|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
19.1.2007 9:06:58   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

končno se je zbudil - spal je od 22.45 pa do zdaj 8: 42 user posted image user posted image user posted image

user posted image imaš pa res pridnega fantina...

mi smo spali pa danes do 0:30 prvo rundo, ko je bilo potrebno tudi previjanje... potem do 4:45 drugo in še do 7:40.... s tem, da je od 6ih dalje spal na meni... se je zbudil, sem mu joško ponudila, pa ni hotel... v postelji se je skoz premetaval in cmevkal, zato sm ga kr nase naslonila, da bi se umiril... pa je le po meni dalje skakal user posted image no, vsaj spala sva...

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
19.1.2007 9:10:40   
altati
vava- saj veš-čestitkeuser posted image user posted image user posted image ! cel dan sem bila v mislih s tabo!!!

muki1- se podpišem pod tvoj post glede RA! RA user posted image , samo ne pa za vsako ceno.Jaz tudi zaupam naši pediatrinji in tudi čas si vzame....mi imamo danes pediatra in če me napoti v RA, normalno da letim.Prva v vrstiuser posted image

zdaj se moram pa posvetit sinkuuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
19.1.2007 9:11:43   
altati
gaya-jaz ga mam tud! pa skype-a tud! sam piši na ZS!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
19.1.2007 9:15:21   
beki24
evo, sem že na tekočem- čeprav ne vem čisto točno kaj ste/smo pisale včeraj

a je pri vas ponoči tud ful pihaluser posted image - mene je zbudilouser posted image

reakcija na cepivo je bila: spanje! Sem jo morala ob 19ih zbbudit, ker je skor od 15ih spala, da sem jo previla, zamenjala obkladek, nafutralauser posted image user posted image

potem je šla spat ob 21.30 in spala do 4ih približno!

ČESTITKE ARABELI IN KATARINCI ZA user posted image user posted image user posted image user posted image !

PA VAVI IN LUKI ZA DOBRE REZULTATE PRI RA!!!user posted image user posted image user posted image

Vava-Kar se RA tiče, se načeloma strinjam s tabo, da bi nas morali naučiti pravilnega "handlinga", ampak, da pretiravati pa tudi ni treba ( v smislu, da bi oni pri vsakem od otrok sigurno nekaj našli, pa se jih večina tudi brez RA lepo razvije) Drugače pa user posted image za take zdravnike in sestre, ki si vzamejo čas!!
V takih primerih, kot je bil tvoj, bi morali že porodnišnici imeti otroci drugačno oskrbo, in sestre in zdravnike z znanjem iz RA!!

Tudi jutranje ste me nasmejale s svojimi izjavamiuser posted image

Srečanje v februarju, se bomo drugi teden zmenile točno kdaj in kje? No načeloma v City-parku, ali pa v Koloseju???, nekje, kjer je dovolj prostora za vozičke in babnice z otroki!!!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
19.1.2007 9:16:00   
gaya
user posted image

pa tole je res noro, k sem napisala post, sem bla zadnja na 111., zdaj pa je že pol 112 straniuser posted image , ni čudn da pol vprašanj falimo user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
19.1.2007 9:17:35   
muki1
user posted image  Altati...saj pravim, zreli za svoj forum user posted image .

Tasha23, ja kje si pa ti tega otroka vzela? Kak je priden. Bravo, bravo.
Jaz te ne ignoriram glede srečanja, res nimam pojma kaj, kdaj, kje, kako...jaz sem itak bogu izza nogu user posted image .

Gaya, zdaj če še na msn preklopim, potem pa res adijo pamet. Sicer ga imam, se pa bojim, da še z vsemi vami msn-jat, tega res nebi zmogla. Mož bi se ločil, otroci bi pa šli v rejništvo

ZDAJ PA TAKO: jaz bom počasi šla z Ivo na luft. Bom probala še kaj do večera na računalnik, le glejte, da res spet ne naklampate 5 strani, ker sem komaj komaj za vami prišepala, ko me dva dni ni bilo na RR.
Pa Muki ubogat user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
19.1.2007 9:21:59   
beki24
Gaya, Altati poslala sem vama naslov za msn!!

Men sicer paše tuki klepetat, ampak, kdo se bo pa učiluser posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
19.1.2007 9:23:43   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati
SPOROČILO: frrrr

altati, zate: ali nas preizkušaš kolk smo samoinciativne? telovadba naj bi se vsak teden mau povečala... zdej pa me kr tvoje vaje izvajamo... no, včasih katera še kaj več naredi, če prav zasledim... bo februarja nova direktiva?

frrrr priznam - jaz nimam volje!!!! Priznamuser posted image ...ker ne smem telovadit.....a veš kako je to hudo!!!!! se bom potrudila, obljubim.......sicer pa....zakaj bi telovadile....dajmo raje sladkarije jestuser posted image

sej jemo sladkarije, ampak ne smemo na glas govorit, da drugim volje ne vzamemo

< Sporočilo je popravil frrrr -- 19.1.2007 9:25:03 >

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
19.1.2007 9:25:46   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Gaya, Altati poslala sem vama naslov za msn!!

Men sicer paše tuki klepetat, ampak, kdo se bo pa učiluser posted image

men tut, men tut

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
19.1.2007 9:25:49   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Gaya, zdaj če še na msn preklopim, potem pa res adijo pamet. Sicer ga imam, se pa bojim, da še z vsemi vami msn-jat, tega res nebi zmogla. Mož bi se ločil, otroci bi pa šli v rejništvo

Sem tm blizu nekje user posted image , ampak na msn bi odprle en pogovor in vse bi ble not prklopljene, kle nas pa pol ne bi brisali user posted image . Sam pol bi bla pa tle tuga user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
19.1.2007 9:35:07   
@lina
jst mam tut msn-ja.... jst bi tut čvekala...user posted image user posted image user posted image  - gaya, frrrr, altati? muki?

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
19.1.2007 9:38:46   
@lina
Arabela - Katarini čestitke že za 4 (!) mesece!!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
19.1.2007 9:44:02   
mis
Nore ste.user posted image  Bravo!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
19.1.2007 9:45:38   
mis
Ka pa vem. Ene 6 strani za prebrat...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
19.1.2007 9:45:43   
štorkljica
Jutro!
Pa to ni normalno, sem mela 7 STRANI za prebrat!! Dejansko prebrala zadnje tri.
Pa kaj ve nič ne spite? Kako za vraga sploh funkcionirate čez dan? Jaz bi v nezavest padla če bi spala vsako noč po štiri ali pet ur.
No glede RA pa bi povedala le tole, da je stvar verjetno res dobra za tiste otroke ki jo res rabijo, ne pa da bi zdaj kar vsi čez in čez zganjali paniko zaradi tega če nasi otročki malo bolj včasih stegujejo glavico ali pa se včasih bolj obračajo v desno ali v levo. Pa saj pediatri itak ugotovijo če gre za kake razvojne napake in potem temu primerno ukrepajo. Nevem no, ampak če bi bili naši otroci kot tisti iz učbenikov pol bi mi vsi živeli v pravljici!
Joj pa Ajda je včeraj od tasta dobila tako super darilo Tast je mizar in dela v Avstriji pri eni mizarski firmi in ji je včeraj prinesel stolček za hranjenje, ki ga je naredil samo za njo. Ampak to še ni vse, ko tale stolček položiš na tla iz navpičnega položaja v vodoravnega rata konjiček, tak da lahko na njem sedi in se ziba. Super stvarca. Bom poslikala in pokazala ker je res srčkanouser posted image
Eja kaj pa je to govora o MSN-jih???? Kaj se boste zdaj vse tja preselile in nas pol zapustile ali kaj?user posted image user posted image To pa res ni lepo! A bom pol sama tukaj?user posted image user posted image user posted image user posted image  No jaz upam, da ne in bo še katera pol z mano kaj potračala.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
19.1.2007 9:48:14   
mis
Jest bom tud čvekala pa poste nabijala. Hej, vidim da vas je veliko gor. frrrr, lina, amazona, tasha... kje ste? dejte kej povedat. Pol bo pa Pikabu kap zadelauser posted image

No, ne čist ta pravauser posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
19.1.2007 9:50:00   
štorkljica
Jaz sem tudi za srečanje, samo kaj pa če bi ga pomaknile recimo bolj na vzhod SLO, da bi me ki smo iz Prekmurja ali Štajerske tudi pridružile? Kot je že Muki rekla, jaz tudi živim bogu iza nogu.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2792
19.1.2007 9:50:23   
mis
Aja, ne nam uidit, tiste, ki bi rade drugje čvekale. Sej se tle menmo. Razen če bi nas rade šinfale...

Aja, @lina, dej prosim poglej za ta dvd, pa če bi se dal bi ga jaz tud mela... plosim plosim plosimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
19.1.2007 9:50:41   
štorkljica
Ojla MIS!
Očitno sam midve tračave.

Neposredna povezava do sporočila: 2794
19.1.2007 9:51:21   
štorkljica
HA HA, nas bodo šimfaleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2795
19.1.2007 9:51:51   
mis
Ja, amazona lahko je srečanje v Novem mestu. Kaj pa če bi enkrat k nam prišle? No problem! Pridte na kafe. Pa še kaj boste lohk prigriznile... ne bomo šparal. Tud sladkarije mamo...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2796
19.1.2007 9:52:47   
štorkljica
ČESTITKE ARABELA IN KATARINA ZA 4 MESECEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Cajt pa res beži.

Neposredna povezava do sporočila: 2797
19.1.2007 9:53:31   
mis
dejmo mal vrnt, a?user posted image

naša tina je pa danes podrla rekord v drugi rundi. Najprej je spala od pol devetih do pol treh, pol se je pa šele ob 6h zbudila. Ponavadi so ble naslednje runde cca 2 uri dolgeuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
19.1.2007 9:53:46   
štorkljica
Mis pridemo raje v vaše zidanice, pol bo še žuruser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2799
19.1.2007 9:55:24   
mis
ja, čestitke arabeli!user posted image

moje zdravje: včeraj se je začel zabasan nos, pa danes ponoč sem zato komej dihala, pa sem veter poslušala, pa iz uča mi je neki tekl in sem ga zjutrej komaj odprla, pa čist je rdeč... ma da zdržim

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
6 značilnosti avgustovskih mamic
Mamice, rojene v zadnjem povsem poletnem mesecu, so posebni ljudje, za katere je težko, da jih ne bi imel rad. Kljub tem...

TAŠČA
nataly33

Ali se razumete s taščo?

DA (69%)

NE (31%)

Število vseh glasov: 139

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!