|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  224 225 [226] 227 228   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
13.2.2007 15:35:42   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

jaz bom jutri zalovala. gre dvojka, pa pride trojka:(

ja, ja, kot pravi altati - "welcome to the club 30's" user posted image user posted image  - no, velja za jutri!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5626
13.2.2007 15:41:41   
mis
Hej čveke!

jaz sem s pohajkovanja. Sem bila pri prijateljici, pa avto sem dala prat, pa hodila sem okrog, pa pico jedla... Mala je pa že prej spala uro in pol, zdej sva pa doma in spi že dve in pol... sej se bo pomoje zbudila. Včasih res tako lepo spi... Upam da danes zvečer ne bomo rabili spet ene ure za zaspat.

Glede temenc: jaz sem probala vse pa ni nič šlo. Obstaja pa v lekarni krema od Mustelle. Namažeš in pri nas deluje!

Lucika, že za jutri vse naj naj. Jaz sem bolj take sorte da pozabim voščit. Vem moram se poboljšat. @lini tud nisem voščila za Matjaževe 4 mesece. Bom pa sedajuser posted image user posted image user posted image .

frrrr dej napiš kakšne so te blazinice. Pa če so kej dost vpojne pa tko. Ker men ko teče teče. Pa ne bi bila rada mokra...user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 5627
13.2.2007 15:42:04   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: AKI

spet use ušle...user posted image

pa kaj se pritožuješ, glej kolk nas jeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5628
13.2.2007 15:42:48   
altati
Jaša ima pa novo frizurouser posted image user posted image !!!!! Ve pa ne! Pa ful se mu je dopadlo pri frizerju!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 5629
13.2.2007 15:46:53   
frrrr
midva z dolgega sprehoda opravkov... najprej šla v Mercator kupit kremo za ritko... pol na pošto po paket BC (mis, fajn zgledajo pralne blazinice za prsi, so pa od Aventa in trenutno v akciji)... pol v lekarno kupit fiziološko, praško pasto in isla mint (moje grlo je mau bogo user posted image )... loto sva šla vplačat (prejšnji 3je krogi niso zadeli nič user posted image )... pa v MK sva nabavla 2 kartonki za Jašo - Moj veliki album živali 1 in 2.... vmes sm se pa še pr frizerju za jutr ob 8ih naročila - KRATKOLASKA BOM user posted image
zdej sva se pa dobre pol urce previjala, ker je blo vmes kakanje in 2x lulanje user posted image

naša noč... kot sm že včer napisala, je blo 15 minut po uspavanju histerični jok.... no, okrog 20. ure je zaspal... ob 1:00, ko sm se ravno v posteljo spravljala, se je pa zbudil za hrano - spet histerični jok, da sm kr poletela v sobo user posted image sva se odločila, da spi pri nama, ker nisva našla vzroka za jok... zaspal kot angelček in spal do 6:45, ko je bilo 2. hranjenje na vrsti - tk lepo še ni kdaj spal... sm pa js cela polomljena, ker se je meni stiskal

zdej pa jest in spat...
sonček sije user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5630
13.2.2007 15:48:39   
frrrr
mis, dans gredo v pranje, pol poskusim in poročam

altati, hitr fotko nove frizure tamaučka!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5631
13.2.2007 15:57:13   
@lina
no, zdej pa mene nekaj zanima:
berem, da grejo vaši otročki spat okrog 19h, 20h...pa sem se zasekirala, če jaz našega preveč dolgo zvečer matram user posted image  Zanima me, kdaj pa končajo zadnje popoldansko spanje, da vam tako zgodaj zaspijo?

Naš namreč konča zadnje spanje okrog 17.30 in zaspi običajno ne prej kot ob 21huser posted image

Kako je pri vas?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5632
13.2.2007 15:59:11   
Anonimen
mis---glede temenc!
jz sm mu jih do 2 meseca čist na miru pustila pol sm pa fajn namazala z olivnim pa plenico gor pa kapco pa tko pustila pol do ene ure...pol sm mu dala dol un mu jih lepo in nežno! s krtačko za laske dol spravljala...vmes še malo namočila s toplo vodko pa so šle čist vse dol....in zdj ima še vedno lepo glavco....tako čist nežno in predvsem BREZ temenc!user posted image

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 5633
13.2.2007 15:59:27   
altati
frrrr- pišeš da si nabavila isla mint....tablet z mentolom, npr. tudi septolet se ne sme v času dojenja! Zaradi mentola! Ne sprašuj me podrobno, vem pa da je tako! Kupi si kaj drugega. Angal se lahko. Mi je farmacevtka v lekarni to razložila.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5634
13.2.2007 16:02:08   
Anonimen
za grlo---GRANOBIL!user posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 5635
13.2.2007 16:02:33   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

berem, da grejo vaši otročki spat okrog 19h, 20h...pa sem se zasekirala, če jaz našega preveč dolgo zvečer matram user posted image  Zanima me, kdaj pa končajo zadnje popoldansko spanje, da vam tako zgodaj zaspijo?

Moj gre spat zvečer najkasneje ob 20h. Zadnje popoldansko spanje pa konča med 16.30 in 17.45...nekje vmes. Kakor kdaj!

Naš namreč konča zadnje spanje okrog 17.30 in zaspi običajno ne prej kot ob 21huser posted image

@lina, včasih mi je spal tudi do 18h, pa je vseeno ob 20h padel v komo....

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 5636
13.2.2007 16:03:37   
altati
Gaya, Gajica...we miss you! Kakšno je zdaj tvoje počutje? je depresija ušla???? Si jo nagnala????

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 5637
13.2.2007 16:04:15   
Anonimen
FRRRR!  OBVEZNO  MI MOraš pokazat slikco tvoje frizure ker jz se bom tud v kratkem ustrigla pa ne vem kakšno frizuro nj rečem....

kakšna pa boš ti?? približno...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5638
13.2.2007 16:11:42   
Clody

Kva je zdej flancačice!!

Mate pa res pridne otroke! Jest lahko kej napišem samo če je mpj doma, al pa zjutrej!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5639
13.2.2007 16:15:45   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Jaša ima pa novo frizurouser posted image user posted image !!!!! Ve pa ne! Pa ful se mu je dopadlo pri frizerju!

Kaj a pol je pa Jaša že tako čupo mel, da je moral k frizerjuuser posted image  Super, Ajda ma pa pribl. toliko las da jih lahko na prste prešteješuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 5640
13.2.2007 16:17:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Kaj a pol je pa Jaša že tako čupo mel, da je moral k frizerjuuser posted image  Super, Ajda ma pa pribl. toliko las da jih lahko na prste prešteješuser posted image

enako tud andraž---pa čist svetle ma..

(odgovor članu štorkljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5641
13.2.2007 16:18:19   
altati

amazona imel je polno glavico teh prvih laskov-jaz bi temu bolj rekla puh, cca 2-3 cm dolgih. Ni bilo take sile, ampak jaz sem vse tri dala približno pri tej starosti postrič (z mašinco), da potem zrastejo tisti pravi lasje...pa potem ful hitro zrastejo in močni so. S striženjem se ful psopeši rast las...pa da vidimo kakšna bo zdaj barva....

Neposredna povezava do sporočila: 5642
13.2.2007 16:18:52   
Clody
@lina, Nejc zaspi ob 20:00, ampak čez dan skorej nič ne spi, samo v vozičku kake 2 uri.
Sej se mi tud ob 21:00 zdi super.

Lucika welcome to the club. Jest sem trojka dobila lani in sem bila tud čist zgrožena. user posted image user posted image Zdej se moram pa bati 4, groza!!

Pikabu, kako je blo pri zobarju??

Gaya, si še žavostna??

Altati tud mene je šokiral ko si napisala, da je bil Jaša pri fizerju?? hehehe  A ste ga pobril??

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 5643
13.2.2007 16:20:16   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Kako je pri vas?

pr nas je celi đumbus glede spanja. dremčka nazadnje od 18h do 18.30, pote se gremo kopat ob 19.30, potem pa se dojive pred spanjem tam do 20.30, potem pa včasih zaspi, včasih se pa nosive še do 21h. tamala ne more prej zaspati.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 5644
13.2.2007 16:22:08   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

@lina, Nejc zaspi ob 20:00, ampak čez dan skorej nič ne spi, samo v vozičku kake 2 uri.
Sej se mi tud ob 21:00 zdi super.
@lina moj pa čez dan pridela tam nekje 5 ur spanca. Zjutraj uro, v vozičku 2-3 ure, popoldne pa še eno uro. Vstaja pa tam okrog 7h-8h.

Lucika welcome to the club. Jest sem trojka dobila lani in sem bila tud čist zgrožena. user posted image user posted image Zdej se moram pa bati 4, groza!!

Jaz sem jo pa že mal prej....ampak sem še veliko bolj pri 3 kot 4....user posted image

Altati tud mene je šokiral ko si napisala, da je bil Jaša pri fizerju?? hehehe  A ste ga pobril??

Z mašinco ga je na približno 3 mm ostrigla....Kako je zdaj fletkan!

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 5645
13.2.2007 16:22:24   
štorkljica

amazona imel je polno glavico teh prvih laskov-jaz bi temu bolj rekla puh, cca 2-3 cm dolgih. Ni bilo take sile, ampak jaz sem vse tri dala približno pri tej starosti postrič (z mašinco), da potem zrastejo tisti pravi lasje...pa potem ful hitro zrastejo in močni so. S striženjem se ful psopeši rast las...pa da vidimo kakšna bo zdaj barva....

kaj predlagaš, naj probam Ajdo tudi obrit? ji bo potem tista prava stvar pognalauser posted image  ona ma tudi 2cm dolg puh.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 5646
13.2.2007 16:23:46   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

jaz bom jutri zalovala. gre dvojka, pa pride trojka:(

kaj a pol jutri kej častišuser posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5647
13.2.2007 16:23:50   
altati

kaj predlagaš, naj probam Ajdo tudi obrit? ji bo potem tista prava stvar pognalauser posted image  ona ma tudi 2cm dolg puh.

Ja, amazona, če hočeš pospešiti rast las-pravih, ne puha, vsekakor! Moji dve sta obe ful lasati, dolge lase, ful močne.....jaz takšnih nisem nikoli imelauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5648
13.2.2007 16:25:20   
Clody
K nam so pa prejle prišli kao popisat hišo in midva lenuha itak da nisva mela nič zmerjen. Moj je bil še tko na easy da bodo že oni zmerl!user posted image user posted image user posted image
Zdej imava pa cajt do ponedeljka.

Aja, par slikic sem dodala pa geslo je isto kot prej!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 5649
13.2.2007 16:26:13   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

K nam so pa prejle prišli kao popisat hišo in midva lenuha itak da nisva mela nič zmerjen. Moj je bil še tko na easy da bodo že oni zmerl!user posted image user posted image user posted image
Zdej imava pa cajt do ponedeljka.

Aja, par slikic sem dodala pa geslo je isto kot prej!

lahko zvem geslo, da malo pokukam?

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 5650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  224 225 [226] 227 228   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  224 225 [226] 227 228   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?