|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  225 226 [227] 228 229   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
13.2.2007 16:29:26   
Anonimen
joj clody jz bi tud geslo...če lahko....user posted image

(odgovor članu štorkljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5651
13.2.2007 16:29:51   
Clody
Altati ampak men je ta puhec tko fletkan. Sicer si je pol glave že ogulil. Zadaj sploh nič nima, pa ob strani tud ne. Na vrhu glave kraljuje manjša čopka!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

Neposredna povezava do sporočila: 5652
13.2.2007 16:31:16   
Clody
Amazona, se je Ajda že kej poboljšala ponoči?? 

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 5653
13.2.2007 16:34:42   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Amazona, se je Ajda že kej poboljšala ponoči?? 

hvala za geslo, grem takoj pokukat!

Glede spanja je še vedno tako tako, spi, pa spet ne, pa spet ja, pa stoka pa joka pa lačna pa ni pa oh in sploh v glavnemuser posted image user posted image user posted image
No če se pa že ona naspi, pa se jaz ziher ne!

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 5654
13.2.2007 16:39:13   
štorkljica
Clody Nejc je zakon!! Pa kake lepe ustnice ma, cortkan v nulouser posted image user posted image user posted image . Pa z Ajdo mata isto pikapolonico. Najboljša je pa una fotka črnobela, pa plave oči so! Kako sta to dosegla, sta fotkala z filtrom al kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 5655
13.2.2007 16:40:22   
Anonimen
joj Nejc je pa res lepi fantek.clody..tam mi je sploh dobra slikca ko je v banjiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5656
13.2.2007 16:41:07   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: Clody

@lina, Nejc zaspi ob 20:00, ampak čez dan skorej nič ne spi, samo v vozičku kake 2 uri.
Sej se mi tud ob 21:00 zdi super.
@lina moj pa čez dan pridela tam nekje 5 ur spanca. Zjutraj uro, v vozičku 2-3 ure, popoldne pa še eno uro. Vstaja pa tam okrog 7h-8h.

Matjaž tudi nabere nekje okrog 4 ure spanja - dopoldne če se zbudi ob 7h - ga ob 8h že zmanjka do 9h...pa potem spet okrog 10.30 pa do 12h ali 12.30, pa potem še dve spanji, enkrat uro-uro in pol in drugo cca 30min-45 min. Uhhh, to je pravzaprav že skoraj 5 ur...

Lucika welcome to the club. Jest sem trojka dobila lani in sem bila tud čist zgrožena. user posted image user posted image Zdej se moram pa bati 4, groza!!

Jaz sem tudi lani pridelala trojko, pa se 4 še čist nič ne bojim... To je še tako dalečuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 5657
13.2.2007 16:43:35   
@lina
clody jst bi tut geslo, prosim!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 5658
13.2.2007 17:01:17   
lucika
clody, pa se meni geslo. ce ga ze vse tak hvalijmo, seveda moram se jaz videt:)
alina, ne me tepst, saj sesam, saj sesam:)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 5659
13.2.2007 17:02:20   
lucika
torto bom pa menda ja castla jutri! halo. pa se kavico zravn(upam, da je tut ta smajli). pa se kaj za pit (ko vem da ne smete)...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5660
13.2.2007 17:02:57   
lucika
ce pa katera hoce v zivo, pa dam naslov, pa lahko pridete tud na pravo kavo!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5661
13.2.2007 17:10:18   
altati
Clody-cortek je! Pa takooo lepe fotke....

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5662
13.2.2007 17:11:24   
Lu
Clody res ste luštni. Sestro pa na videz poznam še iz časa ko sem hodila z busom v LJuser posted image . A Gaja je njena?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 5663
13.2.2007 17:28:57   
Clody
Amazona, ta pikapolonca je res zakon. Najbrž ste jo dobil s telegramom ne??
Aja oči smo pa naredil tako plave s photoshopom!

Kolk se človeku fajn zdi ko mu pohvalijo otročke!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Lu, skor sem dol padla od smeha, da mava istega frizerja v Grosuplju. Zdej sem se enkrat ostrigla na Bledu, pa sem skorej domov prijokala!!user posted image user posted image Martina je res zakon, pa še fuul pocen. Si predstavljam v katerih blokih si. Se morm potrudit in čimprej oglasit.
Ja, Gaja je od sestrice. Verjamem, da se jo spomniš iz busa. Ona je letnik 79 pa zelooo lepa punčara.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 5664
13.2.2007 17:51:33   
štorkljica
Altati če ti ni težko daj mi še enkrat napiši kako vzpodbujati pri otroku, da se obrača iz trebuha na hrbet, kako ga moraš nastavljati. Si že enkrat napisala, pa sem očitno pozabila kako, ker nama kar ne zalaufa. Ali pa je Ajda tak trdauser posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 5665
13.2.2007 17:53:57   
Arabela
Hojla čvekice!

Pri nas je bil tako lep sonček, smo ga fajn izkoristili...
Mami se baše s čipsom (lightuser posted image ) mala pa v stajici...

Glede 3 sem imela tudi jaz lani krizo, pa je minilo... zdaj se počutim čisto isto...

NAša mala glede spanja nima nekega urnika.. kakor kdaj... ampak kopava pa se okrog 19ih (pol ure gor ali dol), nato pa dojenje in spanje...

Evo mala je že v mojem naročju... bomo videli ali bo danes tudi tako lepo zaspala..

Sem pa delala danes čisto v Katarininih predalih... ful bodyjev ji je premalihuser posted image .. alia so prekratki ali pa so rokavčki prekratki.. .bomo morali spet malce v shopping, ker jaz sproti kupujem in ne na zalogo user posted image user posted image user posted image

Evo mala protestira..

Bodite pridne, lahko noč pa ne preveč flancat tu gor.. rajši si spočijte user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 5666
13.2.2007 17:56:42   
Arabela
Danes sva probali malo bananice.. pa mala ni kazala nekega navdušenja sprva, nato pa je le lizala malo po malo... kot bi pri nas rekli prava fajnšmekerca...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5667
13.2.2007 18:03:40   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Altati če ti ni težko daj mi še enkrat napiši kako vzpodbujati pri otroku, da se obrača iz trebuha na hrbet, kako ga moraš nastavljati. Si že enkrat napisala, pa sem očitno pozabila kako, ker nama kar ne zalaufa. Ali pa je Ajda tak trdauser posted image

Ni težko.....če želiš da se obrne na desno stran, mu stegneš desno rokico, ga rahlo obrneš na desni bok in spodviješ levo nogico v kolenu in hop......pa bo obrat! Za levo stran pa enako...samo zrcalno! Bo šlo?

Neposredna povezava do sporočila: 5668
13.2.2007 18:05:00   
altati
Vava- kako ste? Kako je bilo na pregledu? Daj pridi nam zaupat dobre novice! Jaz verjamem v Luko!!!!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5669
13.2.2007 18:05:41   
altati
Piskot - hello! Hvala za prijetno družbo. Upam, da se še kaj vidiva!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 5670
13.2.2007 18:11:21   
vava
smo doma.
Ta pediatrija je sama groza. A res ne mislijo še nove postavt?
Bilo je takole. Tam smo se morali prikazati ob 8ih zjutraj, kar pomeni, da smo že takoj zjutraj podrli ritem. Je pa Luka danes ponoči prvič spal 7 ur v kosu (od 21ih do 4ih) in smo bili ful zadovoljni. No potem smo čakali pol ure na sprejem, kjer so me izprašali vse o nosečnosti in kaj se je do zdaj dogajalo ... malce pogledali Luko in nas poslali v 2. nadstropje.
Prišli smo v sobo, kjer je že bil en fantek star okoli 3-4 leta, ki je prišel zaradi nekih napadov, ki so se mu pojavili zaradi zvišane doze zdraviluser posted image
Prišla je ena mlada zdravnica in me še 1x izprašala prav isto, kot so me v sprejemni user posted image user posted image . Sem dobila občutek, da bi na vsak način radi izvrtali, da imamo v familji nekoga, ki je imel kakšne težave.
Potem je prišla še ena zdravnica in otroka pregledala, ugotovila rahlo zategnjenost po desni strani, sicer pa zelo dober socialni stik. Luka je bil med tem že ful zaspan, ker smo ga zjutraj predčasno zbudili, ampak vizita je vizita in takrat se ne sme spat.
Potem je prišla sestra z nekim ogabnim sirupom (za katerega je rekla, da je tako zanič, da vsi otroci jokajo in ga hočejo izpljuniti). Baje je najprej ful (pre)sladek, na koncu pa zelo grenek. Je pa kot neko uspavalno sredstvo, ker nas je čakal eeg in do takrat je Luka moral spat. No to smo pojedli (brez joka pač ni šlo). Ko je postajal zaspan, je otroček na sosednji postelji ostal sam (brez mame in atija, ki sta šla na nek razgovor) in je fino jokal, sestra pa mu je na ves glas brala pravljico, da bi se umiril. Luka pa vedno bolj jokav, ker je bil zaspan pa ga je kar naprej nekaj motilo.user posted image
EEG je bil opravljen v pol ure. Ko je bil že skoraj čisto koma so mu na glavo namontirali neko kapo s popki (tisti krogci z želejem). Tukaj je bilo še veliko dretja in joka potem pa spavanac in buljenje v monitor. Brez komentarja, ker za to so poklicani zdravnikiuser posted image
Kasneje je Luka kar spal in spal. Meni se je pa mleka že toliko nabralo, da me je vse bolelo. Laktarija tam baje nimajo. Hvala bogu sem imela sabo pumpico in sem prosila za kakšen bolj intimen prostor. So me dali v neko sobo za sestanke in rekli, da bodo čuvali, da ne bo nihče motil user posted image  Halo a sem prvi primer mamice katere otroček je na njenem mleku?
No ob pol dveh so nas poslali še na UZ glave in potem smo počasi zaključili. Rezultat: še vedno povečani ventrikli (prostori v možganih), zaradi zožanega prehoda med 3. in 4. ventriklom (posledica krvavitve med porodom!). Za enkrat Luka tega ne občuti, ker šivi lobanje še niso zakosteneli in se glavica pač širi. Dobil tablete s katerimi bodo zmanjšali nastajanje možganske tekočine user posted image  . Seveda imajo vsaka user posted image   zdravila stranske učinke in ti povzročijo zakisanost telesa, zaradi katere bo dihanje veliko globje in močnejše. Če bi pa še sivkast okoli ust ratal pa naj takoj pridemo nazaj, da mu kislino nevtralizirajouser posted image user posted image user posted image  Sicer pregled čez en teden, ko mu bodo vzeli kri in zmerili obseg. Počasi naj bi se ti ventrikli normalizirali. Te tablete bo jemal 1 leto (3x na dan). V veliki večini primerov naj bi bilo to dovolj. Če pa ne .... sledi operacija (drenaža), ki je čisto enostavna user posted image , samo je pa veliko spremljajočih infekcij, ki znajo biti zoprne.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
V glavnem sem čisto v p. Spet jezna na vso doktorsko eminenco, ki je zaj.... porod. Rabim malo, da se umirim, pa se kasneje spet javim.
Pa še na hitro - čestitke štirimesečnikom in mamicam. user posted image
Fontana na fotki je nastala na ta veliki, sveže preoblečeni postelji. Prav mi je, kaj sem pa pogumna (sem ga hotela nagca slikati - z delfinom. Pa je ratalo.
Če ima katera gsm od Borovničke, ji lahko pošlje mojo številko, bom naslednji torek spet na pediatriji pa bi jo, če bo še notri, šla pogledat.
Ne tolk klepetat, ker vas je nemogoče spremljat.
Lepo bodite in bodite srečne da so vaši otročki zdravi.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 5671
13.2.2007 18:17:26   
moci
ej čveke, sem vas komaj prebrala. moje dete danes kar naprej jokca, zdej se pa babi z njo ukvarjauser posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem ji pa anes dala za polizat jabolko, ki sem ga jedla in je bla čist nabdušena. user posted image user posted image user posted image user posted image ni ga jedla, samo lizala.
drugač sem pa sestro vprašala če ji lahko kej dajem, pa da se zdej ponoči na 2 uri zbujauser posted image , pa je rekla, da obstaja eno mleko - nočna formula, ki se počasneje prebavlja, da naj bi potem spala. sam mene pa skrbi, da bi jjo potem še mal zvijal. je pa vprašala, če popije na eni strani vse, da dobi takalorično mleko. tega pa ne vemuser posted image ker ponavadi res na joški zaspi in res spi dlje kadar ne zaspi na joški. sam kako jo naj pa prisilim, da še je, če spi-....
pa tok sem nekaj časa nazaj eni pamet solila, kako naj nardi da user posted image spiuser posted image

a čem jaz zoji trajno delat datuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lucika, fino pol bo pa žurkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image najmi torta.

altati pa piškot sta meli zmenekuser posted image joj, enkrat moram še jaz sama prit v kruser posted image user posted image user posted image bomo mele mini srečanje

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 5672
13.2.2007 18:21:05   
mis
Vava, prebrala sem tvoje poročilo. Kar hudo mi je bilo kaj se grejo te naši dohtarji. Jaz pa verjamem v Luko, da bo tudi to uspešno prestal in bo vse OK. Ti se malo sprosti, privošči si toplo kopel zvečer (preverjeno delujeuser posted image ), pa misli pozitivno. Tudi to deluje. Verjamem da je težko, pa lahko je meni ker nisem v taki situaciji, ampak vedi, da mislim nate. Večkrat se spomnim.user posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 5673
13.2.2007 18:22:30   
moci
evik, kukukuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
velkam bek user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 5674
13.2.2007 18:24:50   
mis
Moci, mogoče poskusi ko vidiš da začne dremat jo malo dvignit, da se bo razbudila pa spet pristavit. Moje laično mnenje prosimuser posted image . Meni juser posted image e včeraj zvečer Tina spraznila obe joški, pa še bi. Pol sem jo dala pa spet na prvo in se je naredilo tako ful gosto belo mleko. Pomoje bolj hranilno. In je spala 7 ur prvo rundo! Ne vem, lahko sem pametna. Danes bo pa štala...user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 5675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  225 226 [227] 228 229   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  225 226 [227] 228 229   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Prvi šolski dan: 10 idej za proslavitev
Prvi šolski dan je nekaj posebnega in kot tak naj otroku (in staršem) ostane v najlepšem spominu. Poiskali smo nekaj ide...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?