ronja
|
Punce, ne boste verjele, jaz sem spet zbolela! Sicer delam, ampak kreham ko star mornar, pa grlo me boli in mislim, da imam vročino, ker sem vroča pa zebe me, čeprav je tu 25 stopinj... Ma, kaj še ne bo konec? pa tak sem bila vesela, da lahko kaj delam! Pa še bruhala nisem že 2 dni!!! upam, da bo samo od sebe prešlo, moram se 1x naspat, ampak zvečer se kar ne spravim v posteljo, vedno je še en kup opravkov, pa fant, pa cucek... Pa ne gre, zjutraj pa služba... šef je trenutno na počitnicah, sicer bi se probala zmenit za krajši delovni čas... Kati, hvala, bom šla pogledat v Popek, majo tam samo stvari za ali tudi za ? previjalno mizo bova midva rabila, ker je najina koplanica mini in je sušilni stroj NA pralnem, kar pomeni, da ne morem nič delat na kateremkoli od njiju... palčka zavijalčka bova tudi kupila, če je to to, kar mislim, da je, košek za plenice, da ne smrdijo, torej. Zato ker ločujeva odpadke in bi plenice itak morala dajat posebej, ker ostalih smeti, ki niso embalaža, organske ali papir nimava skoraj nič in imava zanje samo en mini košek v kopalnici. Tako da zavijlaček ja. Kati, se ti da pogledat, če jih še majo v Leclecu, če boš kaj tam mimo hodila? zaenkrat imvava za voziček in ene nogavičke, nič drugega. Saj se še ne mudi, zdaj tako še nimava kam dat stvari... Bo treba naredit par polic, da preseliva knjige in ostalo iz omar, da bo prostor za oblekice... Tudi jaz ne vem, od koga bi kaj dobila, nihče nima malih otrok, razen tega nečaka, ki pa bo stvari še rabil, saj bo takrat komaj slabe pol leta star... Tako da bo verjetno treba kar vse svoje nabavit... nogica, hvala! Se res priporočam, da mi sporočiš, če boš kje videla tole PP lupinico na znižanju! Saj veš, porodniška bo nizka, pa najini plači sta tudi pod povprečjem... Tako da bi rajši malo pogledala okoli, samo zdaj sem v službi in nimam nič časa gledat... Služba, domov skuhat in jest, plavat, potem se vedno še kaj najde, pa itak je že vse zaprto takrat... Tako da ti, ki si že bolj v tem, bi ti bila res hvaležna, če me pocukaš, če boš kaj videla! mogoče bi mami nahecala, da bi mi to dala za rd in skup, sicer mi še za lanskega ni dala, tako da recimo da ni prevelik zalogaj nikica, o masaži piše v knjigah o masaži, za knjige o ne vem, ker nisem še čistno nobene odprla... Groza, ne? čakam na dopust... Midva sva šla enkrat delat tečaj masaže, pa so nam tudi tam povedali, v bistvu je dokaj podobno, samo bolj nežno, pa so še posebne tehnike za krče, ampak tega ni nič kazal, samo povedal, ker pač je bil tečaj športne masaže, tamali pa še niso smatrani za športnike Midva sva od njegovih dobila denar, kar se mi zdi najbolj super, ker si tako lahko sama zbereva, kar nama je všeč. Sta ful fajn, sta sama rekla, da bova itak sama najbolj vedela, kaj rabiva in da je tak najboljše. Moji niso še nič rekli, očeta bom prosila, da mi naredi stolček za malo, ko bo toliko zrasla, da bo lahko sedela v njem za mizo, bratec mi je obljubil police. Mami ni rekla nič, pravi, da ne bo nič kupovala, ker itak še zdaj nimava kaj kupovat. Me zanima, kako bo potem, ona je bolj mahnjena na cote, jaz bi pa rajši videla, če bi nama prispevala avtosedež, hehe. No, pustimo se presenetit. Od sestre po moje ne bom dobila nič, ker ona nikoli ne daje daril. Sploh sem ugotavljala, da je vprašanje, če bo sploh kdo od mojih tu, ko bom rodila... Sestra gre na potovanje v J. Am., pa se je pač odločila, da gre takrat, bratec gre verjetno na študentsko izmenjavo v Nem., če ga bojo vzeli, mi je zadnjič mimogrede omenil... mami misli it na romanje po Španiji, ki je ravno maj-junij, (pa mimogrede sploh ni verna ) oče živi na Primorskem - no, zanj sem prepričana, da bo pridrvel v porodnišnico, čim bo kaj slišal, ampak ostalih pa očitno res ne bo. no, sami so si krivi, da ne bojo videli najbolj lušne Ronje na svetu prvih par mesecev/tednov/..., hehe Sem jim že lepo povedala, da čakat ne mislim prav nobenega, se mi bo itak dovoj vleklo tiste zadnje dni! Še sreča, da imava fantove starše, če bo treba kaj za pomagat, onadva sta skoz doma, razen če gresta na kak hrib, pa se ju tudi od tam da priklicat, če je kaj nujnega:), pa še v penziji sta in res lahko računaš na niju. Sploh njegova mami bi vse naredila za nas Moram priznat, da sem kar malo bolj mirna, ker vem, da jo imam... Ker moj oče bi sicer vse naredil in pomagal, kar se le da, ampak saj veste, prvič je že dolgo tega, kar je on mel kakega otroka na skrbi, pa tudi takrat je bila mami doma in nas je v gl. ona previjala itd... Pa tudi je rekel, da si ne želi lih zdaj skrbet za enega - to je sicer rekel, predno sem zanosila, mogoče si je že kaj premislil, če ne si pa še bo, ko jo bo videl, on je itak nor na punčke Pa mogoče se bova s punco od fantovega brata kaj menili, da si jih bova čuvali, sicer je ona precej nezaupljiva glede svojega malega, ga nerada da iz rok, ampak mogoče ji bo čez pol leta pa že pasalo. Jaz pa itak že vem, da mi bo, že takoj, hehe Saj jo že zdaj nosim 5 mesecev, pa še 4 jo bom, potem jo pa komot kdo drug mal drži, hehe
|