|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
2.3.2007 14:59:42   
melaverde
si morate mislit mene, ki sedim tukaj v pisarni brez dela user posted image , še noge so mi začele zatekat od hudega !!!
drugače delam v kaosu, 100 papirjev naenkrat, vsaj dva telefona in danes ne vem kje je ta folk....ke bala!

pa šele sedaj sem opazila, da mi piše da sem odsotna...kako če sem tu user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
2.3.2007 20:34:59   
NRMM
Čeeer!

Ojej tale zgodba iz sosednjega foruma me je pa kar pošteno prestrašila user posted image .Upoga Niia upam,da se izteče vse ok user posted image .

Kar se naprezanja tiče je mene spametovala prva nosečnost,ko sem po 13 tednih izgubila mojo prvo pikico user posted image user posted image .Nič mi ni manjkalo,počutila sem se izvrstno,delala v službi kot do takrat,nočne,celodnevne,v grozni vročini zaprtega prostora,tudi fizično če je bilo potrebno. Sicer mi noben ni rekel,da je pikica umrla zaradi tega,ampak jaz si nekak še vedno očitam,da če bi postavila nosečnost na prvo mesto,bi mogoče pa otroček le preživel. Je pa res,da po opravljenih preiskavah umrlega ploda nisem hotela izvedeti vzroka.Me je ginekolog vprašal in sem rekla,da naj ostane to zame skrivnost in še sedaj je izvid v kartoteki in se ga nikoli niti ne dotaknem,kaj da bi ga šele prebrala user posted image .

Midva z možem sva danes bila na 3D UZ in je bilo super res user posted image user posted image ,ni nama žal. Z otročkom je vse ok,je pa 100% punčka,tako da je atijevo upanje,da mogoče pa le raste lulček splavalo po vodi user posted image user posted image .Samo,da je in da bo vse ok z njo. Slikice prilimam,ko jih dam na net. Sva pa videla kako je pila,zehala in na koncu pregleda zaspala user posted image ,kajti prej je 45 min divjala neverjetno.Ima pa okoli 640g.

Lepo čuvajte svoje trebuščke in uživajte v vikendu.

l.p.
I

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
2.3.2007 20:56:21   
FLASK_A
user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitam za uspešno opravljen 3D in poskočno user posted image ! Res je lepo, ko vstopiš v svet svoje pikice in vidiš kaj dela!

Pa res škoda za tvojo prvo nosečnostuser posted image , saj zdaj se pa sigurno paziš! Bodite zdravi in vse najlepšeuser posted image

Lahko nočko, jaz sem že čisto utrujena. Danes sploh nisem nič počivala, me čist vse boli.. Lep vikend vam želim pa se tipkamo!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
3.3.2007 11:03:46   
FLASK_A
Samo toliko, da ne pozabite pomoči od občin (če vam je ne dajo same): http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1364573

Sem spisala seznamček, pa upam da je točen!
Pozdravček!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
3.3.2007 18:37:21   
Anonimen
Živjo...

Jaz bi se tudi pridružila tej temi, sem namreč junijka.. Sem prej pisala v temo majčike,vendar sem zdaj točno izračunala in bo junija... PDP pa je 11.junij.. Spol pa deček.. Uh,zamenja katera?

NRMM,zelo mi je žal za izgubo otroka, vendar imaš strašno veliko srečo, da imaš zdaj bebeka u sebi...

Vsem želim prijetno in sladko nosečnost, brez bolečin, strahov

LP

< Sporočilo je popravil Gorazdova -- 3.3.2007 18:38:12 >

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1980
4.3.2007 11:51:10   
Lusa
Po dooolgem času se vam javljam.Še vedno vas občasno berem.Pišem pa vam zato ,da je izšla revija supermami ,kjer piše o našem user posted image  Ajši.

Drugače nam nekako gre ,vam pa želim junija zdrave otročke.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
4.3.2007 12:48:38   
ronja
Ojla, punce, da se malo javim, kako z mano... No, bilo več bolje, ampak glavno, da gre na boljše... Torej teh par dni nisem mogla nič, tudi sedet za račkotom ne, zato moj mrkuser posted image no, ste si vsaj malo oddahnile, bo pa zdaj dvojna doza Ronjeuser posted image

Torej: v sredo sem komaj zdržala v službi, prišla domov in pametno ostala doma, nisem šla plavat. V čet. nisem šla v službo, niti plavat, itak nisem mogla. V petek sem šla k zdravnici, je bila ena druga in se je kar zavzela, bi rada našla vzroke za vse, kar je narobe z mano in pravi, da naj me majo za boga na bolniški do konca.

Torej: po pričakovanjih sem slabokrvna, sem dobila ene železove tablete, sicer samoplačniške, ker ti je po teh baje manj slabo - očitno res, ker mi ni nič bolj slabo kot prej - res pa da skoraj nič ne jem...
Potem je spet našla neke bakterije in nitrate in še ene par zadev, po katerih ve, da mam uroinfekt, sem dobila spet amoksiklav, po katerem sem takrat tako hudičevo bruhala (ampak oni hiklopan pa ni pomagal, zato sva se strinjali,da rajši probam s tem, ker je mošnejši), je pa potem fant v lekarni vzel rajši Augmentin, ker je klavolonska kislina v tem bolj čista in je baje manj bruhanja, sicer je pa ista stvar, nič ne doplačaš ali karkoli, samo druga firma (na srečo je user posted image včasih delal v farmaciji, pa ravno to zdravilo in je to vedeluser posted image ), no, lahko potrdim, po tem res ne bruham, jupiiiiii!!!user posted image user posted image Torej, če bo kaki po onem slabo, naj v lekarni vzame rajši tega. Pa še lažje se ga dol požre - in to reče nekdo s čist vnetim grlom...

No, torej za uroinfekt in za slabokrvnost je poskrbljeno, problemi so še naslednji: kašljanje, non stop crujenje iz nosa itd... (baje respiratorni infekt, meni se to piskanje v pljučih zelo tako sliši kot ko sem mela bronhitis in astmo, upam, da bo minilo), grlo - za to mi je user posted image prinesel iz lekarne vse, kar obstaja za user posted image , pa še bonbone: bronhije in odžačač grla iz trgovine in se zdaj filam z vsem tem in grgram in pijem pomarančne sokove in pridno ležim ali sedim...

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
4.3.2007 13:04:51   
ronja
Aja, no, sem pozabila povedat najhujše: sem imela grozno vročino iz srede na četrtek ponoči, okoli 39, točno ne vem, ker nisem mogla držat termometra, je bil samo name položen, ker se mi je bledlo, jaz ne vem nič, kaj se je dogajalo, nisem bila pri sebi, user posted image pravi, da sem nekaj mrmrala in se premetavala in je šel potem do svojih po lekadol, ker je najinemu seveda že potekel rok trajanjauser posted image , pa mi ga ni upal dat...  Ful je user posted image , tak lepo skrbi zame! Dela mi sadne solate, to je edino, kar lahko jem, še cvetačno juhico mi je skuhal! (Po njej mi je sicer bilo slabo, ampak je nisem zbruhala, sem karakter, heheuser posted image ) PO dveh lekadolih je vročina začela padat.

No, zdravnica me je potem, ok je dobila izvide, poslala še 1x  v laboratorij in je še ugotovila, da je nekih ggtjev preveč in potem šla gledat za nazaj, paje bilo na vseh pregledih pa bilirubina preveč, oboje pa je znak, da je lahko kaj z jetri narobe. Tako da je rekla, da bi rada to diagnozo do konca speljala, kar me prav veseli, ker če je kaj narobe, bi rada vsaj vedela, kaj...

Sicer ji potem ni bilo več nič všeč in me je poslala kar spet v bolnico,  za patološko nosečnost, tam pa kot po navadi, ampak me tokrat niso obdržali...  So mi naredili CTG in se pogovarjali z mano, ugotovili, da nimajo z mano kaj delat,  da mam verjetno gripo in da naj grem domov čajčke pit oz. da sem bolana, torej bi me morali poslat na infekcijsko kliniko po njihovem (me zanima, kaj bojo tam rekli, glede na to, da sem user posted image )... Oni ne bi nič gledali, če je kaj z jetri, ker je povišana trenutno samo ena zadeva, pa ker nisem rumena... No, mi je pa napisal recept za Lekadol, tako da sem vsaj tega dobila zastonjuser posted image . Sem ga tudi rabila, ker ko je fant prišel čez eno uro domov (sama nisem več mogla do lekarne, zadnja štenga je bil moj maksimum, majke mi...), mi je vročina že lepo narasla na 38,8 in sem morala spet jemat lekadol.

Ne bom več komentirala zdravnikovuser posted image , ampak res, pojstla pa čajčke to znam tut sama! Pa mi ni treba hodit zato na drug konc ljubljane, da sem čist izmozgana, ko se privlečem dam!

Sem se mogla mal skihat, zdaj, ko mam spet tok energije, da to lahko naredim... Prej sem samo ležala ko klada... Zdaj je boljše: vročina je padla, grlo se počasi izboljšuje, počasi, ampak se, kašljam pa sicer vedno bolj, ampak saj ne mora it vse naenkrat, a ne?user posted image Pa piska mi v pljučih, upam, da ne bom mela spet konstantno astme...

Pa tak lep dan je!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
4.3.2007 14:31:50   
ŠpelaP
Ronja - kako se reče tabletam, ki si jih dobila proti slabokrvnosti? Jaz imam RETAFER, dobila sem jih na recept brez doplačila. In so čisto v redu. Po njih mi ni slabo, ni mi jih treba žvečiti (kot je treba Ferum lek tablete), samo pogoltnem jih na prazen želodec.
Upam in držim pesti, da se ti res že enkrat dobro pozdraviš!

Mi smo pa končno pobelili! user posted image No, moj mož in oči, jaz sem samo komandirala. To mi gre v teh dneh kar dobro! user posted image Zdaj pa pride na vrsto izdelava omar! Juhu! Pa posteljico še čakamo, da jo dobimo iz tovarne v trgovino in od tam k nam!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
5.3.2007 9:43:47   
FLASK_A
Jojojoj, Ronja, tole gre pa res že čez vse meje.. Pa ti dohtarji res nimajo pojma- domov pa u pojstlo.To vemo vsi, če se slabo počutimo- u postlo pa spat.. Hm, dej potrudi se in se kar sama ozdravi, z njimi očitno ne bo nič user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lusa, lepo lepo, da si se spet malo oglasila. Hvala obvestilce in pa za lepe želje- tudi me tebi in tvoji družinici želimo vse najlepše!

ŠpelaP, ja super- imate pobeljeno in ste že čisto v pričakovanju! Omare, posteljica... Joj, si me kar mal raznežila, bi šla rada kar takoj prat cunjice in rihtat sobicouser posted image  Drugače se pa kar malo bremzam- sem se odločila, da začnem točno 1.aprila! Potem bo šlo pa res vse tako zelo hitro- si sploh ne upam pomislit!

Včeraj pa smo se mi (user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image  ) malo martinčkali na slovenski obali. Je bil tako lep dan, da nismo smeli zamudit. Bili smo v Hrastovljah (cerkvica, sprehodek), na Socerbu, potem pa še en počaaasen sprehod iz Lucije do Pirana, kjer smo pojedli kosilo, šli na sladoled in potem počasi nazaj. Ja, nosečke se res počaaaasiiii premikamouser posted image  Ampak bilo je res čudovito! No, s takimi stvarmi se jaz zamotim, da ne zrihtam za našegauser posted image  že kar zdaj, v tem tednuuser posted image

Lep sončen pozdravček in pobožajte trebušček!

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
5.3.2007 9:56:27   
melaverde
Ciaoo

zadnjaa vd adni je tako lepo vreme, da prav že čutim prihajajpči junij...na žalost bo potrebno še marsikaj potrpet vmes user posted image .

Ronja, ma kaj če bi šla ti malo k očetu na obalo ? Mogoče bi ti morski zrak in krajši oddih koristila ?
Sej ne da hočem bit pametna, ampak če ti ni nič (kot govorijo dr.) mogoče si samo full utrujena in tvoj imunski sistem se ne pobere ? Sej vem da blodim, ampak bi ti full rada pomagala čeprav nisem zagovornica zdravil...

Nikical, jaz te full razumem ker bi tudi sama vse pripravla, oprala in samo čakala. Hvala bogu je tukaj moja sestra in se ukvarjam z njo in našo malo EMO. A ja, vam povem lih tako iz firbca: Ema se je rodila 19. februarja dolga 55 cm in težka 4250 g, včeraj smo ji komaj komaj spravili gor pajacka št. 62 ?!? Ma kaj bo še ??? Moja sestra me full tolaži da je poleti veliko lažje obleči, sleči in previti otroka...ona mora skozi pazit da ni prepiha, da je dovolj toplo ker ko jo ima za previt ji mora sleči skoraj cel pajacek....jaz jih ne bom imela !!! user posted image

Lusa, hvala za sporočilo, takoj po službi grem v trafiko !! Upam da ste dobro in da nas boš kmalu obvestila z kakšno lepo novico !!!

Gorazdova, dobrodošla !! Kako to, da imate šele sedaj točen datum??? Koga bi pa ti zamenjala?? Upam da datum poroda ?! user posted image

Lep dan vam želim, tiste srečnice ki pa ste doma....pejte ven uživat tega sončka !!!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
5.3.2007 10:31:55   
Anonimen
Ojla punce

Ja jaz sem doma, pa moram bit noter in se učit. Zdaj sem si še te izpite nakopala nad glavo, pa na faksu imam dva prvi teden v aprilu. Ma bo že, le ven ne morem it user posted image .  Sva šla pa včeraj na en daljši izlet po naših hribih. Ogledala sva si razna brezna, spomenike, drevesa... Bilo pa je res tako krasno vreme... user posted image
Punce meni pa je ponoči trebušček tako otrdeval, enkrat na eni strani, drugič na drugi. Sem se kar mal ustrašla, ker če si ti to ponavlja v intervalih tako kot se je meni so to v bistvu popadki ali ne? Saj ne vem ampak tako sem brala. No zdaj  je ok. mali pa že tako intenzivno brca, da včasih kar zaboli user posted image .

ronja saj ne vem kaj naj ti napišem user posted image . Počivaj in pozabi na službo in vse dodatne aktivnosti. Jaz sem tudi vse prestavila na drugo leto. Pa me tudi zamika, da bi počela raznorazne stvari . No včeraj npr. bi šla z veseljam smučat na Vogel, pa ne gre, pa rolala bi, pa po zemlji prekopavala (moram uredit vrt) itd. Vse to pride na vrsto drugo leto.

Lusa leop opozdravljena. Tudi jaz bom popoldne ali pa že prej šla po Mojo mami. Pa oglasi se še kajuser posted image .

Se mi zdi, da smo me kar malo manj aktivne čveke kot smo , ste bile na začetku. Takrat sem vas komaj lovila tako ste bile hitre. user posted image

Lepo se imejte in tiste ki lahko dobro izkoristite ta lep sončen dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1987
5.3.2007 10:47:56   
ronja
špela, hvala za info o tabletah, moje so Hematopan, bom naslednjič rekla za tvoje in probala, saj se ni za bat, da bi nehala bit slabokrvna, hehe.

nikica, ja, včasih se počutim ko pink ponk žogica, si me podajajo dohtarji, noben me ne bi mel... Splošne se bojijo, ker pač ne znajo zdravit bolanih user posted image , do svoje g. itak ne morem, dokler nisem naročena, razen če ni kaj z user posted image narobe ali krvavim ali kaj podobnega... To pa ne, hvalabogu... V porodnišnici na odd. za patološko nosečnost pravijo, da je moja user posted image normalna, samo bolana sem, oni pa imajo opravka samo z nenormalnostmi, ki so zaradi user posted image oz. če je kaj narobe z user posted image , to pa bojda ni, torej nimajo z mano kaj... No, mogoče me bojo poslali na infekcijsko, tam bojo pa verjetno rekli, da ne zdravijo user posted image ... Prav ful me niti ne mika hodit na infekcijsko kliniko, da s svojim imunskim sistemom v podnu poberem še vse, kar majo tam...

melaverde, saj zdravniki ne pravijo, da mi nič ni, vsi se strinjajo, da sem bolana, samo noben ne ve, kaj bi glede tega naredil... Od bolezni imam trenutno dokazane:
- slabokrvnost
- uroinfekt
- respiratorni infekt
- najverjetneje gripo
- sum, da je nekaj narobe z jetri

Prvi dve stvari že zdravimo, oz. jemljem zdravila (antibiotike in železo), ostalo pa bo bojda samo šlo stran... Čajčki pa pojstla, hehe... kak se mi to znano sliši...
Tak da trenutno ne morem nikamor, ker sem še čisto švoh, včeraj sem šla na sprehod okoli bloka, počasi pa sem bila tudi že čisto zmatrana... Pa še k zdravnici moram spet jutri, da zvemo, če mi je dala pravi antibiotik (bi rekla, da je kar v redu, se mi zdi, da dela...) in pa da pogledajo dalje, kaj je zdaj s temi jetri...

Bi pa šla z veseljem k očetu na obalo, morski zrak res vedno pomagauser posted image , edino lubija bi malo pogrešala... Saj sva ta vikend sicer mislila it, pa se potem še premaknit nisem mogla iz postelje, da sem prišla do račkota, je bil že uspeh... Zdaj namreč niti ven ne morem, res, ma ko takrat, ko te gripa čisto sesuje...  Mogoče drugi vikenduser posted image

Sicer gre na boljše, danes sem že dokaj v redu spala, nos se je malu umiril, grlo me bolj manj, vročine nimam več, kašljam sicer še, ampak ni več tako grozno kot je bilo včeraj. Tak da: Ronja se ne da! heheuser posted image user posted image

Dobra stran te bolezni je, da nisem bila nič lačna in nisem skoraj nič jedla in zato tudi ne bruhala, heheuser posted image V vsakem slabem je kanček dobregauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1988
5.3.2007 10:51:42   
ronja
nogica, meni je g. rekla, da je otrdevanje od pomanjkanja Mg in mi zabičala, da naj popijem po 3 šumenke magnezija na dan. Delam tako in je res otrdevanja manj, v glavnem samo, kadar pretiravam ali zdaj, ko sem bolana in je že priti domov iz bolnice pretiravanje... Je pa ni to nič kaj posebej skrbelo, rekla je samo, da moram poskrbet, da ne bom več mela popadkov, ker jaz sem jih že mela, samo zdaj jih nimam več, res pa pazim, ker to je pa mojuser posted image in tu ni heca, sem res pridna...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
5.3.2007 10:52:57   
Anonimen
melaverde,hvala...

ja zamenjala bi za spol otroka, sicer pa otrokca ne dam nikomur! user posted image prepozno šla k ginekologu, ni vedel točnega datuma, zdaj pravi da 11.junij.. upam, da res, ker če sicer zopet 9.omeni da ne, potem obiščem drugega ginekologa.. se vedno zmoti.. user posted image

LP

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1990
5.3.2007 12:01:36   
melaverde
Gorazdova, sej tudi jaz sem si potiho želela punčko, mogoče ker že nekako znam delati z njimi (dve nečakinji) ampak sedaj sem prav vesela...seveda dokler ga ne vidim, ne verjamem !!! Moj mož pa je itak vedel kaj bo zraslo, saj je sam sejal... user posted image user posted image

Ja z datumi pa je večkar tako, če ne moreš točno podati informaciji...moja sestra je bila v prvi nosečnosti 20 dni čez rok in ji je dežurni ginekolog pripomnil, da je kot kobila user posted image . Seveda zaradi nerednih menstruacij ni znala izračunati točnega dne ZM....in tudi  rok je variral ampak ji zaradi tega niso nič popravili porodniške .

Ronja, mogoče sem se malo narobe izrazila, vem da imaš res določene bolezni...hotela sem namreč reči, da en doktor bi se moral poglobiti vate in ugotoviti razlog in način kako te pozdraviti. Mogoče malo preveč gledam dr. Housa...on bi bil s teboj nesramen, v enem tednu pa bi bila zagotovo zdrava user posted image

Nogica, res si pridna da se učiš. Jaz sem izgubila vso voljo in motivacijo. Včeraj sem samo kopalnico spucala in kosilo naredila pa sem bila na pol invalid - me je zgrabil križ !

Punce, o vozičkih smo že veliko premlele in dorekle, marsikatera ga ima že celo doma. Lahko sedaj odpremo drugo debato, kako ste kaj na področju imen ????? Ali boste to obdržale kot skrivnost ?!

Jaz sicer ne povem spola otroka, kaj šele imena sem pa malo v dilemah kaj izbrati....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
5.3.2007 13:28:58   
ronja
melaverde, sem dobila tvoj mail in zs, sem ti odgovorila na oboje, pa se mi je mail vrnil, kaj imaš mogoče email box poln?

ja, bi pa bila takoj za tole tvojo varianto, zaradi mene, če zdravnik preklinja in ne vem kako godrnja, samo da me pozdraviuser posted image Dejansko je bil točno tak tisti kirurg, ki mi je stegnjenico skup sešraufal. Med operacijo je bentil ko star mornar, pa se jezil na moje trde kosti, ki jih je težko vrtat... Pa sploh je bil bolj tak tip, ne ravno v rokavicahuser posted image , ampak pošraufal je pa dober in nimam kaj čez njega rečtuser posted image Hja, upam, da bojo našli, če je kaj zadaj, mogoče pa res vsakič znova zbolim...

Čeprav lih ko rožica se tudi vmes, ko sem delala nisem počutila - no, sicer pa ste bile o vsem obveščene;)

Neposredna povezava do sporočila: 1992
5.3.2007 13:31:17   
Anonimen
Grrrrrrrrrrrrrrr ta računalnikuser posted image user posted image user posted image . Tako na dolgo sem napisala, potem pa mi ni hotel oddat, je rekel, da je seja potekla. Bom še enkrat bolj na kratko.

Melaverde midva se kar veliko pogovarjava o imenih. Največ problemov imava s user posted image , saj nama ni nič kaj preveč pri srcu, potem imam pa še jaz filing, da bo ravno user posted image , tako da...

Najini favoriti:
user posted image Neja, Tarauser posted image Zoja, Iza, Bela, Izabela, Hana, Tia, Lora
user posted image Mark, user posted image Tim, Bor, Brin, Lan, Jon, Vid, Gal, Gaj, Maj, Jaša, Liam

Tisti z odebeljenim tiskom so najini favoriti, ampak je problem, ker imamo v okolici že dve familiji, kjer sta bratec in sestrica s tem imenom. Torej kaj naj...

Melaverde, kar se tiče učenja, se tudi meni nič ne da, da ne boš mislila. Sem si prej naštimala mizico in stol na balkon (še prevleke sem si oprala), tako da bom v prihodnjih dneh učenje pramaknila na balkon, na sonček - seveda, če ne bo dež. Ma učit se pa kar moram ja...user posted image

Ronja grem takoj spit magnezijevo tableto. Hvala za info.

Lep sončen dan še naprej

Neposredna povezava do sporočila: 1993
5.3.2007 14:15:41   
melaverde
Nogica, glede imen imava dokaj podobne ideje (kratka in jedrnata). Moja prijateljica je tudi januarja rodila punčko NEjo...ampak mi tako in tako izbirava za fanta user posted image

Majev je tukaj kar nekaj, zato odpade...sej jaz full smotano razmišljam...ne bi rada prepogosto ime, pa full me moti, ki tudi če daš čudovito ime, ga ljudje prekrstijo v nevem kaj. Nečak se imenuje Kevin in tašča ga kliče Kevinčič ???? Ma halo????????????
Tim od sestrične je od vedno Timček user posted image
Po eni strani sem prav vesela da ni punčka ker so bila v ožjem izboru Nikolaja, Karolina...ma si prestavljate kaj bi moja tašča naredila ven ???????????????????? Grrrrrr !!!!

Joj, pa še nekaj sem ugotovila....tiste ki si bolj pogosto pišemo ste že lahko ugotovile, da sem en mali picajzelj in če bi denarnica to omogočala bi imela vse novo pa ne vem kaj še...ampak se tolažim da smo pri prvem otroku vse takšne ?! smo mlade, nam je všeč lepo in nakupi nas veselijo...
Moja tašča pa je odšla na podstrešje, izbrskala ne vem čigave pajace in sedaj mi šiva gor gumbe ker so že vse razpadle user posted image user posted image user posted image  Ma kakšen bo ta moj otrok ??? Veliko stvari sem dobila na posodo ali pa v dar, druge roke ampak zakaj tudi potrgano in brez gumbov ??? Upam, da so to še vedno samo hormoni.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
5.3.2007 16:51:05   
ŠpelaP
Melaverde - kaj so to potrgani gumbi proti oblačilom, ki jih je ponujala meni  tašča?!
Meni je moja tašča pri prvem pikecu čisto dobronamerno ponujala oblačila, ki so vsa od prvega do zadnjega "dišala" po varikini. user posted image Jih je očitno ful "razkuževala". O.k., ampak pri njej je to opravičljivo, saj je pretirano dezinficiranje in čiščenje en izmed simptomov njene bolezni. Je potem kar moj ljubi diplomatsko uredil zadevo, ko je poduhal stvari. Jaz nisem hotela nekaj odklanjati, ker vem, da je bilo res ponujeno s srcem, saj je ona ful dobra duša.
Imena - se še dogovarjamo. Tim ima tudi neke svoje želje, kako bi bilo ime bratcu/sestrici, potem se pa mož z njim (v hecu) krega glede imen kot tak mali otrok. Mu pravi, da bo Tim imena izbiral pri svojih otrocih. To pravi pa zato, ker so nama s Timom všeč enaka imena, možu pa neka druga čisto mimo. In sva 2:1 v izbiri imen! user posted image

Mene že tudi kar matra. Sem morala danes nujno do lekarne, ki je od naše hiše ene 300m stran. Me je začelo kar precej pikati na levi strani trebuha. Sem že en pravi zmazek! user posted image
Aja, pa še iz tistega volka v riti (o katerem sem pisala pred par dnevi) so se razvile glivice. Verjetno posledica uživanja antibiotikov in splošnega padca odpornosti! Se mažem s Canestenom!

Neposredna povezava do sporočila: 1995
5.3.2007 18:49:12   
Anonimen
Špela mene je tudi strah da sem glivice fasala. Me tako peče ko grem na vodo ali pa med user posted image   user posted image . Tako, da do pregleda počakam, potem bomo pa vidli kaj bo. A ti se mažeš s Canesten kremo? Jaz ga imam tudi doma, tudi svečke še imam. A misliš, da bi lahko kar vseeno probala s tem, ali je bolje, da se prej posvetujem z ginekologinjo?

Ja kar se pa tiče oblčilc od tašče mam pa tud jest eno podobno zgodbico. Se je ene 14 dni nazaj lotila pospravlajt omare, pa je našla eno spalno vrečo od mojga user posted image , že čisto sprano, da se je kar skoz vidlo. pa je mene vprašala, če naj spravi zame za user posted image . Sem bila kar brez besed in res je dala prat in je spravla. Ubogi moj user posted image . Pa zadnjič mi je ene stare plenice še od  user posted image ponujala. Pa sem samo rekla, da tistih nekaj EUR bom imela, da kupim otroku plenice user posted image .
Ja najbrž  bi se našla še kakšna s podobno zgodbo. Se spomnim, ko je rodila sestra od user posted image pred sedmimi leti. Pa je enkrat pripeljala user posted image pazit, samo za kakšno uro. In kaj je tašči padlo v glavo. Šla je po star voziček, res predpotopni spet od mojga lubija, noter je posedla user posted image in šla po vasi na sprehod. Je potem hčerko skoraj kap, ko je to vidla user posted image . Pol je sicer dala mir s tem vozičkom, ampak vedno ima neke prebliske, tako da nič ne vem kaj me čaka.
Pričakujem, pa da bom tudi jaz imela kakšna srečanja s tem predpotopnim vozičkom user posted image .

Joj, kolk mi danes nagajajo ta sporočila. Kar nekam me meče. user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 1996
5.3.2007 21:23:54   
Drnula
Ojla user posted image !

Ronja - se mi kar zasmiliš. Jaz sem od včeraj zjutraj prehaljena in sem bila kot cunja. Ponoči sem spala ... če seštejem vse koščke po 10 min verjetno nekje tri ure. Imela sem poln nos, suha usta, vneto grlo, stalno mravljičljeve roke, pa še trebuh sem si po nesreči oparila v soboto in imam mehur in zraven svežo rano z katere stalno teče ... in me je še to malo boleleo in motilo... zjutraj sem bila grozna ampak nisem imela vročine. In šla sem v službo. Zdaj sem boljša ampak sem se dopoldne prav spomnila nate in pomislila kako se jaz bogo počutim, skoraj smilim sami sebi..kako se moraš ti počutiti med vsemi tvojimi epizodami. Dobra si.

Za ime sva bila midva z na hitro zmenjena user posted image user posted image . Za user posted image sva v prvem šusu potrdila, za user posted image pa nama ni potegnilo. Imala sva favorite ampak nisva bila prav zagreta zanje... potem pa sva tako ugotovila da jih ne bova rabila. Tako, da se že zdaj skozi pogovarjava o pupi v njenem imenu. Drugim nisva povedala ne za spol in tudi za ime ne. Je pa prekleto težko ne govorit v ženskem spolu user posted image .

Vse moje priprave na user posted image so trenutno v teh šrenah garna, ki sem jih kupila, da mi mami seštrika jopico.

Jaz imam jutri pregled in frej dan in komaj čakam. Ko bi le še sonce vzdržalo user posted image

Sicer pa upam, da tale naša ne bo hiperaktiven otrok user posted image Stalno, ampak res stalno brca. Takole ko ležim v postelji in pišem kar odeja vsake toliko poskoči. Tudi sicer si rada ogledujem trebuh ... npr. ko sedim na kakem sestanku...pri kosilu je itak žur, ko gledam tv ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
6.3.2007 7:18:48   
janapan
Punce, meni pa še nihče ni nič ponudil, nobene oblekice, nobenega pripomočka...pa so imeli kar nekaj dojenčkov v bližnji preteklosti....še vedno upam, da mi bo kdo kaj posodil ali podaril pa ne zato ker ne bi imela tistih par eur za nakup cunjic ampak zato ker jih tako ali tako otročiček tako hitro preraste, in za doma bi mi tudi rabljeni pajacki prišli prav. No imava pa že posteljico pa tudi košek(je še od mojega moža), pa tudi trip trap stolček za potem sem našla na kašči, potrebno ga je samo malo zbrusiti in pobarvati.

Hmm imena. Za deklico sva imela takoj izbrano verjetno zato ker je pač več izbire, za fantka pa niti nisva usklajena.Ampak bova že izbrala.

Moji hormončki tudi letijo v nebo...načeloma sem ful dobre volje, ko se pa razžalostim je to za brezveze in za take malenkosti...in pol se kar jočem in jočem....ma kaj čemo

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
6.3.2007 9:00:57   
melaverde
Dan srečke nosečke,

ma načeloma sem se s taščo full dobro razumela in vedno sem povdarila, da moja tašča se nič ne vtikuje in meša štren...zadnje čase pa že grozim možu naj ji napelje internet, da bo sploh vidla vnuke user posted image . Sej vem da sem kruta ampak skozi nekaj pametuje, mož reče bodi tiho in si misli svoje...zadnje čase pa sem ugotovila da se sploh ne morem sproščeno pogovarjat kadar je ona v bližini.

Ker je težila, da bomo imeli star voziček od svakinje sva ji novega kar zamolčala (pa mi ga je kupila moja nona), tudi za previjalno mizo ne ve ker je rekla da je ne potrebujemo (ona je 4 otroke previjala na mizi in sedaj tudi vnuke)...tako da se prav bojim ko bo videla vse te reči - kap jo bo !!
Da ne govorimo o spregodih, ne gre ji v račun zakaj hodim na sprehod ob morju v Izolo ali Portorož če grem lahko po vasi user posted image In sem ji lepo rekla, da po vasi sploh ni pločnika, full divjajo in nosečnice potrebujejo jod.
Sploh se ni mogla sprijaznit...

V tem obdobju me te reči full jezijo...moja mama pa je živo nasprotje, vse bi mi kupila novo ?!

Joj, sem vidla da se nekatere mažete s kremo za glivice. Jaz sem dobila glivice na trebuhu (take svetlo rjave madeže) in sem dobila kremo LAMISIL.Na kremi piše, da ga nosečnica lahko uporablja le, če pričakovana korist odtehta kakršnokoli morebitno tveganje za plod??? Ma jaz se ne upam mazat s tem ?????? In med dojenjem sploh ni dovoljeno user posted image
A katera pozna to mazilo ???

Lep dan vseem

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
6.3.2007 9:21:57   
zabica26
Ta vikend je bil pa res čudovit. Tudi midva sva bila na potepu, zdaj pa je spet teden čist nabasan z obveznostmi. Razmišljam, da bi si kakšen dan kr zase vzela in šla malo v mesto…tko, za dušo. user posted image
Sicer pa želim, da ste zdrave punce in da se čuvate sto na uro. Jaz imam občutek, da sm dva dni mal smrkasta, pa me že za znoret moti. Kako se šele Ronja počuti, a? Glede uroinfekta…jaz sem ga imela. Kupi si še čas za odvajanje za nosečnice, ker full pomaga. Jaz sem ga pila lepo dvakrat na dan, da sem se čim bolj čistila (sploh zaradi antibiotikov). Pa seveda veliko tekočine. Imena imava pripravljena. Sva se že čisto na začetku enkrat zafrkavala in sva se tudi že takoj strinjala. Sem mislila, da se bova še premislila (že do zdaj ene 6x), ampak nič ne kaže v to smer. Ne želim pa povedat,, kaj sva izbrala. Bosta pa imeni slovenski. user posted image
Čez vikend sem malo pregledala sezname, ki ste mi jih prejšnji teden zbrale na kupu. Nič takega, mislim, da bom vse nekako znala kupiti, sicer pa vseh stvari ne bom takoj rabila, ampak bom kupovala postopoma. Ker rada nakupujem in vem, da bom šla z veseljem v trgovino po kaj novega. Razmišljam pa, da bi šla ta vikend še v Avstrijo mal pofirbcat, da vidim, kaj ponujajo tam.   Zdej sm pa tko lačna ratala! user posted image

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost in služba: Ob teh znakih zaključ...
Preverite, kateri so tisti znaki, ob katerih je nujno, da se s svojim delodajalcem in ginekologom dogovorite za predčasn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?