|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
26.1.2007 16:24:21   
frrrr
dans ste pa pridne... po 2urnem sprehodu ni nobene nove strani user posted image včasih sm vas v nasprotno spodbujala user posted image
no, bila sprehodu in naenkrat vse polno sodelavcev okrog... imajo pa letni miting v gostilni, ki je 100m od naše hiše user posted image so ga že pecali - najprej realizacija, potem pa še razvojniki, ki so kr določili, da bo dost pameten za njihov oddelek user posted image

Lu
, hvala za nasvet!

Evik, ne bi pozabile nate... kako se bodo pa sicer naši otročki čez par let v vrtcu hvalili, da so že kot dojenčki kofetkali s tabo user posted image
drgač bi pa tut po radiu slišala, ko bodo sporočali o prometni zapori na gorenjski avtocesti user posted image

ok, srečanje... kolosej... sreda... katera ura torej? vava, maš ti v sredo RA? kdo bo določil uro?

o, skor bi pozabila vprašat... pasenje kravic... Jaši desno roko skoz nazaj vleče, pa telo proti levi nagiba... a to se na obrat pripravlja, al smo zreli za fizioterapijo? sej vem, da bi mogoče pri pediatru mogla taka vprašanja postavljat, ampak sm šele danes postala pozorna na to

drgač pa pri pediatru tut mau handling predelala... previjam prav, dojim prav, nosimo se prav, kupčka prav podiramo, kopamo se prav, eye-to-eye kontakt tako vzpostavljamo... oblačim ga ne prav, pa nosimo se ne skoz tk... poleg sedečega položaja in jajčkastega, se veliko nosimo tudi pokončno tako, da je JAša proti meni obrnjen

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
26.1.2007 16:35:55   
Anonimen
kakšen eye to eye kontakt!!???

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 3702
26.1.2007 16:39:50   
Anonimen
a so vam drugač pediatri kaj povedal kako in kaj glede dojenja,previjanj..in drugo...k midva sva bla notri 5 minut pa je rekla v redu...fajnga dojenčka mate..pol pa sva šla..user posted image
zj ne vem al sm jz za luno ki pričakujem mal nasvetov pogovora..ali pa je onauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3703
26.1.2007 17:25:21   
Anonimen
a ste spet use ušle

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3704
26.1.2007 17:25:38   
mis
frrrr, kaj se ti da vse to malo opisat? mislim glede handlinga. Meni tud nihče ni nič rekel. pediater je s Tino delal še bolj kot en žakelj. se ti da vse te zadeve mal opisat? če maš čas...

ja, glede avtodoma... mi spo pa res eni cigančki. se kar spokamo in gremo. sej, zakaj pa ne. mala je lohk dobre al pa slabe volje doma al pa kje drugje... ne vem, jaz jo tud kar pobašem in greva v lj. saj mi je že tulila v avtu. pa kaj. jo mam spredaj, pa vidim da je vse ok, pač joka in neha. zraven ji dudo dam če je treba in to je to. Upam, da bomo šli drug vikend v Munchen na športni sejem. Bi mož šel službeno, pa medve zravenuser posted image . Se mi zdi da manj kompliciraš boljše je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
26.1.2007 17:44:10   
mis
še nekaj. ena je imela dvd od pilatesa, pa ne vem kera. bi se dalo to kaj zmenit, če se presname? plačam...user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
26.1.2007 18:24:48   
mis
pa kje ste vse? Saj vem, ko me pa ne bo boste pa 10 strani napisale...user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
26.1.2007 18:47:23   
piskot
Da se na kratko javim. Ni bilo casa, ker sva se 2 dni svercala pri babici na kosilu, ker je ati po cel dan delal, pa se kuhati ni potrebno samo za enega.

Sicer me pa nekaj zanima, ne vem a ste ze kaksno rekle na to temo zadnje dni al ne. Do koliko stopinj pa lahko user posted image  vozimo ven?

Aja, vceraj sva sla prvic s kengurujckom na sprehod. Pa mi ni bilo nic vsec. Komaj sem ga stlacila noter v kombinezonu, potem je pa revez se moral v stoje spat.

LP

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
26.1.2007 18:51:37   
Erdbeere
evo mene spet...sem firbec, pa še vidim ja kakšne čveke ste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja tale igralnica je v bistvu kot če si predstavljaš dnevno sobo, na eni strani imaš igralnico na drugi pa par mizic....ni to ne vem kakšen velik prostor....aja je pa to če prideš skozi glavni vhod oz. iz dvigala na desno mimo šanka....vi kar brez skrbi, če pa najdem kakšno slikico vam pa pripopam.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
26.1.2007 19:04:20   
Anonimen
TASHA dj si hitro naloži avatar še enkrat.je JakaRR vse zrihtal.

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 3710
26.1.2007 19:59:23   
gaya

U vidim da me ful pogrešate ja user posted image .

Jst sem danes morto. Svaka čast unim k majo 7/24 3 otroke. Altati zakon si.

Najprej zjutraj Rebeko v vrtec. Cel podvig to izvest z Gajo, in je uspelo brez da bi tulila. Komaj sva prišli domov, seveda, kava pri tašči, trgovina,.... sem že spet obrnila in nazaj po Rebeko v vrtec. Potem kuhanje kosila, pospravljanje, dojenje, uspavanje Gaje,..... Zdaj končno Gaja spi, tamalidve pa delata čokoladne kroglice ( malo miru user posted image ). Jutri pa žurka za 5 let user posted image .

Babe meni je danes RR prav manjkal. Jutri bo še malo na gusto, pol se pa jst vrnem nazaj. Pa še

ALTATI upam da sta zrihtala, itak pa dobiš pozitivno kaspulo v sredo od tvojih predragih RRjevk.

user posted image PA ČESTITKE EVIK IN MATJAŽU ZA 3 MESECEuser posted image

Zdaj grem pa nadzorovat dogajanje v kuhinji, da ne bo potem cela štala za pospravit.

Sladke sanje

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
26.1.2007 20:00:39   
lucika
mene je pa danes zeblo, brrrr. na popoldanskem sprehodu sem prepustila vozek atiju, sama pa sla na toplo in skuhala velik pisker caja. brrrr, sploh nisem zmrzljivka, vendar tak ko me je danes zeblo, se ne spomnim, kdaj me je:(

pa danes smo manj jokali kot vceraj. torej skoraj nic:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
26.1.2007 20:20:03   
Anonimen
ja sj lucika men je blo dons tud mraz tolk da sva kuj obrnila pa notr šla..zarad meneuser posted image

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3713
26.1.2007 20:21:31   
Anonimen
aja djte mi čestitat k se dojiva lahko že brez nastavka in pa sede...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3714
26.1.2007 20:38:05   
Pikabu
AKI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dojenje.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
26.1.2007 20:41:15   
Pikabu
user posted image Spet rabim vašo pomoč. Mi je možek zdaj zrihtal, da bi tudi lahko klepetala. Imam pa na yahooju, kaj pa zdaj. Pojma nimam, kako naprej, kako se vklopim v kakšno debato. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
26.1.2007 20:42:58   
vava
I M A M   J O ! ! ! lepo, črno, elegantno, s polno enih tipk, ki jih ne bom nikoli uporabila in dela!!! user posted image  moja nova tipkovnica!
Moci ni lepo, da se zabavaš na račun tuje nesreče user posted image
Mis meni lahko pošlješ naslov na zs za DVD pilatesa. Za handling si pa za začetek poglej na http://www.mameibebe.net/dijete/dijete_sa_pp/Babyhandling/2004050512.htm

pa še tole kot zanimivost:
http://www.viva.si/clanek.asp?arhiv=1&id=849

pa lahko noč!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
26.1.2007 20:48:08   
psaša
Punce živjo. Hvala za vse čestitke. Čas tako beži. Sem vam že včeraj napisala sporočilo in ko ga hočem potrditi mi pa vse zbriše. Sem bila tako jezna, ampak pisat se mi pa ni več dalo.
Včeraj smo dobili prvo injekcijo, veliki smo 59 cm in težki 5700 g. Pa tako smo firbčni, vse bi rad gledal, pa čeblja že tudi ko nor.
Za novo leto je dobil glasbeni vrtiljak in je čisto nor nanjga. Pa celo noč tudi že spimo, od novega leta dalje. Včasih se mogoče enkrat zbudimo. Danes smo spali od 20.20 do 6.50h.
Ja, midva z dragim se tudi zadnje dni kar nekaj kregava. Sem se odločila, da se sploh ne mislim več z njim ukvarjat. Če se bo hotel z menoj kaj pogovarjat al pa kaj drugega naj on pride k meni. Ne bom več jaz hodila k njemu.  ---- Dolga zgodba. ----------

Jaz vas kar pogrešam, samo mi nekako ne rata se spravit pred računalnik. Smo ta teden dobili orbitrek in sem bila že celo eneparkrat gor po par minut. Sploh nimam nobene kondicije.

Ve ste pa sploh pridne z vsem tem pisanjem, pa veliko je tudi novih oktoberk.

V sredo se dobite? Kje in kdaj? Mogoče pa pridem.
Punce se beremo.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
26.1.2007 20:49:19   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

A pol naše srečanje je nekak za sredo, v primeru sončka al kako?

Jaz sem za sredo, samo pri nas je 90% možnosti, da bo šel mož z mojim avtom v službo. V tem primeru ne morem. user posted image

Tako da jutri gremo potem na kosilo v eno mal boljšo restavracijo, potem gremo na torto k moževim staršem, pa še v nedeljo nas čaka praznovanje z drugimi sorodniki, tako da nas čaka pester vikend. Lepo se imejte, jutri bo sonček.user posted image

Tvojemu možu: user posted image , vsem skupaj pa prav lepo praznovanje.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
26.1.2007 20:50:28   
Pikabu
Mis, se čisto strinjam s tabo, manj kompliciraš, boljše je. Res ste face in super, da imate to možnost, da greste z avtodomom. Vi samo uživajte.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
26.1.2007 20:55:29   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

U vidim da me ful pogrešate ja user posted image .

Jaz sem te fuuuuuuul pogrešala, samo sem danes tudi bila manj tukaj gor. Nadoknadimo vse po nedelji, kajne?

Jutri pa žurka za 5 let user posted image .

Dobro ga zažurajte: user posted image Rebeki pa: user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
26.1.2007 21:00:50   
Pikabu
Vava, user posted image za novo tipkovnico. Zdaj boš pa imela še večje veselje čvekati z nami. user posted image user posted image user posted image user posted image

psaša, user posted image . Ti se nam kar večkrat pridruži, te pogrešamo. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
26.1.2007 21:14:47   
frrrr
psaša, čestitke za lepe mere user posted image

mis, AKI - tut nam pediatrinja ni kaj povedala o handlingu.. un plakat v čakalnici sva z možem predelala med čakanjem user posted image
aja, pa previjam ga zdej dober teden prav, ko so punce tu govorile o tem, da ga je treba samo valit z ene strani na drugo, nč za nogice v luft dvigovat user posted image in pol pametujem user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
26.1.2007 21:30:05   
Lu
Čer!

Možek bil tudi danes doma in seveda nisem prišla do rač.

mis jaz ti tudi lahko pošljem dvd od Pilatesa. Piši na zs. Samo da mi možek presname. A še katera?

Frrr kaj se ne sme pri previjanju? Nog dvigovat. Jaz sem Majo skoz dvigovala in Tiana bom tudi. Sploh nisem vedela da se ne sme user posted image Aja še to. Tvoj Jaša se res pripravlja na obrat. user posted image

Glede prijemanja igračke pa Tian lepo prime z obema rokicama.user posted image

borovnicka a Tjana imaš doma? Men bi se verjetno strgal, ker je Maja polna polna energije. Prav študiram, da bi jo v sredo imela s seboj. Zdaj je samo še ura važna. Kdaj potem? Mislim, da že ene 3 poste sprašujem user posted image Naj se me ena usmili, no

Vava čestitam za novo tipkovnico. Ampak tudi stara je bila fajn user posted image user posted image

moci a ti pa kar nov computer. Fino, fino.

Pikabu pa probaj si zrihtat avto, no.

altati a bomo skupi parkiraleuser posted image user posted image

Zdej pa dost. Grem pod tuš in spat. Mi kar oči skup lezejo.

Sama imam tudi msn. A mi pošljete na zs maile. Jaz bi tudi klepetala. Malo.

Lahko noč punce.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
26.1.2007 21:40:14   
tasha23
DELAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa user posted image user posted image user posted image

pikabu na ZS ti pošljem moj e-mail za MSN pa mi pošlji vabilo ali obratno ... OKuser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pismo otroku ob začetku šolskega leta
Kaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?