ronja
|
oj, punce, pa saj ste čist divje s tem nakupovanjem Jaz nujno rabim nov modrc... Na srečo sem zdaj doma (in doma modrca nikoli ne nosim, ker mi grejo na spl. zelo na živce - na veliko veselje bodočega očija, hehe:) Glede plenic ste me zdaj šele zmedle! Prej so mi skoz govorili, da so za bombažne boljše, zdaj pa kar dvomim. Nekega brezveze dela si ne bi rada nakopala na glavo, razen če bi bilo to res boljše za otroka, pa še ekološko zraven. Bom videla, kaj bojo še v materinski šoli rekli... Sploh me skrbi tisto, da se ne bi mogla tako dobro premikat... Mogoče bi ji dala na koncu spet bombažne gor, da jo odvadim plenic, hehe:) Ma, kje je še to... Tu berem, da ne smeš niti probat otorka navajat pred ne vem kirim mesecem, se mi zdi da 18., vem, da pozno... Jaz pa vem, da mi je mami rekla, da sem pri 13 mesecih vila že lepo na kahlici... špela, veš, da sva midva tudi zadnjič gledala neke pajacke v BC, potem sva pa ugotovila, da so za pupo! Si kar predstavljam, da ga kdo pobiksa... Meni so pa rekli, da so ravno plenice fajn darilo, no, svašta! NRMM, kaj plenice za 1x no uporabo so kdaj premočile? Kaj je fora teh racmank, so to kake posebne plenice? Še eno vprašanje: ali popek izstopi vsem ? Meni na srečo še ni, ampak si tudi ne želim, da bi mi... Saj vem, da to ni čisto nič takega, ampak na svoj popek sem navezana, kakor se to neumno sliši, na meni so mi bile vedno všeč 3 stvari: popek, prsti na nogah in lasje. Tega ne bi hotela zamenjat. Vem, da sem trapasta ko noč, ampak vsak ima svoje male fore;) Jaz bi rada po porodu svoj popek nazaj, pa če bi se dalo, bi rada, da niti pred tem ne bi ven skoču... Kak je torej s tem? lučkabučka, dobrodošla nazaj! Saj veš, tudi punce niso vedno tako zahtevne za pranje, jaz recimo nisem bila nikoli... Pa še ker se nič ne potim, mi cote nikakor nočejo začet smrdet, tako da jih dam prat po navadi samo zaradi filinga ali pa ker se kaj popacam, ko kuham:) nikica, saj tvoj bo maja skoz dosegljiv, brez skrbi! Zdaj se mu verjetno še ne zdi glih nujno, saj maš še skoraj cele 3 mesece... Potem bo sigurno bolj na trnih, že zato, ker ga bojo vsi skoz spraševali, če je že pa kdaj bo,... Jaz si svojega fanta želim met pri porodu, ne zato, da bi me nekaj tolažil, ker vem, da ne bom paničarila, ampak zato, da mi ne bo dolgčas, če se bo vleklo, zato da mi bo prinesu vodo, zato da bo prerezal popkovino, zato da me bo držal, če bom rodila čepe, kar si želim, predvsem pa zato da bo zraven, ko se bo rodilo njegovo dete... Da ga ne bo videlo 5 drugih ljudi prej, ampak da bo on med prvimi... Niti pod razno ne bi hotela met zraven svoje mame ali kakšne prijateljice, enostavno z nobeno nisem tako intimna, no, mogoče z eno, ampak ta pa še ni rodila . Pa je ne bi rada prestrašila;) Ne, mame pa res ne, to bi bila pa zadnja oseba na tem svetu. (Si je pa ona to ful želela, je kr računala na to, ko je zvedla, da je to mogoče, čeprav še nisem bila noseča in čeprav meni niti na kraj pameti ni prišlo, da bi jo hotla met tam zraven...) Je pa to zelo odvisno od tega, komu koliko zaupaš: jaz zaupam najbolj od vseh ljudi fantu, mami pa ne, zato hočem met zraven njega. Če bi se ti bolj lagodno počutila ob mami, pa le vzemi njo zraven, če misliš, da bo tvoj paničaril, potem je to sigurno bolj modra odločitev. Pri nas je obratno: s fantom sva navajena "vsega hudega" in nama je normalno, da greva parkrat na leto na urgenco, ker se pač kaj zgodi... Videl me je že v zelo hudih situacijah in reagiral mirno ko špricer... mami pa... hm... če bo kako zanimalo, se lahko razpišem Jaz zaenkrat sicer še ne pričakujem nič več od njega, ker mi še ni nič tako hudega (če izvzamemo bronhitis, uroinfekt in anemijo od katere skup letim - ampak tega sem že navajena od prej ). Konec junija si bom pa želela, da je nekak dosegljiv, ne samo zaradi sebe, saj znam sama rešilca poklicat, če je treba, ampak zaradi njega, da ne bi slučajno vsega skup zamudu, ker mu bi bilo žal... kako fant pokaže svoj interes? Moj ljubi posluša in sprašuje o porodu, kadar se o tem pogovarjava, res pa ne težim ne vem koliko s tem... Itak bova vse slišala v materinski... Je pa zelo nežen in si vzame čas zame, sicer je to tudi zato, ker zdaj nima več tekem in treningov. Kadar sem bolana, mi nosi obkladke, da bi mi vročina padla, kliče na urgenco, kok lekadolov naj vzamem, vsako jutro mi stisne pomarančni sok in pripravi tablete, da jih ne bi pozabla vzet... Take male drobnarije... res je pri nama malo drugače, ker sem skoz nekaj ornk bolna... N&B, čestitam, saj 127 je pa čisto normalen HB! Ribe pa probaj soparit, je boljše kot kuhana Pa na pritisk pazi, previsok res ni ok, ampak tu se da precej naredit s psiho, pravijo, tako da vzem si ga na izi! Če te kličejo, pač dvigneš, poveš, lepo na izi, ne se sekirat zato, ekr so te klicali... To je najslabše, po moje. manj se sekiraš, boljše bo. lepo se mejte in uživajte v novih majčkah, krilih, tunikah, hlačah,... meni je še vse prav, razen modrcov in 3/4 spodnjih hlačk...
|