|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
19.1.2007 9:58:04   
mis
hej amazona, si še tle? Greva na novo stran?user posted image  da jih bo res kap. Kaj pa ponočujejo. Sej m oram jim pa povedat, da mi je verjetno to branje vzelo manj časa kot ponavadi, ker so bli kratki posti, pa je kar letelo. Pa še velik ste citirale.user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, zidance. mi je nimamo. mamo pa vinsko klet. @lina, mate vi kej?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
19.1.2007 9:58:52   
štorkljica
Tina je pa zaspanka. Ajdo lahko podkupim pa ne bo spala tako dolgo.
Ej danes je prvič spala v svoji posteljici in je dejansko spala!!user posted image  No do zdaj je spala v Traxovi vreči za na voziček, ki jo je mela dano v posteljici. Sem se ful bala kaj bo, pa je super preživela adaptacijo. Spala od 21h go 00.30 (prvo hranjenje) in potem do 3.30 (drugo hranjenje) in po še do 7.15(vstajenje).

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
19.1.2007 10:01:11   
Alisa
Evo drage Oktoberke sem uredila da bodo urejali ezanm otrok naprej, tako da jaz semjim poslala ves seznam , ve pa preverite če je vse prav in če katera slučajno manjka. V sezam dodajajo zdaj še težo in velikost pri rojstvu, tako da to pa sporočite tam in bo maja979 - moderatorka nova to uredila!
Pozdravček vsem in pazite na svoje angelčke!
Alisa

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
19.1.2007 10:01:14   
štorkljica
Lahko se pa dobimo v naši klet v Lendavskih goricah (skrajni vzhod SLO), tam še zagotovo niste ble user posted image user posted image  Mam tut za prespat plac. Lahko se poleti kaj tam dobimo, če boste mele željo raziskovati po SLO! Saj se nam ni treba napit do onemoglostiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2804
19.1.2007 10:01:18   
mis
user posted image user posted image vstajenje? noro. a si to vidla al kajuser posted image  brez zamere.

ja saj pravim, da je podrla rekord v drugi rundi.user posted image  go tina go!

Neposredna povezava do sporočila: 2805
19.1.2007 10:02:19   
štorkljica
Grem Ajdi kapljice dat, ko pridem nazaj upam, da ne bo spet 5 strani za prebrat!

Neposredna povezava do sporočila: 2806
19.1.2007 10:03:07   
mis
ja! jaz sem zmeri za kakšne take štose. Tud dvodnevne.

zdej se grem pa počas oblečt pa ven. Po dolgem času. Al me prehlad nič ne moti. Sej je poletjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2807
19.1.2007 10:03:41   
štorkljica
Vidla, mala ma zjutraj res prava vstajenja!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2808
19.1.2007 10:06:32   
mis
aja, še to, jest tud nimam nč na rami. Kje sem zdej? med vesoljci al nevesoljci?user posted image

neki se spomnim da so včasih tko delal da so te neki piknli, pol pa odvisno od reakcije. so pogledal pol pa so ti dal tisto kar se vam na rami vidi al pa ne.

vidim pa, da tile vaši sončki močno spijo po cepljenju. zdej se ga bom pa še veselila!user posted image

pa še to sem slišala. vem da sem pozna ker ste že vse imele cepljenje (skoraj), ampak mogoče pa kateri koristi. baje je treba takoj po cepljenju podojit, pa pol ni reakcije. Ne vem. Sišala sem to.

pa še vava, bravouser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
19.1.2007 10:07:22   
beki24
no, jst pa na seznamu glih težo in velikost dol brisalauser posted image

Zdej grem tamalo pogledat, če je zaspala, ne mi spet dveh strani napisat

Neposredna povezava do sporočila: 2810
19.1.2007 10:10:24   
beki24
Mis- naša je res jedla takoj, ko sva domov prišli, no čez ene pol ure, ko se je zbudilauser posted image - mogoče pa bo kaj na temu!

No zdej sm si še jst ramo ogledala- sigurno so vas cepili, pa ste čudne, da nimate luknjic, ker jst sm letnik 81 in imam luknjico ( pa ne točno na rami ampak mal nižje- na pol poti med komolcem in ramouser posted image )

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
19.1.2007 10:14:40   
Anonimen
ja madona babe, sem celo uro sam brala kaj ste včeri vse napisale...ne vem kolk bom lahko zdej napisala, ker naš že neki časa gruli...

Mi smo včeraj dobili prvo pikico... je bil pri zdravnici tako pogumen in se je smejal in grulil....sem mu rekla, da ne vem če bo potem tudi tako pogumen...no ko je dobil pikico se je samo malo zašobil in zajokal...nič pretresljivega....vročine še ni imel, sicer pa je rekla, da ima enih 10 % otrok takšno reakcijo. Hvala bogu !

Je pa res ful spal....smo šli potem v trgovine, pa smo ga trikrat vzeli iz lupinice in potem v avto, ter obratno, pa tud mrdnil ni.....

Aja še mere sem dolžna....torej ne vem al naša vaga neki narobe kaže al imajo tam premaknjeno za kakšno kilo nazaj. Imamo 7800 g in 68 cm. Doma nam je sicer vaga pokazala 8500 g, tko da zdej pa ne vem. Ampak ko sem se pa jest doma vagala in potem pri zdravnici je pa vse štimalo... kle bi pa raje da meni mal dol zbijajo...hehehehe..

Ma jest tud nimam nobene pikice na rami user posted image user posted image  

(odgovor članu beki24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2812
19.1.2007 10:15:18   
mis
ja beki, pol so pa tebe tud falil ko si se hotla izmuzntuser posted image  ne vem no kaj je pol na tem. rabmo kakšno iz zdravstva. Punce pejte ven! Poletje je!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
19.1.2007 10:18:04   
mis
ja kolk so pa vaši sončki že težki! Pa velki! me prav zanima kaj bo v sredo. Sem se pa včeraj šla z njo vagat in ima cca 5600g. To je mal glede na vaše teže ki jih pišete. Al pa bo naša Tina manekenka.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
19.1.2007 10:22:06   
mis
mam že samogovore. grem ven

papa

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
19.1.2007 10:24:22   
altati
punce, nehajte čvekat!!!!

Pojdite otroke čuvat!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
19.1.2007 10:26:29   
mtina
Hojla!

frrr so tile pikeci pokeci: tudi naš je v začetku kjerkoli sam zaspal, sedaj pa "jok brate odpade"!

potem pa HALO!!!!! a se vam je čist narolal?

Arabela ... čestitke  user posted image

Ja kašno vreme pa imamo? tudi pri nas je ful pihalo ... je mali takšna tečka bil, dokler ni končno zaspal, da sem rekla, da ga bom kar na veter postavla, da ga za eno urco odpihne!

Mis pozdravi se že no!

ŽAn je pa prehlajen: Kšlja in kiha pa smrka .... pa tečkast je!!!  user posted image

Lp, Tina

Sonce!!!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
19.1.2007 10:29:07   
mtina
Jaz sem tudi letnik 81 pa imam pikico na rami ...  user posted image

Sonce!!!

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
19.1.2007 10:32:40   
Pikabu
Babe... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ful ste face, kar nadaljujte. user posted image user posted image user posted image user posted image

Vas berem in imam pod kontrolo...user posted image

Zdaj gremo ven. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
19.1.2007 10:34:01   
Pikabu
Čestitke za štiri (a že?) mesece:

user posted image Arabeli in Katarini user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
19.1.2007 10:38:00   
Anonimen
pa kaj je zdej to ? A ste res zginle ? Naš že spet pridno spi.....ma sej res petek je dones, jojoj pol pa moram šibat mal    user posted image , pa user posted image , user posted image , user posted image ,.......

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2821
19.1.2007 10:42:13   
@lina
moj cukr je zaspal in ga imam v vozičku  v vetrolovu pa okno odprto, da je ves s sončkom obsijan...

mis - dvd sem našla...

zidance pa mi nimamo...user posted image  da bi se midva še s tem ukvarjala, pa kaj še? pa to ni razlog da ne pridete na dolenjsko... smo sami fejst ljudje!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
19.1.2007 10:46:21   
altati
punce, kje ste našle ta dvd na straneh od vzajemne?
link prosim.........user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
19.1.2007 10:48:11   
tasha23
Joj pa kake otroke imate ve, moj non stop je pa ne vem če ima kaj več kot 6500 g, zdaj sem prav radovedna koliko je težak in komaj čakam, da gremo v povetovalnico naslednjo sredo....

Kam ste pa vse izginile? Gael je spet zaspal in lepo sanja v svoji košariuser posted image
user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
19.1.2007 10:52:33   
štorkljica
@Lina dolenci ste super ljudje, radi kako zapojete se poveselite in zaplešeteuser posted image user posted image user posted image  Ne ste fajn, poznam jih kar nekaj in vse te sem spoznala v vaših dolenjskih zidanicah v družbi muzike in cvička!
Ej babe od kje ste kaj drugače? Pa saj za večino sploh nevem od kje ste. Vem samo da je Maxica primorka (okolica Vipave?), Altati iz Kranja ali okolice, Muki prekmurka, Arabela pa iz MB ali okolice. No pa zdaj še vem za Mis in @Lino da sta dolenjki. Kaj pa ostale? Me prav zanima iz katerih vetrov smo vseuser posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Otroci brez varstva
kili kili

Ali bi vozil-a otroka v varstvo v Kamnik ,če bi ga v prihodnosti kdaj odprli?

Ja (19%)

Ni pomembno kje je samo, da dobim varstvo (4%)

Mogoče (12%)

Nevem (13%)

Ne (38%)

Nikoli (13%)

Število vseh glasov: 52

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!