NRMM
|
Manca, Jan, Alen in Lara...........VSE NAJ NAJ ZA PRVO SVEČKO! Nekako tudi meni vsake toliko rata prit do pc in rr. No po resnici povedano niti nimam neke velike volje, ker cele dopoldneve presedim za njim, da nardim za službo kar mi težijo. Pri nas nič novega, no naša frajla je danes 10x prišla od kota sedežne do mene, cca 4 korake tako, da mislim,da nam ne manjka več veliko,da bomo leteli . Pa danes sva prvič umivali zobke, kar verjet nisem mogla, usta je držala odprta in pustila krtačenje . To je verjetno zato,ker ima dlesni zelo napete in ji je pasalo. No verjamem pa,da ko bo zrastla, bodo pa problemi za umivanje . V ponedeljek imava zadnjo posvetovalnico in nama še ni ratalo dati blata,krvi in vode. Prvo dvoje ni problem, problem pa je urin . Vedno,ko ji namontiram vrečko se mi vanjo tudi pokaka in to se je zgodlo že 6x. Upam,da bo 7 poizkus uspel in sicer nocoj. Predno grem spat pregledam stanje, pa da vidimo uspeh . DO jutra ni smiselno pustit,ker bo potem spet polna vrečka nepotrebnega sr..... . Včeraj smo videli našega novega člana/članico , sem imela NS in je bilo neverjetno . Spola ni bilo videt, tako da smo še na čakanju glede tega. jana73......je z Elo že kaj boljše? ac.......čimprej se pozdravite, nam se je to vleklo dober mesec in končno zdaj lahko rečem,da Maruša več ne kašlja . sonček balonček........bravo za spanje,želim vam,da tako ostane. Nana Liza......čestitke Eli za tako samostojne podvige . Cuma.....čestitke Emi za nov zobek, tudi vi se čimprej pozdravite in hitro na sončka. Sicer je bila Maruša tudi precej smrkava in je kašljala, ampak če ni imela vročine smo bili vsak dan zunaj, obvezna je bila edina duda v ustih, to pa ji ni bilo spasa.Tudi sedaj v tem ''mrazu'' morava ven najpozneje okoli 9.00,ker drugače je kriza. Stoji pri vhodnih vratih in kaže papa, če se dolgo ne zmenim zanjo pa se začnejo protesti . NIMH..........ja madonca kaj si ga pa ti biksala na izpitu . To tak pride,če preveč misliš, kak boš šla gledat Emila v Bar ........ajde šalo na stran, sej bo pa v drugo, držimo pesti. Ostale Štajerke so očitno zmrznile . Ja nič,lepo bodite in uživajte v veselem decembru......ko bi še le sneg bil,da bi se lahko z Marušo sankali. Nočko I&M