|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
19.1.2007 7:50:18   
Arabela
KAr se tiče dojenja leže:

Naša zgrabi joško kadarkoli in kjerkoli in v vsakem možnem položaju... zdaj samo dvignem majico pa že grabi po joški user posted image
Kar se spanja tiče, pa nimamo nekega urnika.. zvečer zaspi po kopanju okrog 20ih, potem jo dam v posteljico in se joče.. danes sva šli spat ob 22.30, v veliko posteljo ampak se ponoči nisva nič dojili... še zdaj spi kot angelček, pa sae nisva nič dotikali celo noč.. mogoče pa bo danes spet spala v svoji posteljici...

< Sporočilo je popravil Arabela -- 19.1.2007 7:51:15 >

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
19.1.2007 7:56:55   
Arabela
ja, boge Arabela in ostale jutranje ptičke kolk bo za prebrat

NE vem če mi bo ratalo, sem si kar nehala glavo sušiti, da v miru berem... vesoljke vesoljske....user posted image

< Sporočilo je popravil Arabela -- 19.1.2007 7:58:28 >

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
19.1.2007 7:57:49   
Arabela
Očitno mi ne rata to kopiranje in citiranje... čisto ste me zmedle....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
19.1.2007 7:59:39   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Očitno mi ne rata to kopiranje in citiranje... čisto ste me zmedle....

men tud ne, pa ne vem zakaj mi ne da vedno okviraja, pa zakaj pr user posted image  mi na sredino posta vržeuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
19.1.2007 8:01:10   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

A mislite, da nam bodo jutranje vrnile? Bomo me prišle zvečer, bo pa kakšnih 120 strani? Me res kap. user posted image user posted image user posted image

Kot bereš draga Pikabu, jaz že imam samogovore...user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
19.1.2007 8:02:16   
gaya

ti bom jst pomagala, da jim vrneva user posted image , a od RR uprave dobimo kake nagrade za pridnost v čvekanju. Majčke mogoče????user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
19.1.2007 8:02:35   
Arabela
Ostala na 109. strani, mala KAtarinca se je že zbudila.. jaz pa mokro glavo user posted image user posted image user posted image

To ste krive ve, ker ste me zavedle... zdaj bi že bila porihtana...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
19.1.2007 8:06:24   
vava
Dobro jutro tudi z moje strani.
Kot sem obljubila, danes malce več o ra.
Najprej to, da takle pregled gotovo ni modna muha. Jaz sem zanj zelo hvaležna. Res, da pred leti ni o tem nihče govoril, kaj šele izvajal, ampak roko na srce - pred 100 leti takega poroda, kot sva ga imela midva z Luko in še marsikatera od vas, od naju ne bi nihče preživel. Pred 50 leti, morda nekdo od naju, zdaj pa se pač ukvarjamo tudi s posledicami napora, ki sva ga dala čez in hvala bogu preživela. Tako kot so pred leti na veliko predpisovali zobne aparate (o čemer ste pisale) in imamo danes lepše zobe, kot so jih imele naše babice, tako so zdaj ugotovili, da lahko s pravilnim rokovanjem naredimo kaj dobrega za razvoj naših otročkov, da bodo še lepši in bolj zdravi. Sicer pa vsaka kot želi, ampak jaz priporočam. O tem sem veliko razmišljala in se pogovarjala in prišla do zaključka, da smo ljudje iz generacije v generacijo "lepši", pametnejši, boljši športniki, otroci se hitrje učijo štetja, abecede, naša življenjska doba se daljša .... vse to zahvaljujoč takimle priporočilom in smernicam, ki nam jih dajejo. Seveda ima to tudi svoje posledice o katerih zdajle ne bi filozofirala, ampak če pravijo, da je za dete nekaj dobro, in če se moja "zdrava" pamet s tem strinja, bom to upoštevala.
Sploh pa mislim, da bi moral vsak dojenček (in starši) biti deležen toliko pozornosti, kot smo je bili mi včeraj.
Zdravnica je Luko pregledala res od prstov do glave (in to ne tako na hitro kot naša pediatrinja). Sestra pa nama je ves čas kazala pravilne prijeme in zraven klepetala z malim, da se ji je smejal kot utrgan. Pogledala je tudi lupinico v kateri sva ga prinesla in pohvalila vložek, ki sva ga imela notri že od prej (naredil ga je moj stric še za svojega otročka), dodala pa je še en svitek iz kopalne brisače za pod kolena in mali je bil res kot car careva potem v svojem fotelju. Vam bom vse to poslikala in pokazala, samo da najdem čas.
(Danes imamo še UZ kolkov)
Luka je ful užival in bil v naročju sestre res povsem sproščen. Celo, ko ga je oblačila (in to v sede!!! kar priporoča sodobna pediatrija) ni niti pisknil. Punce moje - sploh tiste ki ste še napotene v RA, bodite hvaležne za takle obisk. Za ostale pa: tukaj na RR sem brala, da so nekatere, ki so pri svojem otročku opazile stegovanje ali asimetrijo kar zatežila pri pediatru za napotnico za RA. Sicer pa priporočajo vsaj obisk pri fizioterapevtu (ki so tudi privat, ra namreč ni) ali ogled dvd-ja od vzajemne (naročite ga lahko na straneh vzajemne). Upam, da zdaj ne bo preveč panike, vzemite vse skupaj samo kot dobronameren nasvet in samo en mali dodatek k zdravemu razvoju naših oktobrčkov.
Zdaj vas pa v miru preberem (saj se vam je zmešalo včeraj!) in počasi spet pridem v korak z vami (upam) user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
19.1.2007 8:11:41   
Lu
Jutro!

Joj punce. Že tako zaostajam za vami potem pa še tole user posted image user posted image user posted image Hecam se.

Skratka. Malo sem na kratkem s časom. Delam za šiht, glede stanovanja je skoz nekaj tako, da samo na hitro.

Maja kašlja, smrka. Mislim, da bo moj ali pa jaz zbolela.

Mali zaenkrat ok.Trkam. Včeraj čez dan je bil sitko, ampak sem bila jaz tudi, tako da ni čudno, da je bil tudi mišek pišek. Čez noč smo pa dobro spali. Ob 19 sem ga skopala, nato sem ga želela podojit pa ni hotel. Se je drl kot jesihar. Mi je takoj Pikabu prišla na misel. No in potem čez cca 30 min je pa končno jedel in tudi zaspal za nočko. Ja očitno imajo tile naši tudi svoje dneve. A sem že povedala, da se mi je že iz trebuška obrnil še na levi bok user posted image Aja pa klepetulja je taka, da ni večje. Joj kako bosta moja otroka rada govorilauser posted image No sej Maja že. Čist po mamiciuser posted image

Maxica si dobila slikce od rolke?

Muki1 tale rima @lina-dohodnina user posted image

Srečanje v LJ. Kdaj je zdej?

Nič. Grem še kaj postorit in vas berem še kaj kasneje.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
19.1.2007 8:12:44   
tasha23
Začela sem pisat - varjanta odgovore na vaše poste in na koncu sem ostalazmedena user posted image
spanje čez dan - koliko, kdaj:  naš zjutraj spi nekje 2 urici in ostalo pa večkrat po pol urce do max 1,5, zvečer pazaspi nkej okoli 21.30 - 22.30
uspavanje - zaspi samo, po dojenju ko gaše pestvam in stiskam k sebi
nošenje po rokah: tudi meni se občasno zdi, da ga imam preveč po rokah, na tleh ga ne morem imeti zaradi Trilly, katera bi se rada igrala z njim, in tako ga ''prekladam'' iz ležalnika na previjalno in na kavč na blazino ko pašemo kravice

vesoljci? to mi ni glih jasno (res je da sem bila do drugegaleta blond in ne štekam vedno takoj vsega user posted image user posted image )

Ojojojojojoj pa kaj ste počele včeraj zvečer - saj ne vem več kaj berem VESOLJCI????? Pa tu zunaj so kot zanalašč neki čudni zvoki in ropotanje - kot v filmu Mars Attack user posted image

Oj KAJ POTEM SE MENITE ZA SREČANJE V FEBRUARJU? -zakaj me ignorirate pri tem vprašanju user posted image  (saj ne utegnem vsega prebrati - in včasih sploh ne vem kje sem ostala, ker me Gael zmoti med branjem - ko pa se vrnem je že nekaj strani več user posted image

Saj dokler sem prebrala (niti ne vsega od včeraj se je nabrala že nova stran!!!)user posted image

Ve ste nore user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTIKE KATARINI IN ARABELI user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
19.1.2007 8:21:50   
Clody

Punce, I am back!!!!!!!!! Končnooo!

Desci so nekak zrihtal to staro kišto, še preden sem doživela živčni zlom. So ga včeri u to čast zvrnil par kozarčkov in je sevede moj dons zaspal, glavo ima pa precej težko.user posted image user posted image   Bomo vidl kolk časa bo zdržala stara kišta, ker drugo rundo ne bom tolk potrpežljiva.

Ve ste pa zblaznele al kaj?? Ste čist nore? Tole postaja podobno že MSN-ju? user posted image A je razpisana kaka nagrada za prvo jutranje  mesto al pa zadnje??

Hvala vsem za čestitke za 3 mesece. Ravno včeraj sva mela pregled in dobila pikico flikico. Vagamo 7 kg in merimo 62 cm. Mali se je dobr držou. Pediatrinja kot vedno hitra in redkobesedna.user posted image user posted image   Kao vse OK, na vsa moja vprašanja pa je odgovorila : " Sej to pa prerstel!" Ggrrrr, se mi sploh ne splača več nič sprašvat. Popoldne se je začela reakcija na cepivo, temperatura je narastla do 38,2, ampak je nism zijala, ob 03:00 je končno padla in smo zaspal.  Ker je to moja prva bebica sm bla čist preč, vsa u nekem brezveznem strahu, oči ko angora zajc, pa naspisirana kokr da bi popila 100 kav, kaj šele bo!!user posted image user posted image user posted image   Ko je blo sred noči vse ok, sm pa ratala zaspana, lačna, žejna,... hihihi

Sm pa misla, da mam jest rambota doma, ampak sem se morila, ker sm včeri v čakalnici spoznala še trikrat večjega in močnejšega pobca ki je ža sam sedel in pobiral igračke. Noro res!!!

No, da ne bom spisala cel izvod lady izdaje, bo to zaenkrat vse.

Mis, res najlepša hvala za pupmpico, dinarčke dobiš dons!!!!!

Grem probat Nejca še mal uspavat, da pridobim še kako urco, jo rabim.

pa pa

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
19.1.2007 8:25:20   
Clody
Čestitke Katarina in Arabela???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
19.1.2007 8:26:30   
tasha23
Jojj Gael še vedno spi mene pa joška že boli... kaj ni nič lačen?

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
19.1.2007 8:32:54   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

vava čestitke Lukcu in zdaj s polno paro v nove zmage. Sploh ne dvomit punce, da naši oktobrčki ne bi blli ok, glede na to, kako majo fejst mamice user posted image user posted image

Se strinjam..

Hvala za čestitke punce..kako čas hiti, a ne? Ja. tudi jaz se spomnim da sva šli z GAyo skupaj v bolnico, le pri meni je šlo vse po hitrem postopku..

Zdaj si pa rres grem glavo sušit.. če mi bo Katarinca pustila....

< Sporočilo je popravil Arabela -- 19.1.2007 8:34:11 >

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
19.1.2007 8:33:44   
beki24
kaj 5 strani imam za prebratuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
19.1.2007 8:44:46   
tasha23
končno se je zbudil - spal je od 22.45 pa do zdaj 8: 42 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
19.1.2007 8:48:41   
muki1
Dobro jutro user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
19.1.2007 8:49:37   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

IZVIRNO SPOROČILO: mis

Punce, še eno vprašanje. Naša je med rundami spanja budna dve uri. Pa se sprašujem,, če jo takrat preveč po rokah nosim. Ne vem. Dam jo na tla, telovadiva, se igrava, previjava, brcava, pa jasno jo mam tud na rokah. Kolk časa imate vi vaše na rokah? Ne bi rada glih razvadla...

Mis, me je ravno danes klicala ena prijateljica, koliko imamo Maksa po naročju. Je rekla, da se boji, da imajo oni svojega preveč. Jaz ga imam na tleh. Ko se navliča, ga vzamem v naročje, da se pomiri, pa ga dam v ležalnik. Pa se spet naveliča, v naročje, pa na previjalno. Ves čas mu menjam dogajanje. Če kuham je več na tleh in v ležalniku, pri nas zelo pali glasbeni most, s tem se lahko zelo dolgo zamoti. Včasih se mi zdi, da je veliko po naročju, včasih sploh ne, časovno je zelo težko reči. Odvisno od dneva. Ti se nič ne boj, pa kar delaj tako naprej kot si do zdaj.

Naš Jaša ima tudi cca 2 uri vmes med spanji (ali urco in pol). Po rokah ga imam jaz dopoldne bolj malo (saj veste, moj mehur), popoldne ga pa ima mož kakšno urco. Drugače pa je Jaša v posteljici, na kavču, v ležalniku.....

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
19.1.2007 8:50:16   
altati
Punce a ste ve sinoči znorele?

Nafilale ste 3 strani....Nas bodo res brisaliuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
19.1.2007 8:55:02   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Oj KAJ POTEM SE MENITE ZA SREČANJE V FEBRUARJU? -zakaj me ignorirate pri tem vprašanju user posted image  (saj ne utegnem vsega prebrati - in včasih sploh ne vem kje sem ostala, ker me Gael zmoti med branjem - ko pa se vrnem je že nekaj strani več user posted image  

ej tashika23 sej te ne ignoriramo, no vsaj jst ne user posted image , baje se menimo da se dobimo začetek februarja v cityparku. Če sem prav informirana. Jst sem za pridem pa če bodo vremenske razmere ok.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
19.1.2007 8:56:09   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

pa ne da se je altati res začela skrivat? altatiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kje si?

frrrr - meni je namesto Pikabu uspelo možička aktivirat.....ampak mojega, ne Pikabujinegauser posted image

< Sporočilo je popravil altati -- 19.1.2007 8:57:18 >

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
19.1.2007 8:59:12   
altati
altati, zate: ali nas preizkušaš kolk smo samoinciativne? telovadba naj bi se vsak teden mau povečala... zdej pa me kr tvoje vaje izvajamo... no, včasih katera še kaj več naredi, če prav zasledim... bo februarja nova direktiva?

[/quote]

frrrr priznam - jaz nimam volje!!!! Priznamuser posted image ...ker ne smem telovadit.....a veš kako je to hudo!!!!! se bom potrudila, obljubim.......sicer pa....zakaj bi telovadile....dajmo raje sladkarije jestuser posted image

< Sporočilo je popravil altati -- 19.1.2007 9:00:14 >

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
19.1.2007 9:01:40   
muki1
Ja, luna in veter sta naredila svoje user posted image .

Čestitke Arabeli in Katarini za 4 mesece. Sem kar brez komentarja, kako noro gre ta čas.....

Vava, saj si prav napisala glede RA, še posebej, če imaš kakršnekoli težave je super, da se ti posvetijo in ti pokažejo kaj delaš narobe. Jaz smatram, da je dolžnost vsakega pediatra, da na pregledih oceni otroka, če gre njegov razvoj v pravo smer in ob kakšnih nepravilnostih takoj napoti otroka in mamico na RA. Ampak, da bi pa že vnaprej zganjale paniko, se sekirale, da nepravilno ,,rokujemo,, s svojimi malčki in si nakopale na glavo še tiste probleme, ki jih dejansko ni, to se mi pa zdi brezveze. Mislim, da sva bolj v tem smislu včeraj razpravljali v Altati. Če povzamem; RA user posted image , ampak tudi ne za vsako ceno. Jaz mislim, da je naša pediatrinja res zelo dobra, na našem območju daleč najboljša, zato ji popolnoma zaupam. Če pa bo v sredo odkrila nepravilnosti, pa šibamo na RA, da se bo kar kadilo za nami.

Juhuhu, danes je petek. Rada imam petke, ker jim sledi sobota in sobotna jutra so mi najslajša. Lepo se naspimo, skupaj zajtrkujemo, pa pijemo kavo, potem z možekom razpravljava, kaj bomo počeli, ponavadi gremo skupaj po nakupih, pa se še s kakšnimi prijatelji dobimo na kavi...... sobote so rezervirane za uživanje user posted image  user posted image  user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
19.1.2007 9:03:17   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

kaj 5 strani imam za prebratuser posted image

hehe, sama si si kriva, ker si tolk hitr izstopila user posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
19.1.2007 9:06:51   
gaya

Punce kaj če bi mi na msn preklopile???? Sam vprašam?
jst ga mam, pa če ker hoče, si na ZS lahko izmenjamo naslove????

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj otrokom ne bi smeli postavljati vpra...
Najprej je pomembno razumeti, da otrok ne odgovori ne zato, ker noče – ampak ker ne zmore.
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Prostorož
_Anja_

Ali poznaš ta projekt, ki skrbi za obnovo otroških igrišč?

Ja, sem že slišal/a (17%)

Ne, nikoli (81%)

Ja, sem se že udeležil/a (2%)

Število vseh glasov: 295

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!