|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  226 227 [228] 229 230   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
13.2.2007 18:26:58   
moci
vava, sonce naše,
mislim nate!user posted image user posted image
sodobna medicina je res skoraj vsemogočna, boš videla. drži se!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 5676
13.2.2007 18:30:27   
altati
vava - držim pesti za vas!

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 5677
13.2.2007 18:40:11   
moci
evik nam ni pa nič napisalauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 5678
13.2.2007 18:40:49   
piskot
altati, tako povabilo na zastonj kakav vedno sprejmem user posted image  Sicer bo pa poleti tam idealno. Malo odmaknjeno, pa se vedno ne sredi norisnice kot na gibi-gibu.

vava, nasemu je danes uspel preval, na obe strani. Kar naenkrat. Zdaj mu mami ne more vec teziti s tem, da bi kravce pasel, ker se takoj prekucne nazaj na hrbet.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 5679
13.2.2007 18:43:14   
muki1
meni gesla prosim:

CLODY, PA PSAŠA...PA ŠE KATERA?????

vava, DRŽITE SE user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 5680
13.2.2007 18:44:11   
piskot
mah vse zmesam.

vava, tistole je bilo namenjeno amazoni. Tebi pa tole, sej mogoce tezim, ampak si mogoce ze razmisljala, da bi poiskala kaksno pomoc pri alternativcih. En primer poznam, kjer so s tem ful pomagali tamali.

amazona, glej prejsni post o prekopicovanju.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 5681
13.2.2007 18:47:07   
beki24
Vava- držim pesti, da se Luki stanje hitro izboljša!

Tinkara ga pa serje zadnje dni, me je že strah, da ne bo nič zrasla in na teži dobila, ker tako malo je!!
Ponoči smo prvo rundo spet na 3-4 ure! mah ne vem...........

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 5682
13.2.2007 18:52:57   
@lina
vava, mi je bilo kar hudo, ko sem brala tvoje pisanje... pa tako mali pa vse to morte dati čez... Držim pesti za Lukca, itak da bosta zmagala samo s tabletkami!user posted image user posted image

Clody, luštni ste...ampak Nejc vas vse prekaša - pravi cortek!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 5683
13.2.2007 18:54:11   
muki1
Jaz sem čisto out. So mi gospa starejša hči spili živce v Šparu.
Za pusta nimam pojma, kaj naj ji, pa sva se zmenili, da greva malo pogledat v trgovine. Ona je rekla, da bi bila čarovnica, pa še danes je v vrtcu govorila, da bo čarovnica...pa sem mislila, okej. Kupiva metlo in klobuk, pa doma bi naredili palčko, da bi še malo ustvarjali....
Prideva v Pikapolonico, najdem eno luškano čarovniško kapo, z laski...ji hoičem probat NEEEEEEEEEEEE
Jo pustim nekaj časa, da se ohladi, spet probam; NEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Ona ne bo čarovnica.

Okej, greva še malo v Baby center pogledat....tam sploh ni hotela povohat mask....okej.

Potem sem ji rekla, da če se zdaj v Šparu ne bo odločila za masko, ji ne kupim prav nič in sploh ne bo maska za pusta.
V Šparu je celo blagovolila probat eno čarovniško kapo, se ogledovala v ogledalu in se zadovoljno pačila, pa sem rekla, no prav, potem pa to vzameva.
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

MAH, SEM REKLA, PRAV, PA NE BOŠ NIČ.

Potem pa v nabavo špecarije in se je tam dotaknila tistega lesenega zaboja, v katerem je shranjen krompir, pa se ji je ena tanka trskica zarila v prst. Res čisto tanka, kot igla od kaktusa, je začela rjovet kot utrgana, sem ji takoj tisto pišče od trske vzela ven, pa se ji je prikazala ena kaplja krvi in je dobila ****is noritis. Res. Je tak tulila, pa sploh me ni upoštevala 5 %, kar neko vlogo je igrala, res....zavijala kot volk, sem jo hotela potolažit, niiiiiiič.  Sem mislila, da okej, potem pa jo bom ignorirala.
Hodila je po Šparu, tulila kot volk, cela rdeča v lica, solze so lile kot iz škafa....ljudje so me gledali, se ustavljali, bulili vame, jaz kao skulirana, Neža za mano UUU EEE user posted image  user posted image  user posted image .  Ena user posted image  je šla mimo, ful noseča, pa je samo zaprepadeno rekla svojemu partnerju...uh, to pa ni ravno za vzpodbudo pred porodom kaj takega gledat...sem se morala režat s tega, hočeš nočeš....
Mislim, prava scena. Meni je res bilo smešno, kak so ljudje gledali, kot da sem ji kaj naredila, prav zgroženo.... eh...ne grem več v Špar.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5684
13.2.2007 19:00:09   
altati
muki1-to mi je znano....Moja Tia v obdobju od 2-3 let. Ampak mine...pa pride, pa mine...s.amo da je meni od tegote še bruhala po trgovskih centrih in vsa pobruhana tulila za menoj, folk je pa samo boljil in biljil in biljil...jaz sem jo pa ignorirala...ampak zdaj sem pa: njena najboljša mami na celem svetuuser posted image ...(kot da ji kaj drugega preostane, a neuser posted image user posted image )

piskot - ti samo pokliči...pa pridi in gremo na čvek na Pungart....me smo tam vsak dan....če je le vreme. Jutri bo sonček!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5685
13.2.2007 19:07:13   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Altati če ti ni težko daj mi še enkrat napiši kako vzpodbujati pri otroku, da se obrača iz trebuha na hrbet, kako ga moraš nastavljati. Si že enkrat napisala, pa sem očitno pozabila kako, ker nama kar ne zalaufa. Ali pa je Ajda tak trdauser posted image

Hvala, bomo probali!

Ni težko.....če želiš da se obrne na desno stran, mu stegneš desno rokico, ga rahlo obrneš na desni bok in spodviješ levo nogico v kolenu in hop......pa bo obrat! Za levo stran pa enako...samo zrcalno! Bo šlo?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 5686
13.2.2007 19:11:02   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

.... eh...ne grem več v Špar.

Bodo pa mislili, da kradeš po Šparuuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5687
13.2.2007 19:14:29   
štorkljica
Vava prebrala tvoj post, groza res, jaz ti najbolj na svetu želim, da bo z Lukom vse vredu in da bo tole vse čimprej za vami. Kako pa to, da je tvoj porod tako vplival na to? Si mela mogoče vakumski porod ali kaj podobnega. Nevem če si že kaj o tem pisala, jaz nisem nič zasledila. user posted image user posted image user posted image  za vašo družinico!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 5688
13.2.2007 19:16:27   
štorkljica
Kaj pa če se nam Evik več nikoli ne bo javila zaradi tega kaj je blo? Mogoče bi se ji pa mogli opravičitiuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 5689
13.2.2007 19:21:41   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Kaj pa če se nam Evik več nikoli ne bo javila zaradi tega kaj je blo? Mogoče bi se ji pa mogli opravičitiuser posted image  

ne Amazona, sem včeraj govorila z njo. Evik ima veliko dela, saj se bo javila, nič bat!

Neposredna povezava do sporočila: 5690
13.2.2007 19:43:37   
altati
A mislite da je Pikabu ostala pri zobozdravniku???? Nič je ni na spregleduser posted image .....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 5691
13.2.2007 20:04:32   
mtina
IZVIRNO SPOROČILO: moci
obstaja eno mleko - nočna formula, ki se počasneje prebavlja, da naj bi potem spala.

Ja obstaja. Novalac: NF (nočna formula). Mi jo uporabljamo in je super. Mali več spi. Je pa od rojstva, čeprav jo mi uporabljamo šele od tretjega meseca.

Lp, Tina

Sonce!!!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 5692
13.2.2007 20:10:16   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: AKI

ja maš kao ene popuste pa tko...

a jo ma ariel tudi?????kako jo pa dobim??

končno internet DELAAAAAAA user posted image
torej jaz sem obila kartico od Ariel, ko sem nekaj kupovala in so mi jo oni sami ponudili. Vprašaj na blagajni ali pojdi na njihovo spletno stran: http://www.ariel.si/meni/m_kart_vd.htm

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5693
13.2.2007 20:16:47   
psaša
Komaj sem vas prebrala.
Danes sem bila v službi, je takoj minilo 5,5 ure. Mali je bil priden, ga je babica merkala.
Potem, ko se prišla domov sem na hitrco pojedla pa hitro šla ven za malim na sprehod. Je bilo tako sončno in toplo.
Noč minila brez zbujanja, se je mali zbudil šele malo pred 7h.

vava držimo pesti za vasuser posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 5694
13.2.2007 20:19:07   
psaša
Mali se mi je med kopanjem začel obračati na trebuh. Jaz ga pa ne znam pravilno prijeti. A mi lahko kakšna pomaga z nasvetom?

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 5695
13.2.2007 20:22:55   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Mislim, prava scena. Meni je res bilo smešno, kak so ljudje gledali, kot da sem ji kaj naredila, prav zgroženo....

še dobro, da se ni našla kaka teta, ki bi Neži dala čokolado in ji rekla nekaj v smislu: "Na, ubogo dete, ti bom jaz kupila čokolado, ko ti tvoja mama noče!"user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5696
13.2.2007 20:38:44   
štorkljica
Dovolj za danesuser posted image , pa lahko noč.
Plis ne nakokodakat več kot 2 strani!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 5697
13.2.2007 20:39:52   
štorkljica
Psaša ma pa novi avataruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5698
13.2.2007 20:47:27   
moci
amazona, lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 5699
13.2.2007 20:57:42   
moci
ooooo a zdej ste pa pršleuser posted image user posted image user posted image user posted image

čau user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
let the games begin... taramtamtamuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil moci -- 13.2.2007 21:03:17 >

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 5700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  226 227 [228] 229 230   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  226 227 [228] 229 230   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi šolski dan: 10 idej za proslavitev
Prvi šolski dan je nekaj posebnega in kot tak naj otroku (in staršem) ostane v najlepšem spominu. Poiskali smo nekaj ide...
Pismo otroku ob začetku šolskega leta
Kaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?