frrrr
|
gaya, pošiljam ti en kup dobre volje! a si ga dobila? Arabela, kolk pa Katarinca resna zgleda na tej sliki muki, ne smeje se, kadar mu kaj ne paše - je zaspan, lačen, pokakan, naveličan... drgač se pa res kr smeje altati, pa vseeno nas maš rada, čeprav flancamo, a ne? dojenje - če nism dost hitra začne jokcat, pol pa še na joški jamra... men je tolk smešno, da se komi zadržim in ne planem v smeh... v primeru smeha me pogleda z učki v smislu: ja, pa kaj je s tabo amazona, dans je prinesel osebno - do 2012. velja ... očitno je včeraj videl, da ni avta in predvideval, da moža ni doma - on je bil pa podpisnik... torej poštarja dočakali no, drgač pa smo jo dali v torek delat, v soboto jo je pa prinesel, ko nas ni blo + 1 dan je bil praznik piskot in Martin - čestitke za 4 mesece! naja78, hvala za šopek.. . je prec bolj luštno v stanovanju te pogrešamo, zrihtajte pc IZVIRNO SPOROČILO: altati IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Kaj zdaj z našo Maxico? Jo gremo gnjavit na ZS, naj se vrne, dokler ne bo mela polnega predala??????? 2 dni sem ji dala na voljo, potem jo grem pa iskat osebno domov...saj imam gsm, pa naslov, pa priimek, pa še sliko njenega moža ...ma da jo najdem! mene se je včasih bala ... lahk grem zraven, mogoče bo pomagalo pa itaq sm js tut bedarije delala, ampak kaj nej zdej mis, danes grem iskat na pošto... sporočim kakšne so pozdravček Emi in poljubček od Jaše beki, držim pesti za izpit zdej moreva pa previt rito in šibava vn... kasneje poročam še našo noooooč
|