muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu 1. Naš Maks je obupen s tem nesedenjm, on bi stal. Ko ima vsega dovolj, začne dvigovati rit in hoče vstati. Čuj, ta Maks pa je opasen. Kaj takega si sploh nisem predstavljala, da se dogaja, pojma nimam kaj naj....ampak zvezat ga definitivno na nek način. Še posebej, ker pride verjetno do kakšnih trenutkov, ko nisi tak pozorna nanj, ko Emo gledaš. 3. A so vaši tudi tako scrkljani, da hočejo biti ves čas po naročju? Pri nas je noro. Zelo rada grem k moževim domov, ampak ko od tam pridemo domov, rabimo cel dan, da nazaj skapiramo, da se doma pač ne nosi po naročju. Iva ni toliko scrkljana v tem smislu, da bi bila rada nonstop na rokah, ampak je tako zelo name navezana, da sploh drugih ne upošteva. Noče biti pri nobenemu dlje časa, še pri možu več ne. Nonstop se ozira za mano, me čekira in prav žalostno cmevka, če jo naprimer ima mož. Prav tak obtožujoč pogled zapiči vame, pa cmevka. Zaspi sploh ne pri nikomur. Če jo vzamem jaz, pa jo lahko kar odložim na kavč in malo pobožam, pa že škili. Nekam čudna je, ta naša mala . Danes recimo, ko sva z Nežo krasili in sem jo dala možu v varstvo, sploh ni spala. Potem sem jo ob 18.00 prevzela in jo nesla direkt v spalnico. Od takrat spi. No, vmes je dvakrat jedla. Sumim, da bomo vstali pred 06.00. Je pa bila Neža taka, kot opisuješ Maksa. Na rokah 24/7 to je bil zanjo lajf. 4. No, za danes je lahko tudi en drug vzrok. Včeraj je mož odprl eno pepsi in baje vsebuje kofein. Jaz sem je kar nekaj popila, a je možno, da je to danes vplivalo, da ni hotel spati, tudi zvečer sva imela težave, da je zaspal, pa že dolgo lepo zaspi sam od sebe. Jaz sem totalna kofetarica. Dve šalci črne turške kave na dan, pa Iva spi normalno. Je bila že odvisna od kofeina v maternici Sicer pa Maks se bliža 6 mesecem, dvomim, da bi zdaj še bil tako zelo občutljiv. Pa da ne bom samo jamrala, potem pa dobim najlepeše nazaj, kar lahko. Sva se z Emo pogovarjali, da bova za stare mame naredili srčke za materisnki dan iz hama perlic, oz. da jih bo ona sama. Pa me še nekaj sprašuje o materinskem dnevu in ji razlagam, potem pa me vpraša: "Mami, a maš ti tudi matelinski dan? ". Sem rekla, da tudi, da ga imamo vse mamice. Pa pride, me objame in reče: " Vse najboljše mami, za matelinski dan.", pa mi da lubčka. Sem se pa čisto stopila, kar jokat sem začela, še ne dolgo nazaj sem pa penila na njo. Potem sva se pa objemali in lupčkali.... Pa tisti njen najboooooooljše tako lepo raztegne, joj, če bi vam lahko zvok dala.... Povej če to ni blažen občutek