muki1
|
Jaz sem čisto out. So mi gospa starejša hči spili živce v Šparu. Za pusta nimam pojma, kaj naj ji, pa sva se zmenili, da greva malo pogledat v trgovine. Ona je rekla, da bi bila čarovnica, pa še danes je v vrtcu govorila, da bo čarovnica...pa sem mislila, okej. Kupiva metlo in klobuk, pa doma bi naredili palčko, da bi še malo ustvarjali.... Prideva v Pikapolonico, najdem eno luškano čarovniško kapo, z laski...ji hoičem probat NEEEEEEEEEEEE Jo pustim nekaj časa, da se ohladi, spet probam; NEEEEEEEEEEEEEEEEEE Ona ne bo čarovnica. Okej, greva še malo v Baby center pogledat....tam sploh ni hotela povohat mask....okej. Potem sem ji rekla, da če se zdaj v Šparu ne bo odločila za masko, ji ne kupim prav nič in sploh ne bo maska za pusta. V Šparu je celo blagovolila probat eno čarovniško kapo, se ogledovala v ogledalu in se zadovoljno pačila, pa sem rekla, no prav, potem pa to vzameva. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE MAH, SEM REKLA, PRAV, PA NE BOŠ NIČ. Potem pa v nabavo špecarije in se je tam dotaknila tistega lesenega zaboja, v katerem je shranjen krompir, pa se ji je ena tanka trskica zarila v prst. Res čisto tanka, kot igla od kaktusa, je začela rjovet kot utrgana, sem ji takoj tisto pišče od trske vzela ven, pa se ji je prikazala ena kaplja krvi in je dobila ****is noritis. Res. Je tak tulila, pa sploh me ni upoštevala 5 %, kar neko vlogo je igrala, res....zavijala kot volk, sem jo hotela potolažit, niiiiiiič. Sem mislila, da okej, potem pa jo bom ignorirala. Hodila je po Šparu, tulila kot volk, cela rdeča v lica, solze so lile kot iz škafa....ljudje so me gledali, se ustavljali, bulili vame, jaz kao skulirana, Neža za mano UUU EEE . Ena je šla mimo, ful noseča, pa je samo zaprepadeno rekla svojemu partnerju...uh, to pa ni ravno za vzpodbudo pred porodom kaj takega gledat...sem se morala režat s tega, hočeš nočeš.... Mislim, prava scena. Meni je res bilo smešno, kak so ljudje gledali, kot da sem ji kaj naredila, prav zgroženo.... eh...ne grem več v Špar.