj naj za 9 mescev user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
10.10.2006 14:55:24   
LE&TA
Rija, povej mi če se splača kupit ta raziskovalni šotor, ker sm enkrat neki kupla na sončku pa je blo na sliki neki videt, v resnici pa en kuser posted image . Me zanima če je vredno tega dnarja!!

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
10.10.2006 15:04:18   
KatjaD
Zaspanko - fenomenalne slikice user posted image ... Mogoče bi se pa oči lahko še na plavanju malo igral s fotoaparatom... Mi nismo tolk dobri v fotkanju. Naše spanje (oziroma NESPANJE) izgleda točno tako, kot vaše, samo da to počne v svoji posteljici. Prav rabila bi kakšen čudežen recept proti temu.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
10.10.2006 16:09:50   
puri
Evo, mi smo že nazaj iz posvetovalnice.

Maj je test dobro opravil, vse je vredu, mere so pa 72 cm in 9 kg.

Zaspanko, super slikce souser posted image

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
10.10.2006 16:20:35   
lonja
Torej dekletca, Ovčka me je naprosila, naj vam razložim, kje v Koloseju bo srečanje. Ko prideš po stopnicah gor greš na desno stran in skoraj čisto do izhoda. So na tleh take fejst blazine za plazenje naših user posted image , mamice pa bomo lahko v miru kakšno user posted image  popile. Seveda prinesemo tudi fotko, da bomo kakšno gasilsko fotko pritisnile.

Možen je tudi dostop z vozički, zraven stopnic je dvigalo, tako da kar pogumno.

Pa seveda ste dobrodošle čisto vse, tudi decembrske čveke, ki nas spremljate user posted image .

Men je ura 10.00 OK, termin je pa že itak določen, torej 19.10. Edin če bi bil napovedan kakšen obilen dež, bi vse skupaj prestavile, ne?

Pa prineste kakšne igračke s seboj, da se bodo lahko naši malčki dodobra zabavali.

AlenkaIST, dobr opravi jutri na zagovoru. Sej veš, da diplome tko noben ne pade...

Lep pozdravček

lonja user posted image  

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
10.10.2006 18:39:06   
KatjaD
Lonja - sej dež v bistvu ni tak problem, če smo notri, samo iz avta napakirat ven je mal problematično. Drugače pa velja za 19.10. ob 10-ih!!! Se definitivno vidimo!!!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
10.10.2006 19:47:38   
XXYY
Dober večer!

LARA in ALEKSEJ vse naj naj za 9 mesec user posted image  user posted image  user posted image  .

LONJA: hvala, da si razložila, kje točno je to v Koloseju. Ker jaz priznam, še nisem bila tam, sem pa slišala in tudi decemberke so imele srečanje tam, da je kar velik prostor tam za naše korenjake. Zato, tudi če bi bil dež, nam res ni potrebno prestaviti. Igačke bomo pa definitivno vzeli s seboj.
Tudi nama ob 10ih odgovarja.

Evo, da vidite vsi:

SREČANJE: 19.10.06 ob 10h v KOLOSEJU

Upam, da ta čas velja vsem in upam, da vas pride zelo veliko. Pa da kakšno skupinsko slikco naredimo - gasilsko user posted image  .

ZASPANKO: zelo lepe slikce ma Tjaška. Bravo ati user posted image  .

ALENKAIST: želim ti čim bolj opravljen zagovor jutri user posted image . Sem pa pri POKLICU spremenila tvojega user posted image  

Moram sam še povedat, da je Lara bla danes tolk sitna. Po mojem je kriv že 8 zobek (desno zgoraj - 2kica).

Nč, šibam malo pogledat kaj kej dogaja na RR-u.

Se slišimo in lahko noč.

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
10.10.2006 20:55:58   
Anonimen
Ovčka hvala za čestitke.

Midve z Laro tudi pridevi v Koloseja

KatjaD a imate pri vas takle avto - poganjalec. Midve z Laro sve danes gledale poganjalce, pa so bli vsi tako nestabilni, da je vsakega prekucnla. Tale pa se mi zdi vredu. Samo precej je drag.
user posted image

(odgovor članu XXYY)
  Neposredna povezava do sporočila: 3544
10.10.2006 21:10:49   
rija
LE&TA: če mene vprašaš, ta plastika definitivno nobena ni vredna tega denarja....user posted image  drugače pa je šotor stabilen, ima res dosti funkcij, edino je še mogoče le malce prezgodaj za naše malčke: malček mora samostojno stati, da lahko doseže vsa igrala. Čez mesec bo glih ta prav.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
10.10.2006 21:13:24   
liju
Čer!
Zdaj smo komaj zaspali, tako da se javim na hitro, saj pol me čaka še učenje!
Danes smo imeli posvetovalnico. Naše mere so: 8380g in 71cm.

Nič, lepo spančkajte!

Lara in Aleksej:user posted image user posted image user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
10.10.2006 21:44:04   
Rahelca
Hojla čveke čvekaste!
Midve definitivno prideva 19.10. v Kolosej. Ob osmih imava zdravnika, potem pa vas prideva spoznat. Se že veselim.
Zdaj ji zvečer dam flašo z mlekom, pa še 1x ponoči in spimo. Prej pa nismo spali čisto nič. Ampak ne bom nič hvalila.
Zdaj sva veliko zunaj. Tako lepi dnevi so.
Tudi jaz 2xtedensko sesam, 1x tedensko pomijem po tleh, prah bi pa lahko brisala na 15 minut. Živimo namreč ob glavni cesti. Mogoče bo bolje, ko se preselimo v vas.
Mi smo ji kupili Pametnega kužka. Kakšna senzacija! Kuža poje in to je cela žurka za Saro. Res se izplača. Drugače pa imamo kocke, najboljše so pa mamine stvari. Itak.
Lepo se naspite.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
10.10.2006 23:22:32   
alexandy
Da se še jaz mal javim.

Glede zdravja sva z Lano bolj tkouser posted image
Včeraj ponoč nisva skor nič spale. Pol sem jo pa spet k doktarju vlekla-že 4-tič v 3 tednih in je končno ugotovila da ima vnetga ušeskauser posted image . Tko da sva zdej na Cecloru. No in je včer dobila že dve doze in sva noč lepo prespale-sam okol 4 se je mal pocrkljala pa sva spale do 10h user posted image . Sva bolj zaspanke. No pa tud vročine ni več.user posted image

Zgleda da bo kar velik mamic v koloseju. Upam da bova do takrat zdrave.

Zdej pa grem nadoknatit prejšnje noči ki so bile kratke, razen seveda zednje.

ALEKSEJ-ČESTITKE!user posted image

Zdaj pa gremuser posted image

15.1.2006-TRETJI NAJLEPŠI DAN V MOJEM ŽIVLJENJU

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
11.10.2006 7:58:03   
Anonimen
Jutro

Najprej čestitke LARIuser posted image user posted image user posted image IN ALEKSEJU ZA 9 MESECEV user posted image user posted image user posted image

Drugače pa nič novega pri nas. Spimo celo noč (maratonsko spanje), ves čas bi najraje bili na nogicah, vseleo ploskamo in vse nam je zanimivo. Še vedno pa se ne plazimo, se ne vsedemo sami in ne znamo po vseh štirih.

AlenkaIST veliko uspeha pri zagovoru. Držim pesti. Mene še tudi čaka, pa me ga je kar malce strah. Eh, se bom s tem drugih obremenjevala. Skratka user posted image user posted image  punca, pa javi rezulat.

No, grem sedaj na zajtrk. Tamala ga je že itak dobila, pa previta in oblečena je tudi. Za ven pa bo treba še počakati, saj je megla in mrzlo.

Se tipkamo kasneje.

(odgovor članu alexandy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3549
11.10.2006 10:29:53   
KatjaD
JanjaE - ja, točno tega - Maticu je zakon. Je pa pri nas baje 18000, naša dva pa sta v Avstriji v Toysu dala 50 EUR, kar je dosti ceneje... Res pa je, da smo ga takoj usposobili na kolesa, drugače ni bil tako zanimiv. Tiste smučke spodaj pa čakajo v shrambi na boljše dni user posted image ...

Zdej pa letiva na DIF plavat...

Alenka - upam, da je šel zagovor OK!!!! Mi še vedno držimo pesti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vaš otrok vpije "Balerina kapuči...
To ni prava italijanščina. Komaj da je sploh pravi jezik. A otroci so navdušeni – to morajo vedeti starši.
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?