@lina
|
Ojla! Evik in Matjaž, še lovim zadnjih nekaj ur, ko še sprejemaš čestitke Lepo si napisala, res! Glede likanja - sem razmišljala, a sem jaz res tako nemarna ali mi je vseeno - otroških cunjic nič ne likam, ker se iz sušilca še tople tako lepo poravnajo, enako moje majice, trenirke, likam edino moževe srajce, kakšen prt in to je to... Se pa spomnim, da pri Juretu, ko še nismo imeli sušilca, sem vse likala, tudi njegove male cotice, ki so visele na štriku in so imele od ščipalk odtise... Moci - lepo, se vidi da ste tudi vi uživali, pa lepega sončka ste imeli... A to je ta "cenjeni obroč" za plavanje dojenčkov? nisem ga imela prilike še videt... Muki - a ti je že socialna kaj pozvonila na vrata? lepo da si spet nazaj... fajn te je brati! Glede poklica - kariero sem začela v drugih vodah - tako kot altati, če se prav spomnim iz enega čveka - pa mi ni dišalo... se bolje počutim kot računovodja, že od nekdaj mi ležijo številke, blagajnik sem bila v šoli od pamtiveka... Ampak če dvomiš v svoj poklic, imaš še vedno čas - mogoče pa se lahko preusmeriš v kakšno revizijo, davčnega inšpektorja ipd. Gaya, glede prošnje - jaz sem za svojo zadnjo službo napisala samo spremni dopis in priložila CV - take so novodobne smernice... če želiš, ti obliko CV-ja pošljem po mailu, mogoče imam še spremni dopis še kje shranjen. No moji sedanji šefici se je že ta ponudba ful dopala (aja, ne piše se več prošnja za zaposlitev, temveč ponudba za zaposlitev), pol sem jo pa še jaz šarmirala in prepričala Blazinice - jaz tudi uporabljam chiccotove in so zakon, napram vsem ki sem jih probala (no ene dvoje al trioje sem pa probala)... Danes moje dojke nekaj veliko mleka proizvajajo, prejle popoldne sem mela kar trdo desno...pa s taščo se pogovarjam, ko me je spraševala, a ga bo lahko kaj pestvala, in ji odgovarjam: zdaj ga bom previla, pol bova jedla... in ko sem to izrekla, sem mela naval mleka na obeh straneh Smo pa imeli danes krasno popoldne, naš oči je bil danes doma, malo smo se igrali zunaj, pa po mestu potepali... iskali smo kolo za starejšega, pa nikjer nismo našli 14' gume - povsod samo 12' (nekje do 4. leta) in 16' (od 6. leta naprej). Matjaž je celo potepanje (dve uri) prespal - užitkar mali!
|