|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  227 228 [229] 230 231   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
13.2.2007 20:58:15   
moci
jz pa lih hočem ugasnt računalnik, ker sama s sabo se pa res nočem pogovarjat.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 5701
13.2.2007 21:04:58   
moci
pa se še vseen sama s sabo pogovarjam. ejejejej...
naša princeska spančka, dala sem ji mal calpola, pa velik mleka... pa da vidmo kaj bo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 5702
13.2.2007 21:12:50   
frrrr
@lina, naš zaključi zadnje popoldansko spanje nekje med 16:30 in 18. uro... pol pa enkrat med 18:30 in 19. uro kopanje (prilagajamo glede na zadnje spanje) in nekje med 19. in 20. spi... čez dan pridela nekje 3 ure spanja (govorim o kvalitetnem spanju - npr. sva 3 ure na sprehodu in on skoz neki dremucka, 2 urci pa res spi)

altati, isla mint je predlagala farmacevtka... že decembra je možu dala isla mint in lekadol, ko sm bla bolana...
AKI, granobl je pa skor ista zadevca kot isla mint ali isla moos, al pa kakšne echinachea -> vse pomaga

AKI - frizurca... pojma nimam kaka bom, kratkolasa... bom rekla frizerki, da se pustim presenetit

Clody, geslo sm celo našla in pogledala fotke... luštnega fanta imate, tolk velik že zgleda, pa družbo bo imel v familiji... a snežaka sta z dragim naredila?

mene tut zanima, če je Pikabu jokala pri zobarju

vava, mislim na vašega Lukca in upam, da se vse uštima brez kakšnih stranskih učinkov tablet... sm še js jezna na osebe, prisotne pri tvojem porodu
drgač pa fontana k delfinčku spada delfinček ne more kr na suhem ležat

moci, a ima ZOja vročino? a ni Calpol za vročino zbijat?

js pa skočim zdej na bankomat, da bo za frizerja pol se grem pa mau razvajat v kopalnico... lepo noč!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 5703
13.2.2007 21:17:24   
moci
frrrr calpol je proti vročni pa proti bolečninam. sem ga mičken dala, ker je tok jokala popoldne. ena mi je to prejšnjič napisala da ji je pediatrinja rekla naj da pol žličke...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5704
13.2.2007 21:29:23   
psaša
Kje pa ste danes čveke?user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 5705
13.2.2007 21:32:20   
psaša
Sem zlikala že dva stroja. Zdaj mi je pa vroče in se malo hladim pred računalnikom.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 5706
13.2.2007 21:33:53   
psaša
Zdaj se pa jaz sama s sabo pogovarjam.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 5707
13.2.2007 21:35:24   
psaša
A ima RR nove barve ( na vrhu - besedila)?

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 5708
13.2.2007 21:37:42   
mis
No, greš še jaz spat. Bom kar švignila v posteljo, da bom naspanauser posted image . spet upam na Tinino dolgo prvo rundo. Ja, upam lahko aneuser posted image ?

Če bo noč dobra, da bom zjutraj pri sebi bom šla v LJ na obisk k staršem. Tako da če se ne jvim... veste kje sem. Sej vem, zvečer bo pa 10 strani za prebrat. Aja, jutri zvečer grem pa na aerobiko. Bom vidla kako se bosta ati in Tina znašla. Sej me samo 1 urco ne bo. Je pa res da je večer. Ko je Tina bolj zahtevna. Ah, eno uro pa bo ane?user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 5709
13.2.2007 21:37:45   
moci
pa je res nekam mirnouser posted image
najbolš da grem še jaz ajat.
danes ni frrrruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 5710
13.2.2007 21:38:45   
moci
mis, zoja je pri atiju bol pridna... je reku da mene že zna izkoriščatuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 5711
13.2.2007 21:39:15   
moci
zdej pa grem, da ne bo amazona huda

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 5712
13.2.2007 21:40:01   
mis
@lina , še to. Naša vstane od zadnje runde nekje med 18h in 18:30, zaspi pa med osmo in pol deseto. Odvisno kdaj prejšnjo rundo vstane in kolk časa rabi da zaspi. Ampak večinoma nekje okrog 21h.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 5713
13.2.2007 21:41:59   
mis
moci, bom jutri poročala pri kom bolje zaspi. Sem pa res jezna na vse te ljudi ki štimajo aerobiko. Samo ob 19h in 20h so aerobike. To je res težko it če dojim. Bom vidla če bo šlo, pol bom prakticirala.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 5714
13.2.2007 22:31:32   
vava
Punce hvala za vse spodbudne besede in nasvete. Ja veze bom res vse uporabila. Jutri kličem res dobro prijateljico. Njena tašča je zeloooo visoko (najvišje?) v KC. Pa moja mami je tudi v zdravstvu doma. Samo kaj mi pomaga. Se mi zdi da tukaj tako en drugemu hrbet ščitijo in napake (pri porodu) ne bojo kar tako priznali. Sicer mi je (za 1x) vseeno kdo in če prizna napako, samo da bi naprej pravilno in dobro delali. Ne vem kje bi dobila drugo mnenje. V okviru UKC ja najbrž ne, ker so same vrane (vrana, vrani ...) Predvsem bi rada izvedela, če so še kakšna druga zdravila, ki ne bi imela takih stranskih učinkov. Tudi na alternativno zdravljenje sem že pomislila. Samo pri nas gre za zožan prehod med enim in drugim ventriklom (prostorom, kjer se zadržuje možganska tekočina) in ne vem kako bi to drugače (kot mehansko) odpravili. Tale zdravila za zmanjševanje nastajanje tega likvorja je meni malce bosa rešitev. Operacijo pa pravijo, naj bi bila skrajna možnost, zaradi možnih infektov.
Amazona, pri rojstvu sva se midva matrala 14 ur. Ko mi je odtekla voda nisem bila še nič odprta in potem so me z umetnimi popadki odpirali (pre)dolgo. Pa še velik je bil Luka (54cm, 4160 g). Vedno bolj sem prepričana, da bi morali narediti cr.
Zdaj je Luka zaspal. Čisto normalno, brez joka, brez upiranja. Spi kot angelček. Prvi odmerek zdravila sem prestavila na jutri, ker ne bi rada čez noč opazovala kakršnihkoli reakcij. Sem pa med tem na netu našla, da se to zdravilo dobi tudi v prosti prodaji (v Avstriji) in ga uporabljajo alpinisti pri višinski bolezni. je neke vrste diuretik in ga imajo ob povečanem pritisku v glavi, ki se pojavi na višini nad 4000 m. Iz tega sklepam, da morda ni ne vem kako agresivno zdravilo.
Še enkrat hvala za vse lepo napisano (altati in muki vama še posebaj) in vam želim lahko noč.
Jutri je nov dan user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 5715
14.2.2007 0:24:45   
frrrr
ja kje pa ste vse user posted image

prvo rundo hranjenja glih dali skoz... je tolk trdno spal zraven, da je bolj mau pojedel... bomo videli kolk dolgo bo držalo, več kot 3 ure skor ne more user posted image

sm vam prej pozabla povedat, da je v Sparu Fitoval šampon v akciji.
muki
, teb ga lahk pa po pošti pošljemo, če ne boš več v Spar hodila v šoping user posted image

zdej grem pa spat, ker morm bit ob 8ih že pr frizerju...
lepo spite!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 5716
14.2.2007 0:25:25   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: vava

Jutri je nov dan user posted image

user posted image upam, da bo res vse ok...

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 5717
14.2.2007 7:37:21   
Clody
Jutroooooo!

Končno zlata medalja. SEm jo že dolgo lovila.

No, dons sem pa jest ko zombi. Se mi zdi, da sem še barvo zgubla, ker sem bela kot zid. Mali se je ponoč zbudil 4. Sem bla tolk zmatrana, da še dojit nisem mogla več kot 5 minut. Me je kar na hrbet metal. user posted image user posted image
Res velik pomen če spiš v kosu vsaj 4 ure.

Muki, sem počla od smeha. Si tako smešn napisala, da sem si v živo predstavljala.
Pa kaj boš zdej nardila za maškare. Bo čarovnica al ne??user posted image user posted image user posted image Sej mene to še vse čaka.

Frrrr, snežak je od letos. Stoji pred bajto. Moj je zvečer kidou in je vse zmetou na kup, čez noč je zmrznil in naslednji dan je z žago oblikoval velikana!! Je dobr ne??

Altati tud mene skrbi, da ni Pikabu na zobozdravvniškem stolu nostala!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mis, pridna za aerobiko. Ba poskrbi da si mleko spumpaš, ker s polnimi mlekarnami pa res ne morš strašit na telovadbi.user posted image user posted image user posted image

Vava, a 14 ur si rpjevala?? Jest sem tud mislila, da po tolkem času sprožijo CR. Ni se treba zdej za nazaj sekirat, kaj bi mogli narest itd, misli za naprej, misli pozitivno, bo bolje. A pri enem letu pa pravijo, da se po vse poštimal po teh tabletah al kako?? Upam, da Luka ne bo imel stranskih reakcij in da se bo hitro pozdravil. Sej malčki so trpežna bitja!! Držim pesti!user posted image user posted image

Tako, zdej pa grem našega nespečneža previt in podojit, ker mi desna že pušča čez majco!

Vas pridem še pogledat!!

papa

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5718
14.2.2007 7:40:29   
štorkljica
Dobor jutro!
Vstala že ob 6.30, ga Ajda spet serjeuser posted image  Ati jo preoblači, jaz pozajtrkovala, zdaj pa gledam to zlato spomladansko sonce, ki sveti. Zakon vreme bo danes.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5719
14.2.2007 7:43:14   
Arabela
user posted image Lucika... vse najboljše in dobrodošla med tridesetletnice!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 5720
14.2.2007 7:45:25   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

zdej pa grem, da ne bo amazona huda

Ej sem bla zlo presenečena, da me zjutraj pričakalo "samo" pol straniuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 5721
14.2.2007 7:45:34   
Arabela
Dobro jutro!
Midve spet spali tako tako... pa bo že...
Tudi pri nas se dela lepo vreme, a mami trenutno nima nobene volje user posted image ... se pozna da atija ni doma že tri dni user posted image user posted image user posted image .. moramo vzdržati do petka...

Pa lepo preživite valentinčka... v objemu najdražjih...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5722
14.2.2007 7:49:21   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Vava, a 14 ur si rpjevala?? Jest sem tud mislila, da po tolkem času sprožijo CR.

Ni nujno, ko sem bla jaz v porodnišnici je ena rojevala 23 ur. Podoben scenarij kot pri Vavi je bil. Tudi njej je voda odtekla in se ni čisto nič odpirala, pa so ji dali umetne, pa je pol rodila šele po 23 urah. Od mojega sodelavceva žena pa je tudi rojevala 24 ure in ko so videli, da se ne bo odprla več kot 4cmm so jo dali na CR. No nevem če je vsepovsod tako, samo v MS porodnišnici čakajo 24 ur in šele nato te dajo na CRuser posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 5723
14.2.2007 7:50:36   
štorkljica
Lucika happy birthdayuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa enga user posted image  za srečo!
Kdaj zdaj častiš?user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 5724
14.2.2007 7:54:35   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

altati, isla mint je predlagala farmacevtka... že decembra je možu dala isla mint in lekadol, ko sm bla bolana...

iz tega bi se sklepalo, da vsak farmacevt govori drugačeuser posted image ...meni je pa takrat strogo odsvetovala vse kar vsebuje mentoluser posted image ...In potem bodi vseznalec...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  227 228 [229] 230 231   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  227 228 [229] 230 231   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi šolski dan: 10 idej za proslavitev
Prvi šolski dan je nekaj posebnega in kot tak naj otroku (in staršem) ostane v najlepšem spominu. Poiskali smo nekaj ide...
Pismo otroku ob začetku šolskega leta
Kaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?