frrrr
|
lucika in moci - lep avatar mislim, da ima tut beki novega - se motim? men je full všeč! najprej zapoznele čestitke za 4 mesece Evik in Matjažu kk sm žleht, ala drgač pa sm prebrala tvoj post in po licih so mi tekle solze sreče... upam, da je knjiga v nastajanju tut kaj s temi tvojimi občutki ob rojstvu Matjaža povezana, ker znaš res lepo obesedičit svoje občutke! še en nasvet: mogoče se ti splača morebitno (če ni, pa začni razmišljat v tej smeri) tovrtstno branje izdat v plastificirani obliki, da ne bo takoj razpadla knjiga aja, pa gledali smo te... in res je voditeljica mau spremenila tok pogovora glede na temo... izrezala si se in najlepše predstavila vse mamice, ki so nam naši malčki spremenili pogled na življenje (sem študentka, ki prejemam starševski dodatek, pa se ne sekiram, saj so finance daleeeeč za zdravjem in dobro voljo mojega cukrčka!) naja78 - VSE NAJBOLJŠE! Pikabu in Maks - čestitke za 5 mesecev... ni ravno pravi dan, ampak vidva imata vseeno razlog za praznovanje! altati - kako ste z zdravjem? kako Jaša prenaša vnetje očk? pošiljam vam en zdrav objemček in poljubček našega Jaše! moci - me veseli, da ste uživali... pa tvoje slikice so tut lepe - res... še posebej una z morjem upam, da si se vsaj malo tudi spočila in imaš zdaj energije za Zojo, fanta, RR, faks,... muki - lepo te je brat! si me fajn nasmejala in privabila solze (sreče) v oči... res se je treba kdaj vprašat s čim si zaslužimo to srečo kot je biti starš! diploma bo že... nas je zgleda kr neki takih, ki nas to še čaka... no, ene izmed nas še kak izpit obrvi Jaše - ne vem po kom... mogoče bi bile moje takšne, če si jih ne bi pulila mož nima baš nešto... bomo videli... mis - Tina pa očitno uživa v kopanju... luštna princesko imate! ušesa mi med kopanjem močimo in potem dobro obrišemo... tako je patronažna svetovala - dobro obrisat in kapo na glavo... blazinice za dojenje - js uporabljam Chicotove in pa Aventove za pranje... Chicotove so fantastične, Aventove pa še ne uporabljam dost dolgo, pa zaenkrat še ni bil tak produktiven dan... ne vem, če zdržijo moje plodne dni, ko dojka otrdi in booooliii, šprica na vseh koncih in krajih... muki, tut js mam še za izvoz mleka psaša - js Jašo še vedno v 2 rokava oblačim... no, včasih v body kratek rokav in čez dolg rokav... takrat imam tut js v stanovanju kratke rokave... če pa ima dvoje dolgih, potem pa več zračim... vglavnem prevroče mu ni... ima pa ponavadi eno plast več oblečeno kot jaz... sem si kr zapisala, da to vprašanje (do kdaj tako) postavim še patronažni in pediatrinji - hvala! lucika - bravo za vzdržljivost glede dojenja! takim kot si ti, bi morali medalje podeljevat! unim dohtarjem, ki pa svetujejo drgače lažjo pot, bi pa kr mau od plače odbijala bi hitr začeli delat na pozitivnem pristopu in spodbudi zdej pa moje vprašanje - imam eno industrijsko pleteno kapo za Jašo in ne vem ali mu jo oblečem, ali ne js bi mu pod to raje dala navadno bombažno, ki jo ima po kopanju, ampak bi mu bilo v tej naši zimi prevroče... samo tako pleteno obleči? kaj svetujete? no, sej v tem pomladnem sončku (če ni vetra) imava večkrat samo kapuco, saj v košari je itaq zaščiten pred vetričem pa še glede imen sem se nekaj spomnila... moj pravi, da bo drugo dete (če bo fant) Net... zakaj? ker sta med nami že 2 Lana, Wan mu pa všeč Maxica, naja - ne bit hudi no, pred rojstvom Jaše je bil pa v finalu Luc (Lucijan mi ni všeč, žensko mi pa Luca ni tolk in mi je Lucija veliko bolj), ampak smo mogli skenslat, ker se je zafrkaval, da bi bila to izpeljanka iz imena Lucifer... ker je preveč folka to slišalo, bi še res kdo dobil asociacijo na naše hece pred rojstvom in aktualna tema - GH - sm se izogibala tej temi in vam pustila pametovat vsaki v svojo smer, zdej morm pa še js pokomentirat sm zagovornica izključnega dojenja do obdobja 6 mesecev, potem pa postopno uvajanje GH na način 1. teden ena vrsta hrane, 2. teden druga vrsta hrane... okrog 8. meseca pa pride na vrsto že kombiniranje različnih vrst hrane dnevno... no, to piše tut v članku, ki ga je Lu poslala... kaj prvo uvajat, mi bo pa patronažna povedala (mislim, da more v roku enega meseca prit tut to odpredavat) beki, tvoj primer se mi zdi pa takšen kot primer alergika, le da je malce obrnjen... ti želiš, da bi tinkara jedla in ona noče, pri alergikih jim pa ne smeš dat, čeprav bi to jedli no, men se zdi vsako prehitevanje nesmiselno... samo zato, da bom lahko en mesec prej rekla kaj je, kaj počne, bo moj srček nosil posledice celo življenje -> naši otroci niso tekmovalni psi! ko se boste kdaj spraševale ali je že čas in vam večina reče, da raje počakajte, bi se jaz raje slednjega držala
|