altati
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Aja, Altati, kako sta se imeli punci na počitnicah in kako je Jaša reagiral, ko ju je spet videl? Hm, dolga zgodba....Tia se je imela super, bila ful pridna, se zelo nasmučala in uživa v smučanju. Ubogala je vse po vrsti...Tara pa...j, to je pa druga zgodba. tara prihaja v puberteto in posledično je babi in deda spravila ob pamet...z jezikanjem. pa moram povedati da ima babi res zelo, zelo, zelo visok prag potrpljenja. Bila je namreč učiteljica, ampak jo je Tara uspela totalno sprovocirati. Takšne babi še nisem slišala( po telefonu)....Sta združila moči Tara in njen dve leti mlajši bratranec in se spravila na babi. Uboga babi ! Zdaj se sicer spravlja skupaj, je že malo oprostila, za Taro pa še ne vem, ali ji je kaj žal ali ni....Sem jo kar pustila, naj sama razmisli kaj dela....pa se je spravila babi napisati pismo-bolj opravičilo....sem rekla naj se kar sami omenita, jaz zdaj kasneje ne mislim zganjati galame.....Me je kar malo strah, ko se začenja puberteta...ugotavljam da res velja opregovor: Mali otroci-male težave, veliki otroci-velike težave....žal! Jaša je pa zopet najbolj srečen dojenček na svetu! Njegovi animatorki sta nazaj in on uživa!!!! Da bi videle kakšnega nasmeška je bila deležna Tia ko je stopila skozi vrata! Ja, če Jaša ne bi imel ušes, bi mu glava šla na pol .... Aja, še to dodam, zdaj še ene 14 dni preventivno ne bomo šli k mojim na obisk, da se strasti ohladijo....se bom kar na Gorenjskem držala s svojimi otroki ...naj si babi in deda malo ohladita glavi ...
|