liju
|
Alo babike! Danes sem enkrat že začela pisat, pol pa se je mali začel , pa sem morala vse skupaj vgasnit. No, zdaj pa imam končno malo časa za vas! Rija: Mi smo iemli tudi danes ponoči "mama sindrom"! Spal je sede, samo da sem ga okoli pasa objela in držala za roko je bilo OK, drugače pa . Mislila sem da znorim. Sem pogledala to igračo, ki si jo danes dobila, oz. ne ti ampak Til . Full mi je dobra, mislim, da bo to kar Miklavževo darilo. Za pumpico pa prosim! Mmetka:Se vidimo! Glede čistoče, pa pri nas v veliki meri poskrbi !! Vse prah po tleh pobriše, včasih še pomije Sesam enkrat do dva krat na teden in takrat tudi obrišem, drugače pa po potrebi pometem! Ne kompliciram več tak kot na začetku, ker sem ugotovila, da se je bolj zavzel, če je kako smetko opazil na tleh, ker ni bila pogosto na njemu vidnem mestu. Zdaj pa je niti opazi več ne! Naš se full hitro naveliča igrač, tako da včasih več ne uspem menjavat iz stajice v škatlo in obratno! Slikice, pa so full lepe, pravi lepotci so in kaj že vse obvladajo! En velik za njih! Mi se še ne rabimo ekstra obremenjevat kako z umivanjem zobkov, ker še nam prvi ni prav pokukal ven ! Glede praznovanja, pa še nisem niti kaj veliko razmišljala. Nimam še za enkrat pojma, kje in kako bo?? Nič, malo sem se razpisala, zdaj pa počasi pod odejo! Aja! Kje pa je kaj Bobika, Mayflower- kako je kaj z malčki? Za vse slavljence pa Zdaj pa res! Lahko noč!