gaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja78 jutro. mi smo imeli kar dobro noč. sem se pa glih hvalila,da nimamo krčev,evo učer so bili na obisku,sicer ne v hudi obliki ampak sitno za umret.spat smo šli ob 22.00 in bili prvič pokonc ob 3.00 potem pa auf ob 6.oo.pa saj je kul ,kaj. sedenje::tudi naš se dviga v sedeč položaj.....hoteli bodo sedeti,samo je res še prekmalu,pride lahko do ukrivljenosti hrbtenice in fizioterapija ne uidein razvojna tudi ne,vsaj 50 % jih hodi na razvojno zsarad krive hrbteničke.ne posedat.ok mal za foro za 3 sek,več pa ne. najboljše je nošenje v rokah ,kot bi sedel v lupinici.saj so vam pokazali verjetno.no mi tudi gulfamo..... Eni smo skoraj mesec starejši, zato je bla verjetno debata o posedanju in sedenju . K meni se iz položaja k je name naslonjena odžene in obsedi sama. Ne sicer za dolgo, ravn kake 2 sek ji znese Tud pediater nama je svetoval, da če se sama posede jo pustit, samo pazit da se ne udari, ker ravnotežja še nima. Podpiram je pa jst z blazinami ne. gaya:če dojiš pij kavo,a si jo med nosečnostju tudi,dobr ni ti jih treba spit 5 na dan,2 skodelici ornk ,pa lahk,men je to patronažna rekla,.....ko dsem še dojila sem jo pila,ne pij jo pa zvečer pred podojem......ker bo lahko mala čukec..... Mislim, da si me zamenjala, jst pijem kavo, psaša je spraševala tako zdaj pa hitim....mali je že v akciji...... danes je moj dan,pa mi še nobrena ni čestitala...punce punce,se vidi da me sploh ne berete...... mal heca,..... , VSE NAJ NAJ NAJ NAJ ZA ROSJTNI DAN IN VELIKO TORTO PA VELIKO DARIL, SAJ NAJLEPŠEGA SI PA ITAK ŽE DOBILA