|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  268 269 [270] 271 272   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
27.2.2007 8:31:22   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Moci a lohka midve jutri z vama praznujeva, k nama je februar pojedel najin datum user posted image . A odstopita  mal placa user posted image

ja sevedauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
to bo žur! bomo imele dvonadstropno tortouser posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6726
27.2.2007 8:33:54   
moci
naja, čestitkeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse čist tanjajlepše predvsem pa zdravega user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 6727
27.2.2007 8:35:20   
moci
samo še to povem pa šibam v lj.

naša tamala zdaj noče več spat. ponoči se dere ko sraka. čakam da mine pa nič. kakšno noč je malo boljša potem pa spetuser posted image
men se bo kar zmešal. ene 5 ur spanca pa vseen rabimuser posted image pa tok sem bla pametna kaj je treba da tamali spijouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 6728
27.2.2007 8:41:25   
altati
Naja78 - tortice nam nisi spekla, zato se pa delamo da smo pozabile....vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 6729
27.2.2007 8:41:38   
Anonimen
kava:seveda jo pijem in to že tud k sm bla noseča...zjutaj eno pa pol nič več ker je ta že zadost...
oblečenega mam tud jz še dva rokava.ker ga zebe drugač...ma čist mrzlo glavco..zatilje..za zunaj pa pajacek...

sicer pa...user posted image  dobro jutro vsem!!

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 6730
27.2.2007 8:56:30   
Maxica
Dobro jutro iz roza stanovanja.user posted image
Končno smo se spet priključili nazaj na svetovni splet, mož je namreč včeraj belil oz.roziluser posted image  in je vse odklopil. Stanovanje smo imeli v razsulu, no, polovica ga je še in pridno čaka, da se ga lotim. Imam sto petdeset opravkov, tako da bom kratka zaenkrat.
Naja78, vse najboljše.user posted image user posted image user posted image
Maks in Pikabu, čestitke za 5 mesecev. Še malo, pa bo pol tortice.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Altati, sva na vezi, prebrala, super napisano.user posted image  Več privat.
Muki, kaj pa ko bi še ti pisala blog? Super si to opisala, solzice so tudi pri meni tekle. Kot da bi pisala moje občutke, samo jaz jih ne znam tako fino opisati.user posted image user posted image user posted image
Psaša, kavica pade ena na dan pri naši hiši.user posted image
Moci in Frrrr, nehajta s temi fotkami iz dopusta, sline se mi cedijo.user posted image
Toliko zaenkrat.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6731
27.2.2007 8:56:57   
tasha23

Čestitke Pikabu in Maksu 
user posted image

Naja78 VSE NAJ NAJuser posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 6732
27.2.2007 9:06:01   
mis
Naja, vse najboljše!user posted image

Pikabu in Maks, lepo praznujta petmesečnicouser posted image user posted image user posted image

Še jaz se javljam. Pri nas tako sonček sije, Nooooooooooooooooooooooro. @lina, čakam da se zbudiš in prideš v naš svetuser posted image

Pri nas noč spet zanič. Jaz ne vem. Včasih je enkrat, po sedmih urah, danes pa ob 24:00, 3:30, 5:00, pol pa od pol sedmih do pol osmih pri meni, da sem ji dudo notr dajala. jaz bom diplomirala iz tega.user posted image

Punce pejte ven! Voham pomlad, ptički pojejo, sonce sije...user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 6733
27.2.2007 9:12:47   
muki1
Mis, pošlji še malo sončka k nam. Pri nas pa takšna megla....čista depresija.

Pikabu in Maks: čestitke za 5 mesecev, pa en angelček za srečo
user posted image

Naja, VSE NAJBOLJŠE....to je pa zate:

user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 6734
27.2.2007 9:18:49   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image čestitke naji

in maksu od pikabuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6735
27.2.2007 9:23:52   
lucika
od mene samo pozdravcek!
vse najboljse, naja, pa max, pa gaja, pa vsi za nazaj!!!!!!!

mene pa tako cudno boli kriz, da se komaj premikam. kot bi bila cela zaležana. kar seveda ne more bit res, ker vec kot dve uri v kosu ne spim:( mogoce je zapoznela reakcija na kengurujcka. ker ko malega nosim, pa dan kasnej naprimer, mi ni nic...

kavica, mmmm. ste me mogle spomnit! babe barabe. namrec, nekak sem si ubila v glavo avtomatek za kavico iz hoferja. pa me prepricujejo, da itak ne pijem kave. ja, turske nimam rada, tole iz avtomata pa bi. ce pa ne bi, bi pac bla se ena masina pri nas doma, pa kaj. se mi zdi ful dobra ponudba, 11 jurckov...hm hm, spet nisem vec "odprepricana" kot sem bila vceraj.

vso ono svetovanje glede gh; jooooooooooooooj, lu, pozabla sem se zahvalit!!!!!!! em, sama se ne obvladam, nasvetov je malo morje...zaenkrat sem zadovoljna, da mi ni treba se ubadat s tem, pa bomo se kar malo papali samo mlekca.

se zavestno odlocam, da se ne bom sekirala. ampak smo se pri kolegici vagali, pa je mel s plenicko, pa bodijem, pa stramplcki samo 500 vec teze od prejsnjega meseca. ce odbijem tak na oko cote stran, se je zredil za 200-300. mogoc pa bi tud mi mogli na kekse presaltat:) samo dokler je dobre volje in zdrav in spi, in se ne dere...je verjetno tole cist ok. sicer pa 7 kg tud ni neka mini teza, za 4 mesce starega smrkavca, ne? se mi zdi da je prejsnja meseca se samo siril, ker ztrastel je sam 10 sm, v treh; zdaj pa zgleda da se je potegnil, pa skuri vse sproti. no, bom videla v cetrtek na pregledu, kaj bodo povedali....
samo ko se spomnim onih mojih muk z dojenjem: v bolnici so mi svetovali dodajanje (en pediater, drug ne), pa pediater pri nas, pa se moja zdravnica..ne se jokat, vsi zrastejo, kar na flaso presaltajte. hahah, pa nisem poslusala medicincev. pa malo sem se zaupanje v njih zgubila. vse, sam da se ne bi rabli mal pomatrat, pa se mal zavzet se za mamico. boli njih. a pol po kakem mescu pa vsi slinasti, kak lepo raste. pha, me kar razjezi ko se spomnim.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6736
27.2.2007 9:34:52   
Lu
Jutro!

Da mi časa ne zmanjka.

Najprej vsem slavljencem čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas je vikend minil zelo hitro. Imeli smo 2-krat praznovanje Majinega roj. dneva. Drugo leto gremo 100% kam ven. Je preveč za pospravljat potem doma. Maja bila zelo vesela obiskov, sploh pa otrokuser posted image Da jim je malo ponagajala. Ja taka je in nimamo kaj. Ji prehitro postane dolgcajt in potem izziva. Grem jutri na sest. v vrtec pa da mi povejo kaj več.

Včeraj sem pa Tianu prvič dala 1 žličko žitne kašice. Hm... sem pa zmedena. Kupila sem od Mulipe, ki pa se meša z vodo, ampak ima pa že notri v kašici apaptirano mleko. A bi mogla začet z kašicami, ki so z mlekom? Saj nabavila sem od Kolinske ampak sploh ni nobene ˝navadne, riževe˝.So samo ali z banano ali pa z slivamiuser posted image V glavnem mali je tole jedu, da je kaj. Danes greva na 2 žlički. Začela sva pa zato, tudi med.sestra na prgledu rekla, da naj kar začneva, ker je postal res zelo nemiren ob večerih. Mislim, da mi primanjkuje mlekeca. Z jabolčki in ostalim sadjem pa začneva po 6 mesecu. Kot sem enkrat že pisala je Maja na nekaj alergična.
Pa da še sama pristavim piskerček glede GH. Imam knjigo iz leta 1977, ki mi jo je posodila moja mami. Notri sem našla en list kjer piše, da so dojenčkom začele dajat jabolčni sok pri 3 tednihuser posted image user posted image user posted image Sem samo gledala. Tako, da s temi stvarmi se res ni za hecat.

Zdaj pa letim. Prišem kasnej naprej.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6737
27.2.2007 9:49:59   
beki24
Aja, pa še to: jajčni rumenjak je en najhujših in najpogostejših alergenov pri malčkih! Pomarančni sok ima pa za takoooo malega otroka velikoooo preveč koncentriranega vitamina C.
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

No s tem se tudi jaz strinjam, zato pa smo mi tako kot Pikabu na dveh žličkah riža!!! To vem, da je meni sestra v zd domu rekla, da če ne gre drugače in da začnemo z GH, da naj bi začeli s temi zadevami (rižolino...), ki se mešajo z vodo!!

Edino kar me res moti, je samo to, ker se pediatri ne morejo zediniti, ali WHO...ker so govorili, da če je otrok na prilagojenem mleku, da naj bi začeli z uvajanjem GH pri 4 mesecih.....drugače okoli 6. meseca!
Kaj je razlog temu??- pomoje je problem v železu in drugih mineralih ter vitaminih, ki jih dojen otrok dobi, tisti na prilagojenem mleku pa ne ( vsaj ne vsak- ker so ta mleka različna in nima vsak denarja, da bi kupoval npr. Aptamil in druge, ki so res že zelo približani materinemu mleku!!!

Drugo me pa moti to- da imamo tukaj na forumu na trenutke prav vojno glede GH- ene za, druge proti!
Vse upoštevamo nasvete tistih, ki ste že bolj izkušene!! ( tudi babice in naše mame nimajo vsega prav, normalno, da jst Tinkari ne bom dajala že juhe in pomaranče....ampak to je moja odločitev) ne veste pa, kako je hudo gledati otroka, ki je lačen, pa noče mleka piti oz. popije 30-60ml/obrok, potem ji pa zvečer poleg tega dam še rižolino in vse pojeuser posted image - ponavadi bi ona še, pa ji ne damuser posted image  ( jst bi bila rade volje še samo na mleku in ji najprej dam mleko- ampak če ga ne popije!?!?) Naša TInkara mleka popije cca 600-650ml/dan, pri enem mesecu je popila okoli 550ml/danuser posted image

Vam povem še kako je bilo pri mojem bratu!
Kot novorojenček, dojenček ni maral mleka! In to je zgledalo tako, da je malo potegnil in nehal in se jokal, vreščal po cele dneve- bil je zoperne otrok, ampak zato, ker je bil non stop lačen! Mami je imela doma celo zbirko mlek, od sojinega, navadnega, iz Avstrije....vse  mogoče- jedel ni nobenega in hujšaluser posted image  Ker ni vedela kaj naj naredi mu je pri 1 mesecu začela dajati banano, kasneje s kapljico pomarančnega soka, pa jabolčnega soka ( kaj ji je pediatrinja rekla na pregledu pri 3 mesecih- ja no pa mu dajte 1/4 banane in mal pomaranče...........pa sem bila jaz z njo in ker otrok ne ve, kdaj bi moral biti tiho, sem bleknila ven- sej poje že celo banano in pol pomaranče- no pediatrinjo je skoraj kapuser posted image , ampak moj brat je zrasel, nič mu ne manjka.....na srečo, vem, da ni nujno, da bi bilo tako)

Mislim, da tudi Tinkara ni nevem kakšen ljubitelj mleka, je ga toliko, da ni hudo lačna, do sitega pa se pomoje nikoli ne naje!!!Meni je prav mučno, ko vsak obrok gledam kako malo poje- pa še na 3-4 ure je začela jest- količina pa enakauser posted image  Flašo ji lahko ne vem kako ponujam, pa če noče, ni šanse, da bo odprla usta!!!

Vse tiste, ki dojite in imate dovolj mleka, pa še otroci radi jejo- bodite vesele, da je tako- kaj bi jaz dala, da bi bila na vašem mestu!!!

Punce, ženske, ne se več kregat, tukaj smo zato, da se bodrimo in  pomagamo ena drugi!!

Pikabu in ostale-Jaz bi imela slabo vest, da ti nisem pri nečem pomagala, svetovala, če se me zdi, da je to narobe. - tega vam pa nikoli ne zamerimo, vsaj jaz sem zelo hvaležna, da imam tukaj ljudi, ki mi skušajo pomagati in mi odgovorijo na vsak moj problem- res hvala vam za vse!!!

Prišla do MUKI in njenega posta o svojih dveh kraljičnah- pa je dan spet lepši!!!user posted image

Bom zdej v naslednjem postu kej lepšega napisala!!!!!!!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 6738
27.2.2007 9:50:55   
beki24
No tale cel dolgi post je moj , ne od Tasheuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6739
27.2.2007 9:59:36   
beki24
najprej čestitke Maks in PIkabu za že 5 mesecev!!user posted image user posted image

Oblečeno imam jaz še zmeraj v dvoje rokave in pajaca, ali žabice, samo ponoči je zdaj 1 body in bombažen pajac, ker drugače ji je prevroče!!

Če se otroci sami dvigujejo in odrivajo- vse kar sami delajo- je vredu, ker pri tem sami uporabljajo mišice in jih mi ne forsiramo, da bi nekaj delali. Tinkara mi sedi v naročju, z blazinami je pa ne zalagam, ker se mi zdi, da se vseeno kar malo posede!! Ni še čas!! Sedi tako, da jo zmeraj držim pod pazduhami ali pa je s hrbtom naslonjena name!

Moci, Frrrr- luštne slikice, jst bi tudiiiiiiiiiiii šla nekam...........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6740
27.2.2007 10:11:24   
mis
Joj punce, tole o GH je pa že daleč pripeljalo. Samo meni pa nekaj ni jasno. Če zna kera kaj svetovat... Včeraj zvečer mi je Tina spraznila obe joški, podrla kupčka, zaspala ob 21:00, ob polnoči je pa jedla ko zmešana. Sem rekla uuuuuuuu, super bo dolgo spala ker je tolk pojedla.user posted image  Pa na tri ure je ponoči. Pa čez dan probam jo držat na tri ure, pa bi ona včasih že ful prej jedla. Al pa bi se cartala. Kaj pa vem. Ampak ful je.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6741
27.2.2007 10:52:31   
psaša
Jaz pa pijem prvo kavo po porodu.user posted image user posted image user posted image   Kolko paaaaašššššššššššššeeeeeeeeee!!!user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 6742
27.2.2007 10:57:54   
naja78
no....zdej me je pa sram,user posted image user posted image sej nism to hotla da mi vse povprek čestitate,ampak vem....naj naj darilo sem dobila-LANA.user posted image

porkaš pol pa je naš kar mesec pred vsemi ki so zdaj 4 mesece stari...uglavnem tudi lan se dviguje.......v sedeč položaj in to sem hotla napisat da je za 4 mesece prekmalu......user posted image

mis...sem res te zamenjala s psašo.se vid da nism na tekočem,.....

moj je zdej spal 2 uri,jaz sem pa hitr vse upedenala,bomo imeli popoldan malo žara....mmmmmkomi čakam,k sem ga nazadnje septembra mela...pa tača pride...fuj je ne maram kr nekji je pametna,.........in mi soli pamet.......komi čakam da bo lan tulil v njenem naročju,pol pa sprašuje če je člačen,pa ji z užitkom rečem da še najmanj 2 uri ne bo jedu in butast pogleda........sem žleht ne,.......user posted image user posted image user posted image

grem zdej z lanom  se igrat.......ne mormo ven k tok usran vreme...torta pa pride na spomladanskem snidenju,ste za....1x se mormo dobit ko bo že lepo toplo.....

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 6743
27.2.2007 11:02:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Joj punce, tole o GH je pa že daleč pripeljalo. Samo meni pa nekaj ni jasno. Če zna kera kaj svetovat... Včeraj zvečer mi je Tina spraznila obe joški, podrla kupčka, zaspala ob 21:00, ob polnoči je pa jedla ko zmešana. Sem rekla uuuuuuuu, super bo dolgo spala ker je tolk pojedla.user posted image  Pa na tri ure je ponoči. Pa čez dan probam jo držat na tri ure, pa bi ona včasih že ful prej jedla. Al pa bi se cartala. Kaj pa vem. Ampak ful je.

ja mis ima pa že velik apetit...niamš kj....če hoče jest pač hoče...user posted image

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 6744
27.2.2007 11:09:01   
Lu
Pa da nadaljujem.

mis mogoče poskok v rasti.

moci kdaj je potem srečanje user posted image

Punce zunaj je že prava pomlad. Zvončki in trobentice, mačice, vijolice tralala.....

muki1 glede poklica. Si že boljše volje ko je že za tabo? Jaz sem se kar sama pomatrala in me to delo zelo veseli. Skratka pa delam kar dosti različnih stvari v firmi tako mi no dolgcajtuser posted image

Maxica a pridete še k nam prebelit oz. porozit???user posted image Bi bilo potrebno.

Jaz sem pa že ene 5 dni malo bolehna. Me grlo skoz praska, danes je bilo zjtraj še malo slabše ampak se ne dam.

altati kako ste? Že kaj bolj zdravi oz. manj bolni?

Pikabu pa vi? Tudi Maja ima zelo rada svojega strica. Mojega brata. Vedno gre k njemu v sobo. Mojo bivši in mu tudi vse prestavi. Najraje pa igra na moj klavir. Bi ga imeli že pri nas pa nimamo placa. Tako, da ko se selimo gre z nami.user posted image

psaša  a na FOV hodiš? Me too. Imam še ene 10 izpitov za narest. Kera smer pa si? Se priporočam za kakšne zapiske.

Moj mali pa še spi od 8 zjutraj. Ga čakam da se zbudi in da greva v trgovino kaj nabavit za kosilo. Kdo bo pa pop. kaj spal? Sem ga pa včeraj zvečer olekla kar v roza pižamco. Jo je imela že Maja in je meni full praktična tako, da jo ima zdej pa še tamalčekuser posted image

Glede sedenja. Ko imam Tiana v naročju sploh noče biti nič naslonjen name.Za trenutek kar obsedi. Seveda ga držim za rokice. Tako da počasi se bo pa začelo. Ko je pa na tleh pa tako rotira okoli svoje osi, da je kaj. Malo se že obrača na bok, prekotali se še ne na trebušček, kravice pa tudi bolj tako pasemo. Je nekam len postal. Greva pa jutri po pikico. To bo spet user posted image

Zdej pa šibnem malo pokontrolirati kaj dogaja v Tianovi deželi MIŽA. Sem prav napisala mis?user posted image

čau bau

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 6745
27.2.2007 11:38:01   
frrrr
lucika in moci - lep avatar user posted image
mislim, da ima tut beki novega - se motim? men je full všeč!

najprej zapoznele čestitke za 4 mesece Evik in Matjažu user posted image
kk sm žleht, ala user posted image drgač pa sm prebrala tvoj post in po licih so mi tekle solze sreče... upam, da je knjiga v nastajanju tut kaj s temi tvojimi občutki ob rojstvu Matjaža povezana, ker znaš res lepo obesedičit svoje občutke! še en nasvet: mogoče se ti splača morebitno (če ni, pa začni razmišljat v tej smeri) tovrtstno branje izdat v plastificirani obliki, da ne bo takoj razpadla knjiga user posted image
aja, pa gledali smo te... in res je voditeljica mau spremenila tok pogovora glede na temo... izrezala si se in najlepše predstavila vse mamice, ki so nam naši malčki spremenili pogled na življenje (sem študentka, ki prejemam starševski dodatek, pa se ne sekiram, saj so finance daleeeeč za zdravjem in dobro voljo mojega cukrčka!)

naja78 - VSE NAJBOLJŠE! user posted image

Pikabu in Maks
- čestitke za 5 mesecev... ni ravno pravi dan, ampak vidva imata vseeno razlog za praznovanje!

altati - kako ste z zdravjem? kako Jaša prenaša vnetje očk? pošiljam vam en zdrav objemček in poljubček našega Jaše!

moci - me veseli, da ste uživali... pa tvoje slikice so tut lepe - res... še posebej una z morjem user posted image upam, da si se vsaj malo tudi spočila in imaš zdaj energije za Zojo, fanta, RR, faks,...

muki - lepo te je brat! si me fajn nasmejala in privabila solze (sreče) v oči... res se je treba kdaj vprašat s čim si zaslužimo to srečo kot je biti starš!
diploma bo že... nas je zgleda kr neki takih, ki nas to še čaka... no, ene izmed nas še kak izpit user posted image
obrvi Jaše - ne vem po kom... mogoče bi bile moje takšne, če si jih ne bi pulila user posted image
mož nima baš nešto... bomo videli...

mis - Tina pa očitno uživa v kopanju... luštna princesko imate!
ušesa mi med kopanjem močimo in potem dobro obrišemo... tako je patronažna svetovala - dobro obrisat in kapo na glavo...
blazinice za dojenje - js uporabljam Chicotove in pa Aventove za pranje... Chicotove so fantastične, Aventove pa še ne uporabljam dost dolgo, pa zaenkrat še ni bil tak produktiven dan... ne vem, če zdržijo moje plodne dni, ko dojka otrdi in booooliii, šprica na vseh koncih in krajih... muki, tut js mam še za izvoz mleka
user posted image

psaša - js Jašo še vedno v 2 rokava oblačim... no, včasih v body kratek rokav in čez dolg rokav... takrat imam tut js v stanovanju kratke rokave... če pa ima dvoje dolgih, potem pa več zračim... vglavnem prevroče mu ni... ima pa ponavadi eno plast več oblečeno kot jaz... sem si kr zapisala, da to vprašanje (do kdaj tako) postavim še patronažni in pediatrinji - hvala! user posted image

lucika - bravo za vzdržljivost user posted image glede dojenja! takim kot si ti, bi morali medalje podeljevat! unim dohtarjem, ki pa svetujejo drgače lažjo pot, bi pa kr mau od plače odbijala user posted image bi hitr začeli delat na pozitivnem pristopu in spodbudi user posted image

zdej pa moje vprašanje - imam eno industrijsko pleteno kapo za Jašo in ne vem ali mu jo oblečem, ali ne user posted image js bi mu pod to raje dala navadno bombažno, ki jo ima po kopanju, ampak bi mu bilo v tej naši zimi prevroče... samo tako pleteno obleči? kaj svetujete? no, sej v tem pomladnem sončku (če ni vetra) imava večkrat samo kapuco, saj v košari je itaq zaščiten pred vetričem

pa še glede imen sem se nekaj spomnila... moj pravi, da bo drugo dete (če bo fant) Net... zakaj? ker sta med nami že 2 Lana, Wan mu pa všeč user posted image Maxica, naja - ne bit hudi
no, pred rojstvom Jaše je bil pa v finalu Luc (Lucijan mi ni všeč, žensko mi pa Luca ni tolk in mi je Lucija veliko bolj), ampak smo mogli skenslat, ker se je zafrkaval, da bi bila to izpeljanka iz imena Lucifer... ker je preveč folka to slišalo, bi še res kdo dobil asociacijo na naše hece pred rojstvom user posted image

in aktualna tema - GH - sm se izogibala tej temi in vam pustila pametovat vsaki v svojo smer, zdej morm pa še js pokomentirat user posted image
sm zagovornica izključnega dojenja do obdobja 6 mesecev, potem pa postopno uvajanje GH na način 1. teden ena vrsta hrane, 2. teden druga vrsta hrane... okrog 8. meseca pa pride na vrsto že kombiniranje različnih vrst hrane dnevno... no, to piše tut v članku, ki ga je Lu poslala... kaj prvo uvajat, mi bo pa patronažna povedala (mislim, da more v roku enega meseca prit tut to odpredavat)

beki
, tvoj primer se mi zdi pa takšen kot primer alergika, le da je malce obrnjen... ti želiš, da bi tinkara jedla in ona noče, pri alergikih jim pa ne smeš dat, čeprav bi to jedli user posted image

no, men se zdi vsako prehitevanje nesmiselno... samo zato, da bom lahko en mesec prej rekla kaj je, kaj počne, bo moj srček nosil posledice celo življenje user posted image user posted image user posted image -> naši otroci niso tekmovalni psi! ko se boste kdaj spraševale ali je že čas in vam večina reče, da raje počakajte, bi se jaz raje slednjega držala

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 6746
27.2.2007 12:00:56   
frrrr
mis, mi ponoči jemo: prvo rundo nekje po treh do šestih urah (4 ure je najpogosteje), potem pa nekje na dve do štiri ure (najpogosteje 3)... pomoje ni panike... je pa res, da mi dude ne uporabljamo in ni vnmesnih vstajanj

zdej pa vn, ker je soooonček user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 6747
27.2.2007 13:26:45   
beki24
Mis-Tinkara zadnje čase manj spi ponoči- prvo rundo ima približno 6 ur, potem naslednjo pa ene 4 ure! Jst mislim, da ji je vroče ali je pa žejna, ker poje naš standard 70ml- po 5ih urahuser posted image  Potem, ko jo dam pa nazaj v posteljico, moram pa zraven stati in čakat, da zaspi, da jo še pokrijem, ker cel kovter s sebe dol zbrca!!

Dost o GH!! Jst ne bom več tega omenjala, vsaka naj dela kakor želi!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 6748
27.2.2007 13:53:03   
altati
beki24-rižolino je čisto primerna hrana za dojenčka...tudi za prvo hrano. Ni boljšega kot riževe kašice....vsaj po mojem mnenju....če dojenje ne gre, ni panike! Problem so tisti drugi dodatki, ki bi jih ene kar dale.....

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6749
27.2.2007 14:07:46   
borovnicka
Samo oglasim se, ker imam glavo tako veliko, da ne gre skozi vratauser posted image

Po sobotnem sprehodu me je malo zmrzilo, v nedeljo je mali nekaj štrajkal - posledica  mastitis!

Stanje se izboljšuje, ampak gledanje TV in branje na rač pa zaradi glavobola ne gresta.

nagajivčka TT

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 6750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  268 269 [270] 271 272   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  268 269 [270] 271 272   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?