|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  269 270 [271] 272 273   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
27.2.2007 14:08:37   
borovnicka
Čestitke vsem mesečnikom za nazaj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nagajivčka TT

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 6751
27.2.2007 14:15:19   
beki24
Altati- hvala!
Jst vas berem, upoštevam, sem vesela za vaše komentarje, sploh ne veste kako ste mi v pomoč!!!!!!!!!
Drugega razen riža se ji sploh ne upam še dajati, pa ne toliko zaradi alergij, ampak zato ker jo po vsem zvija in raje še malo čakam!

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 6752
27.2.2007 14:19:04   
altati
beki24-in prav je da čakaš....riž ji pa akr mirno lahko daješ...za alergijo na riž pa res še nisem slišala...to je pa tako nedolžno živilo....

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6753
27.2.2007 15:30:06   
moci
frrrr zdej si pa ti tako prijazna, da imam kar slabo vest, ko te zafrkavam, da imam lepše slikice. sej niso no...user posted image

beki, tvoj tadolgi post mi je bil ful všečuser posted image se strinjam da se nehamo kregat. vsaka je povedala svoje mnenje in zdaj je dovolj. drugače se bo tole v vojno razširlouser posted image

lu, srečanje - ne vem, no. čim prej, ane?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 6754
27.2.2007 15:48:54   
beki24
lu, moci- jst sm tudi za srečanje, da mi lu tiste zadeve o GH še prineseuser posted image

Altati- ti si tko k ena naša virtualna mami- in paziš na nas- enuser posted image  zate!!
Sem zasledila, da ima Jaša okice vnete- s čim zdraviš?? Jst imam tobrex kapljice, ampak mislim, da to ni najbolje za naše male palčkeuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 6755
27.2.2007 15:51:44   
beki24
borovnicka- pozdravi se hitro!!!!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6756
27.2.2007 15:54:20   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

lu, moci- jst sm tudi za srečanje, da mi lu tiste zadeve o GH še prineseuser posted image

torej - kje, kdaj? naslednji teden? ta teden imamo mi priprave na krstuser posted image
predvsem nakupovanje

Altati- ti si tko k ena naša virtualna mami- in paziš na nas- enuser posted image  zate!!
Sem zasledila, da ima Jaša okice vnete- s čim zdraviš?? Jst imam tobrex kapljice, ampak mislim, da to ni najbolje za naše male palčkeuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6757
27.2.2007 15:55:30   
moci
kaj pa druge? 

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 6758
27.2.2007 15:56:24   
beki24
jst pa zdejle Il Divo poslušam in sem po dolgem času čist pomirjena in zrelaksirana!! Meni manjka to, da si prižgem muziko, se vležem na posteljo in samo poslušam in uživam...........ah, kje so ti časi!!

Pa imam vseeno raje Tinkaro, kot vse drugo na tem svetu!!
Naši otročki tako hitro rastejo, ko gledam tiste, ki so zdaj rodile in njihove male pikice, sploh si ne morem več predstavljati, da je bila tudi Tinkara včasih tako mala, nebogljena......zdaj se pa že pogovarja in krega, brca, obrača, sedi, me boža in cuka, se stisne k meni in se mi smeje- to je najlepši občutek na svetu, ko te otrok pogleda, poboža in se ti nasmehne!!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6759
27.2.2007 15:59:01   
beki24
moci- lahko drugi teden, samo ne v četrtek, ker imava midve cepljenje!
A bi se spet dobile v Koloseju, al pa kje zunaj, če bo lepo vreme?!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6760
27.2.2007 16:01:10   
moci
jaz bi rajš zunaj, če bo sonček.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6761
27.2.2007 16:05:45   
altati
ku, kuc....samo na hitro!
Ravno skuhala kosilo, spekla pecivo ( z marelično marmelado in orehi), zdaj pa čakam da pride user posted image . Tara in Jaša se sprehajata (Tara sprehaja Jaša v vozičku, da ne bo pomoteuser posted image ) že več kot uro, Tia se ta teden po bolezni crklja pri babici.

Vidim, da se spet menite za srečanje. Jaz sem za, ampak sem tudi za zunaj, predvsem če bo lepo vreme. Kaj podobnega kot Šobec, Bled itd....zdaj je pa user posted image  pred vrati....čao!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 6762
27.2.2007 16:13:09   
moci
kaj pa brdo pri kranju? tam je ful lep park, samo mislim da ni lokalčka in previjalnice...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 6763
27.2.2007 16:15:56   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Vidim, da se spet menite za srečanje. Jaz sem za, ampak sem tudi za zunaj, predvsem če bo lepo vreme. Kaj podobnega kot Šobec, Bled itd....zdaj je pa user posted image  pred vrati....čao!

Če se boste prav zmenile, se lahko pa še jaz oz. midva pridruživa - namreč naslednji vikend (od 9. -11.3.) gremo na vikend izlet v Bohinj...user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 6764
27.2.2007 16:55:27   
Maxica
Brrrr, jaz pa kar piham od jeze. Prej sva se šla z možem k župniku zmenit za krst in sem mu razložila, da mi pač ne moremo imeti krsta pri maši ob pol devetih zjutraj, ker moj bratranec, ki bo boter, nikakor ne more. In kaj mi prijavi? Naj dobimo drugega botra, da on pač ure krsta ne bo spreminjal.user posted image  Pol sva pa z možem rekla, da bova pač šla drugam, če bo dal potrdilo, je pa rekel, da to bo pa sploh čudno izpadlo. Kr neki.user posted image  Pol sem pa kr vstala in šla. Mater, me je pojezilo. Nama komplicira, sva poročena, k maši hodiva, če se le da, kolikor toliko zgledna sva. Saj če bi bila ločena, pa imela vsak svojega nezakonskega otroka, pa nakuhanih enih par, nama zihr ne bi kompliciral. user posted image
Tako da ne vem, kaj bomo sedaj naredili. Še malo, pa bom še jaz rekla, da se bo pač krstil, ko in če bo hotel pri 18.user posted image
A za srečanje se spet menite al kaj? Nisem še čisto na tekočem, namreč. Jaz sem sicer za, če se dobite v Ljubljani, no.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 6765
27.2.2007 17:08:59   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Brrrr, jaz pa kar piham od jeze. Prej sva se šla z možem k župniku zmenit za krst in sem mu razložila, da mi pač ne moremo imeti krsta pri maši ob pol devetih zjutraj, ker moj bratranec, ki bo boter, nikakor ne more. In kaj mi prijavi? Naj dobimo drugega botra, da on pač ure krsta ne bo spreminjal.user posted image  Pol sva pa z možem rekla, da bova pač šla drugam, če bo dal potrdilo, je pa rekel, da to bo pa sploh čudno izpadlo. Kr neki.user posted image  Pol sem pa kr vstala in šla. Mater, me je pojezilo. Nama komplicira, sva poročena, k maši hodiva, če se le da, kolikor toliko zgledna sva. Saj če bi bila ločena, pa imela vsak svojega nezakonskega otroka, pa nakuhanih enih par, nama zihr ne bi kompliciral. user posted image
Tako da ne vem, kaj bomo sedaj naredili. Še malo, pa bom še jaz rekla, da se bo pač krstil, ko in če bo hotel pri 18.user posted image
A za srečanje se spet menite al kaj? Nisem še čisto na tekočem, namreč. Jaz sem sicer za, če se dobite v Ljubljani, no.user posted image

Ja, zakaj mam že jst župnike v želodcu?!?!

MAxica- tega jst sploh ne razumem, kako lahko tako komplicirauser posted image - zmešan župnik! Pa župnika iamte v familiji, pa vam ne more it na roke- hudouser posted image Pejte drugam, pa še vsem okol povejte kako je vaš župnik fajn!!!!! Jst ga sploh ne bi več spraševala za potrdilo ampak bi šla drugam!!

Sej razumem, da težijo nam, ki smo neporočeni.....itd., ampak, da dela tak cirkus tebi- ja mogoče pa zato, ker vama krst pripada in on ne bo nič zaslužiluser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6766
27.2.2007 17:42:43   
frrrr
borovnicka, čimprej se uštimaj... en zdrav pozdravček z naše strani zate!

srečanje... drug teden imava midva pediatra in cepljenje v četrtek, drgač sva pa zravn user posted image
če bo pa še lina čez vikend na Gorenjskem, pa mogoče lahk začnemo v tej smeri razmišljat, da se dobimo v tem času kdaj? mi bomo verjetno v Lj ostali, ta vikend gremo pa na Koroško.

moci - s čim že sm prijazna? user posted image če češ, sm lahk tut zlobna kot user posted image hihi

beki - sanjsko a ne? s čim smo si to zasužile??? men je res tk noro, da sploh ne upam nekaterim povedat kolk zlati so otročki (predvsem takim, ki bi jih že imeli, pa jih zaradi 1001 razloga ne morejo imet user posted image )
Tobrex smo mi uporabljali v nosek, ko je imel vneto žrelo in nosno votlino, da se ne bi na uho razširilo... drgač je pa mogoče res premočna zadevščina za otročke za v oči
še to sem ti želela povedat: vem kako ti je, ker tinkara noče več jesti... ponavadi se folk obremenjuje s preveč kilogrami... pozabljamo pa, da so na svetu tudi ljudje, ki imajo kontra probleme... npr. moj mož ima pri 194 cm pičlih 70 kg... odkar sva skup jih je že dobrih 10 pridobil ampak gre res počasi in z naporom user posted image js bi mu jih pa z veseljem dala kaj od mojih odvečnih user posted image

Maxica - no, zaradi takih se je marsikomu kršanska vera zasrala... mislijo, da so glavni in pozabljajo, da oni služijo ljudstvo in ne ljudstvo njim! upam, da boste dobili v kakšni drugi župniji uro krsta, ki bo ustrezala vam in vašemu botru, ter vam bo ostal v lepem spominu!

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 6767
27.2.2007 18:06:33   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

muki - lepo te je brat! si me fajn nasmejala in privabila solze (sreče) v oči... res se je treba kdaj vprašat s čim si zaslužimo to srečo kot je biti starš!

Hvala in hvala enako. Tudi jaz tvoje poste zelo rada berem, ker oddajaš pozitivno energijo. Bi te bilo fajn v živo spoznati, ker si vedno dobre volje in duhovita. Take jaz rabim

diploma bo že... nas je zgleda kr neki takih, ki nas to še čaka... no, ene izmed nas še kak izpit user posted image , oh, brez skrbi, ni nas malo, tudi mene še kaknih par izpitov....
obrvi
Jaše - ne vem po kom... mogoče bi bile moje takšne, če si jih ne bi pulila user posted image
mož nima baš nešto... bomo videli...

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 6768
27.2.2007 18:17:09   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

BEKI, sem ti hotela napisati, da le poslušaj Altati, pa si kar sama poštimala, da je to še najboljša odločiteva user posted image .

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6769
27.2.2007 18:20:32   
štorkljica
ČESTITKE PIKABU & MAKSuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6770
27.2.2007 18:21:41   
muki1

Brrrr, jaz pa kar piham od jeze. Prej sva se šla z možem k župniku zmenit za krst in sem mu razložila, da mi pač ne moremo imeti krsta pri maši ob pol devetih zjutraj, ker moj bratranec, ki bo boter, nikakor ne more. In kaj mi prijavi? Naj dobimo drugega botra, da on pač ure krsta ne bo spreminjal.user posted image  Pol sva pa z možem rekla, da bova pač šla drugam, če bo dal potrdilo, je pa rekel, da to bo pa sploh čudno izpadlo. Kr neki.user posted image  Pol sem pa kr vstala in šla. Mater, me je pojezilo. Nama komplicira, sva poročena, k maši hodiva, če se le da, kolikor toliko zgledna sva.

To ti misliš Maxica, zgledni ljudje nimajo roza stanovanj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6771
27.2.2007 18:29:30   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Brrrr, jaz pa kar piham od jeze. Prej sva se šla z možem k župniku zmenit za krst in sem mu razložila, da mi pač ne moremo imeti krsta pri maši ob pol devetih zjutraj, ker moj bratranec, ki bo boter, nikakor ne more. In kaj mi prijavi? Naj dobimo drugega botra, da on pač ure krsta ne bo spreminjal.user posted image  Pol sva pa z možem rekla, da bova pač šla drugam, če bo dal potrdilo, je pa rekel, da to bo pa sploh čudno izpadlo. Kr neki.user posted image  Pol sem pa kr vstala in šla. Mater, me je pojezilo. Nama komplicira, sva poročena, k maši hodiva, če se le da, kolikor toliko zgledna sva.

To ti misliš Maxica, zgledni ljudje nimajo roza stanovanj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

In ti mi to zdaj poveš, ko smo ravno prebarvali steno? user posted image  Kakšno barvo naj grem jutri pol nabavit?user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6772
27.2.2007 18:33:58   
muki1
Maxica, ta vaš župnik.....Ampak res je nesramen, prav zares. Nimam pojma, kako lahko tako noro goni svojo. Uh, jaz bi mu že servirala kakšno z svojo kilometersko gofljo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6773
27.2.2007 18:34:54   
muki1
[/quote]

In ti mi to zdaj poveš, ko smo ravno prebarvali steno? user posted image  Kakšno barvo naj grem jutri pol nabavit?user posted image user posted image
[/quote]

Nebesno modro user posted image .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6774
27.2.2007 18:36:32   
mis
No, nekaj za pokušino. Tina in Matjaž. Še en parček...user posted image

Tina spoznava svojo taščouser posted image
user posted image

user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  269 270 [271] 272 273   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  269 270 [271] 272 273   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?