Pikabu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mis Pikabu, pride tak dan, ko misliš da se ti bo zmešalo. Jaz sem mela v bolnici enega takega. Pa še ko nikamor ne moreš. Naslednji je bil pa straaaaašno lep. Glede nošenja je tudi naša Tina zahtevna, čeprav jo moram kar pohvalit, zadnje čase se lepo zamoti za kakšnih 10 minut, kar je že suuuuper dosežek. Se je pa jasno mal razvadla z dvema posteljama, omarico, umivalnikom, mizo in tremi stoli Ah, saj vem. Mi je res koristilo, da sem šla sama ven. Je pa naša Ema tako občutljiva. V navali jeze sem ji rekla, da bom kar šla, ko pride ati. Potem sem se pa oblekla in bila pripravljena, da grem, pa Ema prijoka za mano: "Mamica, ne it oddoma, pli meni ostani." Sem že čisto pozabila na tisto, kar sva prej imeli, ona se je pa res tako bala, da bom kar šla. Se mi je tako milo storilo. Potem sem ji pa razložila, da grem samo v trgovino in da ji mogoče kaj prinesem. Pa pridem domov, pa prvo vprašanje: "Kaj si mi plinesla?" Saj vem, da bo jutri bolje. Če ne drugega, bo mož doma in bo on malo prevzel, pa bo takoj lažje.