|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  270 271 [272] 273 274   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
27.2.2007 18:43:53   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

In ti mi to zdaj poveš, ko smo ravno prebarvali steno? user posted image  Kakšno barvo naj grem jutri pol nabavit?user posted image user posted image

Nebesno modro user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj v tem stilu, morda?user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6776
27.2.2007 19:31:30   
altati
Maxica, jaz mislim, da pri vašem župniku tudi nebeško modra ne bo pomagala....lahko pa poskusiš....jaz bi župnišče menjala....jaz tako mislim,da meni itak noben župnik ne bo krstil mojega Jašauser posted image ....pa se ne bom sekirala...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6777
27.2.2007 19:41:39   
moci
čeeeeeeer
na zdej sem pa sama domauser posted image
user posted image je šel na pijačko s kolegom, zoja je pa omagala po obiskih. sta bila 2 otroka in je bila čist navdušena. prav luštno je blo. samo zdaj me skrbi, da ne bo spet nočnih žurkuser posted image

maxica, jaz sem itak antikrist in mi je grozno tole s krstom, ker moram hinavit pred župnikom. on mi razlaga o pomenu krsta pa o mojih nalogah. jaz pa kar modro molčimuser posted image . ne morem mu neki obljubljat, če pa ne bom delala tako. tale naš krst je čisto popuščanje z moje strani. in potem se naju je lotil še glede porokeuser posted image . mislim, jaz hočem da me dragi vpraša če se bom poročila z njim. he he sem preveč filmov gledala pa victorie holt bralauser posted image user posted image
a je mislil, da nama še ni prišlo na misel in da bova rekla - saj res, poročit sva se pa pozabilauser posted image

aja hotela sem povedat, da sem sama in računam na virtualno družbouser posted image televizija ni zabavna. se noče z mano pogovarjat.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 6778
27.2.2007 19:49:54   
piskot
Cer.

Koncno mal casa za priklop. Martin se igra z atijem tukaj zraven.

Gaya, Clody, hvala za info o zatrdlini po cepljenju. Nas pediater pac pravi da je to cisto obicajno. Potem sem se eno medicinsko sestro in eno zdravnico za odrasle povprasala o tem, pa obe pravita da ni panike. Moram pa priznat da mi vseeno ni vsec. No cez 14 dni imamo naslednje cepljenje, pa upam da bo do takrat uredu.

Nic, grem pod tus, potem pa pocasi spat. Zadnje dva dneva se hranimo ob 9h, 00h in 5h, tako da se lahko tudi malo naspim. Upam da bo tudi danasnja noc tako mirna.

Clody, vi se borite s pikicami na ritki ane? No mi smo ugotovili, da ne smemo uporabljat pampersk oziroma vseh plenic, ki so klorirane. Na ja, pikic nimamo, imamo pa potem zjutraj mokrega fanta, ker tele ekoloske niso tako vpojne. Moramo se odlocit zdaj kaj je manjse zlo.

Prijeten vecer.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 6779
27.2.2007 19:51:13   
piskot
moci, a ni hudo, ko imas koncno cas pogledat kaksen film, pa nic ni po TV user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 6780
27.2.2007 19:52:35   
muki1
SPOŠTOVANE DAME.
Javlja se vam NADMATI. Moji obe skopani in veseli spita. Juhej, ima Boga user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 6781
27.2.2007 19:57:09   
moci
zdravo nadmati
a lohk ti še mal k men prideš pol okrog 1h ponočuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6782
27.2.2007 19:57:37   
moci
piškot, moj teve je kaput
kaže črno belo in se ugašauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 6783
27.2.2007 19:58:36   
moci
uuuu kok nas je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čvekažuruser posted image

grem papat pa pridem nazaj. sita in vesela
in debela
aja, to sem že zdejuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 6784
27.2.2007 20:00:11   
piskot
nadmati cestitamo.

moci, to je pa potem se vecja kriza. saj bo boljse.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 6785
27.2.2007 20:24:14   
muki1
Moci, težka bo user posted image . Takrat tudi nadmati sleče svoj oklep in je navadna dojilja.

Piškot, a midve sva sploh že kakšno pametno rekli, odkar si med nami....?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 6786
27.2.2007 20:32:11   
moci
muki, sej tud midve nisva kakšne pametne, no

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6787
27.2.2007 20:37:01   
muki1
Saj res user posted image . Ah, kaj da ne, menda sem ti pa že kakšen pameten nasvet dala, ljuba duša user posted image .

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 6788
27.2.2007 20:45:31   
Lu
čer

namdati ala ti vera.

moj mali spi že od 19, Maja se pa še mal heca in preizkuša moje živčkeuser posted image

dragi šel ven. še šihta malo in ponoči gre na Madžarsko in se vrne enkrat jutri ponoči. Tako bomo spet sami

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6789
27.2.2007 20:54:24   
frrrr
mis, hoče Matjaž pojest Tinino roko, al jo po gentelmansko poljublja? al bo to bolj @lina vedela? user posted image aja, zelo luštno taščo bo imela... pa moža si je tut full luštnega izbrala... to bosta imela lepe otroke user posted image

muki, js tut uživam ob prebiranju tvojih postov in upam, da te čimprej v živo spoznam... no, prej morm mau trebušne mišice natrenirat, da te bom lahk poslušala user posted image

Maxica, roza stene res niso za zgled user posted image
js si vero in njene predstavnike predstavljam nekako tako kot je vidno v nadaljevanki Sedma nebesa...
prva napaka vere je, da župniki in katehetinje ne smejo imeti lastne družine... ne vem kako naj pridigajo o zgledni družini, če pojma nimajo kaj so to družinski problemi, kaj pomeni prilagajanje svoje življenjskemu sopotniku, kaj pomeni odrekanje za svoje otroke, kaj pomenijo zdravstvene, učne ali kakšne druge težave svojih otrok,...
se spomnem poroke svoje sestrične... imela sta že dobro leto staro hčerko in duhovnik se je namesto njima posvetil hčerkici... pa ne na lep način... cel obred jima je moril kk sta nečistovala in se šele zdaj poročata, ko je otrok že na svetu user posted image user posted image
prav zamoril nas je vse... no, sej smo pol hitr popravili vzdušje, sam vseeno

neki sm še hotla komentirat, pa ne vem če upam... mogoče bolje, da res živimo dalje in se določenih tem ne dotikamo več...

lep večer vsem skupaj!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 6790
27.2.2007 20:56:00   
moci
muki- ammmmmmm... no mogoče pa res, no.user posted image user posted image

lu - potem pa na žurko na rruser posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 6791
27.2.2007 21:00:04   
Clody

user posted image user posted image user posted image Res posrečena ta druga fotka Matjaža in Tine!!user posted image user posted image Se vidi, da bo mali pravi gentlamen. Tina se pa tud nič ne upira!!!!
Vidim, da bodo spet moderne že vnaprej določene poroke!user posted image user posted image

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 6792
27.2.2007 21:01:29   
moci
aha a spet poroke načrtujete
da ne bo slučajno zoja samska ostalauser posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 6793
27.2.2007 21:01:39   
Clody
Moci, kakšen Tv maš to?? A si ga čist prekurla???

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 6794
27.2.2007 21:03:00   
Clody
Moci, Nejc je še prost - zaenkrat!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 6795
27.2.2007 21:03:25   
beki24
jst sm pa tko neki melanholična zdejle

sem šla slikice iz Španije gledat- pismo, 8 let nazaj- kaj sm bla mladauser posted image , pa sploh ne suha, ampak proti zdajuser posted image - najboljš, da kr jest nehamuser posted image
Tinkara spi, ampak je ob 18ih jedla, tko da čakam alarm!!!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 6796
27.2.2007 21:04:06   
frrrr
muki user posted image za popedenani punčari!

aja, mis... tebe skrbi dojenje ponoči na 3 ure... mojega moža je mama 13 mesecev dojila in vmes so bila obdobja, ko je jedel tudi po 6x na noč... ampak je vztrajala - pridna moja tašča, a ne? user posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 6797
27.2.2007 21:05:31   
beki24
parčkanjeuser posted image
To bi mogle čez recimo 20 let- k bojo že bl pametniuser posted image , dat našim otrokom za prebrat!! Potem bi morali imeti pa še srečanje- a si predstavljate, nas stare mame kako vlačimo naše 20letnike na srečanje oktobrčkovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6798
27.2.2007 21:06:52   
beki24
ja Frrrr, če je bil pa tvoj mož tak k naša Tinkara , pa je bla tašča vesela samo da je jedeluser posted image , neglede na uro!!!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6799
27.2.2007 21:07:13   
Clody
Beki, nevem kako bodo pri 20 kej pametni!! Sem mal v dvomih!!user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  270 271 [272] 273 274   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  270 271 [272] 273 274   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?