beki24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Brrrr, jaz pa kar piham od jeze. Prej sva se šla z možem k župniku zmenit za krst in sem mu razložila, da mi pač ne moremo imeti krsta pri maši ob pol devetih zjutraj, ker moj bratranec, ki bo boter, nikakor ne more. In kaj mi prijavi? Naj dobimo drugega botra, da on pač ure krsta ne bo spreminjal. Pol sva pa z možem rekla, da bova pač šla drugam, če bo dal potrdilo, je pa rekel, da to bo pa sploh čudno izpadlo. Kr neki. Pol sem pa kr vstala in šla. Mater, me je pojezilo. Nama komplicira, sva poročena, k maši hodiva, če se le da, kolikor toliko zgledna sva. Saj če bi bila ločena, pa imela vsak svojega nezakonskega otroka, pa nakuhanih enih par, nama zihr ne bi kompliciral. Tako da ne vem, kaj bomo sedaj naredili. Še malo, pa bom še jaz rekla, da se bo pač krstil, ko in če bo hotel pri 18. A za srečanje se spet menite al kaj? Nisem še čisto na tekočem, namreč. Jaz sem sicer za, če se dobite v Ljubljani, no. Ja, zakaj mam že jst župnike v želodcu?!?! MAxica- tega jst sploh ne razumem, kako lahko tako komplicira - zmešan župnik! Pa župnika iamte v familiji, pa vam ne more it na roke- hudo Pejte drugam, pa še vsem okol povejte kako je vaš župnik fajn!!!!! Jst ga sploh ne bi več spraševala za potrdilo ampak bi šla drugam!! Sej razumem, da težijo nam, ki smo neporočeni.....itd., ampak, da dela tak cirkus tebi- ja mogoče pa zato, ker vama krst pripada in on ne bo nič zaslužil