ronja
|
drnula pravi, da je tvoja knjiga zakon, da se bova sam po njej ravnala Sicer meni se otrdevanje ne pojavi med ali po orgazmu, ampak samo kar tako kdaj ali pa kadar pretiravam in se ful matram. Očitno se mi za orgazem ni treba dovolj matrat, hehe;) Jaz bi tudi rada rodila čepe, nisem našla izraza, pa sem napisala kleče, no mislila sem čepe. In tudi bom od fanta želela, da me zadaj drži, če mi bo pretežko, pa da se med popadki naslonim nanj. In je za. Pa plodovnico bo tudi prerezal. Saj midva sva že dosti navajena gledat en drugega, kako se drugi matra, tako da po moje mu ne bo ne vem kak hudo... Če me je gledal zadnjič, ko se mi je bledlo, bo pa tudi tole preživu, tu bom vsaj pri sebi... melaverde, ampak tale tvoj g. je malo čuden, če ti niti magnezija ne dovoli jemat! Ta je namreč priporočljiv za vse , sploh če imaš probleme z otrdevanjem, meni ga je g. naročila po 3 tablete na dan!!! Pa mislim, da ga Pušenjak tudi tera, vedno to piše, poglej si pod linke pod forumom "lažni popadki", forum nosečnost in porod, se mi zdi. Tak da magnezij res jemlji! Boš naredila kvečjemu dobro! Za kremo pa magari vprašaj še ne med.over.net Pušenjaka, on bi moral vedet, kaj pa kako... Saj mislim, da isto piše tudi na Canestenu, pa vsi pravijo, da nima vpliva na plod, ker je itak lokalno mazilo... Ja, meni je prijateljica rekla, da imamo še en UZ na koncu nosečnosti, ampak nisem ziher če res vse... Jaz bi si tudi želela met... kar se velikosti tiče, meni tudi ni nič rekla, samo sem pogledala na slikici od UZ (na morfologiji) ti piše par podatkov, tudi teža ploda. Za orientacijo pa tale link, da boš vedela, koliko je težek tvoj mali v določenem tednu (klikni na svoj teden), se kar sovpada z dejanskim stanjem, vsaj pri meni: http://pregnancy.about.com/cs/pregnancycalendar/l/blwbw.htm To, koliko ga čutiš, je odvisno tudi od tega, kje ga nosiš in kako obložena si sama , tako da ni nujno, da je to od velikosti. Moja je normalno velika, pa non stop brca, ampak ne bo šla ven pred junijem, brez skrbi:) Sicer se to malo deduje, tako da mala mamica ima navadno malo manjšega otročka, da gre lažje ven. Ja, te razumem s to tvojo taščo... Moja je res zlata, pa tudi sicer ne vem, če sploh ima kdo še kaj od nas. Ko sva se preselila, mi je moja mami hotela poturit eno zadevo, ki jo je zašila za sestro, nič uporabnega, samo za na steno dat, gor so pa živalce, vse je smrdelo, ker je bilo že 100 let v garaži... Pa niti ni bila moja, jaz se tega ne spomnim, to je mela sestra... Da ne govorim, da takrat niti še nisem bila noseča niti še nisva nameravala kar čisto takoj met frocka... Tako da nisem hotela, pa je bila kar malo užaljena... na srečo ostalih stvari nima, novega mi pa tudi zaenkrat nima namena nič dat. Tako da nič ne pričakujem Aja, dobra novica je pa to, da bratec bo tu junija in julija, ker se izmenjave študentov začnejo jeseni, oče tudi ne bo šel takrat veslat (to sem itak že prej vedela, že od kar sem zanosila, je rekel, da bo tu počakal svojo prvo vnukinjo), mami pa tudi pravi, da bo prestavila tisto romanje, ker se bo tako boljše počutila. To se je odločila čudežno ravno 2 dni potem, ko sem 2. ornk zbolela... Sicer si ona še 100x premisli, tako da ne bom nič resno jemala. Sem ji povedala, da komot gre, če si želi, da pri porodu itak ne bo zraven, ker bo Aljaž (pa tudi sicer je ona lih zadnja oseba na svetu, ki bi jo želela met zraven, no, s sestro si delita mesot ), ker je nekoč imela neke take prebliske... Sem ji rekla, da bi si kot prvo JAZ to morala želet... je delala mal račune brez krčmarja v tem primeru No, sestra pa seveda gre na potovanje, ona itak ni za te zadeve, mislim je bolj tak tip, da je najprej ona, potem šele vsi drugi - precej kasneje Mi je čisto prav, saj je ne mislim skoz poslušat z njenimi forami, hehe.
|