|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
23.1.2007 12:06:13   
muki1
Maxica in Lan, čestitamo za tri mesece user posted image  user posted image . Jaz nimam teh fensi smajlijev, a bo dovolj če samo tak voščim?

Vava, hepi brzdej. user posted image  user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
23.1.2007 12:07:51   
Anonimen
muki1 ---mi maš res dobr podpisuser posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3227
23.1.2007 12:08:16   
vava
Maxica čestitke tudi  tebi in tvojemu Lanu! user posted image
Altati a ti bi pa, da malce več napišem, če te že hvalim? Ja pohvala je šla na račun handlinga, sicer pa saj veš, da si nam vsem za vzgled s svojim pozitivnim odnosom, humorjem, flegmatičnostjo, premišljenostjo, pozitivno energijo, skrbjo za rodnost, pridnostjo, lepimi in zdravimi otroci .... (bo dovolj?) no pa še malo: si super mami in virtualna prijateljica, trenerka in svetovalka (zdaj pa dovolj, da se ne boš prevzela user posted image ) Aja samo še pohvala Jaši. Res je d dec.
Moci je fina tista blazina a ne? Mi smo jo razgrnili in se kar precej igramo na njej. Vzeli smo jo pa v rdeči barvi.
Lucika bravo za dobre rezultate v RA
Pa še ena prošnjica. A mi lahko katera prilima link do teh lepih slikic (ste ga že enkrat, sem ga tudi že imela, samo meni je šlo vse pozlu, ko smo računalnik na novo postavljali. Sem že iskala za nazaj pa ne najdem).

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
23.1.2007 12:11:06   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

k če bom še en dan doma se mi bo odtrgal.

Hvala enako. Meni se že trga od tega vremena, pa še slabo smo spali, Iva je taaak prehlajena, sirotika mala. Kar na bruhanje jo sili od kašlja, pa nič ji ni jasno, revici.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
23.1.2007 12:14:09   
muki1
Vau, Altati, kakšne mačoje maš to na slikah user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

P.S. Tukaj Iva od Muki 1

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
23.1.2007 12:20:14   
vava
Pikabu hvala za geslo, carji ste. Imamo isti kombinezon a ne?
user posted image
Piskot dobrodošla.
Pa še slikca meni najljubšega darila, ki sem ga dobila za rojstni dan (za enkrat user posted image )
user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
23.1.2007 12:32:02   
muki1
Gaya, jaz sem se včeraj preoblekla zgolj zato, ker je bilo treba v vrtec po Nežo, danes sem še tudi v pižami. Jaz jutri spokam od doma, pa če bo ne vem kaj letelo z neba. Itak moram z Ivo na sistematskega, potem pa grem v nek nakupovalni center, pa če je ne vem kaj. Pa z Milko se bašem tudi že dva dni user posted image . Totalen psiho. Kaj meni sonček dela. V nedeljo je pri nas tak lep sonček bil, da sem skoraj stanovanje v luft vrgla, vse sem si spedenala v nulo, vse se je svetilo, res.....

Maxica, pojdite k zdravniku, da boste vedeli kako in kaj.

Mtina, jaz te ne obsojam, ampak za sebe vem, da ji pri tej starosti še nikakor ne bi želela dati goste hrane. Kaj če sploh ni lačen? Eni se zbujajo ponoči, pa sploh ni razloga, so pač taki. Mi nismo spali do dveh let z starejšo. Ne sili ga preveč z hrano, da na koncu ne bo prehranjen. Pa brez zamere, le svoje mnenje sem napisala.Dobronamerno.

Pikabu, mislim, da si Maksa prav pogruntala. On sam si hoče določit svoj ritem. Že zdaj ve kaj hoče, divjak mali user posted image .
Včeraj sem v albumu opazila, da Ema že zelo lepo barva user posted image  user posted image . Neža še vse prek roba čačka, pa je starejša. A to je prirojeno tako natančna, ali pa sta jo ful učila, da se barva samo do roba?
Še ena štorija. O Nežinem oboževanju Eme sem že itak napisala. Prejšnji teden smo šli na pico, pa je bila tam ena znanka, ki ima fantka Maksa. Pa se nekaj menimo, pa rečem Neži, glej, to pa je Maks. Potem me je pa vprašala...KJE PA JE EMA? user posted image

Mis, ko bo spet hudo, se spomni, da pridejo potem tudi take noči, ko spi v kosu 6 ur. Vsega se je potrebno navadit. Še veliko časa bo poteklo, da bodo dobili nek stalni ritem. No edino Gael ga ima user posted image . Potem ko že misliš, da je zdaj malo bolje, pa začnejo zobki in spet se vse poruši. Sploh ne preveč razmišljat o tem, se meni zdi najboljša rešitev

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
23.1.2007 13:07:18   
muki1
No, če smo že pri slikcah:

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
23.1.2007 13:16:54   
lucika
vava in lan (in maxica), vse najbooooljše praznovalci!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
23.1.2007 13:17:52   
mis
@lina, lepo, da si se prikazala. sem te že pogrešala.

pri nas nič ne pada dež. jaz bi šla popoldan kar malo ven. @lina javi se, gremo na čvek!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
23.1.2007 13:24:08   
frrrr
altati, kak smejček je vaš Jaša user posted image pa kk veliiik je že user posted image
barva las? js bi rekla bron - a sm zadela?

gaya, dobro kaznuješ možeka... bom naslednjič še js poskusila... če ne rata, se bom vsaj spočila user posted image v pidžami pa tut js še vedno user posted image

@lina, altati - thx za nasvete glede puščanja dolgih prsi user posted image js tut non stop modrc nosim, prej ga ponoči nism, zdej pa obvezno... ok, pol je to dovolj in kaj več ne morm nardit - sm mogla pobarat, da ne bi pol čez pol leta gruntala kaj bi blo pa dobr prej nardit user posted image js mam tam nekje 70B, 75B zdej in v nosečnosti je narastlo na C user posted image

@lina - 128. stran je bila tvoja, 127. pa moja user posted image

vprašanja in kr neki user posted image

1.) med in jagode - odsvatujejo v času dojenja... to skoz vso obdobje dojenja? js sm jagode že v kakšni tortici imela, pa med v čokoladi Toblerone - če bi bil alergičen, bi se to takoj pokazalo, al s takšno prehrano spodbujam alergene user posted image
spljoh mi ni jasno - se vidi, da biologija ni glih moje področje

2.) včeraj prvič imala očala pred Jašo - me je gledal začudeno... sem jih dala dol in je bil smejko... to sva ponavljala enih 5 minut user posted image ga morm trenirat, da se me navadi tut z očali... sicer ni panike, če sm brez... ponoči za vožnjo jih rabim, pa v dežju tut težje vozim, drgač pač mau bolj zmazano vidim user posted image (cilindri)

3.) zvok pri brisanje nosu mamic - naš Jaša se full ustraši, ko si nos brišem... ga vedno opozorim, pa vseeno krili z rokami... pa ne piham kot nek slon user posted image in so mu vseeno zvoki mau čudni - ima katera podobne izkušnje?

4.) odbijanje z nogami - Jaša se ne odbija samo na previjalni, je začel že tudi na nedrsečih podlagah (postelja, kavč) - mis, bom jutri vprašala pediatrinjo, če je to fejst škodljivo za kolke in ostale sklepe. kaj pa ve mislite?

5.) GH - naš kapljice z žličke posrka in mu žlica ni več tolk tuja... kadar jemo, se oblizuje in slini, kar naj bi bil eden izmed znakov za začetek uvajanja GH -> ampak mi še ne bomo to izvajali, ker je joška najboljša in najhitrejša user posted image pa še mamica lahk več čokolade poje user posted image user posted image

Evik, Matjažek se mi zdi čisto tebi podoben - full je lušten in velik user posted image

piskot, WELCOME!
kolk je bil pa kaj Martin natančen - PDP? in kakšne mere je imel ob rojstvu? se dojita? kolk je že velik? ste že imeli cepljenje? kk radovedna sm - groooooza user posted image
sej ti si nas pa tako že brala in veš o naših otročkih podatke, a ne? drugače pa kr vprašaj... smo take čveke, da se komot kaj spregleda (od prenasičenosti z informacijami user posted image )

vava, torta je odlična - thx... pa tvoj Luka je tut tapravi dec že user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
23.1.2007 13:31:34   
frrrr
muki, vaša Neža bo pa umetnica user posted image Iva pa tut pravi sonček user posted image

pr nas dež... js bi raje sneg ali sonce - nej se zmenita user posted image

handlinga še zdej nism mela časa naštudirat user posted image grozna mama, a ne user posted image bom zvečer, pol pa poročaj kaj počnem pravilno

tolk filate slikice, da bom mogla še js user posted image me je tašča že mau grdo gledala, ker že dolgo nism ažurirala galerije user posted image najbolj bi bli veseli, če bi vsak dan kaj novga prpopala, men se pa kr ne da... raje Jašo gledam kk spi - zdej že dobro urco na levi roki in sm desnoprstna tipkarca user posted image

nč... se beremo še zvečer... glede na vreme mogoče že kej vmes... papa

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
23.1.2007 13:33:54   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr
AKI - ne znam te povezat z nobenim nickom od prej... bi mi zaupala kako si se pred zamenjavo nicka imenovala?

AKI, če si spregledala, ponavljam... al je to skrivnost?
sm pač firbčna, kaj čmo user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
23.1.2007 13:37:51   
gaya
No pol pa vidim da nisem depresivna, če sem v pidžamiuser posted image , no saj zdaj sem se preoblekla in clo kosilo sem si naredilauser posted image . polenta+jogurt

Frrrr tud Gajo skor kap zadene, ko si jst nos brišemuser posted image , ampak ko si ga ati, se mu pa smeji user posted image .  Pa tud jst mam očala iz istih razlogov kot ti in me Gaja tud gleda ko čukec, tko da moram jih mal več uporabljat.

altati in Pikabu jst sem pofočkana za jutri. A vela okol 11 v Mercatorju? Jst bom kr domov zviznila, ko bomo nehale kofetat, ker ne bom nič vozička ven vlačila, jo bom kr z lupinco prtrogala.

Komaj čakam da vaju vidim, mi bosta polepšali dan, no saj sta m ga že sedaj, ker se imam česa veseliti.

Piskot WELCOME,  ti se nam kar pridruži. user posted image  Si pa rodila ravno na moj PDPuser posted image  in bil je petek 13. user posted image Martin je srečen dečko. Pa če si s Kranja se boš lahko pridružila meni in altati enkrat v kratkem na kavi, ane altati?

No zdaj grem pa na TV3 gledat Umazani ples 2user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
23.1.2007 13:38:41   
mis
še eno idejo imam. če se strinjate seveda. lahko bi naredile seznam vseh nas tudi privat. se pravi, da bi lahko meni poslale na zs podatke, kera hoče, pa bi jaz naredila seznam, pa ga vsem, ki so dale podatke tudi pošljem. se pravi ime priimek, naslov, tel. št., mail, roj. datum. se strinjate?

pa še eno vprašanje: koliko časa lahko malčki "sedijo". če jo potegnem za roke v sedeč položaj. vem da ne dolgo, ampak tam ene 5, 10 sekund? pa je to ful narobe če jo nosim kdaj tako, da v  bistvu na pol sedi?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
23.1.2007 13:49:08   
altati
piskot- hello! welcome! sicer pa-jaz sem tudi iz Kranja, rodila 9.10, pa tvojih let sem....se še kdaj vidivauser posted image .....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
23.1.2007 13:50:11   
piskot
Uau, tete, vi ste pa hitre. Dve uri me ni, pa komaj dohajam.

Hvala za dobrodoslico.

Tole vreme je pa res zalostno. Danes sem Martinu prvic dala gor cd od Raymonda Lapa in glej ga cudez ... otrok spi (sicer spimo 4×10 minut cez dan, razen v vozicku).

Gaya, hvala za povabilo, sprejmem, samo ce mi potem se razlozita kaj pocnejo ta cas tamalcki, ko sta vidve na kavi. Pri nas je namrec tako, da ce se voz ustavi, se ustavi tudi spanje. Ali imamo zdaj mogoce ze tudi v Kranju kavo "to go"?

No, naj nam slabo vreme cim prej mine ...

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
23.1.2007 13:50:52   
@lina
mis, zdejle ne bo šlo... čez slabo uro letim po tavečjega v vrtec, pol pa že možek pride in greva iskat njegov avto na servis...

razen če bova imela zdaj probleme za zaspat, bova šla mogoče en krog tle okol...

se slišiva!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
23.1.2007 13:52:41   
altati
vava-zdaj si me pa nasmejalauser posted image ne več o meni, več o handlingu....še kakšen nasvet, ki si ga dobila v RA...pa vseeno hvala, zdajle menjam barve kot kameleon, ko berem tvoje pohvaleuser posted image ......tortica je pa dobra, hvalauser posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
23.1.2007 13:55:54   
muki1
Frrr, AKI je bivša Tinyp ali nekaj takega je mela prej. Saj je jaz tudi nebi poznala, ampak ima unikaten stil pisanja user posted image .

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
23.1.2007 13:59:42   
gaya

No vidiš, bo vsaj še ena tko k jst. Ker ko jst moji Gaji vozek ustavim tud ko sova odpre učke, pol pa jo vzamem vn če tečka, drgač pa gleda okol. Pa jo mam v naročju, al pa jo cincam, pa mi zaspi nazaj,popl pa spet gremo dalje. Seveda, ene mamice medtem uživaško pijejo kavico, ker majo pridne sončke in spijo, ane altati user posted image .

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
23.1.2007 14:00:53   
piskot
Eh, bitje se je zbudilo ... no samo na hitro da odgovorim se frrr. Martin je prispel 14 dni prezgodaj, menda zato ker se mu je popkovina ovila okrog noge in ni imel dovolj hrane. Ob rojstvu je imel 53 cm in 2860g. Na prvem pregledu, pri 7 tednih pa 61 cm in 5kg. V ponedeljek imamo naslednji pregled, da bom lahko porocala naprej. Ja, dojiva se polno. Cepljenje menda v ponedeljek (me ze zdaj skrbi, kako je gledat da nekdo zbada tvojega otroka).

Ce sem se kaj pozabila, pa kar povejte. Bom tud kaksno sliko dala gor, sam da ugotovim, kam jih je moz pospravil.

Altati, mi smo pa potem res blizu, upamo da bo kmalu spet vreme za sprehode.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
23.1.2007 14:06:37   
Anonimen
frrr...jaaaa to sm pa jz tinyP...bla prej......user posted image

HAha muki1...kakšen szil pisanja pa mam..hmmm??!!user posted image

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 3248
23.1.2007 14:11:44   
Anonimen
hm spet so me napadli dvomiuser posted image user posted image

1. na kolki časa dojite??
2. kolki časa dojite??
3. kdaj boste začel z gh??

AJA a je to že blo tukj gor:::::::kolk ste stare?? jz sm 22......(no mlade??)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3249
23.1.2007 14:14:04   
mis
Dobrodošla piškot!

Aki, tudi jaz sem te nekako prepoznala po slikici in stilu pisanja. Sem te že enkrat prej nekje brala. Mislim da maš zelo tak odrezav način pisanja (mislim pozitivno), bere se pri tebi da si flegma, sproščena... Tako jaz mislim. Pa brez zamereuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...
Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.

Ime za fantka
metuljčica87

Katero vam je najlepše?

Jernej (22%)

Aljaž (46%)

Urban (31%)

Število vseh glasov: 302

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!