Pikabu
|
Gaya, sva z altati zmenjene, da je postanek pri meni. Sem itak čisto blizu Merkatorja, tako da se lahko tam dobimo, potem pa peška do mene. A vidiš, da si že boljše, če nas samo bereš, zato sem pa povabila na , ker s klepetanjem kar pozabiš in postaneš družaben. Drugače je pa danes idealen dan za lenarjenje. Vsaj pri nas. Zunaj sneži, vse je že belo, sicer pogled skozi to okno, kjer sedaj gledam, ni tako lepo belo, ker je cesta in je ena čobodra, malo višje, po drevesih, hribih je pa prav lepo. Se pa mi danes ne ganemo ven, čeprav me mika, da se Ema malo znori, pa preizkusi nove hlače, za katere sem že mislila, da jih sploh ne bo rabila, če ne bi bilo snega. Bomo videli. Glede na to, koliko ga že je, pa verjetno ne bo kar tako hitro izginil. Zdaj me čaka še druga runda likanja, pa nov stroj moram pripraviti za pranje . Saj imam jaz tudi sušilca, ampak kar ne morem tako pospraviti. Pa vzamem takoj ven, samo mi ni isto, pa vseeno pustim, da še zlikam. Je pa hitreje, ker ni tako zmečkano. Ej, MAxica, nič nam ne moriš. Zato pa smo, da se med seboj spodbujamo in bodrimo. Enkrat pri eni pride tako, drugič pri drugi, vsaj jaz se vedno bolje počutim, če dam iz sebe, pa potem dobim kakšno spodbudno besedo nazaj. Ti kar bodi z nami. Upam pa, da gre tvoj možek čim prej k zdravniku, da boste na jasnem, kaj je. Naše spanje: Prva runda 5 ur, druga dve uri, tretja uro in pol, ob pol osmih je že hotel vstati. Drugače pa mislim, da meni hoče Maks samo povedati, da bo on načrtoval svoje spanje. Sem še pred rojstvom rekla, da čim bo spal tako kot Ema, da se čez noč ne bo več dojil, bo šel k Emi v sobo (ema je tak čas spala podobno kot Gael, pa soba ni bila urejena in je vseeno bila pri nama). Ema je bila pri nama namreč skoraj do drugega leta. Pa njemu to očitno ni prav in se je odločil, da bo na tak način dosegel, da bo dlje časa pri nama. Pa naj bo po njegovo. altati, kakšen fejst dečko je že Jaša. Komaj čakam, da ga vidim. Se je že zelo spremenil. Jaz tudi mislim, da ima rdečkaste lase. Če sem enkrat napisala, da je podoben Maksu, ni zdaj o podobnosi ne duha ne sluha več. Zdaj pa grem. Danes je Maks eno rundo odspal v postelji, zdaj bo pa že lačen, pa ga bom potem skušala dati spat v voziček, da bom v miru likala. Ema se pa tako po svoje igra. Pri nas pa že pridno . Jupi, kmalu se bomo in
< Sporočilo je popravil Pikabu -- 23.1.2007 11:12:35 >