Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in Welcome to the club 30's!!!!
Pa tortico čakamo! Pa čim manj krize ti želim....saj ni hudo! Vprašaj nas ta utrjene!!!

Mtina in ŽAN čestitke za 4 mesece
Od 19-6. Je pa res, da sem ga včeraj čez dan, ker sva toliko letala okoli skoz nekaj zbujala ko sem ga ali prenašala. Verjetno zaradi tega. JA pa 2-krat je driskal čisto zeleno revček. Da mi ne bo zbolel madona. Ste se pogovarjale glede spanja čez dan. Tian se ponavadi zbudi ob 7 zjutraj, ga nafutram in ga dam nazaj spat še za 1 uro. Se zbudi in je buden cca 1,5 urce in spet zaspi za cca 1 urco, spet buden cca 1,5 potem na sprehodu še zakinka za kakšne pol urce in ob 17 spet pade v komo in nato gre za nočno spanje nekje med 19-20 uro in ponavadi prvo bujenje nekje ob 00.00. Danes je bila pa izjema.
v banjci obrača na hrbet. Jaz ga primem z levo roko pod levo pazduho s tem da mu hrbet leži na moji levi roki. A me razumeš kaj želim povedat? Če se želi obrnit ga samo še bolj položim na roko in zaenkrat deluje.
Bi lahko že imeli družinski popust.
Pri meni je že skoraj odločitev padla. Spredaj se bom postrigla na paža, zadaj pa samo špice.
doma. Gre moj na regato.
Še dobro da z starši živimo v istem kraju, ker potem sem ponavadi po cele popoldneve kar pri njih. Me mami malo razvaja.
da se vse dobro izteče. Zate in za tvoje najdražje
Pa ne skrbi.nič ni groznega s trojko spredaj. Mislim, da je že altati pisala. Tudi meni je vse lepše z vsakim letom. Tudi "zrel" pogled na svet, izkušnje in leta prinesejo veliko dobrega. Boš videla. Pa lepo praznovanje in lep dan.
mtina in Žan
in
.... Se skoraj preselim v hotel babi in dedi.. ampak ni isto, a ne?
Čestitke za štiri mesece:
Upam, da se odločita, da kar noter ostaneta. Potem smo pa šli včeraj na en obisk, pa mi smo jih dobili in sem bila zvečer preveč utruejna, da bi se kaj javila, smo šli vsi spat.
. Je pa bila tista trmasta faza tam pri dveh letih. Joj, takrat je bilo prav hecno. Nikamor nisem mogla z njo, je povsod nekaj izsiljevala, pa nič naju ni upoštevala. Na srečo je minilo po kakšnem mesecu.
, jaz vas mam tud rada!!!!
pa lepo praznuj.