Clody
|
Jutroooooo! Končno zlata medalja. SEm jo že dolgo lovila. No, dons sem pa jest ko zombi. Se mi zdi, da sem še barvo zgubla, ker sem bela kot zid. Mali se je ponoč zbudil 4. Sem bla tolk zmatrana, da še dojit nisem mogla več kot 5 minut. Me je kar na hrbet metal. Res velik pomen če spiš v kosu vsaj 4 ure. Muki, sem počla od smeha. Si tako smešn napisala, da sem si v živo predstavljala. Pa kaj boš zdej nardila za maškare. Bo čarovnica al ne?? Sej mene to še vse čaka. Frrrr, snežak je od letos. Stoji pred bajto. Moj je zvečer kidou in je vse zmetou na kup, čez noč je zmrznil in naslednji dan je z žago oblikoval velikana!! Je dobr ne?? Altati tud mene skrbi, da ni Pikabu na zobozdravvniškem stolu nostala! Mis, pridna za aerobiko. Ba poskrbi da si mleko spumpaš, ker s polnimi mlekarnami pa res ne morš strašit na telovadbi. Vava, a 14 ur si rpjevala?? Jest sem tud mislila, da po tolkem času sprožijo CR. Ni se treba zdej za nazaj sekirat, kaj bi mogli narest itd, misli za naprej, misli pozitivno, bo bolje. A pri enem letu pa pravijo, da se po vse poštimal po teh tabletah al kako?? Upam, da Luka ne bo imel stranskih reakcij in da se bo hitro pozdravil. Sej malčki so trpežna bitja!! Držim pesti! Tako, zdej pa grem našega nespečneža previt in podojit, ker mi desna že pušča čez majco! Vas pridem še pogledat!! papa