Lu
|
Jutro! Mtina in ŽAN čestitke za 4 mesece lucika vse najboljše za te, vse najboljše za te, vse najboljše draga lucika, vse najboljše za te Danes naj bi imeli 2- zdr. pregled in cepljenje vendar iz tega ne bo nič, ker je doktorca zbolela. Pa drugi teden. Pa po eni strani je še bolje, ker mali nekaj smrka. A veste, da mi je danes spal 11 ur skupaj Od 19-6. Je pa res, da sem ga včeraj čez dan, ker sva toliko letala okoli skoz nekaj zbujala ko sem ga ali prenašala. Verjetno zaradi tega. JA pa 2-krat je driskal čisto zeleno revček. Da mi ne bo zbolel madona. Ste se pogovarjale glede spanja čez dan. Tian se ponavadi zbudi ob 7 zjutraj, ga nafutram in ga dam nazaj spat še za 1 uro. Se zbudi in je buden cca 1,5 urce in spet zaspi za cca 1 urco, spet buden cca 1,5 potem na sprehodu še zakinka za kakšne pol urce in ob 17 spet pade v komo in nato gre za nočno spanje nekje med 19-20 uro in ponavadi prvo bujenje nekje ob 00.00. Danes je bila pa izjema. Ena je spraševala, da se ji v banjci obrača na hrbet. Jaz ga primem z levo roko pod levo pazduho s tem da mu hrbet leži na moji levi roki. A me razumeš kaj želim povedat? Če se želi obrnit ga samo še bolj položim na roko in zaenkrat deluje. clody jaz sem isti letnik kot tvoja sestrica. Je pa Martina zdej mal podražila. Tja hodimo že skoraj vsa familija. Od babice, dedija, mojga fotra, možeka. Bi lahko že imeli družinski popust. Ampak vidim, da sem vas malo okužila z frizerjem. Pri meni je že skoraj odločitev padla. Spredaj se bom postrigla na paža, zadaj pa samo špice. Kdaj je Evik na sporedu in na katerem kanalu? A Maxica je res zamerila? Punce jaz sem pa danes od popoldneva pa do nedelje sama z obema in doma. Gre moj na regato. Še dobro da z starši živimo v istem kraju, ker potem sem ponavadi po cele popoldneve kar pri njih. Me mami malo razvaja. Muki1 tudi pri nas se je začelo podobno se mi zdi. Tresoriti in tresoriti da bi jo človk, kar po nagi riti nasekal. Zdaj imamo npr. borbe za večerno spanje. Ne in ne spat. Pa da pop***** Ura ima ob 20 za spat in takrat mora iti. Ni tukaj hočem nočem. In potem tuli, pa da bi lulala, pa da bi ona čičala,... še bi lahko naštevala. In zdaj ko je začela prav fajn že na kahlo lulat ji valda moram dat pred spanjem kahlo al ne? Se sprašujem zdaj hoče it, čeprav malo izkorišča, ko bo pa res lulala pa ne bo rekla. No, punce ve z že enim oz. dvema otrokoma več me zanimajo vaše izkušnje? Se pa mene tudi nekaj loteva. Me od včeraj zvečer grlo boli. In nazadnje sem v lekarni dobila a je Granobil??? Nekaj takega. Tabletke za lizat. vava si se pa res namatrala pri porodu. Zdaj samo držimo da se vse dobro izteče. Zate in za tvoje najdražje Zdaj grem pa k malemu, ker je očitno kar nazaj za ajal.