frrrr
|
IZVIRNO SPOROČILO: altati Mi prisegamo na Bibinje...vas zraven Zadra. Apartmaji A kategorije-60 kvadratnih metrov, klima, urejeno do vseh detajlov, morje pod mojim balkonom.. Gužve ni, hotelov ni, ena gostilna v kateri strežejo travarico (to je zame na morju za dobro jutro zakon), ena pekarnica, ena trgovinica, mala sladolednica in to je to....Če pa hočem gužvo, se pa zapeljemo zvečer do Zadra (10 minut).Pa še ogromno poti je za sprehajanje. Bibinje ležijo v zalivu in vse okrog zaliva je široka, asfaltirana, asfaltna pešpot. Večina celo po senčki. kako reklamo si to naredila - vau... bomo vse oktoberke tja vletele, pa boste meli gužvo piskot, naš je tut zapečkar no, sprehodi so mu kr všeč, ampak tam itaq leži v vozičku in mamico gleda drgač pa za vozičkanje brez defekta sprehodi - midva sva danes šla na prvem sprehodu do Mestne občine, nato do Interspara - v DM kupit plavalne pleničke in v Spar točke za kuhinjske nože porabit... na drugem sprehodu sva šla pa na pošto, v mesnico in v Spar po jogurt in čokolado ... pa ni bilo alarma.. je pa res, da ko prideva v prostor in se mali zbudi, ga odkrijem in nenehno animiram... pa se mi začne smejčkat in je ok... če pa spi, je pa itaq zakon... IZVIRNO SPOROČILO: amazona Vidim, da vas je kar nekaj gor. kaj pa čmo? Eme kr ne morš na suho gledat @lina - js skoz samo bebe čaj pijem... voda mi ne sede, sokovi tut ne in pol si na dan po 3, 4 litre bebe čajčka skuham poletne počitnice - mi tut gremo z mojimi starši, bratom in njegovo punco za 1 teden na Pag, ampak v Metajno ne v Novaljo... termin - zadnji teden junija... se vidimo? mis - uživajte na vaših kratkih počitnicah! face ste altati - če ti bo dolgčas čez teden, ko boš imela samo moža za animirat in malega Jašo, boš pač nam mau bolj težila moci - na naše otročke mau luna trka... naš se je danes zbudil ob 5:30 in hotel imeti kr dan... sva mu dala kapljice, se je sprkal in nafilal plenico... pol sva ga pa še previt mogla... sm ga k sebi v postlo dala in kr zaspala, on je pa očitno tut enkrat zaprl učke, ker je zutr spal, ko sm se zbudila upam, da si imela dan bolj miren in nisi zdej preveč izmučena... gaya - js sm glih dans kupila plenice za kopanje... nam je pediatrinja rekla, da že lahk gremo na kopanje, čeprav je rekla da v času epidemij odsvetuje plavanje ... no, midva greva drug teden na plavanje za dojenčke (take imam načrte, morm jih v ponedeljek poklicat in povprašat, če imajo prost termin... na mail so mi napisali, da lahk v februarju začneva, čeprav se je tečaj pričel januarja) amazona - face so tti naši malčki, ko se tk razveselijo žlice dojenje pred spanjem... midva z Jašo sva bila tut navajena po kopanju, dojenje in koma... v torek pa kr ne in smo imeli eno uro joka... no, v sredo in včeraj sva bila z možem že pripravljena na uro nošenja in je šlo brez joka... če pa ti povem, da je danes bilo dojenje in koma, pa verjetno ne boš potrebovala kosmodiska kupovat res pa, da sm potem v naslednje pol urce mogla it še 2x v sobo in mu dat joško... vsakič še mau pojedel in zaspal... no, zdej že od 20ih spi mis - Jaša poje vse kar pride blizu njegovih ust oz. na dosego rok mu dopovedujem, da bo roke še potreboval, pa se ne da pregovorit Maxica - Jaša tut moje roke v svoja usta tišči prav potegne te za roko, ti jo v bistvu vzame in vtakne v usta drgač pa je vaš Lan orng zgovoren... naš pol tolk ne pove... sm že v sredo opazila... sej sm rekla, da je jokal zato, ker mu nisi pustila poklepetat z nami do konca današnje poročilo: - 2 sprehoda - 1h45min in 1h15min - prvi je bil hiter, drugi pa bolj tk tk, mišice niso več zmogle - današnja noč - dojenje 1x pred mojim spanjem, ob 2, pol pa nism zihr a je blo ob 4ih tut, al samo potem ob 5:30, ko smo se dobre pol ure pregovarjali, da je še noč - dojenje čez dan - ob 8:30, 11:15, 14:30, 15:00, 17:15 in pred spanjem 19:00... do 20ih (3x in izpraznil obe dojki) to je to Maxica - pa je normalno, da niti še ne 4mesečnik je na 3,4 ure čez dan? sicer mi kr paše, joške se bodo že navadile na tak ritem... no, sej danes je imel tak ritem samo do popoldneva... očitno se v pogostem dojenju v jutranjih urah tolk naje lepo se mejte! lep vikend... če greste kam, al pa ne... altati in gaya, uživajte jutri!
|