Maxica
|
Kam ste se pa danes vse poskrile? Da ne boste zdaj na msnju preveč čvekale, tu nas pa čisto zapustile. Jaz pa ne poznam tega msnja, pa ne vem, če se mi ljubi to preučevati. Mi smo imeli danes prav naporen dan. Sem že prej pisala, da sem čisto neprespana, no, potem smo šli pa na kosilo in smo bili v restavraciji kar ene dobre tri ure in pol. Vmes se je Lan enkrat podojil, enkrat orng pokakal, pol smo šli pa še k moževim staršem na torto, pa spet ista zgodba, enkrat dojenje, enkrat orng kakanje. Zihr doma se ne bi. Pa še slinit se je tako začel, da je po eni minuti čisto moker. Mu bom morala očitno res slinčke namontirat, samo se mi to tako smotano in grdo zdi, no, eh, bom morala spremeniti mišljenje očitno. Al pa preoblačt ga vsako uro enkrat. Tako da smo orng praznovali, jaz sem že čisto koma. Pa ne od vina, od utrujenosti. Lana sem sedaj popokala spat, še Maxa, pol pa gremo spaaaaat. Pikabu, upam, da si bolje, predvsem pa, da je bolje tvoj mož, še bolj pa njegov brat. Molim zanj. Frrrr, kdaj imate naslednjo posvetovalnico, da bova napovedovali mere? Mi 1.3. Računam tam mal čez 7 kil, pa tam enih 66 cm bi moral imeti. Kaj ti praviš? Altati, ne mi zdej speljevat Muki v Kranj, če pridem jaz v Kranjsko Goro zaradi njene visokosti, no. Amazona, probaj z limonco. Malo si jo stisni, pa boš videla, če jo bo kaj bolelo. Meni jo je zadnjič tašča stisnila v čaj, pa sem rekla, eh, ne bom zdaj komplicirala, pa res ni bilo nič posledic pri Lanu. Ma, saj zdaj imajo pa že tri mesece, pa niso več tako zelo občutljivi na vsako stvar. Mamice pa rabimo C vitamina, a ne?! Vava, super, da ti bo uspelo priti na srečanje, v kolikor se dobimo ob 11h. Meni ta ura tudi ustreza. Sicer pa ne vem, koliko časa pa nameravate biti na tem srečanju? Jaz več kot kakšno urco tudi ne bom mogla biti, če bo Max z mano, ker se zna naveličat, pa Lana bom morala šetati naokrog, če bo buden. Pri nas sploh ne mara več biti samo v naročju, ga je treba okrog šetati, da on gleda okol. Evo, zdaj grem pa jaz spat, pa naj bo kar hoče. Lahko noč, moje drage.