|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
27.1.2007 10:47:48   
frrrr
lep dan vsem!

ne preveč na MSNju čvekat, da ne bo tu praznina...

Pikabu in Maks - čestitke za 4 mesece!

pa Pikabu, držimo pesti za tvojo družino!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
27.1.2007 10:56:02   
muki1
U čvek so brisali, ja...... so mi kar fajn skenslali št. objav....

Res grozno, Pikabu, kot je napisala Maxica, kar počakaj, da se bo mož oprl nate, moški se že po naravi najprej zaprejo vase. Resnično upam, da je bratu sojeno še dolgo živeti.
Pikabu in Maks, čestitke za 4 mesece user posted image .
Evik in Matjaž, en dan prepozno, a iz srca user posted image  user posted image .

Pa tudi Maxicinemu možu pošiljamo en poljubček user posted image  , če je pa tak fejst dedc user posted image .
Moj pa praznuje v torek. Darila še v pripravi.

Hja, če bo ratalo, pa res lahko imamo eno srečanje. Upam, da nam bo uspelo, da dobimo še fraj sobo.

Vava, zakaj si menjala tipkovnico, to je pa res bilo hecno brat.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
27.1.2007 11:52:05   
Pikabu
Sem nazaj tukaj. Sploh ne morem nič delati, vse mi leti iz rok. Saj ne vem, koliko naj povem. Možev brat je zbolel dve leti nazaj, izkazalo se je, da ima raka - limfona. Šel je čez kemoterapije, dobro mu je že kazalo, po enem letu je imel že odločbo, da se vrne za polovnični delovni čas v službo, pa so tik, preden bi šel nazaj, odkrili, da se je ponovilo. Tako je namesto v službo šel na operacijo. Potem so spet sledile kemoterapije in sam je zbral celice za presaditev. To so mu tudi opravili decembra. Od takrat se pa kar ne pobere. Ves čas je imel vročino, slabo se je počutil. Sprejeli so ga nazaj v bolnico, mu punktirali vodo ven iz pljuč, naj bi imel kao pljučnico, bil je na kisiku, je bilo že bolje pa spet slabše. Včeraj (se mi zdi) je imel en hud napad, če ne bi bil v bolnici... Pravijo, da ima eno bakterijo, ima celo reč antibiotikov, pa nič ne prime. Zdravniki ne morejo ugotoviti, kakšno bakterijo, pravijo, da so naredili vse. Zdaj je dobil še en antibiotik in samo upamo lahko, da bo ta prijel. Imajo ga v umetnem spanju, ker je ves v aparatih in cevkah. Groza!!!!! Saj sploh ne vem, če naj tole objavim. Moj mož pa... se dela kot da ni nič, pa vem, da v njem vre. Je prej samo rekel, da ga glava boli, pa sem skušala malo v to smer obrniti pogovor in je v momentu spremenil temo. Ko je njegov brat zbolel, je tudi moj mož kakšen mesec kasneje. Začelo se je, da ni čutil rok, ni mogel držati žlice v rokah, ni mogel pisati, potem je pa šlo po celem telesu. Vse težje je hodil, ves čas je govoril, da ne čuti. Zdravnica ga sprva ni jemalo resno, potem je šel samoplačniško na eno preiskavo, po tisti preiskavi ga je ta ista zdravnica urgentno poslala v Klinični center. Sploh nisem dojemala. Ker je tudi težko vozil, sem ga sama peljala. Bila sem ravno na porodniški z Emo, ona je bila takrat stara 7 mesecev. Poslala ga je pa v Lj zato, ker če bi se mu še poslabšalo, bi lahko tudi dihat nehal, tam bi ga lahko takoj priklopili, doma pa.... Na srečo se je ustavilo. Potem je nekaj časa bilo tako in se zelo počasi začelo izboljševati, najbolj so pomagale toplice. Točno diagnozo vam ne znam povedat, laično je imel vnetje živčnih končičev. Zdravniki niso znali povedati, zakaj je do tega prišlo, pa naj bi se ne ponovilo, ampak je tako neraziskano področje, da sigurno ni nič. Jaz pa kar mislim, da ga je stres v službi, potem pa ta bratova bolezen pripeljala do tega. Ko je danes klicala mama, mi je rekla, naj mu previdno povem, da ne bo še z njim kaj. Me je kar stisnilo. Ker ga ni bilo doma, sem najprej klicala mojo mami, da sem se lahko zjokala, ko je on prišel domov, sem pa delovala čisto normalno. Pa vidim, da sva oba čisto preč. Upam, da vam nisem zamorila s tem. Ker sem že prej tako napisala, se mi zdi, da je prav, da vam še pojasnim.

Maxica, sem pa jaz ista, da vedno vidim najslabše. Da povem, kaj me je včeraj spet pičilo. Je klical, da gre iz službe. Ponavadi je v desetih minutah doma, če še kam gre, mi vedno pove. Včeraj ga pa kar ni in ni bilo domov. Jaz sem že videla razbit avto, policijo na vratih,... Da ne govorim naprej. Na srečo je prišel varno domov, šel je v eno trgovino in se je kasneje odločil, kot me je klical, zato mi ni povedal. Ampak da povem to, ko je takrat zbolel in smo dejasnko zvedeli, kako hudo lahko napreduje bolezen, pa nisem niti pomislila na najslabše. Z Emo sva šli k mojim staršem, da sva lahko vsak dan šli na obisk, ko je pa prišel domov, smo pa izkoristili sto na uro. Ker je imel priporočeno veliko gibanja, smo ogromno hodili okoli in kakor je najprej hudo zgledalo, nam je potem tako prav prišlo, da smo res uživali. Čeprav je stvari težje počel, ampak ravno z gibanjem pa po toplicah se mu je res obrnilo na bolje.

Zdaj sem pa dala iz sebe. Se kar boljše počutim. Samo še upam in molim, da se njegov brat izmaže in da pride domov zdrav in čil.

Hvala vam vsem za dobre misli, želje, veliko mi pomeni, da vas imam in da se vam lahko zaupam.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
27.1.2007 11:55:33   
Pikabu
Pa hvala za čestitke. Kar ne morem verjeti, da so že štirje meseci naokoli. Je pa naš Maksi danes ena tečka. Zjutraj je hotel vstati že malo čez pet. Sva se šla igrat v dnevno. Potem je postal zaspan, sva šla ob pol sedmih nazaj spat, pa je bil čez eno uro že buden. Spet se nekaj buni za jest, ampak ko je res zelo lačen, še kar lepo je. Sumim zobe, ker si tako drgne, če mu dam sama prst v usta, grize, da me kar boli, pa tudi dlesni ima zatečene. Očitno bodo pri njemu zobki hujši, pri Emi skoraj vedeli nismo, da jih je dobila.

Zdaj grem pa malo pospravljat. Uživajte v čudovitem vremenu.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
27.1.2007 13:08:38   
Arabela
Lep pozdrav!

Uspelo mi je pobarvati si lase in jih oprati, malecko pa dedek peljal na sprehod...

Ve se spet menite za srečanje, jaz pa tako daleč stran... user posted image ... saj jaz bi tudi prišla, pa mi ni sami za vozit... kdaj pa se boste dobile? Ob kateri uri?
A bi katera z moje strani tudi šla, pa bi mogoče šli skupaj?

Piskot, moja Katarina pa obožuje kenguruja.. je dosti v njem in mi je zadnjič na telovadbi tudi v njem sladko zaspala....

Drugače pa je pri nas spet čudovit sončen dan.... niti ni tako zelo mrzlo...
Saj tudi mene vleče ven, ampak sem imela že tak narastek, da ga je bilo potrebno urediti....

Jaz imam tudi MSN... a bi se lahko tudi jaz vklopila? Komu moram meil poslati?

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
27.1.2007 13:11:52   
Arabela
user posted image

PIKABU in MAKSU za štiri mesece!!!!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
27.1.2007 13:16:42   
Arabela
Pikabu, tvoje zgodbe kar nisem mogla prebrati brez solz...

user posted image

Ne znam si predstavljati, kako vam je hudo, vedi pa, da mislimo nate in na vso tvojo družino...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
27.1.2007 13:44:42   
@lina
Pikabu, prav hudo mi je... tako lep današnji dan vas tako potare s slabimi novicami... Bodite pogumni!
Moža pa malo pusti, naj sam premelje, očitno še ni pripravljen da bi se o tem pogovarjal. Moški so drugačni!

Pa čestitke za 4 mesece!

Mislim na vas!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
27.1.2007 13:47:27   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Pozabila povedat dobro jutro!
Kaj a vsi še spite?
Sem se neka bolna zbudila danes, z nosa mi teče, grlo me boli, glava me boli ful sem neka čudna, bog daj da ni gripa ali kaj. Pa še na konici jezika se mi je neka gnojna afta naredila in me jezik boli ko hudič, sem že s propolisom mazala, upam, da bo kaj pomagal. Zdaj mam zajtrk pol se pa še z lekadoli našopam, uh sranje.

lekadoli, čajček...če Ajda ni preveč občutljiva še kakšno vročo limonado... čimprej okrevaj!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
27.1.2007 13:48:18   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

Sicer me pa nekaj zanima, ne vem a ste ze kaksno rekle na to temo zadnje dni al ne. Do koliko stopinj pa lahko user posted image  vozimo ven?

Tja do -10 ni panike, potem je pa malo dihala potrebno pazit.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
27.1.2007 13:49:39   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Babica je bila uspešno operirana. Zdaj okleva. Telesno je okej, malo jo začenjajo možgani in spomin zafrkavati. Kar nekaj blede. Boga revica.

Bravo za uspešno prestano operacijo!user posted image  kar se pa drugega tiče, je mogoče samo posledica vseh zdravil, analgetikov in ostalega... Saj bo!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
27.1.2007 13:50:32   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: AKI

aja djte mi čestitat k se dojiva lahko že brez nastavka in pa sede...user posted image user posted image user posted image

AKI - čestitke! Sem ti povedala da bo šlouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
27.1.2007 13:52:14   
@lina
malo vam zavidam tistim, ki pravite da imate vse belo... saj sonček sije tudi pri nas, ampak sneg je pa kar pobralo in pravljice ni večuser posted image

izkoristite dan!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
27.1.2007 13:55:39   
Anonimen
hvala altati...

midva sva pa s prekrasnega soprehoda

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3764
27.1.2007 14:02:22   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

GORENJKE: Najverjetneje bomo od 08 do 10. februarja v Kranjski Gori. Je katera za randi? Bomo v hotelu Kompas. Lahko pa se tudi kam pripeljem s svojima punčkama, ker bo mož smučal, jaz pa ne smučam.

Muki1- pridi k meni! Jaz sem 8.februarja sama, pa te vabim s tvojima caricama....pa gremo na en giro po Kranju če bo sonček!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
27.1.2007 14:08:35   
altati
Pikabu....saj ne vem kaj naj ti napišem...pošiljam veliko energije, dobre volje, želim vse najboljše....ob takšni zgodbi se zaveš, kako so vsakdanji prepiri nekaj popolnoma nepomembnega, kako je res vredno zdravje....upm da se izteče najbolje! Za vse, za vas, za tvojega svaka....vse!
Pa čestitke štirimesečniku Maksu!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
27.1.2007 14:12:08   
altati
Še to- vsem skupaj en dober dan....in hvala za vse lepe misli...zlate ste! Pri nas prečudovit sonček in sneg...včerajšnji 3 urni sprehod po zasneženi pokrajini obsijani s sončkom me je spravil v dobro voljo in dan je bil spet lep....in danes se tako nadaljuje. Delujeta zvok in slikauser posted image .
Pikabu - res mi je hudo ko to berem, sploh ne vem kaj naj vam napišem...Pošiljam ti goro energije.....dobre volje, pozitivnih misli....Drži se in možu stoj ob strani!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
27.1.2007 14:18:07   
beki24
Čestitke Maxu in Pikabu za 4 meseceuser posted image

Grozno je to kar se vam dogaja, sploh nimam besed, da bi povedala kako mi je hudo, ko kaj takega zvem! Upam, da bodo zdravila prijela in da bo šlo na boljše!
Tvojemu možu mora biti verjetno zelo hudo in v sebi samo premišljuje kaj, kako in če! To je zelo hudo, ampak več, kot da mu stojiš ob strani, ne moreš narediti, važno je, da boš tisti trenutek, ko te bo najbolj potreboval, tam!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
27.1.2007 14:25:13   
štorkljica
Pikabu prejle sem glih prebrala blog in sem res presunjena, da tako mladi ljudje obolevajo za tako hudimi boleznimi. Sploh nisem mogla do konca prebrati, so mi kar solze šle, pa zo mirnostjo je to svak pisal. Tudi mi trije šiljamo polno pozitivne energije in upanja, da se bo vse dobro izteklo. Pa vse dobro tudi za moža, saj moški so taki, da vse v sebi tiščijo potem pa samo enkrat pukne, če niso taki, da bi o tem pogovorili potem pa zbolijo. Pikabu ne se grist, saj več kot delate ne morete storiti.
Pri meni prehlad še vedno stagnira, zdaj mi še iz oči teče, sem ko cunja. Da si malo odpočijem sem kar mojadva ven na sprehod poslala. Lekadolček, čajček in limonca so mi postali stalni spremljevalci. Kaj a limona slabo vpliva na dojenčke, če si jo tako malo stisnem v čajček??

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
27.1.2007 17:54:38   
Pikabu
Punce, zlate ste. user posted image Res vam hvala za vse spodbudne besede. Jaz sem zdaj kar v redu in skušam čim bolj pozitivno razmišljati o vsem. Mož... ni ta prav. Danes še veliko več kot običjano objema Emo (tudi Maksa, ampak precej spi), jo stiska, ji daje poljubčke, pripoveduje, da je njegova.... ko bi se vsaj pogovarjal. Sem mu rekla, če bo šel mamo poklicat, pa se kar izmika. Jutri bomo v LJ in je mama rekla, da ga gre lahko pogledat, pa noče. Pravi, da je brezveze, jaz pa mislim, da se ga boji videti takega. Ah, vam bom nehala moriti s tem. Ko bo kaj novega, vam povem, mi bomo pa tudi živeli čim bolj normalno naprej, pa se bomo sproti prilagajali in ukvarjali s situacijo. Aja, če ste brale njegov blog, to je pisal, ko se mu je bolezen ponovila, prej je pa pisal na enem drugem blogu, kako se je vse začelo, je bilo tudi zelo zanimivo, ampak ne znam več priti do tistega. Baje je možno, da so ga zbrisali, ker je nehal tam pisati.

Muki
, sploh ti nisem nič napisala. Lepo, da je babica v redu, držimo pesti še za naprej, da pride čim prej domov.

altati, to kar se dogaja z njim, pomaga nama, da se občutno manj kregava, pa tudi manjkrat pride do kratkih stikov in če pride, jih znava hitro rešiti. Nekako imava veliko pred očmi to, da nikoli ne veš, kdaj pride kaj hudega. Sem vesela, da je pri vas tudi zvok nazaj. Danes je bil res prekrasen dan, da se stvari spravijo nazaj v red.

Altati, muki,
a bi naredile kar skupinsko srečanje na Gorenjskem? Muki, drugače te tudi mdive z gayo vabiva na Jesenice. Pa Maxica je napisala, da bi tudi prišla. To bo veselo.

Še enkrat hvala vsem za čestitke. Danes kar malo pozabljam, da je Maks star štiri mesece.

MSN, punce, jaz ne morem gor. Če bo tasha kaj prišla, bo mogoče povedala, kako je naredila včeraj. A si tasha kaj na novo morala instalirati? Ko me ve date pod kontakt, jaz dobim eno sporočilo, da nimam ene verzije in če se ne motim, je tasha večraj nekaj rekla, da bo posksusila še ona to isntalirat, potem sva se pa pogovarjali. Bom še poskušala, da bi se tudi jaz priklopila.

Zdaj se grem pa še malo crkljati k mojim sončkom, potem gre pa mož na pevske.

Lepo nedeljo jutri. Jaz se bom verjetno javila šele zvečer, če se bom lahko, ker gremo na krst in bomo cel dan od doma.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
27.1.2007 19:05:55   
piskot
Cer.

Danes je bil res lep dan za sprehod. Upam da bo tudi jutri. Moz me prepricuje, da gremo v Ratece laufat ... jaz pa v takih izletih vidim samo en kup logisticnih problemov.

Pikabu, v takih situacijah clovek res ostane brez besed in brez pametnih predlogov. Res pa je, da smo ljudje cudezna bitja in imamo neverjetno moc premagovati vse vrste tezav. Moj moz je imel podobno situacijo, ko mu je mami zbolela za rakom. In prav tako se je koncalo z boleznijo. Imenuje se sarkoidoza in je avtoimunska bolezen, kronicna, ne vedo od kod pride, pozdraviti je ne znajo, edino kar sodobna medicina nudi so painkillerji. Se dobro, da je zdaj ze 2 leti dober. Pomagal mu je namrec en alternativec, z zelo strogo dieto, kitajskimi metodami in spremembo nacina zivljenja. No ja, lahko vam edino zazelimo vse dobro.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
27.1.2007 19:10:29   
Lu
Pikabu tudi mi držimo pesti, da bi se vse najboljše izeklo.

DAnes smo pa mi tudi izkoristili dan za sprehod, brez očita. Je bolan. se mi je pa tašča pridužila in tako je šel še Kin zraven user posted image Je pa Maja danes enkrat podrla stol in padla, je bil tak user posted image da je joj. In potem se je še v banger vrat udarla. Ima buško in še večji jok. Joj tale naša deklina. Nimamo kaj. Potem  bo pa še tadrugi tako norel.

Jutri pa kuham kosilo za domače. Pridejo mamain ata ter babi in dedi. To bo luštno.

vava glede are smo pa uredili in do nadaljnega se ne bomo selili. user posted image Pač nam ni bilo usojeno. Mogoče pa bomo res novo stanovanje preskočili in šli kar v hiško. Bomo videli in zdaj bomo malo še šparali.

muki1 isti dogodek se je zgodil tudi mojemu atu,pradedku in je kar hitro okreval. Samo da se ne ponovi, ker naš ata je potem spet padel in ni imel več tako volje kot v prvo. Se je pa to zgodilo ko je bil star 87 letih. Zdaj jih ima pa 89.user posted image muki še vse bo ok.

Drugače pa sama tudi poznam Gorenjski konec, sploh Jesenice, Hrušica, malo Kranjske. Imam žlahto iz tistih koncev user posted image

Zdaj pa Maja pravi, da naj pozdarvim vse vaše fante in da moram nehat.

Pa še kaj kasneje.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
27.1.2007 19:32:14   
vava
Pikabu in Maks najprej čestitke za 4 mesece
user posted image Potem pa še user posted image  za tvojega svaka. Sicer še nisem uspela prebrati bloga, ampak vidim, da je hudo. Upam, da bo še vse v redu.
Lu je že tako. Vsaj z aro ste uredili. Naslednjič se pa slišiva preden karkoli naredite, prav? Človek se vedno kaj noveg nauči. In kaj veš zakaj je bila tale lekcija v redu. user posted image
Za srečanje v sredo. Mi imamo res RA ob 14ih, ampak če se dobimo ob 11ih, bi za kakšno uro lahko prišla.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
27.1.2007 19:57:37   
mtina
Hojla!

Moci: jaz sploh ne bi vedla, kaj to je.  user posted image

Evik: tud žan bi šel najraje gol ven - samo v bodiju; bognedaj, pa imet kapo na glavi!  user posted image

Piskot: jaz bom našega peljala vedno, ker drugače, se mi kar fuzla ... user posted image

Maxica: sem že nekaj listov nazaj pisala o gosti hrani, kako je zdaj to.

Pikabu:  user posted image   Naj se razjasni ...  user posted image

Žan tudi ni imel reakcije na cepljenje ... ima pa vedno hujše na izraščanje zob. Ima že dve mali beli pikici spodaj in otekle dlesni ... user posted image

Pa lepo in mirno noč, Tina

Sonce!!!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
27.1.2007 20:35:26   
Anonimen
user posted image joj punce jz vm sploh ne morem povedat kok sm jz zmatranna...to ne gre več..čist vsak večer sm tko zbita da samo dol padem..jz ne vem...kaj je to...rame me ful bolijo izčrapan sm do amena...resnično....mali me zelo zmatra pa pol še kosilo kuhat pospravlat...to tretje....mislm.....rs ne morm več...grem spat zdj če bom lahko..vsem anga objemčlka..

(odgovor članu mtina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi šolski dan: 10 idej za proslavitev
Prvi šolski dan je nekaj posebnega in kot tak naj otroku (in staršem) ostane v najlepšem spominu. Poiskali smo nekaj ide...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?