|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
23.1.2007 9:23:18   
Lu
vava vse najboljše za tvoj roj.dan user posted image

maxici in lanu  user posted image za 3 mesece

Se javim kasneje.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
23.1.2007 9:30:53   
moci
vava, vse naaaaaaajlepše še od najuuser posted image
user posted image spet mi smeškoti  ne delajo

@lina, saj mi nismo v lj. pa moraš vseeno čimprej vrtec rezerviratuser posted image

frrr, ti bom poslala mail. kakšne nastavitve mam? mislim, sem pa res en računalniški buteljjjjjjjjjjjjuser posted image

kok ste pridne telovadke. jaz pa neuser posted image

mi smo šli včeraj po blazino - naročilnica iz razvojne, in je ful fina pa ful draga - 120 evrov. še dobro da kaj še zavarovalnica krijeuser posted image

no zdej gremo pa mi spet v šopinguser posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
23.1.2007 9:39:33   
mtina
hej!

Jaz sem mu naredila rižolinovo mešanico z eno žličko riža, ne pet. Je čisto lepo pojedel ... pa če se doji je priporočljivo začeti pri šestih mesecih, če je na flaši, pri štirih.

Zakaj sem začela? Ker opažam, da imam mali premalo, saj bi jedel na dve uri, tudi ponoči se sedaj zbudi po trikrat, prej le enkrat za hrano. Lačen je. Čeprav se je danes kljub žlički rižolinota zbudil za hranjenje, samo kasneje.
Pa ne me obsojat ...  user posted image

Lp Tina

Sonce!!!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
23.1.2007 9:40:35   
altati
zdaj pa prilagam še slikice Matjaža (od naše ljube EVIK) in Jaša (prejšnji teden sta se fanta spoznalauser posted image user posted image ):

user posted image

in še ena:
user posted image

in še ena (da vam dam malo podnapisov: levi je Matjaž, desni je Jaša)
user posted image

Gaya, ne bodi slabe volje!!!! Svet je lep, tvoj user posted image  je zlat, samo moški je (saj veš moški so iz drugega planeta), tvoja Gaja je sonček, jutri bo snegec......vse je lepo in prav! Pikabu, a bi imele jutri randi v tri? Da Gayo spravimo k sebi?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
23.1.2007 9:41:28   
tasha23
No pa mi je uspelo skopirat vse moje poste... naklamfala sem 55 strani v wordu user posted image

Altati imaš prav čudovite otroke, tudi jaz bi rekla, da tvoj Jaša ima malo rdečkaste laske - po komu pa?

Gaya, ti se kar skuliraj, tudi meni zadnje dni ljubi živce trenira - mogoče pa sem samo jaz bolj občutljiva...

A katera hodi na telovadbo z dojenčki - kaj niste že enkrat o tem pisale? Baje se tudi pri nas vKopru to izvaja, pa bi šla malo pogledat kako to izgleda vsaj do Aprila, ko začnemo s plavanjem...

Vreme je tukaj obupno, piha za znoret in prav mrzlo... jutri pa nas čaka cepljenje ...
ZOPRNA SEM - sama sebi grem na živce, na trenutke imam občutek, da se nekje zaprta in ni rešitve...

Gael se je že zbudil ... očitno se je prejšnje dni naspal za naprej user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
23.1.2007 9:47:52   
altati
mtina-nobena te ne obsoja! Samo skeptične smo....očitno smo nekatere take, da se bojimo alergij, astme, katere povzročitelj je lahko ravno prezgodnje dajanje goste hrane. Jaz mislim, da zato, da se zbuja ni nujno  da ima premalo hrane. Poglej, skoraj vsi se zbujajo ponoči (Jaša,Maks, Lan, Luka,......), pa nimajo premalo. Dejstvo je, da so user posted image . In njihovi želodčki so mali, prebava pa hitra. In to je to! Saj bodo nehali jesti ponoči1 Eni prej, eni kasneje.  Meni se trimesečni dojenček zdi še premajhen za gosto hrano, oz. njegovo črevesje in želodček še nista pripravljena za to. Se pa vsaka mamica sama odloča. In nikogar ne obsojam za to. Vsaka sigurno želi svojemu user posted image  najboljše. Lahko da bo moj Jaša kljub temu, da se bova izključno dojila do 6.meseca in potem res pazila pri GH alergik. Ampak lahko si bom rekla, da sem vse naredila zato, da bi preprečila. In to je meni osebno zelo pomembno (ker imam pač sama hude probleme z alergijami).

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
23.1.2007 10:03:25   
Maxica
Dobro jutro.
Hvala za čestitke.user posted image
Vava, vse najboljše in najlepše za rojstni dan. (22, če se ne motimuser posted image user posted image )
Sicer pa ZELO slabe volje - mož še vedno rumen, včeraj, ko je šel na veliko potrebo, so mu pritekle tri kapljice krvi.user posted image  Je to povezano morda? Skrbi me v uber, bom kar nehala, da še vas ne zamorim...user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
23.1.2007 10:16:05   
altati
Maxica- a pa si ga že poslala k zdravniku? Naj gre tja po hitrem postopku! Da se izkaže, da ni nič hudega in se umirite!!!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
23.1.2007 10:28:25   
gaya

altati sem se mogla javit, ker si mi tko lepo napisala. Ma sej se probam perepričat da je biti moški zelo težko user posted image , ampak še vseen no,....

Jst sem za zmenek v tri, če se bo trbi dal pridt na Jesenice, ker jst v Kranj v takem vremenu ne upam (beri sera). Pol se pa z Jašem lahko tud pri meni spedenata in nadaljujeta pot proti Kranju. Sej bi se lahko vse tri dobile pri meni, ampak jst moram iz stanovanja pa čeprav v nakupovlni center ker se mi že trga. Se že 2 dni nisem iz pidžame preoblekla user posted image , kaj če to sliči na depresijo user posted image .

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
23.1.2007 10:41:10   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: moci

@lina, saj mi nismo v lj. pa moraš vseeno čimprej vrtec rezerviratuser posted image

moci, poznam vrtčevsko problematiko (moje delovno področje), žal je ponekod res tako kot navajaš... sploh LJ in okolica so problem ker je ogromno vrtčevskih otrok, ki nimajo tam bivališča ampak so starši tam v službi...

zakon je sicer jasen ampakni nekega pretiranega reda...načeloma bi občina ustanoviteljica vrtca morala zagotoviti nov oddelek, če toliko vpisanih otrok to zahteva... samo zaradi zgoraj navedenega razloga je npr. to v lj problem...

upam, da boste dobili svoje mesto v vrtcu...user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
23.1.2007 10:45:15   
gaya

maxica zdajle sem brala tam na uvajanju goste hrane, da imaš ti baje recepte iz Paprice. a bi bla tko dobra in mi jih poslala na mail?

Midve bova z uvajanjem HG začele tam med 5,5 in 6 mesecem. Ker se mi vse ostalo zdi prezgodaj. Itak pa Gaja še nima pojma kaj je to žlica, ker ko ji dajem kapljice ji jih komaj v usta spravimuser posted image  in dokler ne bo sama začela odpirat ust je ne bom silila. Po flaški ji pa tud ne bom dajala.

Tolk o tem kako se bom danes mulila v postli user posted image , zasvojenka sem , priznamuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
23.1.2007 10:51:55   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: mtina

hej!

Jaz sem mu naredila rižolinovo mešanico z eno žličko riža, ne pet. Je čisto lepo pojedel ... pa če se doji je priporočljivo začeti pri šestih mesecih, če je na flaši, pri štirih.

Zakaj sem začela? Ker opažam, da imam mali premalo, saj bi jedel na dve uri, tudi ponoči se sedaj zbudi po trikrat, prej le enkrat za hrano. Lačen je. Čeprav se je danes kljub žlički rižolinota zbudil za hranjenje, samo kasneje.
Pa ne me obsojat ...  user posted image

Lp Tina

mtina, nobena te ne obsoja! samo svoja mnenja podajamo, ko smo ravno o tem začeli debatirati... želim vama dober štart v nove zmage z žličko!

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
23.1.2007 10:56:03   
@lina
če katera želi, lahko pošljem po mailu,... imam v Wordu nekaj čez 200 strani natipkano Zdrava prehrana dojenčka in malčka... pa tudi v Wordu en povzetek Velike paparice za male papavčke (mislim da 16 str.)

- sem se spomnila na to, ko je gaya omenila recepte...

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
23.1.2007 11:11:36   
Pikabu
Gaya, sva z altati zmenjene, da je postanek pri meni. user posted image Sem itak čisto blizu Merkatorja, tako da se lahko tam dobimo, potem pa peška do mene. A vidiš, da si že boljše, če nas samo bereš, zato sem pa povabila na user posted image , ker s klepetanjem kar pozabiš in postaneš družaben. Drugače je pa danes idealen dan za lenarjenje. Vsaj pri nas. Zunaj sneži, vse je že belo, sicer pogled skozi to okno, kjer sedaj gledam, ni tako lepo belo, ker je cesta in je ena čobodra, malo višje, po drevesih, hribih je pa prav lepo. Se pa mi danes ne ganemo ven, čeprav me mika, da se Ema malo znori, pa preizkusi nove hlače, za katere sem že mislila, da jih sploh ne bo rabila, če ne bi bilo snega. Bomo videli. Glede na to, koliko ga že je, pa verjetno ne bo kar tako hitro izginil. Zdaj me čaka še druga runda likanja, pa nov stroj moram pripraviti za pranje user posted image . Saj imam jaz tudi sušilca, ampak kar ne morem tako pospraviti. Pa vzamem takoj ven, samo mi ni isto, pa vseeno pustim, da še zlikam. Je pa hitreje, ker ni tako zmečkano.

Ej, MAxica, nič nam ne moriš. Zato pa smo, da se med seboj spodbujamo in bodrimo. Enkrat pri eni pride tako, drugič pri drugi, vsaj jaz se vedno bolje počutim, če dam iz sebe, pa potem dobim kakšno spodbudno besedo nazaj. Ti kar bodi z nami. Upam pa, da gre tvoj možek čim prej k zdravniku, da boste na jasnem, kaj je.

Naše spanje: Prva runda 5 ur, druga dve uri, tretja uro in pol, ob pol osmih je že hotel vstati. Drugače pa mislim, da meni hoče Maks samo povedati, da bo on načrtoval svoje spanje. Sem še pred rojstvom rekla, da čim bo spal tako kot Ema, da se čez noč ne bo več dojil, bo šel k Emi v sobo (ema je tak čas spala podobno kot Gael, pa soba ni bila urejena in je vseeno bila pri nama). Ema je bila pri nama namreč skoraj do drugega leta. Pa njemu to očitno ni prav in se je odločil, da bo na tak način dosegel, da bo dlje časa pri nama. user posted image Pa naj bo po njegovo.

altati,
kakšen fejst dečko je že Jaša. Komaj čakam, da ga vidim. Se je že zelo spremenil. Jaz tudi mislim, da ima rdečkaste lase. Če sem enkrat napisala, da je podoben Maksu, ni zdaj o podobnosi ne duha ne sluha več.

Zdaj pa grem. Danes je Maks eno rundo odspal v postelji, zdaj bo pa že lačen, pa ga bom potem skušala dati spat v voziček, da bom v miru likala. Ema se pa tako po svoje igra.

Pri nas pa že pridno user posted image . Jupi, kmalu se bomo user posted image in user posted image

< Sporočilo je popravil Pikabu -- 23.1.2007 11:12:35 >

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
23.1.2007 11:26:56   
mis
Čestitke Lanu in Maxiciuser posted image user posted image

user posted image Pa vava, vse najboljše!

Pa Lucika, čestitke za dobre novice v RAuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
23.1.2007 11:30:58   
mtina
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu
Pri nas pa že pridno user posted image . Jupi, kmalu se bomo user posted image in user posted image

Itak, da: GORENJSKA!!! Kaj pa mi?????   user posted image    user posted image    user posted image

Sonce!!!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
23.1.2007 11:33:51   
piskot
Dober dan punce.

Vcasih sem malo spremljala kaj pisete po forumu, zdaj sem se pa odlocila, da se vam pridruzim. Moram povedat, da forum uporabljam prvic, in da nimam pojma kako tele stvari potekajo.

Verjetno se najprej predstavis ane. Torej na kratko, prihajam iz Kranja, stara sem 32 let in sem 13.10.2006 rodila Martina. In vcasih celo najdem cas, da se priklopim na net in malce pobrskam.

No za zacetek sploh upam da bo tole sporocilo pravilno oddano.

LP

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
23.1.2007 11:39:26   
Maxica
Piskot, dobrodošla med nami in dobrodošel tudi tvoj user posted image .user posted image
Hvala za vzpodbudne besede vsem. Saj bo šel k zdravniku, samo pri nas je tako čudno, da se mora najprej naročiti, pa še zdravnica dela šele popoldne, tako da upam, da gre čimprej in da rečejo, da je vse v redu z njim.
Gaya, sporoči mi mail na z.s., pa ti pošljem recepte.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
23.1.2007 11:42:45   
mis
Maxica komando v roke, pa moža k zdravniku. Kdo zdaj pri vas hlače nosi?user posted image  malo heca, ampak resno. Pa ga ti pelji če sam noče it ane?

Gaya, tudi mene je včeraj mož razkuril. Sem se kar jokala popoldan. K sreči je dojel in me potem tolažil, ampak vseeno. Razkuril me pa je...

Altati, res si prava carica. Sej vem da s številom otrok rataš bolj flegma. Meni se zdi da sem že sedaj kar flegma, razen kakšnih izpadov, ko vas rabim da me potolažite. Res bret tega RR-ja bi blo veliko težje.

Jutri mamo pa cepljenje. UPSSSSSSS.

Da se pohvalim. Tina je včeraj zaspala ob 21h in spala do 3h. 6 ur!!! No, res je, da se je do 23h skoz neki zbujala, ampak sem ji samo dudo dala in je bilo OK.

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
23.1.2007 11:43:21   
vava
punce user posted image in zdaj še obljubljena user posted image   --  za   vse mamice in njihove  sončke. Sem  izbrala tako, ki ne redi. Kar   privoščite si jo - vsaka en veeeelik kos!!!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
23.1.2007 11:48:47   
mtina
Vava. Čestitke in mljaski kako je dobra!! user posted image

Sem se spomnila: v Merkatorju imajo nemške pamperske, sicer zložene poleg poljskih, a vseeno poglej in kupi. So pa itak, da boljše ... Novo vodstvo, nove plenice.  user posted image

Sonce!!!

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
23.1.2007 11:52:43   
mis
Ja, mtina, danes sem gledala. Imajo nemške Pamperske, ampak so dražje. V akciji so 3000, v Mullerju je pa redna cena 2650. Mislim pa, da so v Mercatorju po 56 v paketu, v Mullerju pa 40. Nisem sigurna... Verjetno pride nekje isto. Ampak to je akcija v Mercatorju. Mercator, najdražji sosed...user posted image

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
23.1.2007 11:53:53   
Anonimen
čaw!
čestitke lanu in maxici!!!user posted image user posted image

piskot..welcome!!!!!

(odgovor članu mtina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3223
23.1.2007 11:56:52   
Anonimen
vava..kaj praznuješ...sm zgrešila!
user posted image

samo kaj ko jz ne jem tort  ampak zgleda pa odlično!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3224
23.1.2007 12:04:39   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

pa vseeno mislim da je modrc dobra rešitev če si ne misliš dolgih puščatuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Lega posteljice v nosečnosti
luri

Kje ste imele v nosečnosti pritrjeno posteljico (placento)?

na sprednji strani (17%)

na zadnji strani (25%)

spredaj in zgoraj (50%)

drugo (8%)

Število vseh glasov: 12

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!