|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
28.1.2007 19:18:05   
@lina
Čestitke moci in Zoji Katarini za 4 mesece!

Mis, jaz nisem nič dobila?!user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
28.1.2007 19:50:28   
Anonimen
mis..kakšne podatkeuser posted image

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3802
28.1.2007 19:58:27   
mis
zbrala sem naslove, številke, mejle, roj. datume in poslala... da vidim če je sploh kera dobila...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
28.1.2007 19:59:37   
gaya

Najprej vas pozdravim, pol grem pa brat.

Drage moje kot ste ene pare že ugotovile, da sem res skoz na msn priklopljena, samo nisem vednopri računalniku. user posted image  Ponavadi me tud doma ni, ampak msn laufa, sicer ne vem za koga user posted image , ampak laufa, verjetn zato da kaj ne zamudim user posted image .

Drugače smo pa malo prej prišli domov. Smo bli pri tašči in pri mojih starših. pol sva se na hitrco skopali, zdaj pa že drnjoha v postli, jst seveda sem mogla svojo dnevno dozo RR-ja dobit, pol se grem pa možu posvetit, če ne bom res kmal dobla ločitvene papirje za podpisat user posted image .

Še na hitrco vas preberem in pokometiram zraven.

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
28.1.2007 20:00:36   
gaya

user posted image ČESTITKE ZOJI KATARINI IN MOCI ZA 4 MESECE user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
28.1.2007 20:03:26   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: mtina

ali imate otroke v športnem delu prepasane?
Pripasane nimam ker mam dekco čez in itak še nikamor ne leze user posted image

ali imate dvignjen naklon? koliko?
 naklon pa imam dvignjen, kaj pa vem kolk je to, tam nekje 2 stopnja, ne vem kolk je to stopinj. ni še čist sedeči položaj, ampak kar dovolj vidi ven.

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
28.1.2007 20:10:21   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: mis

zbrala sem naslove, številke, mejle, roj. datume in poslala... da vidim če je sploh kera dobila...

mis jst tud nism nič dobila, daj prosim še enkrat pošlji, pleaseeeeuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
28.1.2007 20:18:19   
altati
samo na hitro...
vse prebrala, pridem v sredo....
mis-nič dobila!
maxica - ne bom ukradla muki1, samo en dan bo moja.....
pikabu - mislim na vas ves čas....

jutri pa še kaj več....za nami je čudovit dan, oče je praznoval rojstni dan, smo bili pri njemu...Jaša že spi, Tia že spi, Tara pa še bere v postelji....zdaj se grem pa k možićku stisnit....

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
28.1.2007 20:34:27   
Pikabu
Čestitke za štiri mesece:

user posted image moci in Zoji user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
28.1.2007 20:40:17   
@lina
še to vam moram povedat, kakšna grozna starša sva midva:

pridemo prej domov, tamalga napol slečeva da se je igral pod mostom, dokler se soba ne segreje za kopanje, tavečji se je tudi zaigral, midva pa vsak za svoj računalnik (v isti sobi, kot sta otroka), možek je malo maile prečekiral, jaz tudi in še malo na RR. Pa pride tavečji čez nekaj časa zraven in vpraša: kaj pa vidva delata? - (v krasni dvojini, čedalje bolj naju preseneča), naju je pa kar sram ratalo - visiva za računalnikom, zapostavljava otroka... sva se takoj odklopila in šla k njima...

no mami je sedaj že prosta, je že na RR, ker tamali že spi, oči se pa s tavečjim pravkar spravlja v posteljo...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
28.1.2007 20:46:41   
Pikabu
Pa mi je uspelo še do sem priti. V bistvu dežuram, da Maksu dudo popravljam, potem pa grem še na steper, pa spat. Je za nami lep dan z žalostnim prikusom. Krst je minil zelo lepo, sem bila prav ponosna botrca, čeprav sem svojo malo krščenko pestovala le kratek čas, ker je Maks danes malo več zahteval svojo mamico. Se je pa vsaj normalno dojil, edino zaspal je malo težje, ker je bilo tako vse zanimivo, pa smo tudi glede tega dobro zvozili. Ema je pa bila tudi zelo pridna, tako v cerkvi kot na kosilu. Luštno smo se imeli.

Hvala vam za lepe želje in vse dobre misli. Nič ni novega, stanje nespremenjeno, samo čakamo lahko, kam se bo obrnilo.

Mis, jaz tudi nisem nič dobila.

Ah, vam ne bom morila.

Uživajte, pa stisnite se k svojim najdražjim in jim povejte, da jih imate radi...

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
28.1.2007 21:57:02   
mis
ČESTITKE MOCI IN ZOJI KATARINI!user posted image user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
28.1.2007 22:07:52   
mis
Zdej mate pa sigurno na mejlu...user posted image user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
28.1.2007 22:21:26   
beki24
mis- jst nisem do zdaj nič dobila

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
28.1.2007 22:40:58   
beki24
voziček- jst imam v P3- spuščen naklon kolikor je mogoče, baje se od 3 meseca naprej, vsak mesec lahko za 1 stopnjo dvigne, torej, do 3 mes. vodoravno in potem vsak mesec 1 stopnjo višje.

pa še malo slikic- se že 2 dni z njimi ukvarjamuser posted image

kako smo resni!
user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
28.1.2007 22:43:24   
Pikabu
Mis, jaz sem dobila. Hvala.

Beki, kakšna lepotička, prava mala cortika.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
28.1.2007 22:44:06   
beki24
user posted image no to še ni bilo vseuser posted image

pa moj stric je ful smešen
user posted image

za novo leto
user posted image

gremo.............
user posted image

kaj delaš???user posted image
user posted image

jaz in moja nova prijateljica
user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
28.1.2007 22:46:04   
Pikabu
O, pikola fletna. user posted image Našedva sta tudi čisto nora na svojega strica.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
28.1.2007 22:54:45   
Maxica
Čestitke Zoji Katarini in mamici Moci.user posted image user posted image user posted image
Mis, hvala za mail, dobila, super si se potrudila.
Toliko za danes, je bil kar naporen dan, smo se sprehajali, sankali, spet praznovali možev rojstni dan, tako da sem prav pošteno utrujena. Se beremo jutri. Lahko noč.
Aja, v sredo nas pa baje čaka prav eno sončno srečanje, hura.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
29.1.2007 0:08:51   
frrrr
čao...

dans pa naporen dan... Jaša začel Lana in Maksa oponašat in mi tuli v joško user posted image
no, kljub temu nam je nekajkrat uspelo uspešno jest in smo šli tut na sprehod do Interspara Vič (sm si mogla smučarske rokavice it nove kupit, ker mi stare ne pašejo k novi bundi user posted image ), pa popoldne smo opravili prvi obisk - Jaša se je 1 uro smejčkal in pecal malo 3letnico, potem je pa začel cmevkat in smo se v 5ih minutkah odpravili, po poti domov spal in se spočil za nočno kopanje... veliko se je dogajalo...

no, zdej sva pa z možem fotko za osebno tamaučka končno naredla... pa naročila sm jih kr prek neta... vam pripopam rezultat:
user posted image

ČESTITKE moci in Zoji Katarini za 4 mesece!

mis, hvala za seznam!

@lina, se mi zdi, da smo vsi na RR bolj taki sodobni starši in bodo naši tamaučki taki mali hekerčki user posted image

beki, tvoja mala je tolk sladka... pa ti si prava umetnica pr slikanju user posted image
kolk se je pa ta Tinkarina nova prijateljica velika rodila - zgleda zelo majhna... kolkr vem, se je 9.1. rodila... a smo mi tut take male otroke dobili? sm že čist pozabla user posted image

zdej pa možeka stisnit in spat!
nočko!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
29.1.2007 7:14:19   
štorkljica
Jutro!
Kaj jaz vedno tak hitro vstanem? Pa zakaj to delamuser posted image  No pa sem vsaj prvauser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
29.1.2007 7:21:53   
štorkljica
Beki Tinkara ma pa tako lepe učkeuser posted image
Muki super da je babica tako dobro prestala operacijo, želim čimprejšnje okrevanje.
No pri nas je bil pa včeraj spet napet dan, sva se z mojim spičila in potem sva šla z Ajdo na 2 urni sprehod in nisva spregovorila ene besedice, mrtva tišina. To so ble prave muke! No potem sva zvečer že začela počasi govoriti in danes sva si že dobra. Samo bova pa kmalu mogla met en resen pogovor, ker to ne gre več tako dalje.
Moje zdravje se izboljšuje (TRKAM!!!!), končno. Mam še malo pol nosek, drugače telo pa je vredu. To noč sem tudi končno spala, prejšnje tri sem spala po samo štiri ure. Ajda je zaenkrat še vredu.
A bo danes sonček? Zdi se mi da bo toplo. Joj, da bi vsaj ta mraz že enkrat izginil, pa bi bla že končno pomlad, da mi male nebi bilo treba oblačit ko medveda za vsak sprehod.

Neposredna povezava do sporočila: 3822
29.1.2007 7:24:08   
štorkljica
Frrrr kaj sta vidva to Jašo sama slikala? Za pasuš ali osebno? Ker se mi zdi, da za pasuš rabiš neko posebno fotografijo, da se odčita očesna šarenica ali kaj že? Mi smo se mislili iti ta teden slikat, samo če za pasuš lahko doma jo bom raje doma poslikala.

Neposredna povezava do sporočila: 3823
29.1.2007 7:25:07   
štorkljica
Mis o kakšnem seznamu je to govora? Kaj ste zbirali in zakaj?

Neposredna povezava do sporočila: 3824
29.1.2007 7:30:12   
Clody
Jutrooo!!

Ojla čveke!! Nekak mi ne uspe pridt do RR vsak dan.
Mi smo tud zbolel, razen Nejca. Z atijem krehava, Nejc pa nama kuha čajčke!!user posted image user posted image user posted image

Jest sm sama kriva, ker p ovsod hodim naokol s kratkimi rokavi in premalo oblečena. Od nosečosti naprej mi je vedno vroče.

Pikabu, sočustvujemo s tabo in držimo pesti, da gre na bolje.
Mis,tud jest nč dubla

Glede vozička, tud midva nimava še nič dvignjenega, ker mu je ležeče zaenkrat še všeč, ko bo pa tečnaru, da hoče malo bolj okol gledat, bom pa dvignla.

Beki, Tinkara pa res uživa s stricemuser posted image

Frr, super vam je ratal narest tele fotke. kakšne dimenzije sta pa uporabila??

Amazona, tud jest nevem zakaj tako hitro vstajam!!???user posted image user posted image user posted image

Takole, zdej pa mali tičnari, da je t reba planico zamenat! Ponoč je bil zelo pridn. Po 4 neprespanih nočeh ko sem mogla vstajamt na 2-3 ure in bla že čist na koncu z živci, me je včerej presenetu. Podojila sva se samo enkrat in prou čutila sem kako sem naspana, ker sem dobila 7 ur v kosu. je pa res da sem šla z njim spat ob osmih.

Pridne bodte. Dons se obeta še en lep dan. Midva na žalost ne bova šla ven, ker preveč kreham, al pa tud, bomo vidl!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOGODKI za OTROKE v SEPTEMBRU 2025
Pripravili smo seznam dogodkov, kamor se lahko s svojimi otroki odpravite v mesecu septembru – od gledaliških in kino pr...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Od postavitve na noge do hoje
slovenka

Kako dolgo je trajalo med tem, ko so se vaši otroci sami postavili na noge, ter tem, ko so shodili brez opore?

Do 2 tedna (20%)

Do 1 mesec (16%)

1-2 meseca (19%)

2-3 meseca (16%)

3-4 mesece (15%)

Več (13%)

Število vseh glasov: 268

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!