|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  206 207 [208] 209 210   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
11.2.2007 21:07:13   
Anonimen
HOJ kaj ste neki pisale o tem da bo EVIK na eni oddaji...polnočni klub???..kaj bo pa tema....pa po čem jo bom spoznala???

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 5176
11.2.2007 21:11:06   
muki1
Mis, pomiri se, saj veš, pride tak dan in spet gre user posted image
Zdaj bodo počasi zobki začeli nagajati, pa smo spet pečene user posted image . Saj je Tina en tak mali cukrček, pa bo spet vse mirno in kul, ko pa ima take dneve pa jo le nosi kolikor hoče, pa cartaj jo, verjetno jo že kaj boli.Saj ni nalašč, verjemi.
Pa če si preutrujena, jo le uturi komu čez dan in malo na kavico s kakšno kolegico....ali pa masažo. Svet bo hitro spet rožnat.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 5177
11.2.2007 21:12:23   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: AKI

HOJ kaj ste neki pisale o tem da bo EVIK na eni oddaji...polnočni klub???..kaj bo pa tema....pa po čem jo bom spoznala???

Slej ko prej bo omenila, da je oktobra postala mamica prečudovitemu sineku. Boš ziher vedela, da je ona user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5178
11.2.2007 21:22:28   
muki1
Evo, to sem dobila o GH pri pediatru.

od 1 do 4  meseca samo dojenje, oz. začetne mlečne formule(1), če mama ne more dojiti.
Od 4 do 12 meseca nadaljevalna mlečna formula (2).

Starost 5 mesecev 4-5 obrokov ( sadni sok, sadna ali zelenjavna kaša, riž )
Starost 6 mesecev 4-5 obrokov ( sadni sok, sadna ali žitno-sadna kaša, zelenjavna kaša, žitarice brez glutena, to je riž, koruza, ajda. Meso 2-3 krat tedensko do 20g - najbolj zdravo je meso mladih živali, perutnina.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5179
11.2.2007 22:04:32   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
 Tašča pa vsa vesela, kaj je le napreden, ga mi da na tla in hoče, da bi on kar hodil po tleh.user posted image  Sem mislila, da me bo kap, ko ju zagledam. Nakar mu na glavo posadi eno božičkovo kapo, ki se svetlika

user posted image  svašta 

Mis, jaz bi rekla, da je lahko tudi vreme krivo. Jaz sem v takem depresivnem vremenu tudi vsa zamorjena in tečna,

le kak to zgleda?

Muki, če bi to vedela, da je bil tudi Nodi z vami v Kr.Gori, bi pa sigurno prišla.user posted image
Saj ga bom potem v Ljubljano tudi vzela, ne sekiraj se

Neposredna povezava do sporočila: 5180
11.2.2007 22:07:51   
beki24
Mis- sigurno je vreme- pri nas je tečna že 3 dni!!!

Pa Aptamil 2 imava in jo spet zvija- grem jutri po uno mleko ki je za krčke! Tako, da smo namere o GH odložili do nadaljnega! Mislim, če jo že po mleku zvija, naj se najprej na novo mleko navadi!!

Čestitke še:

user posted image @lina & Matjaž

user posted image amazona & Ajda

user posted image Frrrr& Jaša

user posted image Vava & Luka

Jst pa gledam in the womb- dvojčki, trojčki, četverčki...

Neposredna povezava do sporočila: 5181
11.2.2007 22:10:09   
Pikabu
Pa sem še jaz tukaj. Preživeli lepo popoldne pri moževih starših. Maks je bil ves nesrečen, ker ga ata ni smel nositi, saj je ves prehlajen, samo ga kar malo nazaj držali, Maks pa tam najbolj uživa v njegovem naročju. Z mamo sva malo cunje od Emine sestrične pregledovali in je Ema dobila nekaj novih hlač. Mami se je izživljala z avtomobilčki, imajo tako stezo, potem pa držiš en gumb in se avtomobilčki sami vozijo tam gor. Sem res uživala, Maks pa tudi, ker jih je gledal. Skratka, lepo je bilo.

Glede GH. Jah, kaj naj rečem. Strinjam se z muki, altati, Maxico. Poznam primer, kjer je tudi mamica zgodaj začela, pa bila vsa ponosna, koliko otrok poje, kasneje so pristali samo na mleku, ker je otrok dobil hudo alergijo, pa sploh ne morejo odkriti na kaj. Zdaj pa skoraj nič ne sme jesti. Potem je šele grozno, ker otroku ne smeš nič dati. Pomojem ni vredno, da se zdaj gremo neke frajerje, kasneje je pa lahko ful hudo, ker otrok zaradi alergij ne bo smel nič jesti. To, da mu je všeč, ne odtehta tega, kaj lahko to potegne za seboj. Saj mu bo kasneje tudi lahko še marsikaj všeč, pa mu ne bomo pustili zaradi njegove varnosti, ker je lahko kaj narobe. Tukaj se mi pa zdi, da je isto. Saj tile meseci tako hitro bežijo, vse bomo še lahko nadoknadili.

Mis, pride tak dan. Je pa res toliko stvari, ki jo lahko motjio, pa ti ne zna povedat. Lahko jo samo nekaj srbi, kaj pa veš. Danes čim prej spat, jutri je pa nov dan in nova priložnost, da bo spet boljše.

Jaz sem pa sedaj čisto presenečena. Maks je zaspal brez kakršnegakoli jamranja. No, saj je v bistvu vedno priden, ampak dežuram tukaj gor, ko se navliča čvekat, da mu moram parkrat dudo popravit. Danes je pa kar nastala tišina. Sem šla zdaj pogledat in: SPI. Faca mala. Smo pa imeli zdaj tako lep zaključek dneva. Z Maksom sva se že previjala, pa sta prišla še Ema in ati gor in jo je dal kar na previjalno zraven Maksa. Maks je bil čisto navdušen, je grulil in čvekal, pa delal: aggggg, aaaaaaaa, eeeeeeeeejjjjjjj, pa Emo zraven božal, Ema pa njega nazaj. Prava mala srčka sta bila. Midva sva se pa samo smejala in srečna ter zaljubljena gledala. O, da bi nama bilo danih še veliko takih trenutkov.

Grem prebrati, če ste vmes še kaj napisale. Če bo kakšen čvek, se še malo lahko pridružim, potem pa hop k možeku.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)
Neposredna povezava do sporočila: 5182
11.2.2007 22:13:53   
Anonimen
Pozdravljene in hvala za lep sprejem.

Moram vam povedati, da imam za pisanje malo omejene možnosti, ker sem na moževem prenosnem računalniku. Uspeh je že, če vas berem...

18.10.2006 je na svet prijokala najina hčerkica Lucija.

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 5183
11.2.2007 22:21:44   
muki1
Hello Monica user posted image .
Lepo ime, tudi mi smo imeli v igri Lucijo...poleg ostalih 20 imen user posted image , ki so prišla v ,,ožji izbor,,.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5184
11.2.2007 22:23:40   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu
Maks je bil čisto navdušen, je grulil in čvekal, pa delal: aggggg, aaaaaaaa, eeeeeeeeejjjjjjj, pa Emo zraven božal, Ema pa njega nazaj. Prava mala srčka sta bila. Midva sva se pa samo smejala in srečna ter zaljubljena gledala. O, da bi nama bilo danih še veliko takih trenutkov.

To so res čarobni trenutki....saj so se šele začeli, še veliko jih bo, verjemi.
Pa veliko bo baje tudi prepirov, na to me pa pripravljajo izkušene kolegice user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5185
11.2.2007 22:24:14   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: monica99
18.10.2006 je na svet prijokala najina hčerkica Lucija.

Na isti dan kot od clody Nejc. Pa res sta izbrala lepo ime. Pri nas bi bila tudi, če je ne bi že imeli v žlahti.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5186
11.2.2007 22:24:16   
muki1
Daj frrr, napiši kaj, da ne bom imela monologov.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5187
11.2.2007 22:26:18   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: muki1
Pa veliko bo baje tudi prepirov

Uf, ja. Tega se pa že bojim. Še bolj pa tega, kar je altati danes opisovala. Še dobro, da imamo altati, ki bo že to dala čez, da nam bo potem pomagala z nasveti. Bomo naslov oktobrke 2006 spremenile v Kako preživeti puberteto... user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5188
11.2.2007 22:27:11   
Pikabu
Ja, Frrrr, napiši kaj, jaz te pogrešam.

Drugač sem pa Muki še jaz tukaj. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5189
11.2.2007 22:28:41   
Pikabu
O, pa psaša in beki sta tudi z nami. Bomo spet en čvek udarile? Danes sem dobre volje, ne bom težila, obljubim. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5190
11.2.2007 22:41:24   
Pikabu
Kje pa ste vse? Imate preveč za prebrat? user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5191
11.2.2007 22:43:31   
muki1
Zasanjana...napiši kaj user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5192
11.2.2007 22:46:46   
frrrr
HVALA vsem za lepe želje!
in čestitke Ajdi Izi za 4 mesece user posted image

muki
, Ivi je gorenjski zrak pomagal... al pa so jo gorenjski user posted image vzeli v roke user posted image bravo za spanje user posted image
joga - odlična ideja user posted image z našim mucem Carjem bi se kdaj udeležila , če boš začela z biznisem user posted image mukolajzanje pa ni uspelo user posted image

tasha - super za ažuriran seznam - pridna user posted image user posted image user posted image

polnočni klub - govora bo o delu za maskami... v vikend magazinu jo lahk na slikici vidiš, AKI

Maxica
- ne daj se! povej tašči, da si ti mamica!
moja tašča pa pravi Jaši: najprej je mamica, pol pa dolgo nič, pol sm pa kr js, a ne? user posted image

beki - in za kaj si se odločila? user posted image dvojčke, trojčke? user posted image a to je nadaljevanje unega in the womb, ko sam o enm otročku govori?

monica99 - luštno ime... pa kmalu boste 4 mesece stari user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5193
11.2.2007 22:47:03   
psaša
Živjo, ja res sem imela kar nekaj za prebrat.
Danes je bil pa tolk lušten dan. Smo šli k babici na obisk, pa mal na sprehod in še na en obisk. Je dan minil kot bi mignil. Mali je zaspal kot ubit že pred osmo. Potem sem pa še malo pospravila, pogledala film in sedaj sem tu. Sej tud pej ne bi mogla pridet, ker je bil dragi za računalnikom. Sedaj pa kraljujem, ker mi oba možka že spita.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5194
11.2.2007 22:47:19   
frrrr
Pikabu, muki - je ok? sm brala in sproti odgovarjala user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5195
11.2.2007 22:48:57   
lucika
helou!

jaz sem tanajvecji as tule gor. sem si zamislila tega babybjorna; pa sem lepo sla zlicitirat na ebay. in sem zmagala dva od treh, jaz najvecja budala tule okoli. mislim, nekak sem si zamislila, da probam, pac prvic..pa vidim kako to gre...pa hudic gre.
mocno upam, da mi bo uspelo enega naprej prodat:=)

a katera kupuje na ebayu??? ker moja nemscina je nula, anglescina pa tud ni bog ve kaj, kot zdaj opazam. katere podatke vse mi mora posredovat prodajalec, da mu lahko nakazem denar preko banke?

taprava sem, a ne?
jao jao..-.-

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5196
11.2.2007 22:50:00   
muki1
oKEJ, FRČKA

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5197
11.2.2007 22:50:31   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

Pikabu, muki - je ok? sm brala in sproti odgovarjala user posted image

OK. Zdaj pa še malo čvekaj z nami. OK? user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5198
11.2.2007 22:54:02   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Pa veliko bo baje tudi prepirov, na to me pa pripravljajo izkušene kolegice user posted image

Danes se je to že začelo pri nas - borba za igrače... tamal leži na kavču, ob robu kavča pa tavelik vozi svoj traktor s prikolico... in se tamal malo prekucne na bok in skuša doseči prikolico, ki je imela gor en kup igrač... tavečji pa: pusti, to je moje, mami leeeejjjjj!

in lekcija da je on njegov bratec, da imata skupaj igrače, da se bosta z njimi skupaj igrala, ni palila! TO JE MOJE!user posted image user posted image

no, saj čez pet minut je bil pa tavelik ful vesel, ker se mu je tamal tako smejal in se mu je pačil nazaj, samo zato da bi se mu spet nasmehnil user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5199
11.2.2007 22:54:22   
psaša
Kje je kakšna??? Meni je dolgčas, al pa je najboljš da grem spat?!user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  206 207 [208] 209 210   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  206 207 [208] 209 210   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?