|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  266 267 [268] 269 270   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
26.2.2007 21:17:01   
gaya

Evik ti sam piši, ko bo čas, jst bom tvoja zvesta bralka. Pa tvoj naj tudi piše, ker zjutraj ob kavi jst vse preberem. Pa ta fajne misli sprintam in si jih obesim okol po stanovanju, da ko je hudo, preberem in grem lažje naprej user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 6676
26.2.2007 21:24:33   
moci
mmm jaz bi pa zdej ananas jedla user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6677
26.2.2007 21:36:15   
mis
Evo, končno še jaz!

Punce gorenjke, žal me ne bo k vam. Danes se je na hitro vse tako odvilo, da sem bila danes na vašem koncu. Da povem celo zgodbo. Skratka, s kolegico zveva danes ob 10h, da gremo. Pridem ponjo, v avtu dojim, greva tankat, nimam denarnice (doma pozabila), jeva pico v avtu, men premočijo aventove blazinice in sem vsa mokra, male spijo, prideva tja, zame nič ne najdemo, potem sem blago našla v trgovini Firence v Novem mestu. Skratka, vrnili smo se ob 17h. Lačna ko volk, mož mi iz zamrzovalnika vzame pasulj, seveda dobronamerno, no na koncu sem pristala na hrenovkiuser posted image . Res pestro, pa ni bilo časa da katero pokličem, že tako me je dan noro preizkušal. Ampak jaz se ne dam. ZDRŽ!user posted image

Še eno vprašanje. Joj vas skoz zasipamuser posted image . No, ko držim Tino, se skoz tko naprej nagiba. Telo ima pokonci, glavo pa naprej rine. Je to ful narobe?

GH: nisem še nikoli komentirala ker res ne vem. Naša se doji. Kaj čem komplicirat če ma dost in mam jest ful mleka. Men je to tko enostavno. Ne kompliciram. Danes so imeli v tisti trgovini kabino za pomerjanje in sva se s kolegico ena za drugo zvrstile v njej za dojenje. Pol pa sem našo morala previt. Hop, grem v tisto kabino (je nobeden ne uporablja), na tla dam nek stiropor ki je bil noter, gor vržem svojo previjalno podlogo in Tini zamenjam plenico. Jest sem komot.user posted image

Pikabu WB

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 6678
26.2.2007 21:45:28   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: mis

men premočijo aventove blazinice in sem vsa mokra,

Mis, a tebi še zmeraj dojke puščajo? Čudno se sliši, ja user posted image . Ampak meni nič več ne teče. Se je nehalo nekje pri treh mesecih. Moraš pa res imet mleka za izvoz user posted image

Še eno vprašanje. Joj vas skoz zasipamuser posted image . No, ko držim Tino, se skoz tko naprej nagiba. Telo ima pokonci, glavo pa naprej rine. Je to ful narobe?

Mislim, da ni narobe in je le napredek pri razvoju. Iva je recimo ful začela glavo in malo prsnega koša dvigovat, ko leži, pa se mi zdi, da samo sledi razvoju.
Popravite me, če se motim.

Danes so imeli v tisti trgovini kabino za pomerjanje in sva se s kolegico ena za drugo zvrstile v njej za dojenje. Jest sem komot.user posted image

Tak je tudi prav  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 6679
26.2.2007 21:47:29   
muki1
Evik, vidva kar pišita, me prav zanima kako bo iz očetovega vidika kaj napisano, ker te vrste čtiva je bore malo user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6680
26.2.2007 21:47:59   
Anonimen
blazince.hej MIS dj si kupi chicco -ve blazince jz jih še vedno uoprabljam ker mam tud dost mleka

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6681
26.2.2007 22:00:05   
mis
Evo, ko smo se nekaj dni nazaj kopali našo Tino:
user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6682
26.2.2007 22:03:35   
gaya

user posted image  fletna Tina.

Nekako tkole zgleda tud Gaja, sam da ona je že šefica in je z mano v ta veliki banji user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 6683
26.2.2007 22:07:13   
mis
Gaya kako pa jo maš v banji?

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6684
26.2.2007 22:07:19   
@lina
Ojla!

Evik in Matjaž, še lovim zadnjih nekaj ur, ko še sprejemaš čestitkeuser posted image user posted image user posted image  Lepo si napisala, res!

Glede likanja - sem razmišljala, a sem jaz res tako nemarna ali mi je vseeno - otroških cunjic nič ne likam, ker se iz sušilca še tople tako lepo poravnajo, enako moje majice, trenirke, likam edino moževe srajce, kakšen prt in to je to... Se pa spomnim, da pri Juretu, ko še nismo imeli sušilca, sem vse likala, tudi njegove male cotice, ki so visele na štriku in so imele od ščipalk odtise...

Moci - lepo, se vidi da ste tudi vi uživali, pa lepega sončka ste imeli... A to je ta "cenjeni obroč" za plavanje dojenčkov? nisem ga imela prilike še videt...

Muki - a ti je že socialna kaj pozvonila na vrata?user posted image user posted image   lepo da si spet nazaj... fajn te je brati! Glede poklica - kariero sem začela v drugih vodah - tako kot altati, če se prav spomnim iz enega čveka - pa mi ni dišalo... se bolje počutim kot računovodja, že od nekdaj mi ležijo številke, blagajnik sem bila v šoli od pamtiveka... Ampak če dvomiš v svoj poklic, imaš še vedno čas -  mogoče pa se lahko preusmeriš v kakšno revizijo, davčnega inšpektorja ipd.user posted image

Gaya, glede prošnje - jaz sem za svojo zadnjo službo napisala samo spremni dopis in priložila CV - take so novodobne smernice... če želiš, ti obliko CV-ja pošljem po mailu, mogoče imam še spremni dopis še kje shranjen. No moji sedanji šefici se je že ta ponudba ful dopala (aja, ne piše se več prošnja za zaposlitev, temveč ponudba za zaposlitev), pol sem jo pa še jaz šarmirala in prepričala user posted image user posted image user posted image

Blazinice - jaz tudi uporabljam chiccotove in so zakon, napram vsem ki sem jih probala (no ene dvoje al trioje sem pa probala)... 

Danes moje dojke nekaj veliko mleka proizvajajo, prejle popoldne sem mela kar trdo desno...pa s taščo se pogovarjam, ko me je spraševala, a ga bo lahko kaj pestvala, in ji odgovarjam: zdaj ga bom previla, pol bova jedla... in ko sem to izrekla, sem mela naval mleka na obeh stranehuser posted image user posted image  

Smo pa imeli danes krasno popoldne, naš oči je bil danes doma, malo smo se igrali zunaj, pa po mestu potepali... iskali smo kolo za starejšega, pa nikjer nismo našli 14' gume - povsod samo 12' (nekje do 4. leta) in 16' (od 6. leta naprej).user posted image  Matjaž je celo potepanje (dve uri) prespal - užitkar mali!user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 6685
26.2.2007 22:09:21   
mis
Sej mam Chiccotove blazinice. Pa sem hotla te probat če zdržijo. Pa meni ne. Če kera hoče jih podarim za en kafeuser posted image . Ne, resno, če keri ne teče tako mleko ven, ji jih res dam. Nimam kja z njimi.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 6686
26.2.2007 22:09:24   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Evik, vidva kar pišita, me prav zanima kako bo iz očetovega vidika kaj napisano, ker te vrste čtiva je bore malo user posted image .

Se tudi strinjam - brala sem knjigo - a je naslov Očkov kotiček? - na enem morskem dopustu - jaz sem se res nasmejala zraven! Z užitkom bi še kaj takega brala...user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6687
26.2.2007 22:14:01   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: mis

Gaya kako pa jo maš v banji?

Obe sva skupaj v banji, s tem da mi mala sedi med nogami. Držim jo podpazduhami. Pa jo preprijemam, ko jo umivam. Se mi zdi da mala bl uživa kot v mali banjici, ker je začela glasove spuščat, ker prej je bla vedno tihouser posted image .

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 6688
26.2.2007 22:15:29   
mis
Hej @lina! Dej jutri zjutraj se lahko kaj dobiva. Zjutraj bo mraz pa ne bo še glih za ven. Pridi k meni na kapučin. Če morš bit doma ga pa jaz s sabo k tebi prinesemuser posted image

Men bo tud socialna pršla na vrata trkat, k naša Tina zunaj na balkonu spi čez dan. včeraj je tako spala dobre tri ure.

Evik, jaz bi tud očkovo zgodbo brala.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 6689
26.2.2007 22:16:16   
frrrr
sam nekaj slikic prpopam...

Evik bom jutr za nazaj čestitala, da nas bo še jutr brala user posted image

širše bom pokomentirala jutr...

Pikabu držte se! bom v mislih s tvojo družino!
altati, dost mate za letos! to je zdej ukaz! nehajte ga srat! bogi jaša...
za obe - slab začetek leta, dober konec...

evo, fotke:

naša maškara
user posted image

nekaj fotk kr tk iz dopusta:
user posted image

user posted image

user posted image

pa nekaj fotk s sprehodov na dopustu:
user posted image

user posted image

user posted image

dost jih bo... več jih lahk v galeriji vidite...
aja, mogoče še smučišče v Soldenu:
user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6690
26.2.2007 22:17:31   
moci
mis, vidim da tina uživa v kopeliuser posted image user posted image prava bejbika

@lina, ja, to je fredov obroč

blazinice - jaz sem puščala samo na začetku ponoči

men je tud fino da se skupaj kopamo, pa zoji je tud všeč. samo to sam kakšen vikend počnemo, ker nam precej časa vzame...
smo pa na gorenjskem in tako varčujemo z vodouser posted image user posted image user posted image aja, pa tko da toaletni papir sušimouser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 6691
26.2.2007 22:17:59   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Gaya, glede prošnje - jaz sem za svojo zadnjo službo napisala samo spremni dopis in priložila CV - take so novodobne smernice... če želiš, ti obliko CV-ja pošljem po mailu, mogoče imam še spremni dopis še kje shranjen. No moji sedanji šefici se je že ta ponudba ful dopala (aja, ne piše se več prošnja za zaposlitev, temveč ponudba za zaposlitev), pol sem jo pa še jaz šarmirala in prepričala user posted image user posted image user posted image

Lepo prosim če bi mi poslala. A zdaj je to ponudba za zaposlitev. O bog. Sem jst 100 let za štrikom user posted image . Bo pomoje najbolj da kr kle ostanem k sem user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 6692
26.2.2007 22:18:32   
muki1
@lina, jaz Očkov kotiček še nisem brala, sem pa brala Hura, očka bom, ko sem bila prvič noseča, pa je tudi zelo duhovita.
Glede revizije in mojih preusmeritev, pa ti moram povedati, da jaz sploh nimam diplome, ker sem šele na poti do nje ( bi se lahko med študentke uvrstila, ampak ko tako veselo debatirajo o učenju, me je kar sram in raje molčim), ampak je to pot začela preraščati že neka podrast user posted image . Ja, take mamo.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 26.2.2007 22:26:54 >

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 6693
26.2.2007 22:20:32   
moci
frrrr, naše fotke so lepše, mi mamo morje goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sej ne no, sam fovšarja iz mene tipka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 6694
26.2.2007 22:21:38   
moci
nooooo a ne bo nobena opazila da je meni geniju ratal avatar zamenjatuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 6695
26.2.2007 22:23:41   
mis
Ja moci, sem takoj opazila. ja, jaz pa še kar vztrajam na svoji rožici. Od začetka...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 6696
26.2.2007 22:24:01   
muki1
Frrrr, luštne slike user posted image  user posted image . Sem opazila, kako močne obrvi ima Jaša, take temne. Jaz pač obrvi pri drugih gledam, ker imam sama skromne user posted image .

Mis, lušna Tina. Jaz tudi včasih, ko že zamujamo za kopanje Ivo kar stuširam. Sedem po turško, pa si jo posadim med kolena in se tuškava....bi dala sliko, samo je nimam user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6697
26.2.2007 22:24:45   
muki1
Vidla, Moci, čakaj da prideš na vrsto user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6698
26.2.2007 22:26:07   
mis
Ja jaz pa še vedno tako pazim, da nič ne gre voda pri kopanju v ušesa. Dejte povedat, kolk je treba to še kaj pazit.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6699
26.2.2007 22:26:34   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

.bi dala sliko, samo je nimam user posted image .

bi ja...user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil moci -- 26.2.2007 22:28:42 >

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  266 267 [268] 269 270   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  266 267 [268] 269 270   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?