|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  267 268 [269] 270 271   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
26.2.2007 22:26:41   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

@lina, jaz očkov kotiček še nisem brala, sem pa brala. Hura, očka bom, ko sem bila prvič noseča, pa je tudi zelo duhovita.
Glede revizije in mojih preusmeritev, pa ti moram povedati, da jaz sploh nimam diplome, ker sem še na poti do diplome, ampak je to pot začela preraščati že neka podrast user posted image . Ja, take mamo.

tudi za to šavje posekat je še dovolj časa user posted image user posted image ...veš kaj ljudje vse dosegajo v tretjem življenjskem obdobju, če prej ne boš imela časauser posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6701
26.2.2007 22:27:13   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Ja jaz pa še vedno tako pazim, da nič ne gre voda pri kopanju v ušesa. Dejte povedat, kolk je treba to še kaj pazit.

jaz sploh nisem vedla da je trebauser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 6702
26.2.2007 22:29:06   
muki1
Ej, ti bom jaz dala tretjo življenjsko obdobje user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 6703
26.2.2007 22:30:34   
moci
muki, boš diplomirana penzjonistkauser posted image user posted image

čakte da se jaz do diplome prikopljem.... pol bom pa važnauser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6704
26.2.2007 22:30:36   
muki1
Mis, tega pa sploh nisem vedela user posted image
A res ? Glb......

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6705
26.2.2007 22:30:51   
mis
Kaj zdej @lina, si zgrešila moje povabilo?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6706
26.2.2007 22:31:21   
moci
hehe nisem edinauser posted image user posted image user posted image user posted image
zej grem pa spat. da se mi ne bo slučajno ponoči kolcalouser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6707
26.2.2007 22:32:17   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Hej @lina! Dej jutri zjutraj se lahko kaj dobiva. Zjutraj bo mraz pa ne bo še glih za ven. Pridi k meni na kapučin. Če morš bit doma ga pa jaz s sabo k tebi prinesemuser posted image

Oj, mis - hvala za povabilo - no mogoče bi jutri pa celo zneslo, sam odvisno je kako pojmuješ "zjutraj", do katere ure? Če je to do do 9h, potem takrat običajno še oba spiva user posted image  Ker, odvisno sicer od noči, se zna zgoditi da spi do 10h (vmes je buden med 7-8 uro), če je pa normalna noč, sva običajno pokonci med 8.30 in 9h pa potem zaspi šele okrog 10.30-11h.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 6708
26.2.2007 22:33:03   
mis
Ja ne vem, men je patronažna tako rekla, da je to največji krivec za vnetja ušes. Kaj pa vem. samo še vedno ko glavo perem moža kregam, če gre kej preko ušes. Jaz jih samo z vato čistim.user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 6709
26.2.2007 22:36:45   
mis
Danes bo normalna nočuser posted image user posted image user posted image  Piše na teletekstu da vreme ne bo več nagajalo. To pri nas kar drži. Bomo vidli. Danes ma da spi do štirihuser posted image  V glavnem, ko se zbudita pokliči, pa se zmeniva. Midve sva do osmih skoraj sigurno pokonci. Bom pa jaz magari prišla, ker bo šla naša takrat že prvo rundo za 1 uro spat. Okoli pol desetih. Pokliči!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 6710
26.2.2007 22:38:09   
mis
Nočko!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 6711
26.2.2007 22:39:42   
muki1
Mis, fajn se mejte v Miži, pa kakšno tortico si pojej, če je na trgu z vodnjakom kakšna fina slaščičarna user posted image .

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 6712
26.2.2007 23:27:46   
psaša
Šele zdaj vam lahko kaj napišem. Sem vas samo brala.

Matjaž in evik čestitkeuser posted image user posted image

Danes sva bila 2x zunaj po 2 uri, mali je bil priden, je spal, pa še potem, ko sem ga drugo rundo prinesla noter je naprej spal. Danes smo imeli kosilo ob 18.30, bravo jaz. user posted image

Za ušeska pa nisem vedela, pa tudi patronažna ni nič rekla.user posted image
Do diplome moram pa tudi jaz še priti, skratka samo še diploma mi manjka. Pojma nimam glede teme diplomske. Aja, pa živjo "sošolke" iz FOV.

moci: avatar sem pa takoj opazila, da imaš zamenjanega
mis in frrrr: full luškane fotke

Dajte mi nekaj povedat, kolk med vami pije kavo? Jaz bi jo full rada pa se je ne upam, da ne bo kaj na malega vplivalo.
Pa še nekaj, koliko imate oblečene otročke notri in zunaj na sprehodu. Jaz imam notri še zmeraj dva rokava. Pa ve?

< Sporočilo je popravil psaša -- 26.2.2007 23:28:19 >

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6713
27.2.2007 6:57:27   
gaya

Jutro

Najprej Čestitke cimru in cirmi:

user posted image  MAKS in PIKABUuser posted image  Gaja pošilja poseben slinast poljubček za 5. mececev user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 6714
27.2.2007 6:58:07   
gaya

U pa prva sem, jeeeeeeeeeeeeeee

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6715
27.2.2007 7:02:27   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Dajte mi nekaj povedat, kolk med vami pije kavo? Jaz bi jo full rada pa se je ne upam, da ne bo kaj na malega vplivalo.
Pa še nekaj, koliko imate oblečene otročke notri in zunaj na sprehodu. Jaz imam notri še zmeraj dva rokava. Pa ve?

Jst pijem kavo. Zjutraj pravo turško, malo bolj vodenouser posted image , pa popoldne kakšen ekspres kofetek na sprehodu. To je vse, pa načeloma za enkrat ni težav. Edin prvi mesec je mela težave po kavi in je takrat nisem pila, zdaj je ok.

Oblečeno mam pa doma v bodi s kratkimi rokavi,pa čez majčko. Zunaj pa je ponavadi glede na vremenske razmere. Recimo včeraj k je blo bl tko tko, je bla v bundici. Prejšnji teden k je blo pa ful toplo pa že tud samo v mal debelejši jopici.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 6716
27.2.2007 7:04:22   
gaya

Moci a lohka midve jutri z vama praznujeva, k nama je februar pojedel najin datum user posted image . A odstopita  mal placa user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6717
27.2.2007 7:25:55   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: AKI

blazince.hej MIS dj si kupi chicco -ve blazince jz jih še vedno uoprabljam ker mam tud dost mleka

jaz tudi prisegam na chicco-ve, vse ostale mi totalno premočijo. Chiccove so pa vredne svojega denarja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6718
27.2.2007 7:35:40   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

jaz sem jo vedno pila. Pri vseh treh. je pa res, da ne več kot 2 na dan.
moj ima že od rojstva noter samo en rokav, ker imamo res toplo.
ali im bodi pa žabice čez rame, ali pa bodi brez rokavov in čez bodi z rokavi. včasih pa tudi samo bodi.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 6719
27.2.2007 7:36:53   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Moci a lohka midve jutri z vama praznujeva, k nama je februar pojedel najin datum user posted image . A odstopita  mal placa user posted image

gaya, dobro jutro. ali imam jaz samo občutek, ali se bo tvoja Gaja pomladila za en mesec?

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6720
27.2.2007 7:39:49   
gaya

O altati, jutro, ne vem če ne bi vložila za podaljšano porodniško user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 6721
27.2.2007 7:39:57   
Clody
Jutrooo!!!

user posted image user posted image user posted image Pikabu in Max - lepo praznujta!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jest bi tko še spala. Sem sama kriva, ker sem včeraj gledala Tv

kot obsedena. Sem kar prtiskala in gledala 4 programe naenkrat.user posted image user posted image

muki - jest bi z veseljem eno tako smejočo klobaso pojedla!user posted image

Računovodja - sem vstrajal 2 leti, posledice pa so: sivi lasje, zrahljani živci, pekoče oči od računalnika, kletvice, razdraženost, nočne more in še in še. user posted image Mislim, da še zanosit nisem mogla zaradi tega, ker takoj ko smo doživeli likvidacijo, se je prijelo!user posted image user posted image user posted image Obenem sem pa doživljala zmage, ko sem zadeve speljala do konca in kaj nemogočega naredila v mogoče!! Bom vidla kako se bom odločila za naprej, čeprav sem kar ven iz novih zakonodaj in vseh sprememb ampak vidim, da imam tukaj gor kar veliko učiteljic!!

Diploma  -  pišem jo že preveč let!user posted image user posted image Spadam med tiste, ki mislijo, da končajo šolo, ko naredijo vse izpite! Glb!!

Piškot - glede bulce na nogi so tudi meni rekli, da moram priti nazaj! Jest nobenemu več nič ne verjamem!user posted image
Kavo pa jaz pijem že od začetka, samo da sem jo v prvih mesecih bolj švoh skuhala, zdej pa pijem normalno turško. Oblečenga pa imam notri še vedno 2 rokava. Precej zračim tako da imamo 21-22 stopinj, za ven pa odvisno. Včeraj je bilo na soncu skoraj 109 stopinj, zato je bil oblečen samo v flis jakno!!

Lucika, kolko pa stanejo 13*18 slike!? Po ta novem lahko naročiš tudi knjigo digitalnih fotografij! Anapak ne pri Šparu!

Evik  - očkove dogodivščine bodo več kot dobrodošle

Mis - mislim, da ni nič narobe glede nagibanja. Glede ušes pa tud jest nisem vedla. Men je še fino če jih malo zmočim, ker gre maslo ven! Za ušesa mislim, da je slabši poln nosek.Tina pa res uživa v kopanju. Za tuškanje pa sploh ni slaba ideja. Pa se ne ustraši?

Frrrr lepe slikice. Ta zadnja mi je kar malo skominov nardila!

Tako, dost za enkrat!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6722
27.2.2007 7:53:40   
naja78
jutro.

mi smo imeli kar dobro noč.
sem se pa glih hvalila,da nimamo krčev,evo učer so bili na obisku,sicer ne v hudi obliki ampak sitno za umret.spat smo šli ob 22.00 in bili prvič pokonc ob 3.00 potem pa auf ob 6.oo.pa saj je kul ,kaj.user posted image

sedenje::tudi naš se dviga v sedeč položaj.....hoteli bodo sedeti,samo je res še prekmalu,pride lahko do ukrivljenosti hrbtenice in fizioterapija ne uidein razvojna tudi ne,vsaj 50 % jih hodi na razvojno zsarad krive hrbteničke.ne posedat.ok mal za foro za 3 sek,več pa ne.
najboljše je nošenje v rokah ,kot bi sedel v lupinici.saj so vam pokazali verjetno.no mi tudi gulfamo.....user posted image

gaya:če dojiš pij kavo,a si jo med nosečnostju tudi,dobr ni ti jih treba spit 5 na dan,2 skodelici ornk ,pa lahk,men je to patronažna rekla,.....ko dsem še dojila sem jo pila,ne pij jo pa zvečer pred podojem......ker bo lahko mala čukec.....

tako zdaj pa hitim....mali je že v akciji......
danes je moj dan,pa mi še nobrena ni čestitala...punce punce,se vidi da me sploh ne berete......user posted image user posted image

mal heca,.....user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 6723
27.2.2007 8:01:47   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: naja78

jutro.

mi smo imeli kar dobro noč.
sem se pa glih hvalila,da nimamo krčev,evo učer so bili na obisku,sicer ne v hudi obliki ampak sitno za umret.spat smo šli ob 22.00 in bili prvič pokonc ob 3.00 potem pa auf ob 6.oo.pa saj je kul ,kaj.user posted image

sedenje::tudi naš se dviga v sedeč položaj.....hoteli bodo sedeti,samo je res še prekmalu,pride lahko do ukrivljenosti hrbtenice in fizioterapija ne uidein razvojna tudi ne,vsaj 50 % jih hodi na razvojno zsarad krive hrbteničke.ne posedat.ok mal za foro za 3 sek,več pa ne.
najboljše je nošenje v rokah ,kot bi sedel v lupinici.saj so vam pokazali verjetno.no mi tudi gulfamo.....user posted image

Eni smo skoraj mesec starejši, zato je bla verjetno debata o posedanju in sedenju user posted image . K meni se iz položaja k je name naslonjena odžene in obsedi sama. user posted image  Ne sicer za dolgo, ravn kake 2 sek ji zneseuser posted image  Tud pediater nama je svetoval, da če se sama posede jo pustit, samo pazit da se ne udari, ker ravnotežja še nima. Podpiram je pa jst z blazinami ne.

gaya:če dojiš pij kavo,a si jo med nosečnostju tudi,dobr ni ti jih treba spit 5 na dan,2 skodelici ornk ,pa lahk,men je to patronažna rekla,.....ko dsem še dojila sem jo pila,ne pij jo pa zvečer pred podojem......ker bo lahko mala čukec.....
Mislim, da si me zamenjala, jst pijem kavo, psaša je spraševala user posted image

tako zdaj pa hitim....mali je že v akciji......
danes je moj dan,pa mi še nobrena ni čestitala...punce punce,se vidi da me sploh ne berete......user posted image user posted image

mal heca,.....user posted image

,

VSE NAJ NAJ NAJ NAJ ZA ROSJTNI DAN IN VELIKO TORTO PA VELIKO DARIL, SAJ NAJLEPŠEGA SI PA ITAK ŽE DOBILA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 6724
27.2.2007 8:06:26   
Clody
Naja sevede sem te brala, ampak je blo vmes že tolk napisanga da mi je nekak ušlo! Izgovori, vem.

V glavnem:

VSE NAJ NAJ, VELIKO ZDRAVJA, PA OTROK, PA SEKSA, PA SMEHA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Do zdaj so vse pekle, kaj boš pa ti nam spekla??

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  267 268 [269] 270 271   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  267 268 [269] 270 271   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?