ronja
|
Aja, no, sem pozabila povedat najhujše: sem imela grozno vročino iz srede na četrtek ponoči, okoli 39, točno ne vem, ker nisem mogla držat termometra, je bil samo name položen, ker se mi je bledlo, jaz ne vem nič, kaj se je dogajalo, nisem bila pri sebi, pravi, da sem nekaj mrmrala in se premetavala in je šel potem do svojih po lekadol, ker je najinemu seveda že potekel rok trajanja , pa mi ga ni upal dat... Ful je , tak lepo skrbi zame! Dela mi sadne solate, to je edino, kar lahko jem, še cvetačno juhico mi je skuhal! (Po njej mi je sicer bilo slabo, ampak je nisem zbruhala, sem karakter, hehe ) PO dveh lekadolih je vročina začela padat. No, zdravnica me je potem, ok je dobila izvide, poslala še 1x v laboratorij in je še ugotovila, da je nekih ggtjev preveč in potem šla gledat za nazaj, paje bilo na vseh pregledih pa bilirubina preveč, oboje pa je znak, da je lahko kaj z jetri narobe. Tako da je rekla, da bi rada to diagnozo do konca speljala, kar me prav veseli, ker če je kaj narobe, bi rada vsaj vedela, kaj... Sicer ji potem ni bilo več nič všeč in me je poslala kar spet v bolnico, za patološko nosečnost, tam pa kot po navadi, ampak me tokrat niso obdržali... So mi naredili CTG in se pogovarjali z mano, ugotovili, da nimajo z mano kaj delat, da mam verjetno gripo in da naj grem domov čajčke pit oz. da sem bolana, torej bi me morali poslat na infekcijsko kliniko po njihovem (me zanima, kaj bojo tam rekli, glede na to, da sem )... Oni ne bi nič gledali, če je kaj z jetri, ker je povišana trenutno samo ena zadeva, pa ker nisem rumena... No, mi je pa napisal recept za Lekadol, tako da sem vsaj tega dobila zastonj . Sem ga tudi rabila, ker ko je fant prišel čez eno uro domov (sama nisem več mogla do lekarne, zadnja štenga je bil moj maksimum, majke mi...), mi je vročina že lepo narasla na 38,8 in sem morala spet jemat lekadol. Ne bom več komentirala zdravnikov , ampak res, pojstla pa čajčke to znam tut sama! Pa mi ni treba hodit zato na drug konc ljubljane, da sem čist izmozgana, ko se privlečem dam! Sem se mogla mal skihat, zdaj, ko mam spet tok energije, da to lahko naredim... Prej sem samo ležala ko klada... Zdaj je boljše: vročina je padla, grlo se počasi izboljšuje, počasi, ampak se, kašljam pa sicer vedno bolj, ampak saj ne mora it vse naenkrat, a ne? Pa piska mi v pljučih, upam, da ne bom mela spet konstantno astme... Pa tak lep dan je!
|