|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  256 257 [258] 259 260   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
22.2.2007 22:52:06   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: beki24
jst sem se 4 kile nazaj zredila,

Beki, a ti jaz mojo "kalvarijo" opišem? Čez novoletne praznike sem si namenoma dala duška, češ da bom potem pazila. Takoj po praznikih sem bila na teži ob porodu. user posted image Potem je nekako v 14 dneh se vse umirilo, sama sem bolj umirjeno jdela in sta šla dva kg dol. Potem sva dobila kolo in prvi teden res pridna vsak dan gor (no to sem še vedno), pa zelo sem pazila pri hrani. Po enem tednu, veselje do neba, dva kg manj. Potem sem pa predvsem pri hrani popustila in je šlo vsak teden po pol kg gor. Tako sem skupaj zdaj nazaj dobila kilo in pol. Takole meni veselo niha gor in dol. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6426
22.2.2007 22:53:39   
beki24
Beki, z majhnimi koraki se začnejo velike poti ( By Muki ). za prvi dan. Začetek je najtežji.
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

ja to je pa res!
Sploh ne vem, kako mi je po porodu ratal 3 mesece brez kakršnekoli čokolade zdržatuser posted image  Ko sem pa enkrat začela...je bilo pa konec.........in vsak dan hujše.........sem bila taka kot en odvisnik.......ko je vsega zmanjkalo , sem začela po predalih brskat in iskat, če je kje še kakšna čokoladna bananca ( še iz časovuser posted image , sem jih nakupila, potem šla pa rodituser posted image )

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6427
22.2.2007 22:53:49   
Pikabu
Punce, grem za 15 minut na user posted image . Ne mi pobegniti. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6428
22.2.2007 22:56:02   
gaya

Jst sem tud za ponedeljek. Tud šobec mi diši.

Ej a ve to resno da dojite na 3-4 ure. >meni gaja sama zdaj podaljšuje med obroki, pa sem čist paničnauser posted image . A pol mi hočte rečt, da je to normalno. Ker jst ji po maksimalno 2,5 urah tiščim joško v ustauser posted image , ona se pa dereuser posted image . pol pa obupam, pa jo napokam pa greva vn, pa k računam je res med obroki 3-4 ure. A mi ne bo nič mleka zmanjkalouser posted image .
Glede na manjše povpraševanje manjša ponudba.

Pikabu nisi nič zmedena delovala, saj sem te snela sredi dela, ane user posted image . Aja a veš kaj je meni rekla danes še patronažna. Okol 9 meseca k začneš s pirejem. Pol sm rekla, ja kako, notri je vendar kravje mleko. user posted image  Ona pa meni, ja tolk k ga ma v prieju, ga dobi tud preko mene, če bi bla alergična, bi se že pokazalouser posted image . Ampak za zihr bom vprašala še naslednjič pediatra, ker jim vseeno malo bolj zaupam kot patronažnam.

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6429
22.2.2007 22:57:09   
beki24
ja, vsak dan mal- sej ne bo nič- ja, čez 2 meseca so pa 4 kileuser posted image ! Vem kako to gre!
Tale novo leto je bilo pri meni krizično že lansko leto- sem se isto zredila, ker sem mogla vse bomboniere požretuser posted image  Pa sem rekla, to pojem pol bom pa hujšala, ja moja dieta se je začela pa z user posted image user posted image user posted image ,tako da smo rekli- bomo drugo leto hujšali- no, in tukaj smouser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6430
22.2.2007 22:57:55   
muki1
Moj mož pa spi že od 21.00, jaz pa sem take fajn načrte še imela z njim.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6431
22.2.2007 22:58:19   
mis
Pikabu, tebe smo pa hitr gor spravle na steper. Hitr si se zasekirala. No, pa pridno telovadi. jaz bom pa počasi odrajžala v mižo. Tam me moja Tina čaka. Se moram z njo igrat. No, z možem mava tako debato. Miža je ena dežela. Na sredini je trg, kjer se otroci igrajo, okrog so kavarne, slaščičarne, kjer odrasli sedijo, čvekajo in pijejo kavo. Tino ponavadi pospremiva v spanec zvečer s tem, da gre ona zdaj v mižo se igrat, pol pa še midva prideva in bomo skupaj tam. Res fino. Enkrat ji je mož ko ni hotla zaspat razlagal, da mora v mižo, ker jo tam čakajo. Devet jih je in bi radi igrali med dvema ognjema, pa samo še Tino čakajouser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6432
22.2.2007 22:58:43   
gaya
Dej nehte s hujšanjem, ker mam jst slabo vest. Drug tedn mamo krst, jst sem pa še vedno ko safalada v kostimuuser posted image . Ampak če se pa lotim tega vašga posta me pa 40 dan definitivno pokopljejouser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6433
22.2.2007 22:59:43   
beki24
pa kaj a patronažna se kar na vratih pojavi- brez najave? Sej zdej nismo skoz doma tko k prvi mesec!?
A jo moraš poklicat, če hočeš da pride??

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6434
22.2.2007 23:00:09   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: mis

Pikabu, tebe smo pa hitr gor spravle na steper. Hitr si se zasekirala. No, pa pridno telovadi. jaz bom pa počasi odrajžala v mižo. Tam me moja Tina čaka. Se moram z njo igrat. No, z možem mava tako debato. Miža je ena dežela. Na sredini je trg, kjer se otroci igrajo, okrog so kavarne, slaščičarne, kjer odrasli sedijo, čvekajo in pijejo kavo. Tino ponavadi pospremiva v spanec zvečer s tem, da gre ona zdaj v mižo se igrat, pol pa še midva prideva in bomo skupaj tam. Res fino. Enkrat ji je mož ko ni hotla zaspat razlagal, da mora v mižo, ker jo tam čakajo. Devet jih je in bi radi igrali med dvema ognjema, pa samo še Tino čakajouser posted image

tole vam bomo pa mi tud ukradli. Grem jst tud zdaj tja,. Pa me počakaj se bova igrali user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 6435
22.2.2007 23:00:31   
lucika
muki, nic se ne vem. se je vse v luftu... bomo vidli, kaj mi bo cas prinesel. cepravga ni vec veliko:) no, povedala sem, da sem za..zdaj pa bodo se naprej odlocali...
okoliscine se pa spreminjajo...trenutno sva s tasco "malce " skregane. tak da lahko grem delat samo, ce moj vzame pol porodniske. no, nic se ne vem, da ne bom dolgovezila...
se bom prepustila toku:)

danes sem prvic sama doma. je moj odsoten do nedelje. aaaaa. ampak spat nama je uspelo. z zibanjem v kengurujcku, z samo malo sitkanja, nic jokanja. zdaj pa upam, da bo traaaajalo. da ne bo predolga noc.me je le malo stiskalo kako bo. ker vcasih se nama dere od 7-10, da si ga samo podajama, pa  se hladima, ko nama para grecez uhe ven. dvema to se gre, en sam pa dobi ****is. ampak danes je meni uspelo brez tega. hvala bogu.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6436
22.2.2007 23:01:01   
gaya

pa kaj a patronažna se kar na vratih pojavi- brez najave? Sej zdej nismo skoz doma tko k prvi mesec!?
A jo moraš poklicat, če hočeš da pride??

dobesedno se mi je na vrata narisala. Sem mislila da me bo kap. Je pomoje šla na slepo srečo. K sva se ravn odpravljali.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6437
22.2.2007 23:01:05   
muki1
Hujšanje.... jaz sem se šla 3MD, po prvem mesecu pa sem zagledala user posted image . Potem pa vsa sestradana in noseča sem v prvih dveh mesecih pridelala 5 kil plusa. Pikabu, če se ne motim, si ti imela -6 kil na začetku nosečnosti? Si bila to ti?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6438
22.2.2007 23:01:56   
beki24
jst sem pa še vedno ko safalada v kostimu
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

user posted image

user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6439
22.2.2007 23:05:35   
muki1
Gaya....SAFALADA user posted image  user posted image , ta je pa dobra......
je pa hecno, kako smo samokritične, mar ne? Drugi nas potem čisto drugače vidijo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6440
22.2.2007 23:06:13   
gaya

jst sem pa še vedno ko safalada v kostimu
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

user posted image

user posted image

ti se kr smej, jst se bom zjokalauser posted image , bom slike dala gor ko bo mimo, pa boš vidla

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6441
22.2.2007 23:07:51   
beki24
Gaya- kaj me zdej opravljaš, pa vse ostaleuser posted image - se mi je tko kolcat začelo, da me na stolu kr premetava, pa tipkovnico imam na trebuhu, pa kr skače- hm, to se je pa dogajalo tudi med nosečnostjo- ko je tamala slišala tipke, je kr brcat začelauser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6442
22.2.2007 23:07:56   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Gaya....SAFALADA user posted image  user posted image , ta je pa dobra......
je pa hecno, kako smo samokritične, mar ne? Drugi nas potem čisto drugače vidijo.

Ti muki1 pa sam nehaj, k sem te jst vidla si bla A kot Ivini kolki user posted image  ne pa da sem po tvojem pisanju prčakvala neki meni do kolen, in okroglo ko medicinka. Punce naša muki je prav fejst punca

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6443
22.2.2007 23:09:37   
gaya

Gaya- kaj me zdej opravljaš, pa vse ostaleuser posted image - se mi je tko kolcat začelo, da me na stolu kr premetava, pa tipkovnico imam na trebuhu, pa kr skače- hm, to se je pa dogajalo tudi med nosečnostjo- ko je tamala slišala tipke, je kr brcat začelauser posted image

res da se ne smem izgovarjat na blond barvo, ker sem rdeča, ampak očitno mam možganske celice blond prevlečene, ker tegale ne razumem. Kje te že opravlajmuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6444
22.2.2007 23:11:43   
beki24
Gaya hec- ampak si res name mislila, ko sem ti tiste smeškote prilepila in si mi nazaj pisalauser posted image , men se je pa kolcat začeluser posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6445
22.2.2007 23:12:13   
mis
Punce, vse se super! Pejte spat da grem še jaz!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6446
22.2.2007 23:13:40   
gaya

Gaya hec- ampak si res name mislila, ko sem ti tiste smeškote prilepila in si mi nazaj pisalauser posted image , men se je pa kolcat začeluser posted image

aja to maš pa prav. Res sem nate mislila, pa zdaj spet nate mislim user posted image . Ampak očitno sem res že mal blonduser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6447
22.2.2007 23:14:36   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: mis

Punce, vse se super! Pejte spat da grem še jaz!

Pejt ti prva pol grem pa še jst. Pa čakaj me, čaki, kje že. V MIžah. A sem si prav zapomnila user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 6448
22.2.2007 23:16:22   
Pikabu
Evo, mene, nazaj. Se kar bolj fit počutim. Ne, niste me preglanle, sem imela namen vmes zvizniti tja gor, pa potem nazaj priti. Ma, jaz se načeloma sploh ne sekiram več glede kil. Važno, da mi ne gre gor, da ostanem tu nekje, potem bo pa mogoče šlo tudi kaj dol.

Muki, jaz sem pa v prvih treh mesecih shujšala za 6 kil.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6449
22.2.2007 23:16:32   
mis
Reče se v MIŽI! Nočko...user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  256 257 [258] 259 260   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  256 257 [258] 259 260   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...
Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.

Ste že kdaj...?
binyy

Ste že kdaj sexali v dvigalu?

da (4%)

ne (66%)

ne, ampak si želim (17%)

ne, najraj sem na postelji (12%)

Število vseh glasov: 237

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!