Pikabu
|
Komaj sem se privlekla do sem... Danes smo imeli pa težek dan, jaz ne vem, kaj je bilo narobe. Imam občutek, da se je Maks kar naprej jokal (kaj jokal, histerično drl), pa nič mu ni bilo prav, čeprav ni tako. Je bil vmes tudi dobrovoljček, samo mene je čisto izmozgalo. Pred sprehodi imam pravo paranojo, ker se on ne bi več vozil, ampak ne vem kaj... , kar peš šel, kot Ema. Ko smo prišli domov, sem komaj, komaj skuhala kosilo, z Emo sva se malo igrali, spal ni kaj dosti. Ko je mož prišel, sem imela takoooooo glavo. Sem samo pojedla, podojila Maksa in šla.... na potep. Šla sem si kupit obleko za poroko, no, je dvodelno, krilo in bluza. Že zelo poletno, upam, da takrat ne bo mraz. Čeprav zdaj malo razmišljam, da ni dovolj "fensi" glede na to, da bom priča, ampak mi je všeč, preprosto, dobro se počutim, pa mislim, da me malo bolj "šlang" naredi. Upam, da jim bo všeč. Mož pravi, da je v redu, Ema je rekla, da ni. Komu naj zdaj verjamem? Potem sem šla pa še v DM in nabavila par stvari, pa izkoristila tiste bone. Zdaj pa da jaz malo jamram. 1. Naš Maks je obupen s tem nesedenjm, on bi stal. Ko ima vsega dovolj, začne dvigovati rit in hoče vstati. Če je na tleh, da leži, se prav postavi na noge, na stopala, pa z glavo se opira, vse ostalo ima v zraku. Na ta način se celo premika. In on to počne povsod, v naročju, v vozičku, v ležalniku.... Jaz sploh ne vem več, kaj naj mu naredim. A sva zrela za razvojno? 2. Naš voziček: že pri Emi smo imeli težave, ko se je zares začela postavljati na noge, je to naredila tudi v vozičku in sva vozili tako, da je ona stala namesto, da bi sedela. Naš voziček pa nima pasov, da bi privezala otroka čez ramena. Ko sva ga kupovala na to niti pomislila nisva, opozoril naju pa tudi ni nihče. Pa je pri Emi minilo, je bilo eno obdobje, zdaj pri Maksu me pa še bojl skrbi, ker že sedaj se hoče pobrati ven. A mislite, da se da voziček kako preurediti, da bi namontirali pasove, da bi ga lahko privezala. ker sicer bo on meni res padel ven. 3. A so vaši tudi tako scrkljani, da hočejo biti ves čas po naročju? Pri nas je noro. Zelo rada grem k moževim domov, ampak ko od tam pridemo domov, rabimo cel dan, da nazaj skapiramo, da se doma pač ne nosi po naročju. Res, samo odložim ga, je najbolj užaljen jok na svetu, pa kot da bi ga s kože dajala. Danes sem res mislila, da se mi bo kar strgalo. Potem je pa ravno malo utihnil in sem mislila, da bo zaspal, pa pride Ema in zleze k njemu v posteljico. To je bila pa pika na i. Noro res. 4. No, za danes je lahko tudi en drug vzrok. Včeraj je mož odprl eno pepsi in baje vsebuje kofein. Jaz sem je kar nekaj popila, a je možno, da je to danes vplivalo, da ni hotel spati, tudi zvečer sva imela težave, da je zaspal, pa že dolgo lepo zaspi sam od sebe. Še dobro, da zdaj oba spita, da je mož na pevskih, da lahko sama malo k sebi pridem. Pa da ne bom samo jamrala, potem pa dobim najlepeše nazaj, kar lahko. Sva se z Emo pogovarjali, da bova za stare mame naredili srčke za materisnki dan iz hama perlic, oz. da jih bo ona sama. Pa me še nekaj sprašuje o materinskem dnevu in ji razlagam, potem pa me vpraša: "Mami, a maš ti tudi matelinski dan? ". Sem rekla, da tudi, da ga imamo vse mamice. Pa pride, me objame in reče: " Vse najboljše mami, za matelinski dan.", pa mi da lubčka. Sem se pa čisto stopila, kar jokat sem začela, še ne dolgo nazaj sem pa penila na njo. Potem sva se pa objemali in lupčkali.... Pa tisti njen najboooooooljše tako lepo raztegne, joj, če bi vam lahko zvok dala.... Nanica, res lepe slikce, pa kakšen corti je mali. Pa kakšne lepe očke ima. Pa očala ima tudi rad, kot naš Maks. Amazona, vi ste pa tudi zelo fletni. Pa kako mlada si še. Ko sem tako na hitro pogledala, si zelo podobna eni moji sodelavki. mis, lepo, da ste doma, upam, da tale vročina ne pomeni nič hujšega. Naj se vam že enkrat neha. Gaya, o soru nimam pojma. Pridem na inštrukcije, če nas kdaj slučajno doleti, pa srčno upam, da ne. Vi ga pa čim prej odpravite. Kako je pa s flekci? Pa mož? Je sedaj v redu? Lucika, jaz bi tudi geslo, prosim. viv, pri nas je šlo bolj slabo s cvetačo. Ni mu bila všeč. Par žličk je pojedel, potem se je pa tako razhudil, da sem raje nehala. Je pa imel danes itak čuden dan, mogoče je vplivalo tudi na to. Razmišljam, da bi mu jo jutri kar zmešala s korenjem. Lepo, da je vaša uživala. Pridne vse, ki pospravljate. Pri nas je tudi bolj..... Ne vem, kdaj se bom lotila. Okna so za pomit, pa bo baje jutri dež. Za ostale stvari bom pa videla, če mi bodo dali jutri mir, se še česa lotim. moci, mi smo precej blizu Planice, pa me nič ne mika tja iti. Bomo kar doma, vi pa uživajte. Arabela, vi se kar pojdite kopat, saj zdaj pa že obvladate. Je super. O, muki, vidim, da ste tudi pri vas že danes imeli materinski dan. A niso prisrčni tile naši otroci... Pa kako sta luštni na slikah. Moj možek je tudi bolj "pozabljiv" kar se raznih takih stvari tiče. Jaz ga kar malo prej opomnim na prijazen način, ker mi to ful pomeni, potem pa čakam, da pride tisti dan in vmes nič ne omenjam več. Meni se fino zdi, da se z Emo kaj spomnita, pa čeprav vem, d sem morala sama opozoriti, pa me ne moti, ker vem, da teh stvari ni navajen in ga jaz pridno učim. Je pa že boljše, da ga prej spomnim, kot da sem potem užaljena, ker pozabi. Zdaj pa čakam nedeljo.... Upam, da sem vse pokomentirala, grem še pogledat, če ste na dojenju še kaj pisale , pa malo o BB prebrat, potem pa spat. Ne da se mi moža čakat, sem res preveč utrujena.