|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
14.3.2007 14:41:04   
janapan
Jaz bom pa Ronjo malo okregala...hvalabogu da si lačna, vsaj kolikor te berem si itak hiperaktiven človek in po mojem kar poješ pokuriš, zdej pa že 6 mesecev bolj kot ne bruhaš, si bolana, se športaš na veliko in če sem prav nekje prebrala si šla gor šele ene 4 kile (nisem šla preverjat lahko da se motim). Po mojem ti telo nekaj sporoča. Pa saj veš da greš samo s porodom dol cca 9 kg, pa ja ne bi rada šla v minus. Jaz ti predlagam da ješ kolikor ti paše, v treh mesecih se pa že ne boš zredila 10 kg. Sploh pa ker vidim da ješ bolj tko sadje in zelenjavco....aja pa saj veš da se lohk od jutra do večera zrediš tudi za 5 kg, če pač poješ ful hrane in spiješ ful vode...pol drugo jutro je pa vse po starem....
ne se sekirat, glede na to da si tolk aktivna boš pol po porodu dala kilce ki jih boš pridobila gor dol kot bi mignil ; )

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
14.3.2007 14:46:25   
melaverde
Zrak, sej nisem mislila kot kritiko veš...samo sem podoživljala dneve ko jo je še moja sestra obiskovala. Naenkrat je bilo pol stvari manj na jedilniku, sadnih jogurtov skoraj ne jemo več, za kremo za ritko je dala 2000 sit ker jo je svetovala v materinski....
Vem pa, da bom tudi jaz gledala kaj je za mojega otroka bolje.Je pa MŠ full pohvalila ker je sestra Mojca full kratka in jedrnata (ima pa oba otroka alergika zato je tako "obsedena"- pa ni grdo misleč rečeno- z zdravim in naravnim.

Glede oblačil iz porodnišnice si nisem na jasnem...body z dolgimi rokavi ali samo pajacek brez bodija spodaj?! Ker si napisala samo 1 dolg rokav ???

Tukaj pri oblačenju se pojavljajo prva nasprotja, kar je tudi logično saj so babice drugačne...naša govori čisto nasprotno, da mora bit oblečen isto kot mi, le da imamo s seboj vedno rezervo dolg rokav...jaz iskreno upam, da nas občutek ne bo zapustil v juniju user posted image . Full me je strah da se ne bom znašla...user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
14.3.2007 17:24:24   
Anonimen
Cao punce

Hvala vam vsem za vzpodbudne besede. Mislim na to, da bi se odselila, čas pa bo pokazal svoje user posted image . Je imel mož danes spet en prepirček z njo ( je spet hlinla tisti svoj jok user posted image ), no kmalu bom najbrž na vrsti tudi jaz. Ma vam povem, tokrat ji bom povedala svoje, saj itak sem zmeraj ta grda. user posted image je danes med drugim napadla tudi če ni več dobra, da bi mu ona kuhala user posted image . Ma zdaj je še lubosumna name - al je pa že skoz pa tega prej nismo vidli. Bom zaenkrat dala mir s to taščo naj gre nekam user posted image .
Sem šele zdaj prišla domov, ker sem bila cel dan doma pri mami. Sem pekla za user posted image , ker ima jutri rojstni dan. Sem kar zmučena, moram pa rečt da mi je uspelo kar veliko napečt.

Joj kmalu pa bi pozabila povedat, da sem imela danes pregled. Ja zaenkrat sva oba v redu, samo spet tekočina user posted image . Tako da drug teden moram it dat vodo, da bodo vidli, če se je kaj popravilo. user posted image je zaenkrat še v svojem položaju navzgor. Kar se pa teže tiče sem pa jaz na istem kot ti zrak, melaverde in ne vem še katera. Saj ne boste vrjele, da sem šla iz svjih začetnih 56  kar na 69. V zadnjem tednu sem šla gor več kot dve kili, za kar še sama nisem vedela. Sem pa tudi jaz zgroženo vprašala, kako je možno takšno naraščanje kg, kljub temu, da jem normalno kot prej. Zjutraj čokolešnik, vmes še kakšno sadje, potem kosilo ob treh in zvečer včasih kakšno pomarančo, ne pa vedno. Pa mi povejte kako je to možno user posted image . No žal je. Me je pa sestra potolažila (za kar se zelo čudim), da bo to šlo vse dol in naj se s tem ne ubadam. Pač ene se zredijo samo 5kg pa je otrok težak 4kg, ene pa se zredijo 27kg pa je otrok težak le 2.9kg. Različno od posamezne user posted image . Tako mi je rekla sestra. Se je pa ona v nosečnosti zredila za 28kguser posted image , sem jo kar malo debelo pogledala, zdaj pa je taka prekla, nič jo ni.

Grem zdaj še za par minut ven, potem pa moram sladkarije pripravit, da jih jutri dam user posted image za v službo. Ne bo pa doma nič praznoval, bova šla na kakšno večerjo. Ma mu nisem še nič kupila. Mu bom šla šele v petek iskat darilo. Najbrž kakšne športne čevlje. Kam pa naj grem pa še ne vem.

Lep dan še naprej

(odgovor članu melaverde)
  Neposredna povezava do sporočila: 2103
14.3.2007 22:05:40   
ronja
grrr! ma, veste, da mam že poln kufr tega bruhanja! Sem že resno razmišljala, če je to kaj psihično, mi sicer ni bilo jasno, ker sem trenutno res zadovoljna z življenjem, če odštejem tole zdravje, ampak sem mislila, ajde, mogoče. Potem sem pa videla, da ko mi kak dan ni bilo tako zelo slabo, nisem niti pomislila na to, da bi bruhala ali karkoli takega, samo vesela sem bila, da mi ni slabo... Sem že mislila, da se bo počasi končalo, pa očitno še ne bo tako kmalu konec...

Sem se dobro držala od kosila do zdaj, potem pa sem nekaj brala fantu na račkotu, za 5 sek. pozabila na to, da ne smem bruhat in eto, to je bilo ravno 3 sek preveč... Sem glih komi še pravi cajt priletela na wc... Pa tok fino sem spila prej magnezij in čaj... Pa je vse šlo u maloro, ma sem res jezna ko user posted image !

janapan, saj niti približno ne mislim šparat pri hrani, brez skrbiuser posted image Samo smešno mi je, ko cel dopoldan jem, pa še kar nisem in nisem sita... No, saj ko sem maznila še tisto sadje in še dve kinder buenota, se je počasi umirilo in sem lahko zdržala do malice, heheuser posted image Ja, do včeraj sem res dobila samo 4 kile, no, sem mela vmes že več, pa sem spet shujšala, ko sem bila bolna. No, danes mam pa že 5 kil večuser posted image Me prav zanima, če bo sestra spet kaj grdo gledala. Nikoli niso zadovoljne!
ne, v minus ne bi rada šla, toliko kot prej mi je čisto ok, sploh če bom mela to košarico kot zdaj, heheuser posted image

Joj, glede aktivnosti po porodu sem pa zadnjič bila čisto paf, ko so mi povedali, da baje 6 tednov po porodu NE SMEŠ NIČ AMPAK ČISTO NIČ ŠPORTAT!  GROZA!

A sem vam povedala, da sva bila včeraj pri nečaku? Sem naredila eno luštno torto za mami - v obliki medvedka s pleničkami:) Čokoladna z bananino kremo in okrašena z masleno kremo. Je prav fino ratala. Če katera ve, kako bi lahko slikco sem pripela, naj pove, pa jo dam gor.

Glede zdrave hrane jaz zagovarjam zdravo pamet: vsako pretiravanje škodi in en lep pregovor je na to temo: "Tudi s pridiganjem o zdravi prehrani se da zastrupiti življenje"user posted image Če pogledam svojo sestro, je to več kot res... Ves čas neka zdrava hrana, zdaj ma pa gastritis!user posted image

Midva imava oba rada sadje in zelenjavo, normalno nama je, da to jeva vsak dan pri praktično vsakem obroku, ampak to ni neka zavestna odločitev, tak nama je všeč... Tudi kuham doma vsak dan, ker nama je všeč najina hrana, samo da bi pa zdaj crknila od šumenk, če vidim, da pomagajo (mi ne otrdeva trebušček več toliko), pa ne verjamem...

Tudi nisem hotela zdravil, nobenih, potem pa pride uroinfekt in vročina, pa smo tam - rajši antibiotik zdaj kot da je potem kako večje sranje. Nisem hotela zdravil za astmo in bronhitis, pa ko sem včeraj in danes skoz skup padala, me je mel lubi danes dost, šel iskat v lekarno berudual, ki mi ga je dala zadnjič zdravnica na recept in eto, sem res ful boljše (ne štet sem bruhanja, to je drugo;)... Verjetno je vseeno boljše, da dobi moja Ronjica več kisika, pa čeprav s pomočjo te trapaste pumpice...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
14.3.2007 22:10:06   
ronja
nogica,kaj vse si ap ti napekla fantu? In še enkrat: odselita se:)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
15.3.2007 7:04:31   
janapan
Ronja , po stari šegi baje je 6 tednov od poroda zelo nevarnih za mamico, verjetno zaradi kakšnih okužb in teh stvari...kar se tiče športanja baje da res ni priporočlčjivo nekaj tednov - kdo bo pa imel čas, po mojem bomo imeli polne roke dela z otročičkom , vaje za trebuh in pa za tam spodaj pa prav moramo takoj delat že v bolnici in potem naprej....aja jaz že vem kakšen bo moj šport...porivanje vozička na bližnji hrib in nazaj, zadnjič ko sem šla s kolegico, ki ima majhno punčko sem ugotovila da to niti ni tako lahko - bom kar uporabila za hujšanje po porodu.....

Midva morava kupit voziček  ampak pri gradnji hiše nimava nič časa, se bo treba prav odpravit.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
15.3.2007 10:43:40   
Anonimen
Ojla

Ja Ronja napekla sem mu kar nekaj biskvitov z različnimi nadevi - to je pač najhitreje. Naredila sem Jaffa biskvit (je tak kot jaffa piškoti), potem Bownty (tak okus kot Bownty čokoladice), Ena krasna rezina z bananami in čokolado in pa smetanove rezine (te so nadevane s kislo smetano). To so biskvitne stvari, za povrh sem naredila pa še rafaello kroglice in pa piškotke kmečke kruhke (to so uni ki tako lepo popokajo user posted image ).  Vidim pa da si bla tud ti dejavna na tem področju. Ja jaz rada pečem, ampak torte delam pa bolj poredko, ker se mi zdi, da jih ne znam lepo okrasit user posted image , pol se pa raje ne lotim, ker se potem samo kritiziram.
Zdaj se pa spet učim.
Jutri grem pa v IZI MOBILE po previjalko, sem jo zadnjič vidla v živo, pa mi je bla prav všeč, nič ji ne manjka, sploh pa za ta denar (150 EUR). Samo zanima me, če se da zgornja plošča fiksirat (tiste ki ste kupile te previjalke), ker je bla v trgovini samo gor položena, prodajalka pa ni imela časa, da bi se nama posvetila. Vem samo to, da je na zalogi še dovolj hrastovih in dve bukovi (ena bo moja). Poleg teh s predali pa imajo še take na en predal in z dvemi vrati - tudi te niso slabe (dovolj prostorne), pa cena je samo okrog 100 EUR. Imajo pa jih samo v brezi, kar pa nama ni bilo všeč.

(odgovor članu janapan)
  Neposredna povezava do sporočila: 2107
15.3.2007 10:49:16   
Anonimen
Aja, a bo katera uporabljala ležalnik za user posted image ? Jaz ga bom doma ampak ne vem katerega naj kupim, ker jih je toliko. A je treba bit na kaj pozoren? Sem  vidla zadnjič ene z lesenim spodnjim delom, ampak so predragi, ker toliko dat za en ležalnik se mi pa res zdi too much.
Kaj pa glasbeni vrtiljak za nad posteljico. Včeraj sem dobila katalog iz BC pa mi je ta od Tiny love kar všeč. Kaj pa ve mislite?
No jutri bom poleg previjalke kupila še stojalo in pa banjico za kopat v BC in pa 20 kom pleničk ENO, ter 12kom  bombažnih krpic ENO. Pol dam pa mir do aprila, ampak res user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2108
15.3.2007 13:26:01   
FLASK_A
Zdravo punce!

Se še jaz malo oglasim... Včeraj je bil moj medo doma, pa sva se mal posvetila skupnim uricam- in takrat zame računalnik odpadeuser posted image

KT, ja pri Tadeji Štrumbelj sem, ja. Ti tudi? Hehe, mogoče sva se pa že videle pa sploh ne veva ena za drugo kako zgledava user posted image  No, na materinski se pa itak vidiva! Še mal pa bomo tam, jaz komaj čakam. Pol se mi namreč začne obdobje resnejših priprav na prihod našega malčkauser posted image  Pa nič ne skrbi, naše malčke bodo mogli še ven bezat, ko jim je tolk lepo v naših bušijihuser posted image  Ti kar lepo počasiuser posted image  Sej pol leta prej pa tut ne mormo met vsega pripravljenega- just in case... Je brezveze.

Kilogrami, kilogrami... Moja g še ni nič rekla, sestra se mi smeji- češ kam pa naj grejo kg kot pa gor? Tako da se čisto- ama res čisto nič ne ubadam s tem. Z 72 sem sicer prilezla na 80, kar ni velik ampak se ne oziram tko al pa tko. Jem ko nora, edin problem, ki se mi je v zadnjih dveh dneh pojavu je ta, da je najinuser posted image  že tako velik, da se mi zdi, da mi je skrčil želodček. In pol ne morem več velik pojest, ampak jem pa velikokrat po malem. Pa hvala za nasvete- Donat je zakon proti zgagiuser posted image user posted image user posted image  Zdej moram sam še bel kruh da ne bom skos na sekretu viselauser posted image user posted image user posted image

Oblačilca- jaz imam bodije kratek rokav in brez rokava (po 3), bodi dolg rokav na preklop (5-akcija user posted image ), za čez pa dolg rokav (trenirkica- 2kom). Čez glavo zadosti pomoje. Nogavičke imam ene, pa dvoje žabice, pa kapico (za večere na morju, da ne bo zeblo). Tako da bodi, čez trenirkica, nogavičke in kapica- to je nekak u planu za mojo malo žabicouser posted image
Evo to je vsa moja kolekcija oblačilc za začetek. Več ne mislim kupit, bom kasneje, ko bom točno vedla, kaj rabi, kako hitro raste...

Nogica, saj zdaj, ko je bolj toplo, ti bo bolj pasalo pit, tako da ne bo več s tem problemov! Imej pa vedno litrsko flašo pripravljeno- ko jo spiješ, natočiš še eno in to je pomoje (no, vsaj zame osebno je) dovolj. In prav nesramno si se spustila v detajle svoje peke!!! Še sreča, da sem si kupila jagodne tortice, da bom sploh lahko zdržalauser posted image user posted image  Tako noro mi paše sladko, da vam ne znam povedat! Samo sladko bi jedla, pa nima veze, kaj, kdaj, s kom... NORIŠNICA! Dej punca še meni malo prinesi hehehehehehehe :) :) PA DOBER TEK!!

Aha, Ronja- slikce: sliko shraniš na slikomat.com in tam obkljukaš možnost: slika za forume (al neki takega-da ti jo primerno zmanjša). Potem ti spiše link in ga pripopaš tukej in slikca se vidi. Če bo problem, povej, ti povem še bolj podrobnouser posted image  In kar prilimaj tele tvoje male mojstrovine- me prav zanima,kako izgledajo!

Šport po porodu? Sej če bomo šivane, nevem, koliko nam bo kej pasal neki skakat okoli. No, bomo vidle. Saj telo samo pove, kaj rabi- jaz mu kar zaupamuser posted image .

No, grem jest. Sem že celo uro brez hraneuser posted image user posted image user posted image user posted image  Kriza... Ve pa se lepo imejte pa se tipkamo kasneje!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
15.3.2007 13:41:58   
ronja
glede športa po porodu: jaz sem mislila  po porodu z vozičkom vsak dan odrolat do lubijeve službe in mu odnest malico... No, očitno prvi mesec še ne... Pa na morje sem mislila po enem mesecu it... No, bomo videli, kaj bojo rekli.
Aja, pa jaz bom delala vaje za presredek, pa upam, da ne bom preveč šivana (bi rada sploh ne bila nič šivana... mami pri meni ni bila nič)

danes bom pa jaz pekla: čokoladno torto, se katera najavi?user posted image pa čokoladni sladoled, sicer sem pa dala marinirat sipe, da bom anredila eno posebno sipino rižoto.

ležalnik ABSOLUTNO JAAAA!!! Sem videla pri nečaku, ko ga dajo tja not, lepo vtihne. Mu je zanimivo, ker se sam guga, pa še vidi lahko, kaj počneš in ti ga ni treba met non stop po rokah. Najrajši bi kar takega kot ga imata onadva, ker se fejst zaguga, pa enostaven je, tu majo eni vsega vraga gor navešenega, samo ne vem, če se ga tu dobi, ker ga je kupila njena mama (živijo v Avst)... Je pa BabyBjorn, če katero zanima.

Mobile ji bom pa verjetno kar sama naredila, ne bo glasbeno, ma bom pa igrala kitaro zravenuser posted image

nikica, donat je res super za zgago, proti driski je odlična zadeva mlečni riž, verjemi ti meni, ko sem mela ves čas driske do zdaj;)
Če pa jemlješ železove tablete, pa itak ni problem, ker zapirajo. Sicer je potem včasih malo hecno, ker se ti efekti ne poklapajo čisto tako, kot bi si človek želel, ampak v principu se po nekem času nekak izravna:)

No, mal prej me je klical bivši, prvi fant, ki ma 10 mesecev staro punčko in ko sem mu povedala, da sem user posted image , je bil ful vesel in je rekel, da nama lahko kaj posodita, super!user posted image pa še ena kolegica, v bistvu "šefica" pri tistem honorarnem delu je rekla, da mi bo kaj posodila. Prijateljica, s katero sva bili nekaj zmenjeni, pa je zdaj zvedela, da je spet user posted image , tako da tu pa ne bo nič. Mi bo pa posodila par najuporabnejših bodijev, da si naredim kroj po njih. Cot še vedno nimava nič.

nikica, hvala za nasvete okoli slik, bom probala, upam, da že danes, pa upam, da bo ratalo, zdaj grem pečt, da presenetim lubija s tortouser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
15.3.2007 13:44:24   
FLASK_A
Punce, sem šla na 50 zadnjih debat pa sem vidla, da je ANDREJA75 v bolnici zarad žolčnih kamnov. Ona je naša junijka (ki se že doolgo ni javila), rok ima 16.6., nosi pa user posted image user posted image user posted image . Držite pesti, da bo vse vredu!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
15.3.2007 13:46:00   
N _ B
Ojla čveke.

Dobro, da me ne slišite. Sem kot star hreščajoči radio. Staknila sem namreč gnojno angino in pristala na antibiotikih. Glava me boli kot slona. Poleg tega imam še Niko doma z bronhitisom.

Dobila sem izvide in tisto kar nas je najbolj skrbelo (jetrni testi) so bp. Se je pa pokazalo, da imam povišan sladkor in holesterol in premalo beljakovin. Danes sem imela še UZ zaradi kontrole rasti in ustreza tednom nosečnosti. user posted image  je že obrnjen(a) na glavo in pridno raste.

Ronja: čestitke za pridobljene kg in povečan apetit. Jaz v nenosečnosti nisem taka suhica kot ti zdaj v 3/3 nosečnosti. Prvih 6 tednov po porodu priporočajo počitek. Maternica se še krči in se počasi vrača nazaj v svoj položaj. Že tako se hitro lahko zgodi, da ostane povešena, kar pomeni kasnejše težave, ker pritiska na sečila. Nas je že v porodnišnici obiskala fizioterapevtka in pokazala določene vaje, ki naj bi jih po porodu delale. Vključno z vajami za hrbtenico in mišice medeničnega dna. Menda obstaja neka vraža, da je 6 tednov po porodu smrt pod posteljo. Ta je mal huda, ampak včasih si v tem obdobju ženske niso umivale las, niso delale z vodo in čistili (pomivale posode, po tleh), ko so šle ven, so imele obvezno pokrivalo na glavi, niso smele gledat tv-ja, brat (zaradi oči).... Jih poznam kar nekaj, ki so se tega držale.

Nogica: glede taščice te čisto razumem. Tudi midva živiva v njuni hiši in sva si uredila stanovanje. Saj nimam kaj reči, ima pa sem in tja kakšne popadke. Moj mož je edinec in se z mamo bolj ne ujameta kot se, tako da sem običajno jaz mirovni posrednik med njima. Se zapneta, za čisto vsako malenkost. Priznam pa, da to, da mi hodi ob pol treh po malčico v vrtec in jo ima dokler ne pridem iz službe odtehta vse tiste njene muhe. Meni osebno to ogroooomno pomeni. Raje enkrat več posesam in pomijem stopnišče, pa je mir. Konec koncev sem tudi prilagodljiv tip človeka, zato tudi velikokrat hodijo po meni.

Koliko obleči dojenčka - nam so v materinski šoli pred leti rekli, da ima otrok vedno eno plast več. Odrasli kratek - user posted image  dolg. Odrasli dolg - user posted image  dva dolga. In drži to, da mora imeti vedno nogavičke. Prekrvavitev pri user posted image  v začetku še ni tako dobra in zato imejo vedno mrzle nogice in rokice. Koliko mu je toplo se preverja na prsnem košu ali za vratom.

< Sporočilo je popravil N & B -- 15.3.2007 13:57:27 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
15.3.2007 13:54:56   
N _ B
nikical,

sem sedajle opazila. Sem jo že tudi jaz pogrešala med nami. Samo ona ima user posted image user posted image .
Anonimna s user posted image user posted image user posted image  se nam še uspešno skriva.

Res upam, da bo vse ok z njo in njenima fantoma.

< Sporočilo je popravil N & B -- 15.3.2007 13:55:25 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
15.3.2007 13:55:04   
Kati81
Ja mi bomo tudi kupili ležalnik-gugalnik, ker je super za uporabo doma in če greš kam na počitnice, mi bomo sigurno šli na morje tam avgusta. Ležalnik mora pa biti tak, da se ga da tudi čisto posesti ne da mora otročiček ves čas ležat ali vsaj ležat, ta babybjorn, ki ga prodaja Bc za približno 30000sit, ni v redu, ker sem previrila pri kolegici in se ga ne da postavit v čisto ležeči položaj, potem se pa mali ves čas dviga in ne sedi lepo. Full dobrega imajo v Bušiju za 99E, in v Pikapolonici za približno 125E.Mi se še odločamo med obema, prevladal bo pa tisti, ki se na manjše zloži, zato ker je boljši za pokanje s sabo, ker mi skor vsak vikend gremo kam in nam bo prav prišlo.

Lep sončen dan

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
15.3.2007 14:09:49   
FLASK_A
N&B, sem vidla pol ko sem oddala post, da sem eno dudico preveč dala user posted image . No, saj ni panike, samo da bo z njimi vse v redu!!!

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
15.3.2007 14:28:00   
Anonimen
Kati tudi jaz bom jutri malo povprašala glede ležalnikov-gugalnikov. Če izvem kaj novega bom poročala. Drugače se pa tudi meni zdijo ena priročna stvar, saj sem sama kar aktivna in bo full dobro, ko bom imela user posted image skoz v tem ležalniku pa me bo lahko gledal.

N&B jaz brez problema vse pospravim in rada ustrezam, zato so tudi hodili po meni, zdaj pa mislim, da imam vsega dovolj in se počasi postavljam zase. Zakaj bi me nekdo teptal in mi paral živce, če pa lahko živim mirno s tem ko se pač uprem. Enostavno čakam in bom vidla, če bo šlo vse samo še na slabše, spokam stvari in se poberem. Čeprav bom domov šla bolj težko, ker jih je tam že dovolj, ampak mislim, da za tisti kratek čas bom pa že nekaj najdla- grem pa lahko tudi brez user posted image če slučajno ne bi hotel it zraven (je namreč zeloooooo navezan na dom). Jaz žal take tašče, ki bi mi pazila otroke nimam, ker je zelo naezaupljiva. Poleg vsega ima že 3 vnuke in ko pridejo na obisk ji grejo po petih minutah že pošteno na živce, ker jih skoz okrog lovi, ona pa tega kao ni zmožna, ker je reva bolna user posted image . No pa tudi avta ne zna več vozit, tako da bi mi šla po otroka v vrtec absolutno odpade.

Ronja a spet boš pridna. Jaz imam še od včeraj toliko stvari, ker sem kar velike pladnje napekla, da lahko vse vas junijke povabim na sladko user posted image user posted image . Tudi tebe nikica user posted image .

Joj zdaj pa moram hitro kuhat..........

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2116
15.3.2007 16:02:32   
melaverde
Ciao punce !!

Danes sem malo prebirala druge forume in moram priznat da napram Marčevkam kar zaostajamo v čvekanju...ma bomo še nadoknadile ne user posted image .

Nogica, ma se ti ne zdi da so tvoja oblačila pretopla za junij ?! SEj ne obsojam veš, pa tudi ne vem od kod si (na primorskem je bilo lani junija tako toplo, da so že iz porodnišnice odšli v kratkem) ampak si mojega otroka ne predtsavljam v trenirki v mesecu juniju ????? Boo, to imamo še čas preštudirat ne...

Nikical, previjalna je super, čeprav bi jaz naredila globje predale. Se jo da fiksirat, nam so tudi pokazali kako čeprav možnost varira... Jaz sem kar zadovoljna z njo, čeprav mi je skoraj malo visoka...po pravici sem jaz majhna ( 165 cm) user posted image

Ležalnik, definitivno JAAAA...mene sicer zibanje ne zanima ker ga potem tako razvadiš, da v vozičku ne bo več sedel če bo na mestu. Tudi v BC imajo sedaj enega fanj na akciji....

Ronja in nogica, ne bi nič poslale na morje user posted image . Meni se zadnje čase je samo sladko...

Nič jaz odtavam domov, še prej pa na hiter sprehod po zadnjih sončnih žarkih...

ciaoo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
15.3.2007 16:20:38   
FLASK_A
Melaverde, si naju zamešala z nogicouser posted image  No, glede mojih oblačilc- trenirkica je tanka, ni debela (kakšen flis mi na kraj pameti ne pade), če bo spodaj bodi brez rokavov bo to ravno prav pomoje. Če se zgodi, da bo takrat dež in hladno vreme, nič ni odveč pomoje. Lani avgusta je blo ful hladno se spomim (tudi na morjuuser posted image ), pa ful je deževalo. Nevem, ene dolge rokavčke ja mora imet- da ne bo revček zvečer šel skoraj nagec venuser posted image , samo v bodiju mislim... Hm, nisem pa pametna za te stvari- tko pač razmišljam jaz...

Grem na sončekauser posted image  Tortico sem pa že pojedla, hehehehe, super je bla!

Neposredna povezava do sporočila: 2118
15.3.2007 19:08:30   
austen
Ciao punceuser posted image Jaz bi pa samo prosila - če slučano katera ve - kdaj se začne materinska šola v Izoli v aprilu? Nekako se mi ne da čakat do maja - bo šla rada čimprej kaj novega zvedet.
100x hvala, pa lep dan, K

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
15.3.2007 19:53:45   
melaverde
Nikical, oprosti sem hitela domov in še nisem hotela kaj pozabit napisat user posted image .
Ma sej jaz bi tudi kaj nakupovala pa ne vem kaj in kako...zato sem se osredotočla na tvoje trenerkice. Sej jaz imam zaenkrat tudi en body z dolgimi rokavi pa pajacke bom dobila od sestre, samo ne vem kolko mi bodo prišli prav glede na to, da se je Ema rodila februarja user posted image user posted image

Austen, če slučajno izveš se tudi jaz priporočam za odgovor čeprav ne vem če mi bo zneslo že aprila...bo kar maj.

Lep preostanek večerauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
15.3.2007 19:55:36   
melaverde
Austen, a obiskuješ telovadbo, si se pol kam vpisala ali še naprej šetaš psa ?

Neposredna povezava do sporočila: 2121
15.3.2007 21:17:26   
Drnula
Ronja saj boš športala malo drugače - noč in dan, mislim, da ni bojazni user posted image user posted image Da pa ne bi šla ven toliko časa v tem letnem času je zame neumnost. Stare mame so imele velikokrat prav. Se pa časi tudi spreminjajo in okoliščine v katerih živimo so drugčne. Znanka si zaradi take vraže 5 tednov ni oprala las. Se pa spomnim, da mi je spet druga znanka rekla, da pri njih pravijo - pozimi pet tednov notri, poleti dokler popek proč ne pade.user posted image

Ma o kakšnih ležalnikih govorite - ?? So to "lupinice"

lp

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
15.3.2007 21:49:44   
Anonimen
Drnula ne ležalniki niso isto kot lupinica. Ležalniki so to:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=160808

Upam, da bo kej odprlo, ker nisem ravno ekspet v tem. Meni se zdi to ena zelo uporabna stvar. user posted image   imaš lahko čez dan skoz v njem, vsaj jaz nameravam tako. Zelo zelo nepriporočljivo pa je user posted image imet cel dan v lupinici, saj se tam zelo težko premika. Poznam tudi primere, ko ima otrok slabo razvite gibalne sposobnosti ravno zaradi lupinice, ker je večino časa preživel tam noter. Tako da Drnula jaz bi ti ta nakup kar priporočala, čeprav sama s tem nimam izkušenj, vendar kar verjamem tistim, ki jih imajo.

Zdaj sem pa postala tako user posted image , da grem kar v vodoravni položaj. No grem pogledat, če bo user posted image še kaj za user posted image , drugače pa user posted image

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 2123
15.3.2007 22:00:14   
Drnula
user posted image Nogica hvala - je odprlo user posted image . Meni se zdi tudi ful praktično in bom verjetno imela nekaj takega. Moram še mal pogledat ...ampak zgleda, da to lahko uporabljaš že od vsega začetka - a ne? Si kar predstavljam, da postavim v sredo stanovanja in je user posted image skozi na očeh in obratno .... user posted image ima skozi na očeh.
Pa veselo user posted image in/ali  user posted image

< Sporočilo je popravil Drnula -- 15.3.2007 22:01:31 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
16.3.2007 9:07:36   
zabica26
Dons pa mene neki v grlu praska. Mrzlo pivo pomaga, a ne? user posted image
Najdražji je zbolel in sm se po moje mal nalezla. Ampak bom že premagala te bacile.   Drugače ste pa prave sladkosnedke! Jaz sem tudi zasvojena s sladkarijami, ampak od kar sem noseča, je doza pol manjša. Ampak čist tko samo od sebe, se nič ne pazim, samo ne paše mi tolk. Ampak to pomeni, da prej sm z lahkoto pojedla škatlo piškotov pa še kkašno čokolado, zdej pa pač mal manj. Ampak prvi kinder bueno je že v meni. user posted image
  Ležalnik bom definitivno imela, ker se mi zdi zelo uporaben: ko kuhaš, greš na wc, likaš, kaj pospravljaš…pa dolgo časa je v uporabi. Sploh se mi zdi pa praktičen za na obisk, da nimaš otroka skoz po rokah-se lahko prehitro razvadi. Sem jih že kar gledala in sm ugotovila, da želim zelo preprostega, ampak s trdim hrbtom, da otrok ne bo čisto ukrivljen. Ne rabim nobenih zvočnih efektov, lučk in podobno. Zelo so mi všeč od disneya in ravno prejšnji teden je bil v toys'r'us v akciji: iz 80€ je bil znižan na 60€.   Midva zdaj izbirava posteljo. U bistvu sva že izbrala, samo razmišljam, da bi šla kar direkt v Poljčane kupit. Ima katera izkušnje?   Zadnje noči opažam, da vse težje spim. Spim sicer trdno in celo noč, ampak položaj težko najdem. Bom mogla kakšen poušter dat med noge in pod trebuh.   Sicer pa v službi je še kar pestro. Ampak že počasi odštevam dneve…še malo, še malo. user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

obis komisije v času bolniške
extra

ALI VAS JE V ČASU BOLNIŠKE ZARADI NOSEČNOSTI KDAJ OBISKALA KOMISIJA?

DA (7%)

NE (93%)

Število vseh glasov: 268

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!